-
Sony A200 یا Canon 1000D يا Nikon D60
با سلام خدمت دوستان بسيار عزيز فروم.
ان شا الله بزودي قصد خريد DSLR دارم . البته تاچندي پيش تصميم خودم رو گرفته بودم ومطمئن بودم 1000دي خواهم خريد.
اما
با ديدن بعضي از تست ها و البته چند نفر از اعضاي فروم كه از كامپكت يه DSLR مهاجرت كرده بودند و همگي D60 خريده بودند يك مقدار دودل شدم . . .
حالا از دوستان با سابقه و علي الخصوص عزيزاني كه جديدا D60 ابتياع كردند خواهش مي كنم يك مقدار راهنمايي كنند.
در آخر بايد بگم كه دوربيني كه ميخرم تا مدتي قادر به تهييه لنزي بغير از لنز كيتش نيستم . و البته عكاسي از مناظر و ماكرو برام درجه اهميت بيشتر نسبت به عكاسي تله داره.
قبلا از دوستاني كه منو راهنمايي مي كنن كمال تشكر رو دارم. :::blushing:::
-
پاسخ: CANON 1000D يا NIKON D60
سلام
عرض شود كه به قول كاوه اين دو تا اصولا" در يك كلاس نيستند! و D60 خيلي بالاتره :biggrin:
مشخصات اسمي اين دو هم خيلي شبيه به هم است، فقط 1000D يك لايويوي ناقابل اضافه دارد.
از نظر لنز كيت بايد بگم اين 55-18 وي آر فوق العاده است، من ديستورشن محسوسي نديدم، كمي ويگنتينگ در بعضي از فواصل كانوني و ديافراگمها كه براي من نامطلوب نيست و در خيلي از عكسهايي هم كه در فوروم گذاشته ام، عكس اصلي اصلا" ويگنتينگ نداشت و خودم اضافه كردم. فوكوس سريع و دقيقي هم دارد. ولي شارپنسش معمولي است (زياد شارپ نيست).
ماكروي بسيار خوبي هم دارد، لرزشگير قوي و موثر آن هم كه نعمتي است.فقط قيافه جالبي ندارد.
ويزور واضح، بزرگ و روشن و LCD نيز شفاف و واضح است.
عيب و ايراد خاصي هم به ذهنم نميرسد.
عجب مقایسه ی سختی :::big grin::: دو دوربین تقریبا مساوی با قیمتهایی خیلی خوب
تفاوتهایی عمده ای که میشه گفت دارند فقط این چند مورد هست (تقریباَ) :
1 - نوع سنسور ( کانن CMOS و نیکون CCD ) و اندازه و چگالی پیکسل هست (هر دو 10 م پ هستند)
2 - ایزو 3200 نیکون که کانن نداره
3- لایو ویو کانن که نیکون نداره
4 - با باتری کانن فکر کنم بشه تعداد شاتهای بیشتری زد
5- سایز بدنه کانن چند میلیمتر بزرگتر هست در عوض نیکون کمی(20 گرم) سنگین تر
در عکسهاشون هم از نظر نویز عملکرد کانن کمی بهتره (البته زیاد تفاوت آنچنانی ندارند)
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1000d/page19.asp
مقایسه از نظر نویز
حالا انتخاب کننده شمایید ، بنظر من هر دو دوربین خیلی خوب هستند (البته من کسی نیستم که نظر بدم یعنی صاحب نظر نیستم:biggrin:) و شاید بهتر باشه شما بر اساس لنز انتخاب کنید
پی نوشت : مثل اینکه با جناب قدیری خط رو خط شدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
عرض شود كه به قول كاوه اين دو تا اصولا" در يك كلاس نيستند! و D60 خيلي بالاتره :biggrin:
مشخصات اسمي اين دو هم خيلي شبيه به هم است، فقط 1000D يك لايويوي ناقابل اضافه دارد.
از نظر لنز كيت بايد بگم اين 55-18 وي آر فوق العاده است، من ديستورشن محسوسي نديدم، كمي ويگنتينگ در بعضي از فواصل كانوني و ديافراگمها كه براي من نامطلوب نيست و در خيلي از عكسهايي هم كه در فوروم گذاشته ام، عكس اصلي اصلا" ويگنتينگ نداشت و خودم اضافه كردم. فوكوس سريع و دقيقي هم دارد. ولي شارپنسش معمولي است (زياد شارپ نيست).
ماكروي بسيار خوبي هم دارد، لرزشگير قوي و موثر آن هم كه نعمتي است.فقط قيافه جالبي ندارد.
ويزور واضح، بزرگ و روشن و LCD نيز شفاف و واضح است.
عيب و ايراد خاصي هم به ذهنم نميرسد.
اما به نظر شما با وجود تعدادي از دوستاني كه اطرافم هستند و اكثرن كنون دارند . آيا وسوسه به اشتراك گذاشتن تجهيزات (لنز،فلاش و غيره) بايد در تصميم اثر بگذارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
عجب مقایسه ی سختی :::big grin::: دو دوربین تقریبا مساوی با قیمتهایی خیلی خوب
تفاوتهایی عمده ای که میشه گفت دارند فقط این چند مورد هست (تقریباَ) :
1 - نوع سنسور ( کانن CMOS و نیکون CCD ) و اندازه و چگالی پیکسل هست (هر دو 10 م پ هستند)
2 - ایزو 3200 نیکون که کانن نداره
3- لایو ویو کانن که نیکون نداره
4 - با باتری کانن فکر کنم بشه تعداد شاتهای بیشتری زد
5- سایز بدنه کانن چند میلیمتر بزرگتر هست در عوض نیکون کمی(20 گرم) سنگین تر
در عکسهاشون هم از نظر نویز عملکرد کانن کمی بهتره (البته زیاد تفاوت آنچنانی ندارند)
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1000d/page19.asp
مقایسه از نظر نویز
حالا انتخاب کننده شمایید ، بنظر من هر دو دوربین خیلی خوب هستند (البته من کسی نیستم که نظر بدم یعنی صاحب نظر نیستم:biggrin:) و شاید بهتر باشه شما بر اساس لنز انتخاب کنید
پی نوشت : مثل اینکه با جناب قدیری خط رو خط شدیم
خيلي ممنون از وقتي گذاشتيد جناب rezafh عزيز راستش چند مدتي است كارم شده رفتن روي سايت dpreview و ديدن مقايسه ها و سمپلها .
در مورد انتخاب بر اساس لنز توضيح بيشتري بديد اگه ممكنه ؟ منظورتون لنز كيت اين دو دوربين هست يا لنزهايي كه بعدا بايستي انتخاب بشن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
ممنون وحيد عزيز از راهنمايي تون. با وجود علاقه شديد من به CANON احساس ميكنم D60 در برخي از موارد از 1000D برتري دارد و البته در برخي از موارد هم خير .
اما به نظر شما با وجود تعدادي از دوستاني كه اطرافم هستند و اكثرن كنون دارند . آيا وسوسه به اشتراك گذاشتن تجهيزات (لنز،فلاش و غيره) بايد در تصميم اثر بگذارد؟
اگر اين علاقه واقعا" شديده كه ديگر شك ندارد (ولي قبلش حتما" اين دو مدل را در كنار هم در دست بگيريد و مقايسه كنيد، شايد نظرتان عوض شد)
در مورد دوم هم بايد بگم بله، ولي نه بيش از حد! در واقع در حد مزه مزه و تست :)
راستي، بحث شيرين نويز به ميان آمد، براي كسي مثل من كه تازه از كامپكت به SLR وارد شده، ايزوي 800 دي 60 تقريبا" بدون نويز است و ايزوي 1600 آن هم نويز مخربي ندارد و كاملا" كاربردي است ، اما ايزوي 3200 فقط براي روز مبادا و شرايط بحراني است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
اگر اين علاقه واقعا" شديده كه ديگر شك ندارد (ولي قبلش حتما" اين دو مدل را در كنار هم در دست بگيريد و مقايسه كنيد، شايد نظرتان عوض شد)
در مورد دوم هم بايد بگم بله، ولي نه بيش از حد! در واقع در حد مزه مزه و تست :)
راستي، بحث شيرين نويز به ميان آمد، براي كسي مثل من كه تازه از كامپكت به SLR وارد شده، ايزوي 800 دي 60 تقريبا" بدون نويز است و ايزوي 1600 آن هم نويز مخربي ندارد و كاملا" كاربردي است ، اما ايزوي 3200 فقط براي روز مبادا و شرايط بحراني است.
باز هم ممنون وحيد عزيز
راستش من 1000 دي رو نتونستم تست كنم و دستم بگيرم اما 400دي و دي60 رو چرا ... راستش 400دي بيشتر به دلم نشست و باهاش راحت بودم البته بايد بگم كه دي60 هم فوق العاده بود.
در مورد نويز بايد بگم كه من الان كامپكت دارم و با ديدن نمونه عكس هاي ايزو 1600 هر دو دوربين(دي60 و 1000دي) مثل بچه ها هيجان زده ميشم و كلي ذوق مي كنم.
پي نوشت : مثل اينكه دارم به جواب نزديك ميشم.:cool:
-
سلام
هر دو دوربين هاي خوبي هستند و شما بايد بر مبناي نيازتان در آينده از لحاظ تجهيزات جنبي برندتون رو انتخاب كنيد.
