خب قضیه اینه که من مدتیه که دنبال یه دوربین DSLR هستم که با توجه به بودجه ام بخرم!
واقعا فکر نمی کردم اینقدر انتخاب برام سخت بشه! اما خب حالا دیگه شده دیگه!
بین همه برندها و مدلها ریویوها و مطالب مختلفی خوندم اما نتیجه اینکه کار برام مشکل تر شد!
با توجه به اینکه هر روز یه مدل جدیدتر میاد یا باید هیچوقت دوربین نخری یا اینکه صبر کنی یه مدلی که می خوای به قیمت برسه...
در نهایت من بین همه مدلها به این مدلها رسیدم
CANON 450D
NIKON D80
SUMSUNG GX 10
CANON 30D
4 مدل در یک نگاه
هر کدوم از این مدلها رو به دلایلی انتخاب کردم! که توضیح میدم!
450D : به دلیل اینکه دوربین جدیدتریه نسبت به بقیه ! داشتن سنسور CMOS نویز کم در عکاسی به خصوص شب
استفاده از پردازنده DIGI III ( لایو ویو - lcd 3 اینچ - مگا پیکسل بیشتر خیلی برام مهم نیست!) نداشتن لرزه گیر روی بدنه - تصاویر شارپ تر
D80 : داشتن رنگهای گرم و طبیعی - داشتن لنزهای ارزون تر و متنوع تر نسبت به کنون - خوش دستی( با توجه به شنیده ها) عملکرد نامناسب در ایزو های بالا و شب - سنسور CCD - شارپ نبودن تصاویر نسبت به کنون
GX 10 : قیمت مناسب همراه با دو لنز (همراه با رنج مناسب) - کیفیت ساخت و مونتاژ بهتر نسبت به بقیه مدلها - توانایی استفاده لنزهای پنتاکس- داشتن فوکوس 11 نقطه ای - کیفیت تصاویر خیلی خوب - داشتن لرزه گیر روی بدنه - سیستم ضد گرد و غبار -نگرانی از جهت به سامسونگ بودن و تنها روی برند و ترس اینکه در اپگرید و فروش و تعمیر با مشکل مواجه بشم!عملکرد بهتر نسبت به PENTAX K10D وجود نویز نسبت به CMOS
30D : سنسور بهترCMOS - نویز کمتر - عکاسهای شارپ تر - قدیمی تر بودن نسبت به بقیه مدلها
قیمت مناسب با توجه به کلاس دوربین - ایزوی 3200
مگاپیکسل پایین نسبت به بقیه! - نداشتن لرزه گیر روی بدنه
در مورد لنز بگم در حال حاضر فقط قصد خرید لنز کیت یا لنزهای همراه دوربین رو دارم و ملاک برام بدنه هست!
همه این دوربین ها حدودا قیمتی معادل هم دارند اینه که فاکتور قیمت رو خیلی روش دقیق نشید!
ممنون میشم دوستان و اساتید با نظراتشون من رو راهنمایی کنند باشد که رستگار شویم!