پاسخ: CANON 1000D يا NIKON D60
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
خيلي ممنون از وقتي گذاشتيد جناب rezafh عزيز راستش چند مدتي است كارم شده رفتن روي سايت dpreview و ديدن مقايسه ها و سمپلها .
در مورد انتخاب بر اساس لنز توضيح بيشتري بديد اگه ممكنه ؟ منظورتون لنز كيت اين دو دوربين هست يا لنزهايي كه بعدا بايستي انتخاب بشن؟
سلام
منظورم هر دو مورد بود . چون معلومه که شما هم مثل من خیلی علاقه دارید و مثل اکثر قریب به اتفاق اونهایی که DSLR گرفتند ، حتما در آینده لنزهای خوب دیگری هم تهیه خواهید کرد .
نقل قول:
لرزشگير قوي و موثر آن هم كه نعمتي است
آقا وحید لرزشگیر کانن که قوی تره :biggrin:(لرزشگیر نیکون 3 استاپ و کانن 4 استاپ)
در مورد شارپنس هم که بنظر من عملکرد هردو در حد خیلی خوب هست
این هم برای مقایسه کیفیت :
Lens Test: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS
http://www.popphoto.com/assets/image...4200814921.jpg
لنز نیکور کمی (فقط کمی) شارپتر هست که اونهم اصلا به چشم نمیاد :::big grin:::
Lens Test: 18-55mm f/3.5-5.6G VR AF-S DX Nikkor
http://www.popphoto.com/assets/image...2008173929.jpg
و ماکروی هر دو هم که 1:2.5 هست (خیلی نزدیک به هم) حداقل فاصله فکوس برای هر دو لنز حدود 25 سانتی متر هست (اگر اشتباه نکنم )
ضمنا شما برای ماکرو میتونید بعد از تهیه دوربین و لنز (انشالله) با تکنیک لنز معکوس عکسهای خیلی خوبی بگیرید
تفاوت دیگه : قطر دهنه کانن 58 م م و نیکون 52 م م که باعث تفاوت در قیافه لنز میشه ( از نظر شکل ظاهری بنظر من کانن بهتره : biggrin:(
نقل قول:
اگر اشتباه نكنم لامپ كمكي فوكوس همان نوري است كه هنگام فكوس روي سوژه توسط دوربين تابيده و باعث فكوس دقيق تر و بهتر ميشود ( در موقعيت هاي كم نور)
ظاهرا اين لامپ در دوربين هاي كامپكت كنون ، لا اقل در بعضي هاش وجود دارد .... چرا در اين دوربين جاي داده نشده؟!
اگر حرفم اشتباه است لطفا تصطيح #تصحیح البته# كنيد چون در عكاسي من خيلي بيسوادم.
کاملا درست می فرمایید . کابرد لامپ فکوس روی SLR بنظر من فقط برای شرایط خیلی خیلی کم نور و یا بی نور هست ولی فکر نکنم این مورد هم اشکالی بوجود بیاره چونDSLR ها فوکوس خیلی خوبی در شرایط نور کم دارند و مثلا قابل مقایسه کامپکت ها نیستند (خیلی سریعتر و دقیقتر و باهوشتر هستند). در ضمن فکوس دستی هم برای همین مواقع هست ، شما اصلا نگران این موضوع نباشید .
ضمنا 1000دی هم دارای ويزور واضح، بزرگ و روشن و LCD نيز شفاف و واضح است.:::big grin2:::
ببخشید پستهای من طولانی میشه
موفق باشید
با سلام و تشکر از تمامی دوستان عزیزم که تجربیات ارزشمند خودشون رو با من به اشتراک گذاشتن.
راستش با دیدن پست ها و نظرات دوستان تصمیم خودم رو گرفتم و ان هم 1000دی هست. که ان شاالله تا ماه دیگه خریداری می کنم.
تا اونموقع مرتب به این تایپیک سر می زنم و باز هم اگر دوستان نظری داشتند پی گیری می کنم.
برای دوستانی که شاید بعد ها دنبال مقایسه این دو دوربین هستند دلایل انتخابمو می نویسم تا اگر بعدا کسی سری به این تایپیک زد دست خالی نرود.
1- هر دو دوربین در رده خود دوربین عالی و با قیمت مناسبی هستند ولی من مارک کنون رو بیشتر دوست دارم.
2- نویز 1000 دی اندکی کمتر از دی60 هست و البته دی60 کیت عکس هاش اندکی شارپ تر از 1000دی کیت . برای من که در محیط ایندور زیاد عکاسی می کنم و همچنین به عکاسی ورزشی علاقه مندم 1000دی می تواند بهتر باشد.
