-
پاسخ: با 15.000.000 چی بخرم ... ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
سلام
بنده قصد اظهار نظر اصلا ندارم ولی چیزی كه دوستان در تاپیك های دیگه گفتند اینه:
اصلا فرقی نمیكنه،حتی اگر روش نوشته باشهmade in afghanistan هم مهم نیست چون دوربین كنون یا نیكون یا سونی و یا ...هست
مهم دوربینه نه كشور سازنده
من برداشت دیگه ای از صحت ایشون كردم. فكر كنم منظورشون این بود كه تقلبی این دوربین ها توی بازار هست یا نه ؟
باید بگم هنوز تقلبی سازان به اون حد نرسیده اند كه بتونن DSLR تقلبی بسازند. و این معنیش اینه كه اگر روزی 40D ای پیدا كردید كه ساخت جایی غیر از ژاپن بود ( یا D80 ای كه ساخت جایی غیر از تایلند بود) به تقلبی بودنشون شك نكنید بلكه مطمئن شوید كه كشتیبان را سیاستی دگر آمده و دوربین در جای دیگری ( توسط كمپانی اصلی) ساخته شده است.
-
حقیقت امر اینه که دوستان به خوبی پاسخ های مناسبی رو دادند و من فقط جسارت میکنم نظر خودم رو میگم.
پست آقای عاشوری نیا رو که دیدم گفتم : " جانا سخن از زبان ما میگویی"
بسیار مفید نکات مهمی رو بیان کردند که مثلاً شاید اگر خود من قبل از خرید دوربین اولم 400d می دونستم انتخاب بهتری میکردم.
من خودم 30d رو به این امید گرفتم که بتونم بعدها لنزهای خوبی رو بگیرم و فکر نمی کنم به این زودیها این بدنه رو عوض کنم ، اما صادقانه میگم که فعلاً از ترکیب 30d و 70-17 اصلاً راضی نیستم .
-
چرا اقای گلابی؟
فکر میکردم 30D از بهترین های کلاس خودشه و قیمت مناسبی هم داره...؟؟؟ :confused:
-
نقل قول:
فکر میکردم 30d از بهترین های کلاس خودشه و قیمت مناسبی هم داره...؟؟؟
درست فکر میکنید ، هم قیمت خوبی داره هم دوربین خوبیه ، من هم گفتم که از بدنه کاملاً راضیم ، اما این کنون نمیدونم چرا یه لنز مثل 200-18 نمیزنه ؟ 70-17 هم که چنگی به دل نمیزنه . اگر لنز خوبی بخواهید بخرید مثل 55-17 یا 105-24 یا 70-24 یا ازین دست هم که بالای یک میلیون باید هزینه کنید.
البته یه ایراد مهم هم از ناواردی خودمه وگرنه دوستان با همین 70-17 هم عکسهای بینظیری میگیرند.
-
من از همه دوستان ممنونم.
من سه ماه کامل با 30D عکاسی کردم. البته با دو لنز 70-300 و 18-55 که نیاز به توضیح ندارند.
اصلا راضی نیستم. از نورسنجی گرفته تا wb. لااقل من نتونستم به هیچ شکلی با این دوربین کنار بیام. LCD هم که دیگه در نوع خودم مشکلات داره.
با اجازه دوستان، دیشب، دلم رو به دریا زدم و دوربین خریم. اول میخواستم یه D80 دسته دو سالم بگیرم با لنز 18-200 یا ترکیب 18-70 و 70-300. ولی به دلایلی، در یک اقدام انتحاری! دلم رو به دریا زدم و D80 با گارانتی نیکو.. گرفتم که لنز کیتش هم 18-135 هست.
چند شاتی که طی چند ساعت گذشته و در شرایط مختلف زدم، واقعا رضایت بخش بود. فقط حیف که VR نداره (البته میشه به این موضوع از دید مثبت هم نگاه کرد که کاری به آن ندارم) و دیگر اینکه فعلا از دنیای فوق العاده 200 یا 300mm محرومم.
چند شاتی هم تعمدا با ایزوی بالا گرفتم که نویزش رو تست کنم. نمیدونم چرا از نویزش خوشم اومد.:eek: چارهای نیست. باید خوشم بیاد.!
به قول برخی از عزیزان، گاماس گاماس.
باز هم از تمامی دوستان تشکر میکنم.
-
مبارك باشه دوست عزیز. قطعا شاهد عكسهای خوبی از شما خواهیم بود. خرید خوبی انجام دادید.شاد باشین
-
سلام . درجواب عنوان تاپیک باید بگم بهتره با 15.000.000 ، پنج عدد canon sx100 بخرید . به مرور استفاده فرمایید . عمری برای شما کار می کند ....
اما جدا از شوخی ، هربرت کپلر ، عکاس معروف مدرن فتوگرافی و پاپیولار فتوگرافی ( ماه گذشته فوت کرد ) جمله قشنگی داره . ایشون می گه :« اکنون که روز به وز دوربینهای جدید تر ، پیشرفته تر و پرپیکسل تر جایگزین مدلهای قبلی می شوند ، شاید بتوان گفت بدنه دوربین ها یکی از لوازم جانبی است و و سیله اصلی عدسی ها هستند که ثبات و دوام بیشتری دارند . »
-
سلام دوستان
به نظر شما 400d+10-20+25-105+18-55 رو بخرم يا40d+24-105+18-55 و بعدا كه كنج بيدا كردم 10-20 اضافه كنم
مرسي
-
دوست عزيز هر دو انتخابها خوب هستند اما چرا بدنه رو تنها نمي خريد شما وقتي 24 _105 رو بگيريد 18_ 55 که در همين رنج هست به درد شما نمي خوره پيشنهاد من 40D+24_ 105 وبا پولي که ازsave 18 _55 براتون مي مونه يه مدت ديگه 10_20 رو هم اضافه کنيد
-
دوستان بالخره ما هم از این سرگردونی (چی بخرم) در اومدیم
40 دی همراه 17-85 رو گرفتم
تا ببینیم چی پیش میاد
-
مهرداد عزيز
نظر من هم بيشتر روي 40d است.....18-55 بين 30 تا50 تومان قيمت دارد و فكر كردم موقت از 18 اون استفاده كنم...راستي شما از 24-105 راضي هستي
مرسي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sama01
من از همه دوستان ممنونم.
من سه ماه کامل با 30D عکاسی کردم. البته با دو لنز 70-300 و 18-55 که نیاز به توضیح ندارند.
اصلا راضی نیستم. از نورسنجی گرفته تا wb. لااقل من نتونستم به هیچ شکلی با این دوربین کنار بیام. LCD هم که دیگه در نوع خودم مشکلات داره.
با اجازه دوستان، دیشب، دلم رو به دریا زدم و دوربین خریم. اول میخواستم یه D80 دسته دو سالم بگیرم با لنز 18-200 یا ترکیب 18-70 و 70-300. ولی به دلایلی، در یک اقدام انتحاری! دلم رو به دریا زدم و D80 با گارانتی نیکو.. گرفتم که لنز کیتش هم 18-135 هست.
چند شاتی که طی چند ساعت گذشته و در شرایط مختلف زدم، واقعا رضایت بخش بود. فقط حیف که VR نداره (البته میشه به این موضوع از دید مثبت هم نگاه کرد که کاری به آن ندارم) و دیگر اینکه فعلا از دنیای فوق العاده 200 یا 300mm محرومم.
