-
روانشناسی یک انتخاب
خب قضیه اینه که من مدتیه که دنبال یه دوربین DSLR هستم که با توجه به بودجه ام بخرم!
واقعا فکر نمی کردم اینقدر انتخاب برام سخت بشه! اما خب حالا دیگه شده دیگه!
بین همه برندها و مدلها ریویوها و مطالب مختلفی خوندم اما نتیجه اینکه کار برام مشکل تر شد!
با توجه به اینکه هر روز یه مدل جدیدتر میاد یا باید هیچوقت دوربین نخری یا اینکه صبر کنی یه مدلی که می خوای به قیمت برسه...
در نهایت من بین همه مدلها به این مدلها رسیدم
CANON 450D
NIKON D80
SUMSUNG GX 10
CANON 30D
4 مدل در یک نگاه
هر کدوم از این مدلها رو به دلایلی انتخاب کردم! که توضیح میدم!
450D : به دلیل اینکه دوربین جدیدتریه نسبت به بقیه ! داشتن سنسور CMOS نویز کم در عکاسی به خصوص شب
استفاده از پردازنده DIGI III ( لایو ویو - lcd 3 اینچ - مگا پیکسل بیشتر خیلی برام مهم نیست!) نداشتن لرزه گیر روی بدنه - تصاویر شارپ تر
D80 : داشتن رنگهای گرم و طبیعی - داشتن لنزهای ارزون تر و متنوع تر نسبت به کنون - خوش دستی( با توجه به شنیده ها) عملکرد نامناسب در ایزو های بالا و شب - سنسور CCD - شارپ نبودن تصاویر نسبت به کنون
GX 10 : قیمت مناسب همراه با دو لنز (همراه با رنج مناسب) - کیفیت ساخت و مونتاژ بهتر نسبت به بقیه مدلها - توانایی استفاده لنزهای پنتاکس- داشتن فوکوس 11 نقطه ای - کیفیت تصاویر خیلی خوب - داشتن لرزه گیر روی بدنه - سیستم ضد گرد و غبار -نگرانی از جهت به سامسونگ بودن و تنها روی برند و ترس اینکه در اپگرید و فروش و تعمیر با مشکل مواجه بشم!عملکرد بهتر نسبت به PENTAX K10D وجود نویز نسبت به CMOS
30D : سنسور بهترCMOS - نویز کمتر - عکاسهای شارپ تر - قدیمی تر بودن نسبت به بقیه مدلها
قیمت مناسب با توجه به کلاس دوربین - ایزوی 3200
مگاپیکسل پایین نسبت به بقیه! - نداشتن لرزه گیر روی بدنه
در مورد لنز بگم در حال حاضر فقط قصد خرید لنز کیت یا لنزهای همراه دوربین رو دارم و ملاک برام بدنه هست!
همه این دوربین ها حدودا قیمتی معادل هم دارند اینه که فاکتور قیمت رو خیلی روش دقیق نشید!
ممنون میشم دوستان و اساتید با نظراتشون من رو راهنمایی کنند باشد که رستگار شویم!
-
پاسخ: روانشناسی یک انتخاب
این سوال ها نقش مهمی دارد :
از ستاره ها عکس میگیرید یا نه ؟
اگر جوابتان مثبت است بین دو دوربین کنون پیشنهادی باید جستجو کنید. پیشنهاد من 30D است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
این سوال ها نقش مهمی دارد :
اگر جوابتان مثبت است بین دو دوربین کنون پیشنهادی باید جستجو کنید. پیشنهاد من 30D است.
البته بابك جان، فكر نميكنم صرفا" علاقه به عكسبرداري از ستاره ها ؛ كانن را نتيجه بدهد!
و تازه... مگر عكسبرداري از ستاره ها، چند درصد از عكسهاي اين عكاسان ( علاقمند به عكاسي از آسمان شب) را تشكيل ميدهد؟؟؟
D80 ; شارپ نبودن تصاویر نسبت به کنون
GX10 هم همانطور كه فرموديد، انگار كه يك K10D با لوگوي سامسونگ است؛ اگر از نظر تهيه لنز و فلاشهاي پنتاكس مشكلي نداريد، به نظر من گزينه خوبي است.
البته از قيمت جديد آن و اختلاف قيمتش با K10D اطلاع ندارم.
-
نقل قول:
واقعیت امر اینه که به ندرت! عکاسی در شب چرا ولی از ستاره ها و اسمون برام اهمییت چندانی نداره!
