كسي نيست؟ چرا وقتي من به نتيجه نر سيدم ول مي كنيد تاپيك رو؟
كسي نيست؟ چرا وقتي من به نتيجه نر سيدم ول مي كنيد تاپيك رو؟
عليرضا تارا
دوست عزیز...
به نظر خودتان بهتر نیست به جای منتظر پاسخ ماندن قدری جستجو کنید؟
تا به حال بخش مقالات سایت عکاسی ( همین سایت خودمان ) را دیده اید؟
بنده احساس می کنم که ندیده اید چرا که این سوالات شما کاملا در آن مقالات با عکس و فیلم و ... توضیح داده شده است.
بعضی وقت ها که سوالات تکراری می شود دوستان دیگر حوصله پاسخ دادن ندارند.نمی شود به این موضوع ایراد گرفت.
به مقالات سایت عکاسی مراجعه کنید.
از قسمت جستجو در فروم استفاده کنید تا به خوبی با مفاهیم ابتداعی عکاسی آشنا شوید.
برایتان آرزوی موفقیت دارم
گاهی ماهی گیری را یاد دادن بهتر از این است که برایتان ماهی بگیرم؟اینطور نیست؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
راستش منم دقیقا مشکلم مثل شماست و بین این 2 تا موندم:confused:
تا اونجایی که من فهمیدم نمیشه برا این لنز ها زوم تعریف کرد ولی همینجوری میشه گفت تو 17-70 ، 70 تقسیم بر 17 میشه 4X زوم
ایننم یه مقاله راجع به عمق میدان و...
http://www.akkasee.com/articles/12293/
لنز کیت a200 هم 18-70
مثل اینکه این دوربین رو با لنز 18-70 و یه لنز 75-300 حدود 750 هزار تومن میفروشن!!
نمیدونم واقعا میارزه؟؟
من خودم فکر میکنم نسبت به s100 که 600 تومن پولشه بیارزه و با 150 تومن هزینه بیشتر یه slr میگیری!!
نظر دوستان چیه؟؟
راستی این تاپیک هم برا من خیلی مفید بود امیدوارم به درد شما هم بخوره:)
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7070
اصولا اگر این داستان زوم را فراموش کنید بسیار راحت تر خواهید بود.
در یک کلام...
اگر منظور شما از زوم دیدن فواصل دور و عکاسی از فواصل دور است باید به سراغ لنزهایی بروید که بلند تر هستند مثلا یک لنز 300 م م از یک لنز 18-200 برای این منظور بهتر است.با اینکه آن لنز 300 م م فقط 1 ایکس زوم دارد و لنز بعدی حدود 11 ایکس زوم دارد!!!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام آقای قبادی
میشه نظرتون رو درباره A200 همراه با 18-70 و 75-300 بگید؟؟ برای شروع این لنز ها خیلی بدن؟
نظر شما راجع به این دوربین در مقایسه با لایک ها (s100) چیه؟
بزارین یه جور دیگه سوالمو بپرسم
a200 همراه با این 2لنز(میدونم لنزای خیلی جالبی نیستن ولی بودجه من دیگه بیشتر قد نمیده!!!) در مقایسه با S100fs (یا یه slr like قوی) چه جوریه؟؟ کیفیت کدوم بیشتره؟
اگه جواب این سوال رو بدین خیلی کمکم کردین خیلییییی......:)
ممنون
100 درصد كه SLR بهتره و كيفيتش بيشتره.
عليرضا تارا
تفاوت كه بسيار است اما مهم اين است كه ممكن است اين تفاوت به سطح انتظارات عكاس بستگي كامل دارد و ممكن است براي شخصي بسيار مهم باشد در حاليكه براي شخص ديگري نه.همراه با این 2لنز(میدونم لنزای خیلی جالبی نیستن ولی بودجه من دیگه بیشتر قد نمیده!!!) در مقایسه با S100fs (یا یه slr like قوی) چه جوریه؟؟ کیفیت کدوم بیشتره؟
مثالي بزنم اگر بخواهيد عكس را در ابعاد متداول (مثلا 10در)15 چاپ كنيد و علاقه اي هم به ويرايش عكس نداشته باشيد و در ضمن اكثر عكسها را در شرايط نوري خوب مي گيريد دليلي براي خريد يك اس ال آر وجود ندارد چون تفاوتي احساس نمي كنيد. اما به محض اينكه كمي سطح انتظارات خود را بالاتر ببريد ممكن است ديگر كيفيت عكسهاي يك لايك شما را راضي نكند.
چون نمي دانم سطح مورد انتظار شما از عكس چيست نمي توانم بگويم كدام دوربين براي شما بهتر است. ولي براي خودم كيفيت عكسهايي كه مي شود با يك اس ال آر گرفت (حتي با لنزهاي كيت ارزان) را قابل مقايسه با كيفيت عكسهاي يك لايك نمي دانم.
[CENTER][/CENTER]