چند شاتی هم تعمدا با ایزوی بالا گرفتم که نویزش رو تست کنم. نمیدونم چرا از نویزش خوشم اومد.:eek: چارهای نیست. باید خوشم بیاد.!
به قول برخی از عزیزان، گاماس گاماس.
باز هم از تمامی دوستان تشکر میکنم.
اقا مبارکه !
واقعا D80 دوربین ردیفیه...ما رو هم تو حال کردنتون شریک کنید...
-
جناب سعيد تبريك ميكم و موفق باشيد...به جه قيمتي خريدين؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BANIPALL
جناب سعيد تبريك ميكم و موفق باشيد...به جه قيمتي خريدين؟
ممنون دوست عزیز
canon 40d با 85-17 با كیف و مموری 2گیگ وسه پایه با بیمه وگارانتی 15 ماهه قیمت خرید 1.630
-
اقا سعید با گارانتی آفومار خریدین؟
درسته که قیمتشو 1,400,000 گذاشته آفومار؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qavemm
اقا سعید با گارانتی آفومار خریدین؟
درسته که قیمتشو 1,400,000 گذاشته آفومار؟
خیر
با گارانتی نورنگار
قیمت آفومارو نمیدونم میتونی به سایتش مراجعه كنی.
قیمت بدنه در نورنگار 1.150.000 بودش
-
مبارکه...
قیمتشم خوبه با گارانتی (مخصوصا که با گارانتی افومار 1,400,000 قیمت داشتم 2 هفته پیش)...
منتظر عکس های زیبا از شما هستیم
-
1 فایل پیوست
من امروز دم غروب رفتم بیرون تا اولین عکسهام رو با این دوربین بگیرم.
این عکس هم عصارهی عکاسهایی که گرفتمه. یه ویرایش سریع هم انجام دادم و نتیجه این شد که میبینید.
من که از دوربین خیلی راضیم.
-
درود
از همه دوستان ممنونم كه اطلاعات خودشون رو دریغ نمی كنند.
همچنین تبریك می گم به جناب سید مصطفی آهنگرها و اقا سعید
برای اینكه بلاخره تونستند تصمیم بگیرند
من هم تقریبا همین مقدار بودجه رو برای خرید در نظر دارم و تا قبل از عید ترجیح می دم خرید كنم و متاسفانه بین همین دو مدل سرگردونم
نیكون دی 80 و كنون 40 دی در ضمن الفا 700 روهم به خاطر رنگهای طبیعی و داشتن لرزش گیر بهشون اضافه كنید در صورتیكه با مشاهده نمونه های تصویری بسیار از رنگ های عكس هایی كه با دوربین های المپیوس و پنتاكس گرفته شده لذت می برم
با این حل فكر نمی كنم بعد از خرید دوربین و تجهیزات با این مبلغ تا 3 ماه بتونم برای خرید لنز های جانبی اقدام كنم.
به عكاسی حرفه ای علاقه بسیار دارم و دوربینی كه مدت 7 ساله باهاش كار می كردم نیكون اف ام 10 بوده و جسارتا جایزه بین المللی هم داشتم:::blushing::: . اما الان می خوام با خرید دی اس ال ار وارد دنیای دیجیتال بشم لطفا كمكم كنید.
امیر
-
سلام: دوست خوب آقا امیر(King) انشاالله كه خرید مناسبی رو انجام میدهید.....اگر نوع عكاسی خود را بیشتر توضیح دهید(خبری . ماكرو . منظره. شب ووووو) و علاقه خود را در بهمراه داشتن دوربین همیشه یا مقاطعی.... نگه داشتن دوربین به چه مدت و از این موارد.....بیشتر بگویید هستند كسانی كه شما را دقیقا راهنمایی كنند. این تاپیك را هم كه ظاهرا مطالعه فرمودید...... قطعا با راهنمایی های دوستان خرید خوبی خواهید داشت. پاینده باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام: دوست خوب آقا امیر(King) انشاالله كه خرید مناسبی رو انجام میدهید.....اگر نوع عكاسی خود را بیشتر توضیح دهید(خبری . ماكرو . منظره. شب ووووو) و علاقه خود را در بهمراه داشتن دوربین همیشه یا مقاطعی.... نگه داشتن دوربین به چه مدت و از این موارد.....بیشتر بگویید هستند كسانی كه شما را دقیقا راهنمایی كنند. این تاپیك را هم كه ظاهرا مطالعه فرمودید...... قطعا با راهنمایی های دوستان خرید خوبی خواهید داشت. پاینده باشین
دوستان لطف می كنند
متاسفانه یا خوشبختانه علاقه مند به تجربه و فعالیت در تمامی حوزه ها هستم. از عكاسی تنه درخت تو هوای خیس لاهیجان همونقدر لذت می برم كه از ثبت تصویر سایه یك پیرمرد تو بر آفتاب یزد یا جزئیات یك چشم همونقدر شادم می كنه كه نور آفتاب از لابلای ابرهای خمار. بیشتر در سفرم . در ضمن كارم تصویر سازی هست و كارشناس گرافیكم. دوربین برام حكم هوس نداره و مقطعی نیست.
فكر كنم همه چیز رو گفتم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king
دوستان لطف می كنند
متاسفانه یا خوشبختانه علاقه مند به تجربه و فعالیت در تمامی حوزه ها هستم. از عكاسی تنه درخت تو هوای خیس لاهیجان همونقدر لذت می برم كه از ثبت تصویر سایه یك پیرمرد تو بر آفتاب یزد یا جزئیات یك چشم همونقدر شادم می كنه كه نور آفتاب از لابلای ابرهای خمار. بیشتر در سفرم . در ضمن كارم تصویر سازی هست و كارشناس گرافیكم. دوربین برام حكم هوس نداره و مقطعی نیست.
فكر كنم همه چیز رو گفتم .
با این اوصاف و قیمت تنها پیشنهادی كه می تونم به شما بكنم Nikon D80 به همراه لنز Nikkor 18-200 است و لاغیر.
ضمنا این آخرین پست من در سال 86 بود !
تا پایان سال جاری به خواندن و تجربه و تلمذ خواهم گذراند. آرزوی موفقیت و پیشرفت و فعالیت مفید برای همه ی دوستان قدیم و جدید دارم.:::happy:::
-
خب مثله اینكه تاپیكی كه برای راهنمائی من بود داره خوب پیش میره ...
خب من هم بالاخره دوربین رو گرفتم
با توجه به اینكه اكثر دوستان بر این تاكید داشتن كه یه بدنه ارزون و كارآمد بگیرم و بیشتر توجهم رو لنز باشه منم یه
Canon 400D + Sigma 17-70 گرفتم دوست داشتم یه لنز تله خوب هم بگیرم ولی چون زیاد در این مورد تحقیق نكرده بودم كه چی لنزی مناسبه گفتم عجله نكنم و بعد یه مدت تله رو هم با تحقیق بیشتر بگیرم
دلیل انتخاب Canon 400D هم این بود كه اولا با توجه به قیمتش انصافا خیلی كارا بود و اینكه اولین تجره SLR من بود گفتم اگه قراره آب بندی بشم بزا با یه بدنه ارزون تر این كار صورت بگیره و همه فوت و فن دستم بیاد بعدش دنبال یه چیز بهتر برم
خب سرتون درد نیارم از این به بعد با عكسام مزاحم اساتید میشم
-
جدا عجب تاپیک پر باری بود. خیلیها را به مرحله خرید آگاهانه رساند. و ظاهرا هنوز هم سفرهی نعمات این تاپیک گسترده است.