نقل قول:
راستي؛ چرا 40D در اين گزينه ها نيست؟؟
خب در خوب بودن 40 دی شکی نیست اما قیمت اون نسبت به بقیه خیلی بالاست
قیمت بدنه این دوربین حدود 900 تومن هست که لنز کیتش حدود 250 تومن باشه و
هزینه ها رو خیلی میبره بالا ! اگر اینکه چند ماه صبر کنم که قیمت این دوربین مناسبتر بشه
ه
نقل قول:
م همانطور كه فرموديد، انگار كه يك K10D با لوگوي سامسونگ است؛ اگر از نظر تهيه لنز و فلاشهاي پنتاكس مشكلي نداريد، به نظر من گزينه خوبي است.
البته از قيمت جديد آن و اختلاف قيمتش با K10D اطلاع ندارم.
من نسبت به پنتاکس شناخت زیادی ندارم به خصوص از لوازم جانبی اون تو ایران! اما این مدل سامسونگ
از مدل پنتاکس همرده خودش واقعا سرتره ! اخرین قیمت بدون گارانتی 650 بوده
هر چند خودم می خوام فردا همه رو قیمت بگیرم
-
نقل قول:
اما این مدل سامسونگ
از مدل پنتاکس همرده خودش واقعا سرتره !
مگه غیر از لوگوی متفاوت این دو دوربین تفاوت دیگری هم دارند؟
-
سلام: با توجه به بودجه احتمالی
بر اساس کارایی و قیمت
1. 450D
2. D60
3. GX 10
4. 30D
بر اساس قیمت و کارایی
1. D60
2. 450D
3. GX 10
4. 30D
* من چون D80 را درست و کامل نمیشناسم دوربین دیگر از این کارخانه را برایتان مثال زدم. ( دوستانی دیگر بهتر راهنمایی خواهند کرد ) ولی اگر خودم میخواستم D80 را بگیرم با پرداخت اندکی بیشتر D90 را میگرفتم ( با آن قابلیت جالب در فیلم برداری )
دوربین شماره 3 در هر دو ردیف حقیقتا در ظاهر دوربین خوبی است با دو عدد لنز همرا با توجه به قیمت ( الان نیمدانم قیمت آن چقدر است ) من به خیلی ها این دوربین را پیشنهاد داده ام ولی به شما نه ( یعنی در اولویت های بعدی ) چون از نوع سوال و شک بسیار در انتخاب دوربین بنا به دلایلی پیشنهاد شما نیست. 30D را توصیه نمیکنم مگر آنکه از قابلیت های خاص آن بخواهید استفاده کنید همچون بدنه و سرعت بالا وووو بجای 30D الان 40D توصیه پذبرتر است با توجه به تفاوت بین این دو دوربین که از تفاوت بین قیمت هایشان بیشتر است.
پ.ن : دوست عزیز یک پیشنهاد دارم شک کردن و دقت در انتخاب بسیار خوب است اما در اولویت برای عکاسی نیست. چون شما با هر روز تاخیر ثبتی... یا تجربه ای نو را از دست خواهید داد. من بعضی مواقع وقتی بین دو یا سه چیز از بابت انتخاب میمانم و به انتخاب هایم ایمان دارم با شیر با خط قضیه را حل میکنم. بعد از آن دیگر به آنچه که خریده ام یا نخریده ام فکر نمیکنم . ثبت هایم را انجام میدهم حتی مجال آنرا به خود نمیدهم که خودم از آن خرید پشیمان شوم. من لنز 17-55 را داشتم در همه فاروم ها از بابت ذراتی که بدرون آن میرفت بد گفته میشد. ( و درست هم بود ) ولی من ثبت های خوبی را با آن داشتم با کیفیت هایی بسیار خوب . قبل از آنکه آنرا بخرم این موضوع را میدانستم...... این مثال را زدم که بدانید خودم پیش از آن به گفته هایی که برایتان نوشتم ایمان دارم..... و یک توصیه دوستانه دیگر آنکه یا سراغ Slr نیایید یا اگر آمدید خودتان را درگیر 100 توما یا 200 تومان نکنید. برای گذشتن از این جاده میبایست هزینه های معقولی داشته باشید تا اصل پرداختتان زیر سوال نرود. در غیر اینصورت پرداخت هزینه برای دوربین هایی ( غیر از Slr ) دیگر منطقی تر مینماید.
امیدوارم سخنان من حمل بر جسارت نگردد.
ارادتمند شما دوست خوب :cap:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
مگه غیر از لوگوی متفاوت این دو دوربین تفاوت دیگری هم دارند؟
در بعضی جزئیات از پنتاکس بهتر عمل کرده !
مخصوصا کیفیت عکس نسبت به پنتاکس در ریویو هایی که دیدم خیلی بهتر بوده
و وزن اون هم حدود 200 گرم بیشتر از پنتاکس هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
در بعضی جزئیات از پنتاکس بهتر عمل کرده !