البته سه تا مطلب رو دوستان اشاره نكردند. يكي عدم امكان استفاده از لنزهاي بدون موتور فوكوس در D60 ( كه البته براي شما كه لنزهاي قديمي تر نيكن نداريد خيلي مهم نيست) و ديگري فوكوس سه نقطه اي در نيكون كه به نظرم گاهي به خصوص وقتي روي سه پايه عكس مي گيريد كمي مشكل زا خواهد بود.مطلب سوم هم اينه كه يك برتري عمده اي كه بدنه هاي نيكن به كنن دارند امكان كامندر شدن بدنه براي فلاش واير لس است كه اگر اشتباه نكنم در D60 وجود ندارد.
-
البته اگر بخواهیم به چیزی در این سطح اشاره کنیم، به نبود لامپ کمکی فوکوس در 1000D باید اشاره کرد که به نظر من کابوس است و از تمام موارد فوق مهمتر میباشد.
پینوشت: منظورم از موارد فوق، تنها مواردی است که فرهاد عزیز فرمودند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
البته اگر بخواهیم به چیزی در این سطح اشاره کنیم، به نبود لامپ کمکی فوکوس در 1000D باید اشاره کرد که به نظر من کابوس است و از تمام موارد فوق مهمتر میباشد.
با تشكر ازشما جناب محبي و همچنين فرهاد خان عزيز.
اگر اشتباه نكنم لامپ كمكي فوكوس همان نوري است كه هنگام فكوس روي سوژه توسط دوربين تابيده و باعث فكوس دقيق تر و بهتر ميشود ( در موقعيت هاي كم نور)
ظاهرا اين لامپ در دوربين هاي كامپكت كنون ، لا اقل در بعضي هاش وجود دارد .... چرا در اين دوربين جاي داده نشده؟!
اگر حرفم اشتباه است لطفا تصطيح كنيد چون در عكاسي من خيلي بيسوادم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
خيلي ممنون از وقتي گذاشتيد جناب rezafh عزيز راستش چند مدتي است كارم شده رفتن روي سايت dpreview و ديدن مقايسه ها و سمپلها .
در مورد انتخاب بر اساس لنز توضيح بيشتري بديد اگه ممكنه ؟ منظورتون لنز كيت اين دو دوربين هست يا لنزهايي كه بعدا بايستي انتخاب بشن؟
سلام
منظورم هر دو مورد بود . چون معلومه که شما هم مثل من خیلی علاقه دارید و مثل اکثر قریب به اتفاق اونهایی که DSLR گرفتند ، حتما در آینده لنزهای خوب دیگری هم تهیه خواهید کرد .
نقل قول:
لرزشگير قوي و موثر آن هم كه نعمتي است
آقا وحید لرزشگیر کانن که قوی تره :biggrin:(لرزشگیر نیکون 3 استاپ و کانن 4 استاپ)
در مورد شارپنس هم که بنظر من عملکرد هردو در حد خیلی خوب هست
این هم برای مقایسه کیفیت :
Lens Test: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS
http://www.popphoto.com/assets/image...4200814921.jpg
لنز نیکور کمی (فقط کمی) شارپتر هست که اونهم اصلا به چشم نمیاد :::big grin:::
Lens Test: 18-55mm f/3.5-5.6G VR AF-S DX Nikkor
http://www.popphoto.com/assets/image...2008173929.jpg
و ماکروی هر دو هم که 1:2.5 هست (خیلی نزدیک به هم) حداقل فاصله فکوس برای هر دو لنز حدود 25 سانتی متر هست (اگر اشتباه نکنم )
ضمنا شما برای ماکرو میتونید بعد از تهیه دوربین و لنز (انشالله) با تکنیک لنز معکوس عکسهای خیلی خوبی بگیرید
تفاوت دیگه : قطر دهنه کانن 58 م م و نیکون 52 م م که باعث تفاوت در قیافه لنز میشه ( از نظر شکل ظاهری بنظر من کانن بهتره : biggrin:(
نقل قول:
اگر اشتباه نكنم لامپ كمكي فوكوس همان نوري است كه هنگام فكوس روي سوژه توسط دوربين تابيده و باعث فكوس دقيق تر و بهتر ميشود ( در موقعيت هاي كم نور)
ظاهرا اين لامپ در دوربين هاي كامپكت كنون ، لا اقل در بعضي هاش وجود دارد .... چرا در اين دوربين جاي داده نشده؟!
اگر حرفم اشتباه است لطفا تصطيح #تصحیح البته# كنيد چون در عكاسي من خيلي بيسوادم.
کاملا درست می فرمایید . کابرد لامپ فکوس روی SLR بنظر من فقط برای شرایط خیلی خیلی کم نور و یا بی نور هست ولی فکر نکنم این مورد هم اشکالی بوجود بیاره چونDSLR ها فوکوس خیلی خوبی در شرایط نور کم دارند و مثلا قابل مقایسه کامپکت ها نیستند (خیلی سریعتر و دقیقتر و باهوشتر هستند). در ضمن فکوس دستی هم برای همین مواقع هست ، شما اصلا نگران این موضوع نباشید .
ضمنا 1000دی هم دارای ويزور واضح، بزرگ و روشن و LCD نيز شفاف و واضح است.:::big grin2:::
ببخشید پستهای من طولانی میشه
موفق باشید
-
با سلام و تشکر از تمامی دوستان عزیزم که تجربیات ارزشمند خودشون رو با من به اشتراک گذاشتن.
راستش با دیدن پست ها و نظرات دوستان تصمیم خودم رو گرفتم و ان هم 1000دی هست. که ان شاالله تا ماه دیگه خریداری می کنم.
تا اونموقع مرتب به این تایپیک سر می زنم و باز هم اگر دوستان نظری داشتند پی گیری می کنم.
برای دوستانی که شاید بعد ها دنبال مقایسه این دو دوربین هستند دلایل انتخابمو می نویسم تا اگر بعدا کسی سری به این تایپیک زد دست خالی نرود.
1- هر دو دوربین در رده خود دوربین عالی و با قیمت مناسبی هستند ولی من مارک کنون رو بیشتر دوست دارم.
2- نویز 1000 دی اندکی کمتر از دی60 هست و البته دی60 کیت عکس هاش اندکی شارپ تر از 1000دی کیت . برای من که در محیط ایندور زیاد عکاسی می کنم و همچنین به عکاسی ورزشی علاقه مندم 1000دی می تواند بهتر باشد.
3- لایو ویو که یک امکان جدید و ارزشمند برای من علاقه مند به ماکرو است.
4- دوربین 1000دی اندکی جدیدتر از دی 60 هست.
5- دسترسی به وسایل جانبی کنون مثل لنز،فلاش و ... (بقول وحید دوست داشتنی و عزیز - حداقل برای مزمزه و تست).
و دیگر مزایا و معایب 1000دی نسبت به دی60 که البته در تصمیم من چندان تاثیر نداشتند.
با تشکر دوباره از دوستان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
1- آقا وحید لرزشگیر کانن که قوی تره :biggrin:(لرزشگیر نیکون 3 استاپ و کانن 4 استاپ)
2- کاملا درست می فرمایید . کابرد لامپ فکوس روی SLR بنظر من فقط برای شرایط خیلی خیلی کم نور و یا بی نور هست ولی فکر نکنم این مورد هم اشکالی بوجود بیاره چونDSLR ها فوکوس خیلی خوبی در شرایط نور کم دارند و مثلا قابل مقایسه کامپکت ها نیستند (خیلی سریعتر و دقیقتر و باهوشتر هستند). در ضمن فکوس دستی هم برای همین مواقع هست ، شما اصلا نگران این موضوع نباشید .
3- ضمنا 1000دی هم دارای ويزور واضح، بزرگ و روشن و LCD نيز شفاف و واضح است.:::big grin2:::
سلام
1- رضا جان، من با نمونه كنني مقايسه نكردم، با زمان خاموش بودن لرزشگير مقايسه كردم.
2- درسته كه سريعتر از كامپكتها فوكوس ميكنند، ولي به كمك لامپ كمكي فوكوس ميتوان دقيقا" در تاريكي مطلق هم فوكوس مطمئني (در منطقه برد نور لامپ) داشت، از كنن ها كه با Pre-Flash فوكوس ميكنند بي اطلاعم، ولي بعضي از افراد، از تكرر نورهاي فلاش چندان خوششان نمي آيد!
در تاريكي هم فوكوس دستي امكان پذير نيست!!!
3- اين رو به نقل از چند نفر عموما" كنني گفتم.
من از اینکه نیکون دی ۳ لامپ کمکی فوکس نداره بسیار ناراحتم! و از اینکه دوستانی که DSLR های سبکتر دارند این موضوع براشون مهم نیست؟ رو نمیفهمم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
1- رضا جان، من با نمونه كنني مقايسه نكردم، با زمان خاموش بودن لرزشگير مقايسه كردم.
2- درسته كه سريعتر از كامپكتها فوكوس ميكنند، ولي به كمك لامپ كمكي فوكوس ميتوان دقيقا" در تاريكي مطلق هم فوكوس مطمئني (در منطقه برد نور لامپ) داشت، از كنن ها كه با Pre-Flash فوكوس ميكنند بي اطلاعم، ولي بعضي از افراد، از تكرر نورهاي فلاش چندان خوششان نمي آيد!
در تاريكي هم فوكوس دستي امكان پذير نيست!!!
3- اين رو به نقل از چند نفر عموما" كنني گفتم.