واقعا از دوستانی که اطلاعات خودشون رو با دیگران به اشتراک گذاشتند و خواهند گذاشت، تشکر ویژه میکنم.
-
احيانا اگر خواستيد از دي80 و يا 40دي بگذريد ميتوانيد به 450d هم نيمنگاهي داشته باشيد... (كه تا قبل از عيد از همين ايران خودمون قابل تهيه خواهد بود...)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Canon!
احيانا اگر خواستيد از دي80 و يا 40دي بگذريد ميتوانيد به 450d هم نيمنگاهي داشته باشيد... (كه تا قبل از عيد از همين ايران خودمون قابل تهيه خواهد بود...)
دوست عزیز فکر نکنم این دوربین تا قبل از عید وارد بازار شود.
اگر هم بعد از عید وارد شود با قیمت نا معقول خواهد بود و حداقل یک تا دو ماه وقت نیاز است تا به قیمت قابل خرید برسد.
مثلا با قیمتی معادل کانن 30 دی وارد شود!و دوستانی هم بروند و آن را بخرند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
دوست عزیز فکر نکنم این دوربین تا قبل از عید وارد بازار شود.
اگر هم بعد از عید وارد شود با قیمت نا معقول خواهد بود و حداقل یک تا دو ماه وقت نیاز است تا به قیمت قابل خرید برسد.
مثلا با قیمتی معادل کانن 30 دی وارد شود!و دوستانی هم بروند و آن را بخرند!
ان شا الله خودم حدود 20 اسفند قراره همين دوربين رو از يك فروشگاه تحويل بگيرم... براي عيد لازمش دارم.
ميگفت وقتي بياد پايه قيمتش روي 900-920 هست. من هم از قبل باهاش چك و چونه هامو زدم و چون مشتريش بودم بهم يه 10-20 تومن تخفيف ميده. lol (ديگه داره ديوونه ميشه از دستم انقدر كه هرروز بهش زنگ ميزنم!!! :chain: )
قبلا هم گفته بودم... اگر كسي مثل من براي خريد اين دوربين عجله داره با من هماهنگ كنه!!! ميريم چندتا ميخريم، تخفيف ميگيريم!!! :laugh4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Canon!
ان شا الله خودم حدود 20 اسفند قراره همين دوربين رو از يك فروشگاه تحويل بگيرم... براي عيد لازمش دارم.
ميگفت وقتي بياد پايه قيمتش روي 900-920 هست. من هم از قبل باهاش چك و چونه هامو زدم و چون مشتريش بودم بهم يه 10-20 تومن تخفيف ميده. lol (ديگه داره ديوونه ميشه از دستم انقدر كه هرروز بهش زنگ ميزنم!!! :chain: )
قبلا هم گفته بودم... اگر كسي مثل من براي خريد اين دوربين عجله داره با من هماهنگ كنه!!! ميريم چندتا ميخريم، تخفيف ميگيريم!!! :laugh4:
کانن 450 دی را به قیمت 900 هزار تومان خریدید؟:eek:
احتمالا با لنز کیت دیگر؟
مبارکتان باشد!اما انتخاب های بسیار بهتری هم می شد داشته باشید...
شیفته ی چه چیز این دوربین شدید؟
هنوز هم کانن 30 دی یک سر و گردن از تمام سری EOS XXX D بهتر است.
-
به غیر از Nikon D80 به همراه لنز Nikkor 18-200
اساتید پیشنهاد دیگه ای ندارند؟
این مقوله Live View باعث میشه كه الفا 700 پیشنهاد نمی شه یا قیمت این دوربین در مقایسه با هم ردیفانش در برند های نیكون و كنون؟
و آیا لرزش گیر درون بدنه برای كسی كه اولین باره كه وارد این ردیف دوربین ها می شه مزیت نیست؟
دوربین های المپیوس چقدر از راه رو طی كردند؟ من قدرت تفكیك رنگی سونی و المپیوس رو بالا می بینم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
کانن 450 دی را به قیمت 900 هزار تومان خریدید؟:eek:
احتمالا با لنز کیت دیگر؟
....
چرا اينطوري ميفرماييد آقاي قبادي!!!
من كه هنوز نگرفتم! ولي اگر خدا بخواد با قيمتي كمتر از اين حدود ميگيرم.
30دي هم جاي خود را دارد... ولي entry level ي گفتند! من كه تاحالا slr نداشتم.:redface:
-
اول اینکه entry level وقتی با بدنه های دیگر هم قیمت است چه فرقی با آنها دارد؟
دوست عزیز این معقوله entry level را بیشتر بر حسب قیمت و امکانات محدود تر طبقه بندی می کنند.مثلا محدود بودن سرعت شاتر تا 1/4000 ثانیه.اما در رده های بالاتر این سرعت حداقل 1/8000 ثانیه است.حالا این موضوع برای تازه کار و یا حرفه ای ایراد است که سرعت شاتر اش بیشتر باشد؟
وقتی می شود یک بدنه حرفه ای با همان قیمت خرید چرا به سمت entry level برویم؟
جنس بدنه کانن 30دی را می دانید چیست؟جنس بدنه کانن 450 دی را چطور؟
به نظر شما بدنه آلیاژی و مستحکم برای یک دوربین ایراد است؟
به نظر شما بدنه ( ارگونومی منظورم است ) بهتر برای یک دوربین ایراد است؟
حالا چند مگاپیکسل نا قابل بیشتر و داشتن لایو ویو و گردگیر سنسور نشد حسن و برتری که!
شما در حال حاضر در جایی قرار دارید که مثلا یک TOYOTA CAMRY 2008 را می خرید 50 میلیون تومان و در همان حال در آنسوی دنیا یک Ford Mustang و یا Dodge VIPER را می خرند 50 میلیون تومان.
خوب حالا اگر شما امکان خرید آن دو تا را داشتید به سراغ کمری می رفتید؟
واقعا در عجب هستم...
نقل قول:
این مقوله Live View باعث میشه كه الفا 700 پیشنهاد نمی شه یا قیمت این دوربین در مقایسه با هم ردیفانش در برند های نیكون و كنون؟
این معقوله Live View اصلا چیز مهمی نیست و اصلا آش دهن سوزی هم نیست...
قیمت سونی هم تقریبا رقابتی است شاید از کانن 40 دی گران تر باشد اما لنز کیت بهتری دارد و امکانات و لوازم جانبی بیشتر.فقط ریموت کنترل آن در برند همسایه 70 دلار است.
این مسئله بیشتر سلیقه ای است.
نقل قول:
و آیا لرزش گیر درون بدنه برای كسی كه اولین باره كه وارد این ردیف دوربین ها می شه مزیت نیست؟
اتفاقا برای کسی که اولین بار به سراغ این دوربین ها می رود داشتن لرزه گیر بسیار عالی است و به قول یک دوست عزیز که این روز ها کمیاب شده اند ( مخلص علیرضا جان هستیم ) از نان شب هم واجب تر است...
اصلا لرزه گیر موضوعی نیست که بشود ساده از کنارش گذشت...