مخصوصا کیفیت عکس نسبت به پنتاکس در ریویو هایی که دیدم خیلی بهتر بوده
و وزن اون هم حدود 200 گرم بیشتر از پنتاکس هست
200 گرم؟؟!! :eek:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=pentax_k10d%2Csamsung_gx10&show=all
ظاهرا" 2 گرم هم اختلاف ندارند!!! 200 گرم بين دو بدنه تفاوت فاحشي است كه با توجه به اينكه ايندو تقريبا" يكي هستند؛ محال است.
تازه مگر بدنه سنگينتر مزيت به حساب مياد؟؟ :confused:
-
چه جالب!
هیچ وقت فکر نمی کردم دوربین با ارزشی مثل EOS 30D بخواد با دوربین های سطح پایین و Entry level
مقایسه بشه!
در خرید 30 دی شک نکنید!
وحید جان تو چرا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behnam_703
چه جالب!
هیچ وقت فکر نمی کردم دوربین با ارزشی مثل EOS 30D بخواد با دوربین های سطح پایین و Entry level
مقایسه بشه!
در خرید 30 دی شک نکنید!
وحید جان تو چرا؟
به هر حال بهنام جان؛ kiuna ي عزيز يك نظر سنجي گذاشته بود و هر كسي گزينه مورد نظر خودش رو ميتونه اعلام كنه.
به عقيده من لزوما" مناسب ترين دوربين؛ حرفه ايترين دوربين نيست!!
هر چند كه GX10 ( يا همان K10D ) سطح پايين و Entry level نيست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
البته بابك جان، فكر نميكنم صرفا" علاقه به عكسبرداري از ستاره ها ؛ كانن را نتيجه بدهد!
و تازه... مگر عكسبرداري از ستاره ها، چند درصد از عكسهاي اين عكاسان ( علاقمند به عكاسي از آسمان شب) را تشكيل ميدهد؟؟؟
ولی اگر حتی 5 درصد عکسهایی که میگیرید از ستاره ها باشد.
با انتخاب نیکون دوست داشتنی و خوش دست این 5 درصد را از دست میدهید.(مگر اینکه اوضاع مایه داری باشد و بزنیم به خط d300 به بالا)
بعد یک شب که اتفاقی با دوستان به کویر سفر کرده بودید همچین راه شیری که تو تهران خوابش و هم نمیشه دید رو ببینیدکه تو آسمون داره جولان میده ای بگی نگی یکم ضد حال میشه !
البته شکی نیست که دغدغه ( اینجوری مینویسن ؟) های شخصی من هم در این موضع گیری دخیل است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
200 گرم؟؟!! :eek:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=pentax_k10d%2Csamsung_gx10&show=all
ظاهرا" 2 گرم هم اختلاف ندارند!!! 200 گرم بين دو بدنه تفاوت فاحشي است كه با توجه به اينكه ايندو تقريبا" يكي هستند؛ محال است.
تازه مگر بدنه سنگينتر مزيت به حساب مياد؟؟ :confused:
از دقت شما مشهدی عزیز تشکر می کنم
حق با شماست من اشتباه کرده بودم!
تفاوتی از لحاظ وزن ندارند!
به نظر من وزن بیشتر بیشتر محدودیت است تا مزیت !
فکر می کنم شما هم با من موافق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behnam_703
چه جالب!
مقایسه بشه!
در خرید 30 دی شک نکنید!
وحید جان تو چرا؟
دلیل مقایسه در یک دره قرار گرفتن از لحاظ قیمت هست!
البته از نظر تکنولوژِی کمی قدیمی تر از مدلهای دیگه هست! 2قبل معرفی شده
اما من خیلی خوشحال میشم دلیل شما رو در انتخاب این مدل بدونم
در حقیقت مزیت هایی که این دوربین نسبت به گزینه های دیگر داره و
من نسبت به اونها واقف نیستم
-
نقل قول:
دلیل مقایسه در یک دره قرار گرفتن از لحاظ قیمت هست!
این کار درستی نیست!
مثلا" بر فرض محال اگر روزی مارک 3 کانن بشود 700 هزار تومان و نیکون دی 80 هم 700 تومان بشود باز هم در انتخاب مردد خواهید شد؟
نقل قول:
اما من خیلی خوشحال میشم دلیل شما رو در انتخاب این مدل بدونم
در حقیقت مزیت هایی که این دوربین نسبت به گزینه های دیگر داره و
من نسبت به اونها واقف نیستم
نویز کم تر
بدنه بهتر و حرفه ای تر
سیستم فکوس و شاتر بهتر
عکاسی پی در پی (5 فریم در ثانیه)
سرعت شاتر 8000/1
راستی یک سوال؟؟؟؟
از کی تا حالا نداشتن لرزشگیر در بدنه عیب محسوب می شود؟
-
بهنام جان تا حدودی با حرفت موافقم.و البته در اینجا منظورم هم این دوربینها نیستند.