نوشته اصلی توسط
Arash
من از اینکه نیکون دی ۳ لامپ کمکی فوکس نداره بسیار ناراحتم! و از اینکه دوستانی که DSLR های سبکتر دارند این موضوع براشون مهم نیست؟ رو نمیفهمم
آرش خان كمي بيشتر توضيح بدين راستش خريد 1000دي براي من ورود به دنياي DSLR هاست وقصدم عكاسي صد در صد آماتوره.
اگه براتون ممكنه در مورد انتخاب بين دو دوربين يه نظر صريح تر بگين ممنون ميشم.
-
انتخاب skala عزیز بسیار خوب و منطقیاست و مبارکش باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
کابرد لامپ فکوس روی SLR بنظر من فقط برای شرایط خیلی خیلی کم نور و یا بی نور هست ولی فکر نکنم این مورد هم اشکالی بوجود بیاره چونDSLR ها فوکوس خیلی خوبی در شرایط نور کم دارند و مثلا قابل مقایسه کامپکت ها نیستند (خیلی سریعتر و دقیقتر و باهوشتر هستند). در ضمن فکوس دستی هم برای همین مواقع هست ، شما اصلا نگران این موضوع نباشید .
من امروز عصر که این قسمت پست آقارضا رو دیدم، خیلی ناراحت شدم. نه به خاطر این که اشتباه کردهبودند، خود من اصلاً در خیلی موارد به روز نیستم و خیلی از مسائل جاری و فنی روز رو نمیدونم. از این که ایشون اصلاً تجربه ندارند، چندبار هم قول دادهاند تا در هر بحثی وارد نشوند، اما دقیقاً جوابهای تخصصی میدهند!
من اصلاً نخواستم مطلب رو بازش کنم، و ازش گذشتم. آرش عزیز که کامنت گذاشت، نشد که عقیدهام رو نگویم. اما آقا رضا شما چطور همچین حکمی صادر میکنید؟
مدتهاست که قصد آپگرید دارم و به تنها دوربینی که فکر میکنم (قیمت + امکانات + امکان خرید لنز مناسب و خوب) 40D است. همه چیزش برایم پرفکت است. شاید باور نکنید، اما نکته اصلی که از خرید بازم میدارد، همین لامپ فوکوس است .چون لعنتی عجیب به کار می آید.(مورد بعدی سیستم فلاش و ارگونومی است)
از همین تریبون از رضا عزیز خواهش میکنم در موردی که تجربه ندارند، حکم صادر نفرمایند.
-
من هیچ نظر صریحی ندارم
مدتهاست که گمان میکنم دوربینها خیلی خوب شدن! و همشون خوبن! برای همین دیگه با کسی بحثی ندارم!
و مهمتر از مورد بالا اینه که نظر صریح و دقیق اطلاعات کافی و مطالعه کافی میخواد که متاسفانه کمتر فرصت میکنم مشخصات دوربینها رو مقایسه کنم و بخوانم و و و و ...
در حقیقت در این بخش خودم از اطلاعاتی که دوستان در فروم مینویسند استفاده میکنم و میآموزم که خیلی عقب نمانم.
مورد خاصی به نظرم برسه میگم مثل همونه که گفتم.
لامپ کمکی فوکوس مانند آن چیزی که در دوربینهای نیکون هست بسیار خوب و کار راه انداز است.
متاسفانه در سری حرفهای نیکون هم حذف شده.(نمیدونم چرا؟ خوب وقتی لازم نیست و یا نباید روشن بشه امکان قطع کردنش هست.)
در دوربینهای کانن با رگبار فلاش به فوکوس کمک میشه که به نظر من اعصاب خوردکن و آزار دهندست.
اما این مورد یکی از ۱۰۰ موردیست که هنگام خرید دوربین میشه به اون توجه کرد.(حالا امیدوارم کسی ازم نخواد ۱۰۰ مورد رو بنویسم :::big grin::: )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
متاسفانه در سری حرفهای نیکون هم حذف شده.(نمیدونم چرا؟ خوب وقتی لازم نیست و یا نباید روشن بشه امکان قطع کردنش هست.)
در دوربینهای کانن با رگبار فلاش به فوکوس کمک میشه که به نظر من اعصاب خوردکن و آزار دهندست.
آرش عزیز سلام: در سری حرفهای نیکون برای فوکوس در جاهایی که بسیار نور کم است ( فرض را بر دیاف های بالای 2.8 قرار دهیم و آنکه منطقه فوکوس هم از روشنایی مطلوبی برخوردار نباشد) همچون دوربین های کانن رگبارهای فلش زده میشود ( در حالتی که بخواهید با فلاش ثبت داشته باشید) یا از متدی دیگر برای بدست آوردن فکوس مناسب استفاده میکند؟
پ.ن: امیر محبی عزیز اگر به مرحله انتخاب این دوربین رسیدید که مسجل شد... از دوربین من برای تست میتوانید استفاده کنید
-
دقیقا مساله اینه که دوربینهای نیکون حرفهای اصلا فلاش ندارند!(مثل ۱دی های کانن)
اگر فلاش اکسترنال داشته باشید؟ که خوب کلا قضیه منتفیست و با کمک اون نور قرمز فلاش و خطوط خاصی که داره فوکوس بسیار دقیقی انجام میشه.
اما نور کمکی فوکوس دوربینهایی مثل دی۲۰۰ که داشتم بسیار بسیار جذاب بود! (گاهی دلم میخواست میشد با اون نور عکاسی هم کرد!)
(اصلاح میکنم دی ۲۰۰ که دارم!)
-
به تجربه ثابت ميشه كه لامپ كمكي فوكوس گزينه كارامدي هست.آزمايش كردم D700 در اتاق تاريك با لامپ كمكي فوكوس تا 7 متر به راحتي فوكوس كرد (بيشتر تست نكرده ام).ولي اين گزينه در مد فوكوس نقطه اي و ناحيه اي عمل نمي كند.
-
این حالت برای من با دوربین 40D الزاما با فلش خود دوربین امکان پذیر است بصورت رگبار فلش چه بصورت مالتیپل فوکوس پوینت یا فکوس نقطه ای به هر حالتی که انتخاب کنید اینکار انجام میشود.
فقط مشکل اینجاست به هر صورت فلش زده میشود مگر آنکه " پس از فکوس با رگبار فلش در تاریکی " قفل فکوس را نگهداشته و در همان حالت فلاش را خواباند و شات را زد اما فکر کنم با دوربین نیکون اگر فکوس به کمک لامپ کمکی انجام شود بتوان بدون فلش راحت تر از حالتی که برای کانن هست ثبت را انجام داد درسته؟
-
فوکوس انجام میشه و چراغ خاموش میشه و عکس ثبت میشه
هیچ ارتباطی هم به فلاش نداره. اگر فلاش باز باشه؟ فلاش هم میزنه... ولی کاملا مستقل از هم عمل میکنند.
-
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
فقط مشکل اینجاست به هر صورت فلش زده میشود مگر آنکه " پس از فکوس با رگبار فلش در تاریکی " قفل فکوس را نگهداشته و در همان حالت فلاش را خواباند و شات را زد اما فکر کنم با دوربین نیکون اگر فکوس به کمک لامپ کمکی انجام شود بتوان بدون فلش راحت تر از حالتی که برای کانن هست ثبت را انجام داد درسته؟
ولي مي توان در Custom Functionها فلاش را خاموش كرد و فقط از رگبار آن جهت فكوس استفاده كرد و ديگر نيازي به قفل فكوس و خواباندن فلاش نيست.
-
آف تاپیک :
راستش جناب محبی این پست شما من رو از صبح به فکر وا داشته و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
انتخاب skala عزیز بسیار خوب و منطقیاست و مبارکش باشد.
من امروز عصر که این قسمت پست آقارضا رو دیدم، خیلی ناراحت شدم. نه به خاطر این که اشتباه کردهبودند، خود من اصلاً در خیلی موارد به روز نیستم و خیلی از مسائل جاری و فنی روز رو نمیدونم. از این که ایشون اصلاً تجربه ندارند، چندبار هم قول دادهاند تا در هر بحثی وارد نشوند، اما دقیقاً جوابهای تخصصی میدهند!
......
از همین تریبون از رضا عزیز خواهش میکنم در موردی که تجربه ندارند، حکم صادر نفرمایند.
نقل قول:
کابرد لامپ فکوس روی SLR بنظر من برای شرایط خیلی کم نور و یا بی نور هست
سلام
اولا عذر خواهی میکنم از دوستان و بزرگانی که موجب آزردگی خاطرشون شدم مخصوصا جناب محبی و جناب قدیری راد عزیز (که خیلی برام عزیز هستند )
و دوم عذر خواهی بابت آف تاپیک
راستش 2 مورد به نظرم اومد که شاید اگر بگم بهتر باشه (شایدم نباید میگفتم)
مورد اول اینه که :جناب محبی من نه اینکه اصلا تجربه نداشته باشم بلکه تجربه دارم ولی کم
-اگر منظورتون عکاسی با DSLR هست که باید بگم من با 400دی کانن زیاد عکس گرفتم و هر مورد جدیدی که در اینجا بحثش رو میبینم ، حتما تست میکنم - من گفتم لامپ کمکی فکوس برای شرایط نور کم و یا بدون نور هست و اولش هم گفتم این نظر شخصی من هست( نه حکم صادر کردم و نه جواب تخصصی و قطعی دادم ) و هیچ وقت نگفتم که لامپ کمکی فوکوس کلاَ بدرد نمیخوره بلکه میتونه خیلی هم کمک کنه اما در شرایط نور کم و وقتی که نیاز به فوکوس سریع و دقیق باشد . (مثلا وقتی فوکوس سریع نیاز نباشد میتونیم از لایو ویو و زوم لایو قبل از عکس برداری برای فوکوس دقیق استفاده کنیم ) اما حالا که روی 1000دی وجود نداره 2 راه چاره هست . یکی اینکه با نبودش سر کرد و دوم اینکه دوربین دیگه ای انتخاب کرد که انتخاب بین این دو مورد به خود فرد بستگی داره و نظر من فقط نظره و نه چیز دیگه ای .