نقل قول:
دوربین های المپیوس چقدر از راه رو طی كردند؟ من قدرت تفكیك رنگی سونی و المپیوس رو بالا می بینم
الیمپوس ها هم مشتریان خاص خود را دارند...
بیشتر به خاطر کراپ فاکتور 2 این دوربین ها کسی به سراغ شان نمی رود ( در ایران البته ) و همین طور به این دلیل که لنز های خاص آن گران هستند.مثلا یک واید 7-14 آن حدود 1500 دلار قیمت دارد و در ایران حدود 1700 تمام می شود.
اما آنها هم بهترین انتخاب برای کسانی است که به تله های بسیار بلند نیاز دارند....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
وقتی می شود یک بدنه حرفه ای با همان قیمت خرید چرا به سمت entry level برویم؟
.....
شما در حال حاضر در جایی قرار دارید که مثلا یک TOYOTA CAMRY 2008 را می خرید 50 میلیون تومان و در همان حال در آنسوی دنیا یک Ford Mustang و یا Dodge VIPER را می خرند 50 میلیون تومان.
خوب حالا اگر شما امکان خرید آن دو تا را داشتید به سراغ کمری می رفتید؟
.....
خيلي ممنون از راهنماييتون...
Ford Mustang و Dodge VIPER هم روي سر من جا دارند! با كمال ميل اونها را سفارش ميدم...lol
در نهايت بايد قيمت هاي روز اين دو مدل (30 و 450 دي) رو داشت تا بشه محكم صحبت كرد و تصميم گرفت.
ان شا الله 450d هم بياد و قيمتش مشخص شه، دوباره با اطلاعات دقيقتر مزاحم شما و دوستان ميشم تا ببينم بين 450دي و 30دي كدام را بايد انتخاب كنم... :::confused2::::think:
-
ممنونم آقای قبادی بااحتساب راهنمایی شما و محتویات جیب بنده احساس می كنم دلیلی بر فكر كردن روی دوربین های كنون و الیمپوس به همراه لنز های گران قیمتشون وجود نداره .
اما دو تا خونه اونورتر در خانه نیكون شما هم دی 80 رو پیشنهاد می كنید یا اساسا معتقدید با خرید الفا 700 با توجه به ورود دوربین های جدید در سال جدید از خریدم خوشنود باقی می مونم ؟؟؟
از نظر هزینه من واقعا در حال حاضر یك ریال بیشتر از این مبلغ ندارم و هر چه مناسب تر بتونم تجهیزات جانبی رو تهیه كنم بهتر خواهد بود .
خواهش می كنم دوستان راهنمایی كنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king
ممنونم آقای قبادی بااحتساب راهنمایی شما و محتویات جیب بنده احساس می كنم دلیلی بر فكر كردن روی دوربین های كنون و الیمپوس به همراه لنز های گران قیمتشون وجود نداره .
اما دو تا خونه اونورتر در خانه نیكون شما هم دی 80 رو پیشنهاد می كنید یا اساسا معتقدید با خرید الفا 700 با توجه به ورود دوربین های جدید در سال جدید از خریدم خوشنود باقی می مونم ؟؟؟
از نظر هزینه من واقعا در حال حاضر یك ریال بیشتر از این مبلغ ندارم و هر چه مناسب تر بتونم تجهیزات جانبی رو تهیه كنم بهتر خواهد بود .
خواهش می كنم دوستان راهنمایی كنند.
با بودجه شما به نظرم آلفا 700 گران است.لنز های آلفا مونت هم همین طور...
اگر خیلی بدنه برایتان مهم است بهترین انتخاب یا نیکون دی 80 است و یا کانن 400 دی ....قیمت های معقولی دارند.حتی اگر کمی با فکر بیشتر تصمیم بگیرید کانن 350 به قیمت عالی رسیده است.شاید بشود گفت مفت است.یادش بخیر یک زمامی 1 میلیون تومان بود.
برای لنز یادم رفت به چه لنز هایی نیاز دارید؟اگر ممکن است دوباره بفرمایید.
-
اقا امیر
من با کنون و نیکون و سونی خیلی پایه ام ولی الیمپوس رو از نویزش خوشم نمیاد...(البته نظر شخصی منه)
من خودم الفا 700 دارم و خیلی راصیم ولی اگه این دوربین رو بخواهید بگیرید باید بودجه رو یه کم بیشتر کنید (الفا 700 + کارت حافظه Cf 4 گیگابایت + مبدل فلاش Iso + لنز 70-18 قیمتش 1,533,000 تومن هست...ولی هر چی دوربین رو توصیه می کنم اون لنز رو پیش نهاد نمی کنم...مگه اینکه بخواهید بعدا یه لنز خوب براش بگیرید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qavemm
اقا امیر
من با کنون و نیکون و سونی خیلی پایه ام ولی الیمپوس رو از نویزش خوشم نمیاد...(البته نظر شخصی منه)
من خودم الفا 700 دارم و خیلی راصیم ولی اگه این دوربین رو بخواهید بگیرید باید بودجه رو یه کم بیشتر کنید (الفا 700 + کارت حافظه Cf 4 گیگابایت + مبدل فلاش Iso + لنز 70-18 قیمتش 1,533,000 تومن هست...ولی هر چی دوربین رو توصیه می کنم اون لنز رو پیش نهاد نمی کنم...مگه اینکه بخواهید بعدا یه لنز خوب براش بگیرید)
ممنونم دوستان متاسفانه امكان افزایش بودجه ندارم میشه لطفا در باره نیكون دی 80 هم به صورت تفكیكی همین محاسبه رو بفرمایید( در رابطه با وسایل جانبی كه نیاز میشه)؟
با لنزی كه فعلا نیاز های كنجكاوانه عكاسی من رو جواب بده و همچنین لرزه گیر. چون اهل سفر هستم و جزئیات برام خیلی مهم.
امیر
-
نیکون دی80 با لنز کیت 18-135 که اتفاقا لنز خوبی است ( اما لرزه گیر ندارد ) حدود 1 میلیون تومان است ( 50 هزار تومان بالا و یا پایین قیمت جدید ندارم متاسفانه )
باقی پول می ماند برای شما که یک لنز مناسب انتخاب کنید یا تله و یا التر واید...
تا نظر شما برای لنز چه باشد..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
نیکون دی80 با لنز کیت 18-135 که اتفاقا لنز خوبی است ( اما لرزه گیر ندارد ) حدود 1 میلیون تومان است ( 50 هزار تومان بالا و یا پایین قیمت جدید ندارم متاسفانه )
باقی پول می ماند برای شما که یک لنز مناسب انتخاب کنید یا تله و یا التر واید...
تا نظر شما برای لنز چه باشد..
آقای قبادی عزیز از شما به خاطر راهنمایی هاتون بسیار سپاسگذارم
امروز به طور اتفاقی با دوستان سابقم برخوردم كه متوجه شدم به شدت در كار عكاسی مشغول هستند و بسیار در مدح و ستایش كنون 40 دی با لنز 18 - 55 ( اگر اشتباه نكنم ) سخن ها گفتند و در قیاس با نیكون دی 80 ، جواهر كنونی را برتر می دانستند.
در ضمن در این لینك هم از داشتن لرزش گیر كنون 40 دی تعریف شده: http://digikala.com/Reviews/DigitalC...PId=DC-Can-40D
من علاقه مند به داشتن بدنه قوی هستم و به مرور هزینه برای تهیه لنز و فعلا قرار نیست از دوربین منفعت مالی داشته باشم.