اما نمیشه گفت یک دوربین رده بالاتر یا عموما هر جنسی در هر زمانی از جنس رده پایینتر خودشون برترند، مخصوصا موقعی که گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی تفاوتهای فاحشی رو ایجاد میکنه.
حالا اگر برگردیم سر دوربین و بخوایم مثالهایی رو بزنیم. در مورد مثال فرضی که زدی کاملا حق با شماست. (چون mark3 هم رده بالاتری داره و مهم اینکه جدیدتر هم هست و با مثال 30d یکی نیست چون در اونجا 30d قدیمیتر هست)
اما مثلا اگر بخوایم دوربین EOS-1Ds (بدون mark x و تولید 2002 ) که بالاترین رده هست رو با دوربینی مثل 50d امروز (یا حتی 1000d ) مقایسه کنیم کمبودهای زیادی داره که برای خیلی ها مهم هست ! (حتی حرفه ای ها )
مثل همین اتفاق راجع به D2x و d300 نیکون هم افتاد. با اینکه D2x دوربین رده بالاتری حساب میشه اما خیلی ها امکانات بروز تر d300 رو ترجیح دادند.(فکر کنم نویز یکیش هست ). مثلا یادم هست آقای خرمیار از خرید d2x منصرف شدند.چند ماه پیش مشابه چنین بحثی در تاپیک زیر شده بود : (از پست 616 به بعد بخوانید )
http://www.akkasee.com/forum/showthr...t=1084&page=62
برای همین نباید همیشه بر روی رده بندی دوربینها برای برتری اونها استناد کرد و مورد دیگر اینکه زمانی مصرف کننده ای نیاز خاصی داره باز هم این رده بندی ها بی معنی خواهد شد و اون فرد میتونه ثابت کنه دوربین ixus از makr3 برای اون بهتر هست.
-
به قول دوستمون :
نقل قول:
ارسالی توسط Behnam_703 مشاهده موضوع
چه جالب!
مقایسه بشه!
در خرید 30 دی شک نکنید!
به نظر من هم بنز سه سال پیش لاستیکش می ارزه به پراید پارسالی !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
به قول دوستمون :
به نظر من هم بنز سه سال پیش لاستیکش می ارزه به پراید پارسالی !
به نظرم تشبیه تان در این مورد به خصوص کمی نادرست است . سرعت تغییرات در دوربین های دیجیتال احتمالا خیلی بیشتر از اتومبیل هاست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoudhzb
به نظرم تشبیه تان در این مورد به خصوص کمی نادرست است . سرعت تغییرات در دوربین های دیجیتال احتمالا خیلی بیشتر از اتومبیل هاست .
البته شوخی بود ولی منهم بخاطر همین گفتم بنز سه سال پیش
والا بنز سی سال پیش هم باز به پراید ارجحیت داره !
-
ممنون از همه دوستانی که با نظراتشون من رو راهنمایی می کنند
من امروز رفتم ناصر خسرو و از چند مغازه قیمت گرفتم !
نکته جالب اینکه همه فروشگاه ها میگفتن که 30d بدون لنز فروخته میشه ! در
صورتی که من فکر می کردم یه لنز کیت باید روش باشه (جدا از این موضوع
گفتم که اگر 30d رو بخوام بگیرم با چه لنزی باید بخرم که از نظر بودجه و امکانات مناسب من باشه)
نکته جالبتر اینکه توی یه فروشگاه با یه اقای هم صحبت شدم که در بحث گارانتی من رو توجیه
کرد که بی خیال گارانتی در ایران باشم و گارانتی در ایران معناش با دیگر جاها متفاوت هست!
مورد دیگه اینکه توی یه فروشگاه دوربین pentax k10d رو دیدم که گفت روش لنز نیست!
من موندم یه لنز 18-55 دیگه چقدر ارزش داره که رو یه سری میذارن رو یه سری نمیزارن!
البته فروشنده گفت پنتاکس با گارانتی سیگل هست که من شناختی ازش ندارم !
پنتاکس k10d قیمتش 750 تومن همراه با لنز 18- 55 قیمتش 850 تومن میشد!
حالا مقایسه کنید با سامسونگ که با دو لنز قیمتش در حدود 650 تومن داره !