مورد دوم هم اینکه نیازی به ناراحتی نیست .
من قبول میکنم که نباید در مورد بحثی که تجربه کمی در بارش دارم نباید نظر قطعی بدهم ( که ندادم )
اما اینجا یه مساله ای هست : وقتی من مطلبی رو درست نمیدونم و یا کلا نمیدونم و در موردش پاسخ غلطی میدم جواب من ناراحتی شماست ؟ جواب من بد بین شدن اعضا نسبت به کاربر فروم (rezafh) هست ؟
بنظر من بهتر بود شما که بزرگترید به بزرگی خودتون ببخشید و نظر غلط من رو تصحیح کنید تا هم من یاد بگیرم و هم اون دوستی که سوال پرسیدند و نه خاطر خودتون رو ناراحت کنید و نه دیگران و نه من (منی که به خاطر پست خودم ناراحت میشم . پستی که با اون باعث ناراحتی شما شدم)
هدف این فروم اینه که منی که نمیدونیم اینجا یاد بگیریم و نه اینکه به دلیل اشتباهاتی که ناشی از کافی نبودن اطلاعاتم هست تحقیر بشم و دیگه شرم کنم که اینجا پست بزنم . اگر اشتباه میکنم لطفا بگید ، لطفا تصحیح کنید .
2 تا مثال :
{ من قول دادم دیگه جایی نگم که لنز 50م م برای کار پرتره و آتلیه مناسب هست :::big grin2:::. قبل از اون هم اگر این موضوع رو میدونستم ، هیچوقت نمیگفتم . ولی با وجود اینکه نمیدونستم ، نظر غلطی دادم ، شما هم گفتید که اینطور نیست(البته ناراحت هم شدید) و من هم درس گرفتم دیگه تکرار نکردم }
{ شاید همه حرفهایی که من تو این پست زدم به کلّ بی معنی و غلط باشه ولی نمیخوام نه شما و نه کس دیگری از من ناراحت شوید فقط یک جواب درست و قانع کننده همه چیز رو حل میکنه }
این حرفهام اصلا دلیل بر درست بودن حرفهای قبلیم (پست شماره 11 ) نیست و فقط خواستم کدورتی در بین نماند .
با عرض پوزش مجدد .
و اینکه ببخشید این پست من هم آف تاپیک شد و هم خیلی طولانی ولی امیدوارم مفید واقع شود .
( اگه تعریف از خود به حساب نیارید ، من چند تا خصوصیت دارم که شاید بهترباشه بدونید و با دونستن اینها در موردم قضاوت کنید : ادب و احترام رو رعایت میکنم ، به اونچه که دارم و میدونم مغرور نیستم ، پر رویی هم نمی کنم ، کاملا عاری از بدخلقی و اینکه کمی تا قسمتی هم شوخ طبعی در وجودم هست البته به جاش)
این مطالب رو کاملا بدون در نظر گرفتن ذره ای کینه و دلخوری نوشتم امیدوارم شما هم با همین نیت خوانده باشید .
با آرزوی موفقیت و سربلندی و تبریک پیشاپیش :::happy:::
-
سلام
من چون به ندرت از فلاش سر دوربين استفاده مي كنم زياد از دست اون رگبار فلاش شاكي نيستم. من معمولا با فلاش 580 كار مي كنم كه نور كمكي فوكوس دارد ولي چند باري كه مي خواستم در نور كم با ايزوي بالا بدون فلاش عكس بگيرم مجبور شدم از نور كمكي فوكوس اكسترنال ( چراغ قوه ي كوچكي در دست يا لاي دندانها lol ) استفاده كنم. :::blushing:::
رضا جان منظور امير خان محبي را در نيافتي. منظور ايشون اين بود كه اگر به صحت گفتاري اطمينان نداريد عنوان نكنيد چون ممكنه كه مورد استناد دوستان تازه وارد و يا كساني كه براي آموختن، پست ها را دنبال مي كنند ( يعني همه ي اعضاي فوروم عكاسي ) قرار گيرد و يا آنها را گمراه كند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
من چون به ندرت از فلاش سر دوربين استفاده مي كنم زياد از دست اون رگبار فلاش شاكي نيستم. من معمولا با فلاش 580 كار مي كنم كه نور كمكي فوكوس دارد ولي چند باري كه مي خواستم در نور كم با ايزوي بالا بدون فلاش عكس بگيرم مجبور شدم از نور كمكي فوكوس اكسترنال ( چراغ قوه ي كوچكي در دست يا لاي دندانها lol ) استفاده كنم . :::blushing:::
رضا جان منظور امير خان محبي را در نيافتي. منظور ايشون اين بود كه اگر به صحت گفتاري اطمينان نداريد عنوان نكنيد چون ممكنه كه مورد استناد دوستان تازه وارد و يا كساني كه براي آموختن، پست ها را دنبال مي كنند ( يعني همه ي اعضاي فوروم عكاسي ) قرار گيرد و يا آنها را گمراه كند.
سلام: فرهاد خان پویان عزیز درست میگوید من دقت نکرده بودم ( تحت شرایطی دشوار) در آن حالت با فلاش ( خود دوربین ) راحت میشه فکوس کرد بدون آنکه آن شات با فلاش ثبت شود
-
با تشكر از دوستان
بد نيست يه تايپيك به اسم لامپ فكوس درست كنيم ظاهرا بحث بسيار شيريني است :redface:
يك سوال در مورد 1000دي اگر دوستان و مديران صلاح ميدون كه جاش اينجا نيست روي تايپيك 1000دي اين بحث رو ادامه ميدم.
در مورد مد LIVE VIEW (اگر چه ممكن است تكراري باشد؟) آيا در اين مد نور مستقيم به سنسور اصلي دوربين ميتابد(مانند كامپكت ها )يا اينكه روش ديگريست؟
در يكي از تايپيك ها يادم است جناب قبادي گفتند كه در كامپكت ها تعداد شات چندان مهم نيست و مثلا يك شات با نوردهي طولاني يا با ايزوي بالا برابر با چندين شات با نور دهي معمولي.(يعني نور به همان اندازه به سنسور ميتابد)
:confused:
حالا سوال اينجاست آيا مد live view براي Dslr ها حسن است يا يك امكان گول زننده براي آموتوراني امثال من؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
حالا سوال اينجاست آيا مد live view براي Dslr ها حسن است يا يك امكان گول زننده براي آموتوراني امثال من؟
سلام:
بسته به نوع عکاسی شما میتواند یک پوینت مثبت باشد. خیلی مختصر آنکه بقول فرمایش شما گول زنک نیست
پ.ن : امکان لایوویو یک ویژگی است که به دوربین های اخیر اضافه شده شاید برای کسانی یک اصل در انتخاب دوربین باشد ولی در این تاپیک و در اینجا معیاری بر برتری دوربینی بر دیگری فرض نگردد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
با تشكر از دوستان
بد نيست يه تايپيك به اسم لامپ فكوس درست كنيم ظاهرا بحث بسيار شيريني است :redface:
يك سوال در مورد 1000دي اگر دوستان و مديران صلاح ميدون كه جاش اينجا نيست روي تايپيك 1000دي اين بحث رو ادامه ميدم.
در مورد مد LIVE VIEW (اگر چه ممكن است تكراري باشد؟) آيا در اين مد نور مستقيم به سنسور اصلي دوربين ميتابد(مانند كامپكت ها )يا اينكه روش ديگريست؟
در يكي از تايپيك ها يادم است جناب قبادي گفتند كه در كامپكت ها تعداد شات چندان مهم نيست و مثلا يك شات با نوردهي طولاني يا با ايزوي بالا برابر با چندين شات با نور دهي معمولي.(يعني نور به همان اندازه به سنسور ميتابد)
:confused:
حسن بودن که حسن است اما سراغ دارم و آمار دارم که از هر 10 عزیزی که دوربینشان این امکان را دارد فقط 2 نفر از آن استفاده مداوم دارد و 2 نفر حتی یک بار هم استفاده نکرده اند.
اما برای بعضی جا ها مثل ماکروگرافی و ... به کار می آید.
در مورد DSLR ها فعلا در دوربین های نیکون و کانن سنسور تصویر را گرفته و منتقل می کند ( البته با حساسیت کمتر ) اما در برخی مدل های مثل الیمپوس و سونی یک سنسور جداگانه برای این کار در نظر گرفته شده است که محاسن و معایبی خاص خودش را دارد.
در کامپک ها هم که سنسور دایما در حال نوردیدن است.
-
ببخشید من باز فضولی کردم :biggrin:
اگه اشتباه نکنم ، یه مورد دیگه ای هم که هست و میشه بهش اشاره کرد (که البته شاید زیاد به چشم نیاد و مهم نباشه ) اینه که ویو فایندر فقط 95% از عکس رو پوشش میده و شما پس از ثبت عکس میبینید که عکس ثبت شده 5% بزرگتر از اون چیزیه که توی ویو فایندر میدیدید (عجب کلمه ای :biggrin:) و ممکنه کادر بندی عکستون به هم بخوره که البته پس از مدتی عادت میکنید و خودتون میتونید اون 5% رو در نظر بگیرید ، اما در حالت live view شما 100% عکس رو میبینید .