ودر 400دی و 40 دی با این اختلاف فاحش قیمت تفاوتی نمی بینم : http://digikala.com/Reviews/DigitalC...m3=DC-Can-400D
باز هم بزرگی كرده و اگر مبحث براتون خسته كننده نشده راهنمایی بفرمایید
امیر
-
اول اینکه با عرض پوزش!
بنده آن سایت و لینکی را که معرفی کردید زیاد معتبر و با صلاحیت نمی دانم و کلا زیاد به نظر دلالان این سایت توجه نمی کنم به نظر به هیچ وجه بر موضوعات فنی تسلط ندارند و حتی در بسیاری از موارد بسیار دچار اشتباه هستند.بنده چندین بار اشتباهات فاحش ایشان را گوشزد کرده ام اما مثل اینکه یا ندیده اند و یا دیده اند و مهم ندانسته اند!
و اما در مورد 40 دی !
خوب معلوم است که یک سر و گردن بالاتر از نیکون دی 80 است همان طور که نیکون دی 300 یک سر و گردن از کانن دی 40 بالاتر است ( اطمینان دارم )
از قدیم گفته اند هر چقدر پول بدهید آش می خورید.
کانن 40 دی در رده دوربین های نیمه حرفه ای قرار دارد که نیکون برای رقابت دو بدنه یکی قدیمی تر یعنی نیکون دی 200 و دیگر نیکون دی 300 دارد.به نظرم کانن دی 40 از نیکون دی 200 عملکرد بهتری دارد و انتخاب بهتری است.
اما نیکون دی 300 خود یک سمبل است و به راستی ( به نظر شخصی بنده البته !!! ) از کانن 40 دی بالاتر قرار دارد اما یک اختلاف قیمت 400 تا 500 هزار تومانی بین این دو وجود دارد.
الان کانن دی 40 حدود 1200 هزار تومان است.
لنز کیت هم می گویند بد نیست.بنده هنوز اطمینان ندارم و تست نکرده ام.لنز کیت است دیگر اسم ش رویش است.
اما لنز کیت 18-135 و یا 18-70 نیکون دی 80 جز لنز های خوب هستند.
خلاصه اینکه شما یا بدنه بهتر می خواهید و یا لنز بهتر.
یکی !
با بودجه شما فقط یک خواسته را می توان برآورده کرد.هر دو امکان پذیر نیست.
یا بدنه ارازن و لنز خوب.....
یا لنز متوسط و بدنه خوب.....
-
نقل قول:
در این لینك هم از داشتن لرزش گیر كنون 40 دی تعریف شده
دیگه!
وقتی کسانی فرق آبگوشت کوبیده با چیزهای دیگه رو نمیدانند و سایت میزنند و ریویو مینویسند و ترجمه میکنند بهتر از این نمیشه....
دوست عزیز... ۴۰ دی کانن لرزهگیر نداره... بلکه بعضی از لنزهای کانن(مثل بعضی از لنزهای نیکون) لرزهگیر داره....
۴۰ دی کانن بصورت بدنه خالی و همراه با لنز کیت بفروش میرسد... یکی از این کیتها ۱۷-۸۵ کانن است که پسوند Is این لنز نشان از وجود لرزهگیر روی لنز دارد...
-
شما مثل پست تان را ادیت کردید و بنده قسمت آخر را ندیده بودم...
اول اینکه با آرش عزیز موافقم...بد جور هم موافقم...
بنده خدا نویسنده این سایت!
برای ایرادات نوشته اند سرعت عکاسی پیاپی نه چندان سریع من نمی دانم چند شات برای ایشان سریع است.نکنه دو شات در ثانیه سونی آلفا 350 را خواهند گفت سرعت عکاسی پیاپی بسیار شگفت انگیز!
بگذریم از این دوستان!بهتر است بروند در پاساژ علاالدین موبایل و باطری بفروشند.
و اما در مورد کانن 400 دی و مقایسه با کانن 40 دی!
شاید در نگاه اول و برای بسیاری هیچ تفاوتی دیده نشود.اما این دو بنده از اینجا تا نمی دانم کجا با هم متفاوت هستند و در دو کلاس مجزا قرار دارند.
اولین نکته سرعت شاتر که در دوربین های Entry Level به 1/4000 ثانیه محدود شده ولی کانن دی 40 دارای 1/8000 ثانیه سرعت شاتر است.
لایو ویو
سنسور جدید و بهتر
بدنه بسیار بهتر
نورسنجی و .... بهتر
.....
خلاصه این دو را نمی توان با هم قیاس کرد و قیاس مع الفارق است...( مع الفارق اینطوری بود؟ )
-
با حدود 1.5 ملیون تومان چه تركیب مناسبی از دوربین DSLR و لنز پیشنهاد می كنید؟
با سلام به همه دوستان و اساتيد
من حدودا 1.5 مليون مي تونم هزينه كنم و به عكاسي Portrait و landscape علاقه دارم
با توجه به نوع عكاسي مورد علاقه من چه تركیب مناسبی از دوربین DSLR و لنز پیشنهاد می كنید؟
ضمنا اين اولين موضوع من:::big grin::: پس نا اميدم نكنيد :(
مرسي
-
پاسخ: با حدود 1.5 ملیون تومان چه تركیب مناسبی از دوربین DSLR و لنز پیشنهاد می كنید؟
سلام
تركيب هاي زيادي رو مي شه پيشنهاد داد ولي با توجه به سوال ديگرتون در مورد مفاهيم اوليه ي عكاسي توصيه مي كنم در خريد دوربين عجله نكنيد و اول كمي در اين مورد مطالعه كنيد تا با ديد بازتري انتخاب كنيد و خداي ناكرده ضرر مالي نكنيد و پشيمان نشويد.
-
پاسخ: با حدود 1.5 ملیون تومان چه تركیب مناسبی از دوربین DSLR و لنز پیشنهاد می كنید؟
دوست گرامی
دوربین canon 40 D بهمراه لنز 55-250 IS بنظر من چند منظوره خواهد بود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
تركيب هاي زيادي رو مي شه پيشنهاد داد ولي با توجه به سوال ديگرتون در مورد مفاهيم اوليه ي عكاسي توصيه مي كنم در خريد دوربين عجله نكنيد و اول كمي در اين مورد مطالعه كنيد تا با ديد بازتري انتخاب كنيد و خداي ناكرده ضرر مالي نكنيد و پشيمان نشويد.
دقیقا فرمایش فرهاد خان صحیحه . صد بار مطالعه کنید چون مجبورید یکی دوبار و حداکثر خرید کنید. (البته بستگی به مایه داره)
در مورد ضررمالی هم حق با دوستمان است . من در خرید 350 دی پس از یکسال و نیم 500 تومن ضرر می کنم و آقا فرهاد بعد از چند ماه بیش از 800 تومن . پس دوربینی رو بخرید که تا دو سه سال دیگه قصد ارتقاء اون رو نداشته باشید .
تازه با اجازه بزرگترها جسارتا عرض می کنم که خود دوربین خیلی زیاد مهم نیست . مهم لنز و تجهیزات دیگه است (این نظر کاملا شخصی و قابل نقده)
در مورد خرید لنز هم خیلی دقت کنید تا پشیمان نشوید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patriot_Death2200
با توجه به نوع عكاسي مورد علاقه من چه تركیب مناسبی از دوربین DSLR و لنز پیشنهاد می كنید؟
مرسي
من اطلاعات زیادی درباره دوربینهای نیکون ندارم فقط شنیده ام که برای پرتره مناسب ترند
و اما در مورد برند کانن (با بودجه شما) به نظر من 40 دی بهتره بعد از اون( به ترتیب) 450 دی (به خاطر لایو ویو) بعد 30 دی و 400 دی و بعدش 350 دی.