و سامسونگ مشابه هم اصلا یافت نشد !
در ضمن سونی الفا 200 هم در یک فروشگاه یافت شد با دو لنز با قیمت 750 تومن
در اخر به یه فروشگاه برخوردم که نماینده نیکو نگرش بود و میگفت که بعضی دوربین هایی که
در بازار هست باتری فرعی( متفرقه ) روش میزارن و مغازه دارها اون رو با باتری اصلی عوض میکنن!
اما ما که نماینده هستیم و از شرکت میگیریم جنس اصل رو با گارانتی و بیمه می فروشیم !
نمی دونم راست میگفت یا دروغ! خدا کنه حرفش درست نباشه !
مثلا میگفت d80 رو بقیه جاها میدن 900 تومن ما میفروشیم 1100
دیگه اینکه 450d رو یک فروشگاه میگفت که ورژن امریکایی و اروپایی داره که
امریکائی اش 50 تومن ارزونتر بود و میگفت فقط تو اسم با هم تفاوت دارند ( کسی اطلاعی داره)
دیگه اینکه اکثرشون میگفتن هر چی قیمت داشتی ما پایین تر قیمت میدیم!:::big grin2:::
قیمتهایی که گرفتم رو هم میزارم اگه کسی خواست بدونه داشته باشه!
هر سری مربوط به یک فروشگاه هست ! اسم فروشگاه رو کسی خواست تو پی ام بهش میگم !
نقل قول:
450D = 650000 ( body only)
30D = 620000 ( body only)
30D = 1100000 (28-135)
D80 = 900 (18 - 135)
------------------------------------
30d = 680000 ( body only)
40d = 880000 ( body only)
40d = 1250000 (17-85)
450d = 800000 (18-55) europe
450d = 750000 (18-55) Us
---------------------------------------
450d = 760000 (18-55)
D80 = 880000 (18-135)
40d = 1250000( 28-135)
D80 = 790000 ( body only)
---------------------------------------
40d = 920000 ( body only)
40d = 1250000 (17-85)
30d = 650000 ( body only)
30d = 1050000 (28-135)
pentaz k10d = 750000 ( body only)
pentax k10d = (18-55) 850000 (sigel gurantee)
450d = 810000 (18-55)
------------------------------------------
40d = 1250000 (17-85)
30d = 750000 ( body only)
450d = 850000 (18-55)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
1 -من موندم یه لنز 18-55 دیگه چقدر ارزش داره که رو یه سری میذارن رو یه سری نمیزارن!
البته فروشنده گفت پنتاکس با گارانتی سیگل هست که من شناختی ازش ندارم !
پنتاکس k10d قیمتش 750 تومن همراه با لنز 18- 55 قیمتش 850 تومن میشد!
حالا مقایسه کنید با سامسونگ که با دو لنز قیمتش در حدود 650 تومن داره !
و سامسونگ مشابه هم اصلا یافت نشد !
2- در ضمن سونی الفا 200 هم در یک فروشگاه یافت شد با دو لنز با قیمت 750 تومن
3- در اخر به یه فروشگاه برخوردم که نماینده نیکو نگرش بود و میگفت که بعضی دوربین هایی که
در بازار هست باتری فرعی( متفرقه ) روش میزارن و مغازه دارها اون رو با باتری اصلی عوض میکنن!
اما ما که نماینده هستیم و از شرکت میگیریم جنس اصل رو با گارانتی و بیمه می فروشیم !
نمی دونم راست میگفت یا دروغ! خدا کنه حرفش درست نباشه !
4- مثلا میگفت d80 رو بقیه جاها میدن 900 تومن ما میفروشیم 1100
5- دیگه اینکه 450d رو یک فروشگاه میگفت که ورژن امریکایی و اروپایی داره که
امریکائی اش 50 تومن ارزونتر بود و میگفت فقط تو اسم با هم تفاوت دارند ( کسی اطلاعی داره)
سلام
1- اينطور كه شنيدم لنز 55-18 پنتاكس با كيفيت ترين 55-18 (كيت) است و هود نيز دارد و قيمتي حدود 160-150 دارد.
سيگل هم مثلا" !! نمايندگي رسمي پنتاكس در ايران است؛ ولي وقتي من براي اطلاع از لنزهاي پنتاكس موجودشان تماس گرفتم، گفتند فقط 55-18 و 200-55 مي آورند و پنتاكس داران محترم را به استفاده از لنزهاي سيگما دعوت كردند!! :(
2- اگر دنبال برند خاصي نيستيد، اتفاقا" سوني آ200 هم دوربين خوب و خوش قيمتي است (به خصوص براي شروع كار)
3- در اين كه كسبه محترم از اين كارها خيلي انجام ميدهند كه شكي نيست، اما در اينكه آن شخص محترم انجام ندهد... خيلي شك است!! :cool:
4- :cry: يك باتري = 200 هزار تومان؟؟!!