یه مساله ی دیگه ای که هست (البته مساله شخصی هست ) من با ویو فایندر مشکل دارم :redface: چون من عینکی هستم و درست نمیتونم از ویو فایندر نگاه کنم و اذیت میشم . به همین خاطر یکی از مهمترین اصلها در انتخاب SLR برای من هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
اگه اشتباه نکنم ، یه مورد دیگه ای هم که هست و میشه بهش اشاره کرد (که البته شاید زیاد به چشم نیاد و مهم نباشه ) اینه که ویو فایندر فقط 95% از عکس رو پوشش میده و شما پس از ثبت عکس میبینید که عکس ثبت شده 5% بزرگتر از اون چیزیه که توی ویو فایندر میدیدید (عجب کلمه ای :biggrin:) و ممکنه کادر بندی عکستون به هم بخوره که البته پس از مدتی عادت میکنید و خودتون میتونید اون 5% رو در نظر بگیرید ، اما در حالت live view شما 100% عکس رو میبینید .
یه مساله ی دیگه ای که هست (البته مساله شخصی هست ) من با ویو فایندر مشکل دارم :redface: چون من عینکی هستم و درست نمیتونم از ویو فایندر نگاه کنم و اذیت میشم . به همین خاطر یکی از مهمترین اصلها در انتخاب SLR برای من هست .
البته جناب rezafh من هم عينكي هستم ولي مشكلي با ويوفاندر ندارم اصولا با SLR LIKE هم فقط با ويوفاندر كه عكاسي مي كنم (بجز ماكرو) و علتش اين بود كه بايد خودمو براي Dslr آماده مي كردم . :::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
رضا جان...
اینکه عینکی هستید و احیانا با Live View راحت تر خواهید بود به نظرم بعد از مدتی با آن کنار می آیید.
ببنید عکاسان بسیاری هستند که عینکی هستند ( مثل خود بنده ! ) و یا دوستان بسیار دیگر
اول اینکه شما می توانید به ویزور را با چشم خود هماهنگ کنید.به وسیله تنظیمی که همه ویزور ها دارند.
در نهایت اگر باز هم مشکل داشته باشید ( مثلا نمره عینک شما بیشتر از 3 و یا 4 باشد ) می توانید از ویزور های اصلاح عیوب استفاده کنید.اکثر برند ها مدل های مختلف را برای چشم های مختلف تولید می کنند.
و بعد اینکه کادر بندی و حسی که در ویزور وجود دارد با هیچ live view ای قابل مقایسه نیست.
live view هم محدودیت های خودش را دارد.
اصولا بنده از live view فقط در موارد نیاز استفاده می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
با تشكر از دوستان
بد فكري هم نيست، يكي از 3 تا دليل عمده اي كه باعث شده بودند Panasonic-LZ2 ام را بفروشم و S3 IS بخرم، همين مورد بود، LZ2 لامپ كمكي فوكوس نداشت و براي فوكوس امكان استفاده از فلاش را هم نداشت، تو نور كم خيلي اذيت ميكرد، كه در مدلهاي بعدي اصلاح شد.
كه در اين تاپيك!! هم به عنوان اولين نقطه ضعفش ياد كردم:
نقل قول:
*** نکات منفی:
- نداشتن لامپ کمکی فوکوس که عکس گرفتن در نور خیلی کم را غیر ممکن مینمود! ( در LZ3 و LZ5 رفع شد)
-
رضا جان سلام: علاوه بر مواردی که کاوه عزیز اشاره کرد یکی از بزرگترین ایرادات لایوویو اینست که در نور بیرون قابل استفاده نیست... یعنی تا به الان هنوز LCD ساخته نشده که کنتراست آن بقدری بالا باشد که بتواند تصویر را در نور بیرون برایتان با وضوح و بدرستی نمایش دهد. لایو ویو یک ویژگی هست ولی برای مورد استفاده آن....
فرضا یکی از موارد استفاده آن عکاسی در استوودیو است ( از ماکرو تا غیر... ) که شما تا 10 ایکس زوم میتوانید پیش از ثبت چه روی مانیتو چه LCD دوربینتان... دقت فکوس خود را از هر اتوفکوسی بهتر انجام دهید یکی دیگر از مزایای آن کاهش لرزش آینه هنگام ثبت در مواردی خاص است..... در کل لایو ویو جایگزین ویوفایندر به هیچ عنوان نیست.... ( حداقل تا به الان )
پاینده باشید :cap:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
بد فكري هم نيست، يكي از 3 تا دليل عمده اي كه باعث شده بودند Panasonic-LZ2 ام را بفروشم و S3 IS بخرم، همين مورد بود، LZ2 لامپ كمكي فوكوس نداشت و براي فوكوس امكان استفاده از فلاش را هم نداشت، تو نور كم خيلي اذيت ميكرد، كه در مدلهاي بعدي اصلاح شد.
كه در
اين تاپيك!! هم به عنوان اولين نقطه ضعفش ياد كردم:
يك سوال داشتم از شما وحيد جان در S3 باوجود لامپ كمكي با فكوس در نور كم مشكلي نداشتي من درS5 به شدت مشكل داشتم و بالاخره مجبور بودم فكوس دستي كنم.؟؟ در D60 چي در نور بسيار كم لامپ كمكي برات سودمنده؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
رضا جان سلام: علاوه بر مواردی که کاوه عزیز اشاره کرد یکی از بزرگترین ایرادات لایوویو اینست که در نور بیرون قابل استفاده نیست... یعنی تا به الان هنوز LCD ساخته نشده که کنتراست آن بقدری بالا باشد که بتواند تصویر را در نور بیرون برایتان با وضوح و بدرستی نمایش دهد. لایو ویو یک ویژگی هست ولی برای مورد استفاده آن....
فرضا یکی از موارد استفاده آن عکاسی در استوودیو است ( از ماکرو تا غیر... ) که شما تا 10 ایکس زوم میتوانید پیش از ثبت چه روی مانیتو چه LCD دوربینتان... دقت فکوس خود را از هر اتوفکوسی بهتر انجام دهید یکی دیگر از مزایای آن کاهش لرزش آینه هنگام ثبت در مواردی خاص است..... در کل لایو ویو جایگزین ویوفایندر به هیچ عنوان نیست.... ( حداقل تا به الان )
پاینده باشید :cap:
سلام جناب قشقایی و جناب قبادی
من که نگفتم وقتی لایو ویو هست دیگه ویوفایندر بدرد نمیخوره و خیلی بهتره که از لایو ویو استفاده کرد :::big grin:::
من فقط به کمی سخت تر بودن استفاده از ویوفایندر نسبت به LCD برای خودم اشاره کردم (همینو بس)
گفتم شاید برای دیگران فقط یک حسن باشه ولی برای من مهمه . من گفتم الان که امکان روی دوربینهای SLR وجود داره من دلیلی نمیبینم که برم و 400دی(به عنوان مثال) بگیرم .
در ضمن همیشه هم نمیشه از LCD استفاده کرد یه دلیلش همینیه که شما فرمودید یعنی در محیط بیرون و با نور آفتاب و یه مورد هم من اضافه کنم اون هم اینه که استفاده از لایو ویو مصرف باتری رو اگه اشتباه نکنم 1/3 افزایش میده یعنی تعداد شاتهایی که با یک بار شارژ باتری میتونیم بگیریم در حالت لایو ویو 2/3 تعداد عکسهاییه که در حالت معمولی ثبت میکنیم .
با تشکر :::happy:::
-
Nikon D60 versus Canon Rebel XS / 1000D
SLR Camera Side by Side Comparison Review
کد:
http://www.digitalreview.ca/content/Nikon-D60-Compared-to-Canon-Rebel-XS-1000D.shtml
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SHUTTER
Nikon D60 versus Canon Rebel XS / 1000D
SLR Camera Side by Side Comparison Review
کد:
http://www.digitalreview.ca/content/Nikon-D60-Compared-to-Canon-Rebel-XS-1000D.shtml
با تشكر فراوان از جناب حسيني بخاطر اين لينك بسيار مفيدشون بايد بگم كه چيزي كه تا به حال به اون اشاره نشده بود چيدمان كليد ها روي دوربين است كه به نظر 1000دي موفق تر بوده علي الخصوص كليد ايزو كه از اهميت زيادي برخوردار است و در دي60 بايد از منو به آن دسترسي پيدا كرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
يك سوال داشتم از شما وحيد جان در S3 باوجود لامپ كمكي با فكوس در نور كم مشكلي نداشتي من درS5 به شدت مشكل داشتم و بالاخره مجبور بودم فكوس دستي كنم.؟؟ در D60 چي در نور بسيار كم لامپ كمكي برات سودمنده؟؟
سلام
1- نه ؛مشكلي نداشتم. در S3 IS خيلي به ندرت و در شرايط مخصوصي از فوكوس دستي استفاده كردم.
2- بله؛ بسيار مفيد و سودمند است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
با تشكر فراوان از جناب حسيني بخاطر اين لينك بسيار مفيدشون بايد بگم كه چيزي كه تا به حال به اون اشاره نشده بود چيدمان كليد ها روي دوربين است كه به نظر 1000دي موفق تر بوده علي الخصوص كليد ايزو كه از اهميت زيادي برخوردار است و در دي60 بايد از منو به آن دسترسي پيدا كرد.