برای لنداسکیپ به سیگما 20-10 (500 تومن) - یا کانن 22-10 (650 تومن) فکر کنید . البته 70-17 سیگما به قیمت 360 تومن گزینه مناسب است ولی واید واید نیست !
برای پرتره در لنزهای زوم، 150-50 سیگما به قیمت 570 تومن - 85-17 کانن به قیمت 600 تومان - لنز 105-24 کانن به قیمت یه میلیون و خورده ای و .....
پیشنهادات من برای شما :
1- دوربین کانن 40 دی + لنز 20-10 سیگما + لنز 105-24 کانن = قیمت حدود دو میلیون و پانصد
2- دوربین کانن 40 دی + لنز 70-17 سیگما + لنز 200-70 اف 4 کانن معمولی = قیمت حدود یک میلیون و نهصد
3- دوربین کانن 40 دی + لنز 200-18 سیگما لرزه گیر دار = قیمت حدود یک میلیون و چهارصد
4- دوربین کانن 40 دی + لنزهای جدید لرزه گیر دار 55-18 و 250-55 کانن = قیمت حدود یک میلیون و سیصد و پنجاه
قیمتها تقریبی است
-
سلام
دوستان منظور منو نگرفتند انگار. من عرض مي كنم وقتي ايشون هنوز مفهوم فاصله ي كانوني را نمي دانند من ( يا شما) چگونه مي توانيم به ايشون دوربين و از اون مهمتر لنز معرفي كنيم ؟
آيا نبايد اول با اين مفاهيم آشنا شوند و مدتي با دوربين هاي ساده تر عكاسي كنند بعد بروند سراغ مثلا طبق فرمايش شما " دوربین کانن 40 دی + لنز 20-10 سیگما + لنز 105-24 کانن = قیمت حدود دو میلیون و پانصد" ؟
بماند كه ايشون فرمودند 1.5 و شما يك ميليون هم به ايشون وام داديد:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
دوستان منظور منو نگرفتند انگار. من عرض مي كنم وقتي ايشون هنوز مفهوم فاصله ي كانوني را نمي دانند من ( يا شما) چگونه مي توانيم به ايشون دوربين و از اون مهمتر لنز معرفي كنيم ؟
آيا نبايد اول با اين مفاهيم آشنا شوند و مدتي با دوربين هاي ساده تر عكاسي كنند بعد بروند سراغ مثلا طبق فرمايش شما " دوربین کانن 40 دی + لنز 20-10 سیگما + لنز 105-24 کانن = قیمت حدود دو میلیون و پانصد" ؟
بماند كه ايشون فرمودند 1.5 و شما يك ميليون هم به ايشون وام داديد:::happy:::
فرهاد خان شما که همیشه می زنی تو ذوق ما :::happy:::
اگه اطلاعات ایشون در مورد مفاهیم عکاسی کم باشه توصیه می کنم اول کل فروم عکاسی رو به اضافه مقالات و نمونه تصاویر و مقایسه ها رو به دقت بخونن بعدش اقدام به خرید کنند .
ولی خدائیش من خودم آرزومه که دوربین کانن 40 دی(حالا 50 دی هم بود که فبه المراد) + لنز 20-10 سیگما + لنز 105-24 کانن + لنز 400-100 کانن رو داشته باشم و فکر می کنم که اکثریت دوستان فروم به انتخابهایی که کرده ام صحه می گذارند .
من فقط پیشنهاداتی به دوستمون دادم در رنج یک و چهارصد تا دو و پانصد .
برای شروع هم پیشنهاد می کنم یه 350 دی دست دوم و لنز سیگمای 300-28 به قیمت حدود 500 تا 600 تومن تهیه کنن و به قول شما بعد بروند سراغ دوربینها و لنزای بهتر .
ضمنا بنا به بخشنامه دولتی از ارائه وام به دلیل ایجاد تورم معذوریم lol
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
canon1356
فرهاد خان شما که همیشه می زنی تو ذوق ما :::happy:::
آقا ما مخلصيم. شكر خورده باشيم كه توي ذوق كسي بزنيم :::blushing:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
canon1356
ولی خدائیش من خودم آرزومه که دوربین کانن 40 دی(حالا 50 دی هم بود که فبه المراد) + لنز 20-10 سیگما + لنز 105-24 کانن + لنز 400-100 کانن رو داشته باشم و فکر می کنم که اکثریت دوستان فروم به انتخابهایی که کرده ام صحه می گذارند .
پس شما ليست آرزوهاي خودتان را نوشتد نه توصيه به ايشان :::big grin:::
پس بنده هم يك Canon 5D Mark II بعلاوه ي Canon EF 14mm f/2.8 L II USM بعلاوه ي Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM بعلاوه ي Canon EF 135mm f/2.0 L USM بعلاوه ي Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USM بعلاوه ي فلاش 580 دو تا و تله كانورتر هاي 2 و 1.4 هر كدوم يكي و .... رو پيشنهاد مي دم :redface:
پي نوشت : از آف تاپيك عذر مي خوام. منتظر جواب نگارنده ي تاپيك مي مانم كه اگر خواستند بيشتر راهنماييشون كنيم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patriot_Death2200
مرسي
D60+17-55حدود 1700000
یا
D60 + 18-200+ 85 f1.8 حدود 1600000
یا
D90+16-85 حدود 1750000
یا 10 سال دیگه همین موقع :::big grin2:::D3 + 24-70
-
نقل قول:
یا 10 سال دیگه همین موقع D3 + 24-70
این جالب ترین پیشنهادی بود که دیدم. البته ممکن است 10 سال دیگه بشه دی3 را 1 میلیون خرید ولی قیمت 70-24 نمیدونم چقدر افت خواهد کرد.
البته اگر تورم را در محاسبات بگنجانید با 1.5 میلیون در 10 سال اینده میتونید یک عدد پیتزا بخورید.
از شوخی گذشته پیشنهاد من خرید یکی از دوربین های Entry level سونی- کنون یا نیکون است. یکی از پک های با ارزش پک الفا 200 بعلاوه دولنز 70-18 و 300-75 به قیمت 800-900 است. دی60 کیت بعلاوه 200-55 هم همین حدود میشود. 400دی + 200-18 سیگما هم در همین رنج است.
با پول باقی مانده هم فلاش - سه پایه - کیف - مموری - هارد اکسترنال برای ذخیره عکسها- مموری ریدر و احیانا دو سه تا فیلتر بخرید.
در مورد مطالعه پیش از خرید هم توصیه فرهاد را جدی بگیرید. بعد از خرید هم لذت فراوان از عکاسی و فراموش کردن انتخابهایی که احیانا میتوانستید بگیرید یا .... :ill:
-
سلام
دوست عزیز خواهش می کنم اشتباهی که من کردم شما نکنید
من 6 یا 7 ماه تو این سایت گشتم بیشتر پست ها رو هم خوندم ، می خواستم 2.5 میلیون خرج کنم
از عکاسی پرتره و منظره هم خیلی خوشم می یاد ، آخرش یه نیکون D40 خریدم ، ولی الان نگاه میکنم می بینم کارم با یه SLR Like هم راه می افتاد ، واقعا اگر وقتشو داری پول زیاد خرج کن دوربین SLR بدبختی های خودشو داره
پیشنهاد می کنم سری به سایت Pbase.com بزن نمونه عکس تمام دوربینها ولنزها رو داره.