5- ورژن ژاپني است!!! نه آمريكايي.
در مشهد هم تعدادي 450 دي با لوگوي Kiss X2 عرضه ميشود كه حدود 40 توماني فكر ميكنم ارزانتر باشد كه البته گارانتي هم دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
در مشهد هم تعدادي 450 دي با لوگوي Kiss X2 عرضه ميشود كه حدود 40 توماني فكر ميكنم ارزانتر باشد كه البته گارانتي هم دارند.
وحيد جان كنن دوربين هاي Entry Level اش را با سه نوع نامگذاري براي ژاپن، امريكا و ساير نقاط دنيا توليد مي كند. چرا ؟ الله اعلم .
نامگذاري ژاپني اكثرا Kiss دارد و نامگذاري آمريكايي Rebel
مثلا 450D در ژاپن Kiss X2 و در امريكا Rebel Xsi است.
-
نقل قول:
1- اينطور كه شنيدم لنز 55-18 پنتاكس با كيفيت ترين 55-18 (كيت) است و هود نيز دارد و قيمتي حدود 160-150 دارد.
سيگل هم مثلا" !! نمايندگي رسمي پنتاكس در ايران است؛ ولي وقتي من براي اطلاع از لنزهاي پنتاكس موجودشان تماس گرفتم، گفتند فقط 55-18 و 200-55 مي آورند و پنتاكس داران محترم را به استفاده از لنزهاي سيگما دعوت كردند!!
2- اگر دنبال برند خاصي نيستيد، اتفاقا" سوني آ200 هم دوربين خوب و خوش قيمتي است (به خصوص براي شروع كار)
3- در اين كه كسبه محترم از اين كارها خيلي انجام ميدهند كه شكي نيست، اما در اينكه آن شخص محترم انجام ندهد... خيلي شك است!!
4- يك باتري = 200 هزار تومان؟؟!!
1- متاسفانه من در بحث لنز تجربه ندارم! اما با خرید 18-55 مسلما باید برای اینده و لنزهای بعدی به سمت سیگما رفت نمی دونم سیگما برای پنتاکس به فراوانی بقیه مدلها لنز داره یا نه ! من شماره این سیگل رو چطوری می تونم پیدا کنم ؟ اگرشماره شرکتشون رو دارید ممون میشم بهم بدید
2- خب مشکلی که هست توی اپگرید هست! من باید به دنبال دوربینی باشم که برای اپگرید مشکل چندانی باهاش نداشته باشم! در سونی بهترین انتخاب الفا 700 هست که به نسبت دوربین هایی مثل D300 ضعیف به شمار میره
هر چند که من از کیفیت عکسهای D300 خیلی خوشم اومده...
در سامسونگ و پنتاکس هم اپگرید k20d میتونه باشه هر چند دوربین خوبیه ولی تنوع در پنتاکس مثل کنون و نیکون نیست
3- واقعا خیلی سخته یه دوربین بخری بعد بفهمی که باتریش تقلبی بوده یا ...
تشخیصش برای من که تجربه ندارم سخته اگر اینکه فرمولی برای شناخت قطعات اصلی باشه
5- از لحاظ ساختار و کیفیت فرقی با هم دارند یا فقط تغییر اسم برای فروش در یک منطقه خاص مانند ژاپن هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
1- متاسفانه من در بحث لنز تجربه ندارم! اما با خرید 18-55 مسلما باید برای اینده و لنزهای بعدی به سمت سیگما رفت نمی دونم سیگما برای پنتاکس به فراوانی بقیه مدلها لنز داره یا نه ! من شماره این سیگل رو چطوری می تونم پیدا کنم ؟ اگرشماره شرکتشون رو دارید ممون میشم بهم بدید
2- خب مشکلی که هست توی اپگرید هست! من باید به دنبال دوربینی باشم که برای اپگرید مشکل چندانی باهاش نداشته باشم! در سونی بهترین انتخاب الفا 700 هست که به نسبت دوربین هایی مثل D300 ضعیف به شمار میره
هر چند که من از کیفیت عکسهای D300 خیلی خوشم اومده...
در سامسونگ و پنتاکس هم اپگرید k20d میتونه باشه هر چند دوربین خوبیه ولی تنوع در پنتاکس مثل کنون و نیکون نیست
3- واقعا خیلی سخته یه دوربین بخری بعد بفهمی که باتریش تقلبی بوده یا ...