خب، من هم به دليل اهميت اين عملكرد، دكمه Fn/سلف تايمر را (در كنار دوربين) به اين عملكرد اختصاص دادم.
از آن گذشته ؛ تغيير پارامترهاي اصلي خيلي سريع قابل انجام است:
http://a.img-dpreview.com/reviews/ni...ptures/ISO.jpg
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/page9.asp
-
خوب
راستش هدف از این تایپیک مقایسه بین دو دوربین بود که من رو هم از شک نجات داد و عزمم رو برای خرید 1000D جزم کردم ولی بعضی چیز ها اتفاق می افته که آدم نمتونه پیشبینی کنه . . .
خوب من آماده بودم تا دوربین رو خریداری کنم که اتفاقی چشمم به یک سایت که مشخصات SONY A200 رو زده بود افتاد و من هم دنبال مقایسه ها و سمپل های این دو دوربین با هم دیگه رفتم ... (حالا گذشته از این آف )سوالی که مطرحه اینه آیا فقط باید گول اسم برند خاصی رو خورد ؟
A200 با یک لنز کیتش یعنی 70-18 نزدیک به 100 هزار تومان از 1000D کیت (55-18 is) ارزونتره :
با LCD 2.7 در مقابل 2.5
با عمر باتری طولانی تر
با ایزو 3200 در مقابل 1600
با لرزشگیر بدنه
با فکوس 9 نقطه ای در مقابل 7 نقطه ای
. . .
و البته لایو ویو که نداره و کمی نویز بیشتر و ...
حالا چیزی که منو به شک می اندازه خرید لنز برای سونی هست . آیا براحتی کانن و نیکون میشه برای سونی هم لنز گیر آورد؟
آیا این لنز ها (مثلا ماکرو) رو میشه با قیمت مناسب (در آینده ای نزدیک) برای سونی گیر آورد؟؟
از استاید(علی الخصوص جناب قبادی) میخوام که بنده حقیر در این مور راهنمایی کنند.
پی نوشت: اگر ممکنه دوستانی که دسترس دارند اسم این تایپیک رو به ( 1000D or A200 or D60 ) تغییر بدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
خوب
راستش هدف از این تایپیک مقایسه بین دو دوربین بود که من رو هم از شک نجات داد و عزمم رو برای خرید 1000D جزم کردم ولی بعضی چیز ها اتفاق می افته که آدم نمتونه پیشبینی کنه . . .
خوب من آماده بودم تا دوربین رو خریداری کنم که اتفاقی چشمم به یک سایت که مشخصات SONY A200 رو زده بود افتاد و من هم دنبال مقایسه ها و سمپل های این دو دوربین با هم دیگه رفتم ... (حالا گذشته از این آف )سوالی که مطرحه اینه آیا فقط باید گول اسم برند خاصی رو خورد ؟
A200 با یک لنز کیتش یعنی 70-18 نزدیک به 100 هزار تومان از 1000D کیت (55-18 is) ارزونتره :
با LCD 2.7 در مقابل 2.5
با عمر باتری طولانی تر
با ایزو 3200 در مقابل 1600
با لرزشگیر بدنه
با فکوس 9 نقطه ای در مقابل 7 نقطه ای
. . .
و البته لایو ویو که نداره و کمی نویز بیشتر و ...
حالا چیزی که منو به شک می اندازه خرید لنز برای سونی هست . آیا براحتی کانن و نیکون میشه برای سونی هم لنز گیر آورد؟
آیا این لنز ها (مثلا ماکرو) رو میشه با قیمت مناسب (در آینده ای نزدیک) برای سونی گیر آورد؟؟
از استاید(علی الخصوص جناب قبادی) میخوام که بنده حقیر در این مور راهنمایی کنند.
پی نوشت: اگر ممکنه دوستانی که دسترس دارند اسم این تایپیک رو به ( 1000D or A200 or D60 ) تغییر بدن.
والله اول اینکه اگر نظرتان روی آ200 است آ300 با اختلاف بسیار اندکی ( شاید 50 تومان ) با همان مشخصات و فقط + لایو ویو انتخاب بهتری است ( که یک وقت غصه لایو یو را نخورید !البته لایو ویو سونی کلا متفاوت با لایو ویو بقیه است و فوکوس اش مثل فوکوس عادی دوربین عالی و سریع است چون برای لایو ویو یک سنسور تصویر جداگانه در نظر گرفته شده است )
و اما در مورد لنز...
والله چند وقتی است لنز های خوب سونی یک مقداری گران شده اما فراوان است و موجود
مثلا 100 ماکرو سونی حدود 800 تومان است
از لنز های سیگما و تامرون هم می توانید استفاده کنید ( بخصوص که لنزهای سیگما مونت سونی مجهز به موتور hsm شده اند )
دقیق تر بفرمایید که چه لنزهایی مد نظرتان است.تا مقایسه شود و خدای نکرده یک زمان لنز های سونی گران نباشند و اذیت شوید.
-
سلام دوستان من میخواهم با اجازه دوستان 400D رو هم وارد این معرکه کنم
چیزه زیادی از 1000D کم نداره و در برخی جاها هم بهتره. در طراحی هم مثلا به خاطر داشتن اون یه تیکه ی کوچولوی شبیه چرم! برای انگشت شست دست راست حرفه ای تر!!!!!! و البته راحتتر به نظر میرسه.
راستی جناب قبادی عزیز قیمت آلفا 200 و 300 رو اگه میشه با و بدون گارانتی بفرمایید( البته با عرض معذرت) قصد فقط شنیدن صدای حضرتعالی است!...
-
درضمن آقای قبادی عزیز در جایی فرموده بودند که عملکرد لرزشگیر داخل بدنه سونی در رنج زوم پایین( مثل همین لنز های کیت) بسیار بهتر از لرزشگیرهای داخل لنز هست. گفتم یه نکته ای گفته باشم...
در ضمن آقا قبادی! اگه میشه نظرتون رو راجه به کیفیت اپتیکی و ...تیکی! لنز کیت سونی / کنن و نیکون رو دوربین های اینتری لول بفرمایید. اینرو هم پرسیدم تا بیشتر از اون صدای دلنشینتون بهره بگیریم.
پایدار باشید....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
والله اول اینکه اگر نظرتان روی آ200 است آ300 با اختلاف بسیار اندکی ( شاید 50 تومان ) با همان مشخصات و فقط + لایو ویو انتخاب بهتری است ( که یک وقت غصه لایو یو را نخورید !البته لایو ویو سونی کلا متفاوت با لایو ویو بقیه است و فوکوس اش مثل فوکوس عادی دوربین عالی و سریع است چون برای لایو ویو یک سنسور تصویر جداگانه در نظر گرفته شده است )
و اما در مورد لنز...
والله چند وقتی است لنز های خوب سونی یک مقداری گران شده اما فراوان است و موجود
مثلا 100 ماکرو سونی حدود 800 تومان است
از لنز های سیگما و تامرون هم می توانید استفاده کنید ( بخصوص که لنزهای سیگما مونت سونی مجهز به موتور hsm شده اند )
دقیق تر بفرمایید که چه لنزهایی مد نظرتان است.تا مقایسه شود و خدای نکرده یک زمان لنز های سونی گران نباشند و اذیت شوید.
در مورد لنز ایده خاصی فعلا ندارم و لنز کیت تامدتی کارم را راه می اندازد . اما در مورد اختلاف قیمت 50 تومانی A300 و A200 احتمالا سایت هایی که روی اینترنت دیدم چندان بروز نبودند چون اختلاف قیمت خیلی بیش از این بود ....
اگر امکان دارد چند سایت نمایندگی و معتبر در مورد دوربین های سونی معرفی کنید من چک کنم.
البته من مبلغی بیشتر از 600 هزارتومان رو برای دوربین و لنز کیت بیشتر نمیتوانم پرداخت کنم.
-
پاسخ: Sony A200 یا Canon 1000D يا Nikon D60
سلام
نقل قول:
سوالی که مطرحه اینه آیا فقط باید گول اسم برند خاصی رو خورد ؟
انتظار جواب بله را كه نداريد؟ ;-)
نقل قول:
A200 با یک لنز کیتش یعنی 70-18 نزدیک به 100 هزار تومان از 1000D کیت (55-18 is) ارزونتره
اختلاف خيلي كمتره، توي سايتهاي مختلف كه A200k را بين 540-510 قيمت گذاشته اند و قيمت 1000D هم فكر كنم در حدود 550 باشد.
نقل قول:
پيدا شدن كه ميشود، به لطف شركت كمان رايانه تمام لنزها و فلاشها و لوازم جانبيي را كه براي برندهاي كانن و نيكون ممكن است نتوانيد گير بياوريد، قابل تهيه هستند، ولي........ به چه قيمتي؟
وقتي قيمت لنز 105-16 سوني را در يك روز از 730 به 1030 افزايش دادند...
يا لنز 200-55 نيكون كه بين 280-250 تومان قيمت دارد، نمونه سوني آن 330 قيمت خورده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
والله اول اینکه اگر نظرتان روی آ200 است آ300 با اختلاف بسیار اندکی ( شاید 50 تومان )
:eek: كاوه، فكر كنم يك اشتباه لپي شده باشه، در اين لحظه اختلاف اين دو مدل 244 تومان است!
http://www.kaman-co.com/index.aspx?siteid=1&pageid=%20186
-
نقل قول:
راستی جناب قبادی عزیز قیمت آلفا 200 و 300 رو اگه میشه با و بدون گارانتی بفرمایید( البته با عرض معذرت) قصد فقط شنیدن صدای حضرتعالی است!...