واقعا تو انتخاب یه دوربین خوب خیلی کمک می کنه.
من نیکون Nikon Coolpix 8800 و Nikon Coolpix P80 رو پیشنهاد می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
calligrapher
D60+17-55حدود 1700000
یا
D60 + 18-200+ 85 f1.8 حدود 1600000
یا
D90+16-85 حدود 1750000
یا 10 سال دیگه همین موقع :::big grin2:::D3 + 24-70
با سلام
پيشنهاد دوم اگر منظورتان Nikkor AF 85mm 1.8 است اين لنز با اين دوربين سازگار نيست.
ولي دي 60 با 18-200 مجموعه خيلي خوبي است و يك فلاش اس بي 600 به آن اضافه شود(220 ت) تقريبا همان مبلغ 1.5 مي شود.
-
از همه متشكرم
سلام به همه دوستان و اساتيد ( اول اينكه اين كامبيوتر من 4 تا حرف فارسي رو كه عربي نداره, نداره:()
ممنون به خاطر جواب هاتون اصلا فكر نمي كردم كه 1 روزه اينقدر جواب بديد
1- يه موضوعي كه بايد زودتر مي كفتم اين كه من اينقدرم اماتور نيستم:::blushing::: حدود 4 سالي مي شه كه عكاسي مي كنم يه دوربين Sony P70 :)) (ميدونم الان خيلي مسخرس اما من 4 سال قبل همه دارو ندارم دادم براش) هم دارم
5 ماهي هست كه دارم تو سايت هايي مثل Photo.net و سايت هاي شخصي عكاس ها مطالب اموزشي مطالعه مي كنم با اكثر تنظيمات و متغيرهاي عكاسي اشنام
معني فاصله كانوني و ميزان باز بودن ديافراكم و ... رو هم مي دونستم فقط نمي دونستم كه جطوري مي شه از رو عدد هاي لنزها فهميد يه لنز جه ميزان زوم داره
من الان تقريبا هميشه با حالت Manual عكاسي مي كنم و نحوه دقيق تنطيم متغيرها رو ميدونم اينه كه به نظرم به راحتي مي تونم با يه SLR كار كنم . كلا يه سال هست دارم خودمو مي كشم Money جمع مي كنم . اين دوربين خودم خيلي اشغال شده
2- يه جيزي كه توي عكس ها توجه من رو جلب كرده كيفيت رنك ها و در واقع واقعي بودن اون هاست. تو اين زمينه كيفيت Canon بهتر يا Nikon؟
3- من با جستجو تو سايت ها مثل dpreview جند تا دوربين به نظرم مناسب اومدن : از Nikon , D80 , D200 , D90و از Canon, 40d , 450d به نظر شما كدوم بهترن؟
بازم مرسي
ممنون از همه
-
راستي اين مطلبم بگم: من قطعا تا چند سال ديگه پول در حد 1.5 به دستم نمياد. اما مي تونم 400 يا 500 هزار تومن جمع كنم و لنزهاي بهتر بخرم با اين توضيح نظرتون چيه؟ الان يه لنز معمولي با بدنه بهتر بخرم بهتر يا اينكه بازم نظرتون رو بدنه معمولي و لنز خوب؟
مرسي
-
سلام
خوب حالا درست شد. بهتر بود از اول توضيح كامل مي داديد :::happy:::
ولي متوجه نشدم بالاخره الان مي خواهيد 1.5 ميليون تومان هزينه كنيد يا 400-500 هزار تومان ؟
باشرايط شما (1.5 ميليون و براي پرتره و لنسكيپ )من پيشنهادم ايناست :
1- Canon 450D Kit به علاوه ي EF 85 mm f/1.8 به علاوه ي فلاش 430Ex مي شه حدود همون 1.5 كمي پايينتر
2- Nikon D60 بعلاوه ي Nikkor 18-200 VR بعلاوه ي فلاش SB 600 كه بازم همون حدود 1.5 مي شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
خوب حالا درست شد. بهتر بود از اول توضيح كامل مي داديد :::happy:::
ولي متوجه نشدم بالاخره الان مي خواهيد 1.5 ميليون تومان هزينه كنيد يا 400-500 هزار تومان ؟
باشرايط شما (1.5 ميليون و براي پرتره و لنسكيپ )من پيشنهادم ايناست :
1- Canon 450D Kit به علاوه ي EF 85 mm f/1.8 به علاوه ي فلاش 430Ex مي شه حدود همون 1.5 كمي پايينتر
2- Nikon D60 بعلاوه ي Nikkor 18-200 VR بعلاوه ي فلاش SB 600 كه بازم همون حدود 1.5 مي شه
آقا فرهاد هر كاري مي كنم يه نظر متفاوت با شما بدم نميشه!
اين دومي دقيقا همون پيشنهاد من بود در 3 پست جلوتر- مجددا با شما موافقم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
از شوخی گذشته پیشنهاد من خرید یکی از دوربین های Entry level سونی- کنون یا نیکون است. یکی از پک های با ارزش پک الفا 200 بعلاوه دولنز 70-18 و 300-75 به قیمت 800-900 است. :ill:
سلام
آقای غفاری چرا گران فروشی میکنید؟! :::big grin::: پکیج دو لنز سونی آلفا 200 امروز قیمتش 720 هزار تومان است.تازه اگر با فروشنده کمی چانه بزنید یک رم دو گیگ هم روی دوربین میگذارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k.h
سلام
آقای غفاری چرا گران فروشی میکنید؟! :::big grin::: پکیج دو لنز سونی آلفا 200 امروز قیمتش 720 هزار تومان است.تازه اگر با فروشنده کمی چانه بزنید یک رم دو گیگ هم روی دوربین میگذارد.
اقا ما هم باید دو زار کاسب بشیم دیگه.:redface:
ولی گذشته از شوخی به نظر من نسبت به قیمت پک بسیار با ارزشی برای کسانی است که قصد ورود به دنیای اس ال آر را دارند. با این پول کدام برندی به شما مشخصات مشابه میدهد. لرزه گیر روی سنسور هم که نعمتی است که گفتن ندارد.
منتظر ساپورت دوست عزیزم کاوه هستم.