تشخیصش برای من که تجربه ندارم سخته اگر اینکه فرمولی برای شناخت قطعات اصلی باشه
5- از لحاظ ساختار و کیفیت فرقی با هم دارند یا فقط تغییر اسم برای فروش در یک منطقه خاص مانند ژاپن هست!
خوب دليل اينكه همه توي ايران يا كنن مي خرند يا نيكن همينه ديگه. آدم بايد يه چيزي بخره كه بعدا لنگ تجهيزات جانبي نشه.
در مورد نامگذاري به علت مسايل مالياتي و Gray Market و ... است و هيچ فرقي از لحاظ ساخت و كيفيت و ... ندارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
وحيد جان كنن دوربين هاي Entry Level اش را با سه نوع نامگذاري براي ژاپن، امريكا و ساير نقاط دنيا توليد مي كند. چرا ؟ الله اعلم .
خب منهم همينو گفتم ديگه!!
كه Kiss X2 براي بازار ژاپن است!
همون قضيه ويرگول و اعدام و بخشش و ... :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
خب منهم همينو گفتم ديگه!!
كه Kiss X2 براي بازار ژاپن است!
همون قضيه ويرگول و اعدام و بخشش و ... :)
آخه ايشون نفرمودند كه مدلي كه ديدند و 50 تومان ارزانتر بود Kiss بود يا Rebel و بنابر اين از پاسخ شما اينطور استنباط شد كه .... :::happy:::
بگذريم. به نظر من كه اين كار خيلي احمقانه و مسخره است كه يك دوربين را با سه نام توليد مي كنند.
-
فکر می کنم کسی با خرید سونی هم مانند نیکون و کنون نباید نگران تجهیزات جانبی و ارتقا باشد چون غولی مثل سونی با قدرت وارد این بازار شده است و باید منتظر مدلهای جدید ان بود.
جدا از مسایل دیگر قیمت 650 برای GX10 و 2 لنز بسیار ارزنده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
فکر می کنم کسی با خرید سونی هم مانند نیکون و کنون نباید نگران تجهیزات جانبی و ارتقا باشد چون غولی مثل سونی با قدرت وارد این بازار شده است و باید منتظر مدلهای جدید ان بود.
جدا از مسایل دیگر قیمت 650 برای GX10 و 2 لنز بسیار ارزنده است.
بله؛ روز به روز هم اوضاع سوني بهتر ميشود:
کد:
http://www.kaman-co.com/index.aspx?siteid=1&pageid=184
فكر نميكنم GX10 با اين قيمت ديگر پيدا شود!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
در ضمن سونی الفا 200 هم در یک فروشگاه یافت شد با دو لنز با قیمت 750 تومن
قیمت آلفا w200 با دو لنز +1کارت 2گیگ 700 تومان البته کارت حافظه تا پایان شهریور روی دوربین به عنوان هدیه است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
فرهاد خان این داستان برمیگرده به مدیریت سیستم های تولید و در بخش دیگر روانشناسی بازار.
دلیل اول اینکه شرکت های بزرگ که کالای خودشان را باید در چند کارخانه مجزا تولید کنند چون هیچ خط تولیدی آنقدر بزرگ نخواهد بود که مثلا تمام قروش ۴۵۰ دی جهان را پوشش دهد و مسائل حمل آنها به آقصی نقاط دنیا هم هست. برای ردیابی راحت تر این تولیدات گروه سریال نامبر های این تولیدات باهم فرق خواهد داشت. ( نیکون این سیاست رو دنبال میکنه )
حالا بعضی از شرکتها از این هم جلوتر رفته و با آنالیز روانشناسی مصرف کنندگان بازار هدف، اسم رو هم تغییر میدند. چون مصرف کنندگان ژاپنی به اسم ربل واکنش خوبی نشان نخواهند داد و همچنین آمریکایی ها به کیس ! خلاصه فقط معذورات روانشناسی بازار است و بس.
-
با توجه به صحبتهایی که شده و قیمتهایی که گرفتم چندتا انتخاب فکر می کنم برام وجود داشته باشه !
اول اینکه یه 30d با یه لنز Canon EF-S 18-55mm IS بگیرم
که 620-650 قیمت دوربین لنز هم 100 تومن میشه حدود 750 تومن!