والله قیمت جدید ندارم.اما دوربین های سونی بدون گارانتی در بازار وجود ندارند.همگی گارانتی بازارگانی ایران هستند.
اختلاف قیمت بین آلفا 200 و 300 یک زمانی 180 تومان بود بعد ها شد 120 و آخرین قیمت فکر کنم 80 تومان فرق داشتند.
نقل قول:
درضمن آقای قبادی عزیز در جایی فرموده بودند که عملکرد لرزشگیر داخل بدنه سونی در رنج زوم پایین( مثل همین لنز های کیت) بسیار بهتر از لرزشگیرهای داخل لنز هست. گفتم یه نکته ای گفته باشم...
این موضوع کاملا نسبی است.با برخی لنز ها بسیار بهتر ( تا 4 استاپ ) و با برخی لنز ها نهایتا 2 استاپ اثرگذاری دارد ( این مورد به دیافراگم لنز و نوع لنز و خیلی عوامل متعدد بستگی دارد.اما با بدنه های سری 200 و 300 لنز کیت حداقل 3 استاپ تاثیر دارند.با بدنه الفا 700 حدود 4 استاپ
نقل قول:
در ضمن آقا قبادی! اگه میشه نظرتون رو راجه به کیفیت اپتیکی و ...تیکی! لنز کیت سونی / کنن و نیکون رو دوربین های اینتری لول بفرمایید. اینرو هم پرسیدم تا بیشتر از اون صدای دلنشینتون بهره بگیریم.
والله کیفیت هم نسبی است.
از نظر بدنه و ساخت متوسط است ( مثلا هود هم همراه دارد )
از نظر اپتیکی بزرگ ترین اشکال اش کاهش شارپنس در کناره ها و همچنین افت کیفیت در ابتدای دیافراگم است و با یکی دو استاپ بستن دیافراگم مشکل رفع می شود.از نظر CA مطلوب است.سرعت فوکوس اش مناسب است.رنج اش بلند تر از لنز های کیت دیگر است.در کل لنز خوبی است و تا مدتی شما را مشغول خواهد کرد.
-
خوب وحید قیمت ها بیشتر دستشه!
من توی این رده زیاد در جریان نیستم.پیش تر عرض کردم یک مدتی است سونی قیمت ها را بالا برده.
به نظرم خرید آلفا 200 با کیت دو لنز بسیار بهتر و به صرفه تر است.( البته اگر مشکل بودجه ندارید )
-
نقل قول:
انتظار جواب بله را كه نداريد؟ ;-)
خیر:::big grin:::
نقل قول:
اختلاف خيلي كمتره، توي سايتهاي مختلف كه A200k را بين 540-510 قيمت گذاشته اند و قيمت 1000D هم فكر كنم در حدود 550 باشد.
A200K با A200W چه فرقی داره؟؟؟؟
من A200 رو 470 قیمت دارم و 1000D رو 560 یا بقول شما 550 با این مولفه هایی که گفتم یعنی 80 تومان به نظر شما مبلغ بیشتری نیست؟
نقل قول:
تا چند وقت پيش (قبل از گران كردن قيمت لنزهاي سوني) به نظرم سوني گزينه خيلي خوبي بود، ولي الآن فكرش را هم نميتوانم بكنم.
به هر حال گمان نمی کنم قیمت بالا بماند بالاخره فروشندگان مجبور می شوند قیمت را با بازارهای جهانی تطبیق دهند.
وحید جان اصلا قصد مخالفت با نظرتو ندارم:::blushing::: این ها رو می گم تا جواباتو بدونم و بتونم بهتر تصمیم بگیرم.:::love2:::
-
نقل قول:
من A200 رو 470 قیمت دارم
البته من از یک فروشنده توی شهرستان که این دوربین رو توی ویترینش داشت پرسیدم شاید اشتباه کرده و یا اینکه از بالا رفت قیمت ها اطلاع نداشته .... :confused: یا اینکه دوربین دست دوم بوده:eek:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
A200K با A200W چه فرقی داره؟؟؟؟
دومي علاوه بر 70-18 ؛ يك لنز 300-75 هم در كيتش دارد. *
نقل قول:
من A200 رو 470 قیمت دارم و 1000D رو 560 یا بقول شما 550 با این مولفه هایی که گفتم یعنی 80 تومان به نظر شما مبلغ بیشتری نیست؟
بيشتر هست، ولي وسوسه برانگيز نيست :)
نقل قول:
به هر حال گمان نمی کنم قیمت بالا بماند بالاخره فروشندگان مجبور می شوند قیمت را با بازارهای جهانی تطبیق دهند.
گمان نكنم، اينجا ايران است و هر چيزي ممكن و مجاز !
نقل قول:
وحید جان اصلا قصد مخالفت با نظرتو ندارم:::blushing::: این ها رو می گم تا جواباتو بدونم و بتونم بهتر تصمیم بگیرم.:::love2:::
من هم فكر ديگري نكردم ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
البته من از یک فروشنده توی شهرستان که این دوربین -A200W- رو توی ویترینش داشت پرسیدم شاید اشتباه کرده و یا اینکه از بالا رفت قیمت ها اطلاع نداشته .... :confused: یا اینکه دوربین دست دوم بوده:eek:
خیلی جالب امروز رفتم دوباره به مغازه سر زدم و طرف گفته که شاگردش اشتباه کرده و قیمت 570:eek: است نه 470 :mad:
پیرو نظر دوستان در مورد دوربین بدون گارانتی از یکی از همکاران(فروشنده قطعات رایانه) خواستم از تهران قیمت 1000D بدون گارانتی رو بگیره و برام جالب بود قیمت اون 540 بود ما هم سفارش دادیم(احتمالن تا دو روزه آینده دستم میرسه) و قرار بر اینه بعد از تست دوربین و چک کردن وسایل همراه ، پول رو حواله کنیم .
از تمامی دوستان علی الخصوص وحید جان و کاوه خان قبادی ممنونم.
اما یه توصیه به دوستان شهرستانی به هیچ وجه به قیمت هایی که در شهرستان ها فروشنده های عزیز اعلام می کنند اکتفا نکنید .
به طوری که من قیمت های (شهرستان) رو با تهران مقایسه می کردم هر کدوم 50 تا 150 هزار تومان اختلاف قیمت بود بماند اختلاف با بازارهای جهانی (سایت آمازون و ...)
یک نکته دیگه رو هم دلم نمی آد که نگم امروز با مراجعه به یکی از کسبه محترم شهرستان یک دوربین 400 دی توی ویترین دیدم که روش قیمت زده بود 730 تومن . من به هیچ وجه قصد خرید نداشتم ولی بهش گفتم که حاضرید چند بفروشید که با وقاحت تمام فرمودند همون قیمت روی جعبه (توهین به شعور مشتری تا کی؟؟؟؟)
-
سلام "skala" دوست عزیز. تبریک میگم... (پس بدون گارانتی 540 تومن شد دیگه؟)
اساتید این دوستمون به نتیجه رسید اما من میخوام یه مقایسه بین 1000دی و 400دی بشه...
من از 400دی بیشتر خوشم میاد و حس میکنم 1000دی چیزه زیادی نسبت بهش نداره... اگه دوستان و اساتید حقیر رو قانع و متقاعد کنند ممنون میشوم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heiran
سلام "skala" دوست عزیز. تبریک میگم... (پس بدون گارانتی 540 تومن شد دیگه؟)
اساتید این دوستمون به نتیجه رسید اما من میخوام یه مقایسه بین 1000دی و 400دی بشه...
من از 400دی بیشتر خوشم میاد و حس میکنم 1000دی چیزه زیادی نسبت بهش نداره... اگه دوستان و اساتید حقیر رو قانع و متقاعد کنند ممنون میشوم
جناب قاسمی چرا؟ 400 دی دوربینی که تقربیا مال دو سال پیشه؟؟
من مشخصات رو بارها چک کردم 400دی چیزی بالاتر از 1000دی نداره مگر یکی دو مورد :
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1000d/page2.asp
و البته قیمتش هم از 1000دی ببشتره (احتمالن 30 - 40 تومان)
مزایای 1000دی نسبت به دی400:
Live View
Auto ISO adjust
Auto lighting optimizer
Viewfinder بهتر
باتری قویتر
Custom 'My Menu'
ISO in viewfinder
High ISO noise reduction
که این سه مورد آخری رو 400دی نداره
از همه مهمتر لنز کیت 55-18 IS نسبت به 55-18 معمولی
--------------------------------------------------
اما مزایای 400دی نسبت 1000دی:
فکوس 9 نقطه ای در مقابل 7 نقطه ای
عکاسی پیاپی RAW باسرعت بیشتر (یا تعداد بیشتر -دقیقا نمیدانم)
وظاهرا عدم پشتیبانی 1000 دی از ریموت بی سیم که 400 دی داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
اما مزایای 400دی نسبت 1000دی:
فکوس 7 نقطه ای در مقابل نه نقطه ای
9 در برابر7
خوب بالاخره دوربین هم از چیزی کخ فکر میکردم زودتر به دستم رسید. . .