3- لایو ویو که یک امکان جدید و ارزشمند برای من علاقه مند به ماکرو است.
4- دوربین 1000دی اندکی جدیدتر از دی 60 هست.
5- دسترسی به وسایل جانبی کنون مثل لنز،فلاش و ... (بقول وحید دوست داشتنی و عزیز - حداقل برای مزمزه و تست).
و دیگر مزایا و معایب 1000دی نسبت به دی60 که البته در تصمیم من چندان تاثیر نداشتند.
با تشکر دوباره از دوستان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
1- آقا وحید لرزشگیر کانن که قوی تره :biggrin:(لرزشگیر نیکون 3 استاپ و کانن 4 استاپ)
2- کاملا درست می فرمایید . کابرد لامپ فکوس روی SLR بنظر من فقط برای شرایط خیلی خیلی کم نور و یا بی نور هست ولی فکر نکنم این مورد هم اشکالی بوجود بیاره چونDSLR ها فوکوس خیلی خوبی در شرایط نور کم دارند و مثلا قابل مقایسه کامپکت ها نیستند (خیلی سریعتر و دقیقتر و باهوشتر هستند). در ضمن فکوس دستی هم برای همین مواقع هست ، شما اصلا نگران این موضوع نباشید .
3- ضمنا 1000دی هم دارای ويزور واضح، بزرگ و روشن و LCD نيز شفاف و واضح است.:::big grin2:::
سلام
1- رضا جان، من با نمونه كنني مقايسه نكردم، با زمان خاموش بودن لرزشگير مقايسه كردم.
2- درسته كه سريعتر از كامپكتها فوكوس ميكنند، ولي به كمك لامپ كمكي فوكوس ميتوان دقيقا" در تاريكي مطلق هم فوكوس مطمئني (در منطقه برد نور لامپ) داشت، از كنن ها كه با Pre-Flash فوكوس ميكنند بي اطلاعم، ولي بعضي از افراد، از تكرر نورهاي فلاش چندان خوششان نمي آيد!
در تاريكي هم فوكوس دستي امكان پذير نيست!!!
3- اين رو به نقل از چند نفر عموما" كنني گفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
1- رضا جان، من با نمونه كنني مقايسه نكردم، با زمان خاموش بودن لرزشگير مقايسه كردم.
2- درسته كه سريعتر از كامپكتها فوكوس ميكنند، ولي به كمك لامپ كمكي فوكوس ميتوان دقيقا" در تاريكي مطلق هم فوكوس مطمئني (در منطقه برد نور لامپ) داشت، از كنن ها كه با Pre-Flash فوكوس ميكنند بي اطلاعم، ولي بعضي از افراد، از تكرر نورهاي فلاش چندان خوششان نمي آيد!
در تاريكي هم فوكوس دستي امكان پذير نيست!!!
3- اين رو به نقل از چند نفر عموما" كنني گفتم.
نوشته اصلی توسط
Arash
من از اینکه نیکون دی ۳ لامپ کمکی فوکس نداره بسیار ناراحتم! و از اینکه دوستانی که DSLR های سبکتر دارند این موضوع براشون مهم نیست؟ رو نمیفهمم
آرش خان كمي بيشتر توضيح بدين راستش خريد 1000دي براي من ورود به دنياي DSLR هاست وقصدم عكاسي صد در صد آماتوره.
اگه براتون ممكنه در مورد انتخاب بين دو دوربين يه نظر صريح تر بگين ممنون ميشم.
انتخاب skala عزیز بسیار خوب و منطقیاست و مبارکش باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
کابرد لامپ فکوس روی SLR بنظر من فقط برای شرایط خیلی خیلی کم نور و یا بی نور هست ولی فکر نکنم این مورد هم اشکالی بوجود بیاره چونDSLR ها فوکوس خیلی خوبی در شرایط نور کم دارند و مثلا قابل مقایسه کامپکت ها نیستند (خیلی سریعتر و دقیقتر و باهوشتر هستند). در ضمن فکوس دستی هم برای همین مواقع هست ، شما اصلا نگران این موضوع نباشید .
من امروز عصر که این قسمت پست آقارضا رو دیدم، خیلی ناراحت شدم. نه به خاطر این که اشتباه کردهبودند، خود من اصلاً در خیلی موارد به روز نیستم و خیلی از مسائل جاری و فنی روز رو نمیدونم. از این که ایشون اصلاً تجربه ندارند، چندبار هم قول دادهاند تا در هر بحثی وارد نشوند، اما دقیقاً جوابهای تخصصی میدهند!