دوم اینکه 450D به همراه همین لنز که قیمتش حدود میشه
بین 750 - 880 تومن
انتخاب سوم خرید سامسونگ با دو لنز که حدود 650 ( که تا حالا که پیدا نکردم)
انتخاب سوم خرید pentax k10d با لنز 18-55 پنتاکس که حدود 750+100 = 850 تومن در میاد
انتخاب نیکون هر چند با لنز 18-135 میشه بین 850 تا 900 گرفت اما فکر می کنم برای
این بدنه با ccd در مقایسه با cmos معقول نیست! جدا از اینکه خودم علاقه خاصی به برند
نیکون دارم و d300 اون رو عالی میدونم
یه انتخاب دیگه هم می تونم داشته باشم اونم انتخاب 40d با توجه به اینکه
بتونم حدود 850 بدنه رو بگیرم با لنز چیزی در حدود 950 تومن در میاد
(البته بعد از قیمت گرفتن به این انتخاب رسیدم )
جدا از انتخاب از اون جایی که تا چند سال امکان تعویض بدنه رو نخواهم داشت
و با این قیمتهای نزدیک به هم با توجه به اینکه قیمت لنز انتخابی حدود 100 تومن
در میاد فکر می کنم امکان این رو داشته باشم که برای خرید بدنه بهتر
به خودم سختی بیشتری بدم! والبته همه اینها در حد نظر هست و
من خواستم انتخابهام رو دسته بندی کنم که دوستان بهتر راهننمایی ام کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
.........
.
.
یه انتخاب دیگه هم می تونم داشته باشم اونم انتخاب 40d با توجه به اینکه
بتونم حدود 850 بدنه رو بگیرم با لنز چیزی در حدود 950 تومن در میاد
(البته بعد از قیمت گرفتن به این انتخاب رسیدم )
جدا از انتخاب از اون جایی که تا چند سال امکان تعویض بدنه رو نخواهم داشت
و با این قیمتهای نزدیک به هم با توجه به اینکه قیمت لنز انتخابی حدود 100 تومن
در میاد فکر می کنم امکان این رو داشته باشم که برای خرید بدنه بهتر
به خودم سختی بیشتری بدم! والبته همه اینها در حد نظر هست و
من خواستم انتخابهام رو دسته بندی کنم که دوستان بهتر راهننمایی ام کنند
سلام
چون از اين 200-100 تومان، لنز مناسبي عايد نميشود؛ پيشنهاد من همين 40D است!!
ولي به نظر من با توجه به اينكه همه گزينهاتون، خوب و مناسب اند، ببينيد كدوم يكي بيشتر به دلتون ميچسبه (اين نظر منه) و زياد مته به خشخاش نذاريد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
چون از اين 200-100 تومان، لنز مناسبي عايد نميشود؛ پيشنهاد من همين 40D است!!
ولي به نظر من با توجه به اينكه همه گزينهاتون، خوب و مناسب اند، ببينيد كدوم يكي بيشتر به دلتون ميچسبه (اين نظر منه) و زياد مته به خشخاش نذاريد.
البته این طور که تو این سایت از بچه ها شنیدم این لنز برای شروع لنز بدی نیست ! با توجه به قیمتش و لرزه گیری که داره!
نکته ای که هست من به جز لنز و دوربین به لوازم جانبی هم احتیاج دارم! اون چیزهایی که حیاتی به نظر میرسه فکر میکنم
فیلتر و کارت حافظه باشه ! که حتما باید همراه لنز و دوربین تهیه بشه! قیمت اینها رو هم باید در نظر بگیرم!
متاسفانه تو ناصر خسرو نشد که دوربین ها رو دست بگیرم تو ویترین که هیچکدوم نبود کسی هم از توپک در نمی وارد که ببینم
و از لحاظ خوش دستی و وزن تجربه ای داشته باشم !
چون این فاکتورها هم تعیین کننده خواهند بود!
البته فکر می کنم با ورود 50d مدل 40d یه افتی داشته باشه
-
نقل قول:
سيگل هم مثلا" !! نمايندگي رسمي پنتاكس در ايران است؛ ولي وقتي من براي اطلاع از لنزهاي پنتاكس موجودشان تماس گرفتم، گفتند فقط 55-18 و 200-55 مي آورند و پنتاكس داران محترم را به استفاده از لنزهاي سيگما دعوت كردند!!
نقل قول:
خوب دليل اينكه همه توي ايران يا كنن مي خرند يا نيكن همينه ديگه. آدم بايد يه چيزي بخره كه بعدا لنگ تجهيزات جانبي نشه.
با توجه به مدتی که از ارسال این پست ها گذشته و اینکه همیشه به مطالعه تاپیک ها ی موجود بجای ایجاد تاپیک تکراری توصیه می کنیم گفتم این پست رو اضافه کنم :
لیست لنز های پنتاکس در ایران
اینا مارک پنتاکس هستن و سیگما ها رو ننوشتم
http://www.akkasee.com/forum/showthr...720#post107720