-
بازم سلام . ممنون از همگی خیلی متشکر:)
راستی آقا فرهاد راجع به سوالتون : من می تونم الان حداکثر 1.5 پول بدم اما بعدا می تونم هر چند وقت حدود 400 500 هزار تومن جمع کنم و وسایل جانبی و لنز بخرم
نکته دیگه : خودم فکر می کنم لنزهای واید بیشتر از تله به کارم میان این فکرم با توجه به زمینه مورد علاقم (بیشتر منظورم Landscape) تو عکاسی درسته یا نه؟
با جوابایی که شما دوستان دادید و سوالم از چند تا دوست عکاسم مثل اینکه Canon 40d از همه بهتر، برای این بدنه پیشنهاد لنزتون چیه؟ (البته بعضی از اساتید برای این دوربین نظر دادن) ضمنا من 3 پایه دارم ;):::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patriot_Death2200
بازم سلام . ممنون از همگی خیلی متشکر:)
راستی آقا فرهاد راجع به سوالتون : من می تونم الان حداکثر 1.5 پول بدم اما بعدا می تونم هر چند وقت حدود 400 500 هزار تومن جمع کنم و وسایل جانبی و لنز بخرم
نکته دیگه : خودم فکر می کنم لنزهای واید بیشتر از تله به کارم میان این فکرم با توجه به زمینه مورد علاقم (بیشتر منظورم Landscape) تو عکاسی درسته یا نه؟
با جوابایی که شما دوستان دادید و سوالم از چند تا دوست عکاسم مثل اینکه Canon 40d از همه بهتر، برای این بدنه پیشنهاد لنزتون چیه؟ (البته بعضی از اساتید برای این دوربین نظر دادن) ضمنا من 3 پایه دارم ;):::happy:::
در مورد وايد بله فكرتون درسته.
در مورد 40D شكي بر بهتر بودنش بر 450D ( پيشنهاد اول من ) نيست ولي با توجه به بودجتان پول براي لنزهاي دلخواه و فلاش كم مي آوريد.
در مورد سه پايه هم مطمئنيد سه پايتان وزن DSLR ها رو ( به ويژه رده ي 40D و امثالهم) رو تحمل مي كند ؟
-
شما میتونید یک بادی 40D بگیری..فکر 50D il بیرون کنی..
با یک لنز Sigma AF 24-70mm f/2.8 EX DG macro شروع کنی..
بعد هم به اون یک Canon EF 70-200 L اضافه کنی..
لنز سیگما نسبت به قیمت پاسخگویی خوبی هست.. برای پرتره و منظره..
40D رو 880 امروز قیمت گرفتم.. گویا 3% به قیمت گمرک اضافه شده..
Sigma AF 24-70mm f/2.8 EX DG macro هم میشه با 450 جمعش کرد..
بقیه هم یک کیف + پایه اسلیک 4000 که اون هم 85 تومان.مموری..
برای منظره نیازی به فلاش هم نداری.. F/2.8 هم جاهای کم نور پاسخگو هست..
Canon 70-200L هم یه 700-750 تایی بعدا آب میخوره...
لنز هم
Canon 17-85 خوبه اما F/4 محیط کم نور مشکل ساز هست
28-135 از نظر شارپنس بسیار پایین هست..
همچنین به مجوعه بالا میتونین لنز های فیکس Ef50mm و Ef85mm هم اضافه کنین .. که شوق پرتره رو در شما زنده نگه میداره..
-
سلام به همه دوستان ،
یه رفیق دارم که الان مالزی درس می خونه و تا آخر مهر می آد ایران به نظرتون اگه بگم دوربین از اونجا بیاره (خصوصا اگه Nikon D90 بخوام بگیرم که اینجا نیست) بهتر یا اینکه از همین جا بگیرم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patriot_Death2200
سلام به همه دوستان ،
یه رفیق دارم که الان مالزی درس می خونه و تا آخر مهر می آد ایران به نظرتون اگه بگم دوربین از اونجا بیاره (خصوصا اگه Nikon D90 بخوام بگیرم که اینجا نیست) بهتر یا اینکه از همین جا بگیرم؟
دوست عزیز در حال حاضر قیمت دوربین و تجهیزات عکاسی در مالزی حداقل 20 درصد گران تر از تهران است. بنده در 5 سال گذشته سالی یک بار به کوالالامپور رفتم و هر سوراخ سمبه ای که نشانی از دوربین و عکاسی در ان یافت میشود را جستجو کردم. 3 تا 4 سال پیش قیمتهای مالزی پایین تر از ایران بود اما در حال حاضر شاید به علت بالاتر رفتن قیمت نسبی رینگیت مالزی اصلا خرید از انجا نمی صرفد مگر اینکه چیزی را در ایران پیدا نکنید. برای نمونه قیمت بدنه 40دی را در KL کمتر از 1300 دلار پیدا نمی کنید. اگر دوستتان خواست قیمتها را چک کند میتواند سری به Loyat Plaza بزند که بیشتر از هر جا در ان دوربین یافت میشود.
قیمتها در اندونزی متفاوت و ارزان تر است. اگر کسی را انجا دارید خرید به صرفه است البته برای بعضی از موارد و نه همه. این هم سایتی که من بارها لینکش را داده ام.
کد:
http://jpckemang.com/
-
سلام
فعلا كه تازه اومده احتمالا بايد برن تو نوبت.
اينم قيمت در مالزي :
کد:
http://shashinki.com/shop/nikon-digital-camera-123mp-format-live-view-video-45fps-body-only-p-2204.html?currency=USD
البته وقتي دلار را انتخاب مي كني گرانتر از آمريكا مي دهند ولي عملا اگر Ringgit بپردازند ارزانتر مي شود.
پي نوشت : با عليرضا خط رو خط شديم.
-
سلام به همه دوستان:::happy:::
بازم ممنون که تو این مدت اینقدر به من لطف داشتین و جواب دادید
من جواب همگی رو خوندم و تو این مدت تحقیق زیاد کردم. طبق نظر بعضی دوستان دوربین ها رو تو دست گرفتم
راستش با Nikon ها خیلی حال کردم (قابل توجه Mr. Nikonian:::big grin:::) اما مشکلی که هست اینه که بین D80 و D300 یه چیز بینابین وجود نداره :( D90 هم که معلوم نیست کی بیاد (شخصا هم نظر خوبی نسبت بش ندارم)
D80 خیلی قدیمی شده (Canon 40D بهتر از اون) و D300 هم گرونه :(
به نظرتون چی کنم؟ دارم وسوسه می شم پول رو بکنم 2 ملیون :::big grin::: این کار به نظرتون می صرفه؟
از همین الان مرسی بابت جواباتون
محمد
-
راستی :::big grin::: من یکی از علت ها یی که تمایلم به D80 کم شده سنسورش (CCD) که تو Canon 40D مدل پیشرفته تر استفاده شده اما Nikon واقعا خوش دسته:::love2:::
ِ
اگه D300 نشه ترجیح می دم Canon 40D رو بگیرم هر چند با برند Nikon خیلی حال می کنم
D300 با یه 18-200 چطوره ؟ جواب می ده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patriot_Death2200
سلام به همه دوستان:::happy:::
D90 هم که معلوم نیست کی بیاد (شخصا هم نظر خوبی نسبت بش ندارم)
محمد
سلام؛
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7686
و
چن وقتيه كه اومده و دوستان هم ابتياع نموده اند.
نظر دوستان رو بخوانيد شايد نظرتون عوض بشه
-
خرید دوربین با 1.500
سلام
قصد تهیه یک دوربین تا سقف قیمت 1.500 دارم .
در نظر خودم و به پیشنهاد یکی از دوستان که عکاسی انجام میده D90 رو با یک لنز 18-200 قراره تهیه کنم .
البته شاید رنج لنز رو اشتباه نوشته باشم .
فکر کنم بدنه 700 تومانه ...
عکاسی رو بر حسب علاقه خودم انجام میدم ...
از نظر آشنایی هم میشه گفت آشنایی کمی دارم ولی در یادگیری سریع هستم ...
خوب, اینها چیز هایی که از تاپیک قبلی یاد گرفتم تا بگم ... :::big grin2:::