من اصلاً نخواستم مطلب رو بازش کنم، و ازش گذشتم. آرش عزیز که کامنت گذاشت، نشد که عقیدهام رو نگویم. اما آقا رضا شما چطور همچین حکمی صادر میکنید؟
مدتهاست که قصد آپگرید دارم و به تنها دوربینی که فکر میکنم (قیمت + امکانات + امکان خرید لنز مناسب و خوب) 40D است. همه چیزش برایم پرفکت است. شاید باور نکنید، اما نکته اصلی که از خرید بازم میدارد، همین لامپ فوکوس است .چون لعنتی عجیب به کار می آید.(مورد بعدی سیستم فلاش و ارگونومی است)
از همین تریبون از رضا عزیز خواهش میکنم در موردی که تجربه ندارند، حکم صادر نفرمایند.
من هیچ نظر صریحی ندارم
مدتهاست که گمان میکنم دوربینها خیلی خوب شدن! و همشون خوبن! برای همین دیگه با کسی بحثی ندارم!
و مهمتر از مورد بالا اینه که نظر صریح و دقیق اطلاعات کافی و مطالعه کافی میخواد که متاسفانه کمتر فرصت میکنم مشخصات دوربینها رو مقایسه کنم و بخوانم و و و و ...
در حقیقت در این بخش خودم از اطلاعاتی که دوستان در فروم مینویسند استفاده میکنم و میآموزم که خیلی عقب نمانم.
مورد خاصی به نظرم برسه میگم مثل همونه که گفتم.
لامپ کمکی فوکوس مانند آن چیزی که در دوربینهای نیکون هست بسیار خوب و کار راه انداز است.
متاسفانه در سری حرفهای نیکون هم حذف شده.(نمیدونم چرا؟ خوب وقتی لازم نیست و یا نباید روشن بشه امکان قطع کردنش هست.)
در دوربینهای کانن با رگبار فلاش به فوکوس کمک میشه که به نظر من اعصاب خوردکن و آزار دهندست.
اما این مورد یکی از ۱۰۰ موردیست که هنگام خرید دوربین میشه به اون توجه کرد.(حالا امیدوارم کسی ازم نخواد ۱۰۰ مورد رو بنویسم :::big grin::: )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
متاسفانه در سری حرفهای نیکون هم حذف شده.(نمیدونم چرا؟ خوب وقتی لازم نیست و یا نباید روشن بشه امکان قطع کردنش هست.)
در دوربینهای کانن با رگبار فلاش به فوکوس کمک میشه که به نظر من اعصاب خوردکن و آزار دهندست.
آرش عزیز سلام: در سری حرفهای نیکون برای فوکوس در جاهایی که بسیار نور کم است ( فرض را بر دیاف های بالای 2.8 قرار دهیم و آنکه منطقه فوکوس هم از روشنایی مطلوبی برخوردار نباشد) همچون دوربین های کانن رگبارهای فلش زده میشود ( در حالتی که بخواهید با فلاش ثبت داشته باشید) یا از متدی دیگر برای بدست آوردن فکوس مناسب استفاده میکند؟
پ.ن: امیر محبی عزیز اگر به مرحله انتخاب این دوربین رسیدید که مسجل شد... از دوربین من برای تست میتوانید استفاده کنید
دقیقا مساله اینه که دوربینهای نیکون حرفهای اصلا فلاش ندارند!(مثل ۱دی های کانن)
اگر فلاش اکسترنال داشته باشید؟ که خوب کلا قضیه منتفیست و با کمک اون نور قرمز فلاش و خطوط خاصی که داره فوکوس بسیار دقیقی انجام میشه.
اما نور کمکی فوکوس دوربینهایی مثل دی۲۰۰ که داشتم بسیار بسیار جذاب بود! (گاهی دلم میخواست میشد با اون نور عکاسی هم کرد!)
(اصلاح میکنم دی ۲۰۰ که دارم!)
به تجربه ثابت ميشه كه لامپ كمكي فوكوس گزينه كارامدي هست.آزمايش كردم D700 در اتاق تاريك با لامپ كمكي فوكوس تا 7 متر به راحتي فوكوس كرد (بيشتر تست نكرده ام).ولي اين گزينه در مد فوكوس نقطه اي و ناحيه اي عمل نمي كند.