چیزهای جالب توجه اسم دوربین بود :
اسم دوربین: که KISS F نوشته شده شده بود
[IMG]http://i44.*******.com/22e4c2.jpg[/IMG]
و دفترچه های تماما ژاپنی
ظاهرا اینها بصورت قاچاق یا از طریق مسافران وارد میشوند.
اما از این ها که بگذریم از کیفیت خیره کننده عکسها(از نظر شارپنس و غیره) (برای من) و نویز بسیار پایین در ایزو 1600 خیلی خیلی لذت بردم .
بقیه بحث ها هم بماند برای تایپیک 1000D:::love2:::
-
دوستعزیزم جناب پرتو... صمیمانه تبریک میگم... امیدوارم این تجربه خوبی براتون باشه
حالا اساتید اگه میشه قضیه این دفتر چه ژاپنی و غیره رو هم (البته اگه زیاد بی ربط نیست) یه توضیحی بدند که دیگه ماهم اگه بشه کم کم یه فکرایی بکنیم دیگه!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heiran
دوستعزیزم جناب پرتو... صمیمانه تبریک میگم... امیدوارم این تجربه خوبی براتون باشه
حالا اساتید اگه میشه قضیه این دفتر چه ژاپنی و غیره رو هم (البته اگه زیاد بی ربط نیست) یه توضیحی بدند که دیگه ماهم اگه بشه کم کم یه فکرایی بکنیم دیگه!!!
دوست عزیز جناب قاسمی سلام
خواهشی از شما دارم اینکه لطفا بعد از این از القاب استاد و امثالهم استفاده نفرمایید. چون سایرین دیگر رغبت نمی کنند جواب شما را بد هند چرا؟
جوابش واضح است زیرا این شائبه پیش میاید که کسی که میخواهد جواب شما را بدهد خود را استاد فرض میکند حال آنکه تا جایی که من میدانم کسی در اینجا چنین ادعایی ندارد.همه اینجا جمعیم تا بیشتر یاد بگیریم.
امیدوارم از این گلایه دوستانه من دلگیر نشده باشید.
اما جواب این سه دوربین از هر نظر یکی هستند فقط اسمشان فرق میکند
Canon Kiss F = Canon EOS 1000D = Canon Rebel XS
تنها فرقشان انست که کنون هرکدام را برای پخش در یکجا در نظر گرفته Canon Kiss F را در بازلر ژاپن Canon EOS 1000D را در آسیا و اروپا و Canon Rebel XS را در آمریکا بهمین دلیل برای محصولی که فقط در ژاپن باید پخش شود دفتر چه دیگری نگذاشته اند .
البته گمان میکنم منوی دوربین حداقل زبان انگلیسی را ساپورت کند.
-
نقل قول:
بهمین دلیل برای محصولی که فقط در ژاپن باید پخش شود دفتر چه دیگری نگذاشته اند .
بله البته لینک دانلود دفترچه انگلیسی رو در تایپیک 1000D گذاشتم.
نقل قول:
البته گمان میکنم منوی دوربین حداقل زبان انگلیسی را ساپورت کند.
بله کاملا - اما دفعه اول موقع روشن کردن منو ژاپنی بود که بعد از مقداری گشتن منو رو انگلیسی کردم.
-
آخرین پست های این تاپیک حذف شده.
نوشته بودم
نقل قول:
به نظر من D60 رو بیخیال شو! من به این نتیجه رسیدم که 1000D مجموعا بهتره
یه ساعت بعد اومدم توضیحاتم رو بنویسم که دیدم نیست! حالا:
مزایای 1000دی نسبت به 400دی که تو همین تاپیک بحث شده.
این هم مقایسه بین ِD60 و 400D :
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/page22.asp
به نظر میرسه فقط در مورد عملکرد با فلاش های اضافه D60 بهتر باشه.(نسبت به 1000دی!)
برتری های D60 نسبت به 400D :
• Wireless flash control
• In-camera retouching
• Active D-Lighting
• RAW Development
• Eye sensor
• Stop motion movies
ضمنا ِD60 آپدیت شده D40 با این تفاوت که امکانات زیر اضافه شده:
Differences compared to the D40X
EXPEED processing
Image sensor cleaning system with Airflow control system
Automatically rotating user interface (for using camera vertically orientated)
Stop motion movie function
New stabilized kit lens (AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR)
Eye sensor
Electronic 'rangefinder' for manual focus
Active D-Lighting with dedicated button
In-camera Raw processing
New JPEG retouch effects (Cross Star and Color Intensifier)
* Slower with noise reduction enabled
کد:
منبع: http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/
پ ن: اون دوستی که آخرین سوال رو پرسیده بود هم پستش حذف شده برای همین شاید بی ربط به نظر بیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
برتری های D60 نسبت به 400D :
• Wireless flash control
ضمنا ِD60 آپدیت شده D40 با این تفاوت که امکانات زیر اضافه شده:
[LEFT]Differences compared to the D40X
........
D60 كنترل بيسيم فلاش ندارد! ( جمله ديپرويو در آن صفحه در اين مورد اشتباه است).
ضمنا" D60 آپديت شده D40x است.
-
نقل قول:
D60 كنترل بيسيم فلاش ندارد! ( جمله ديپرويو در آن صفحه در اين مورد اشتباه است).
پس یکی به نفع عکاسی دات کام که از دیپریویو سوتی می گیره!
من واقعا نمی دونستم.
نقل قول:
ضمنا" D60 آپديت شده D40x است
بله دیگه D40X م خودش آپدیت D40 هستش
-
كنون 1000دی یا نیكون د60؟
با عرض سلام
برای عکاسی از منظره و کار ماکرو کدوم دوربین مناسب تره؟
1000د یا نیکون د60؟
-
سلام دوستان.
يه آدم خير پيدا بشه جواب مارو بده.
كنون 1000د با لنز كيت 18-55 و لنز ef 55-200 آيا تركيب خوبي براي عكاسي منظره و ماكرو هست؟
ممنون.:::happy:::
-
نقل قول:
كنون 1000د با لنز كيت 18-55 و لنز ef 55-200 آيا تركيب خوبي براي عكاسي منظره و ماكرو هست؟
ممنون.
اگه براي ماكرو گرافي نمي خواين از لنز برعكس (توي تاپيك خرابكاري راجع بهش خيلي بحث شده) استفاده كنين اين ست خوبي نيست. ضمن قيمت 55-250 در حدود همون تله مورد نظر شما هست با اين فرق كه هم IS داره هم رنج بلند تر داره و هم كيفيت بهتري داره.
-
:::happy:::اساتيد اين سوني A200W هم با دوتا لنزش يه خورده آدمو وسوسه ميكنه.نظر اساتيد راجع برند سوني چيه؟ و اينكه قيمت لنزهاش عموما بيشتر از بقيه برند ها هست؟
حدود قيمتش 750 هست اما به نظر شما نمي ارزه به جاش يه كنون 1000د با يه لنز علاوه بر لنز كيتش خريد؟
لطفا صريح جواب بديد .ممنون
-
دوست عزیز سوال هایی که شما میپرسید اگرچه بسیار سادست اما پاسخ آن میتواند دشوار باشد. پس برای بهترین راهنمایی نیاز به اطلاعات بیشتری از جانب شما خواهد بود.
به تاکید خدمت شما عرض میکنم... چون ممکن است نیاز شمای نوعی با یک کامپیکت خوب یا اس ال آر لایک برطرف شود یا نشود؟!
-
ضمن تشكر از حسن توجه شما.
تو سوالات قبليم مطرح كردم كه من دوربين رو بيشتر براي كار ماكرو و منظره استفاده خواهم كرد.يعني بقيه امكانات اهميت دارند اما كمتر.در حد معمول و به عنوان بادي كدوم گزينه ي بهتريه؟ چون به هر حال مي دونم واسه ماكروگرافي بايد لنز خريد.پس قيمت لوازم جانبي هم كه در آينده ممكنه بهش اضافه بشه رو نيز تو پيشنهادتون لحاظ كنيد.
ممنون فراوان:::happy:::
-
در دوربین هایی Slr عکاسی برای منظره یا ماکرو گرافی بطور عموم تعریف آن روی لنز مورد استفاده است فرض بفرمایید عکاسی منظره ( موارد استثنا را از این مقوله جدا کنیم ) نیاز به لنزهای واید خواهید داشت (از فوکال لنت معادل 16 برای کانون و برای نیکون اگر اشتباه نکنم 15 سونی اطلاعی ندارم ) حداقل برای دوربین های کراپ تا فوکال لنت هایی که به سلیقه شما میتواند کاربرد داشته باشد ظاهرا نیکون D60 موتور فکوس داخلی ندارد اما شاید لنز دیگری بغیر از 10-20 سیگما باشد که دوستانی که از ابزار نیکون استفاده میکنند اشاره خواهند کرد . پس اینجا تعاریف بگونه ای دیگر خواهد بود. اینکه شما چقدر حاضر به هزینه هستید و چقدر حاضر به صرف وقت برای عکاسی. دوربین های Slr یکی از ویژگی های آن ثبت در مد خام و استفاده از ویژگی های این فایل خواهد بود...... الی آخر.
با توجه به اینکه تمامی این دوربین ها برای عکاسی بنوبه خود خوب هستند ( ظاهرا اینگونه که دوستان پیش تر اشاره کرده بودند در ایران خرید فروش دوربین های سونی با اندکی مشکل مواجه خواهید شد یعنی اینطور در نظر داشته باشید فروش دسته دوم آنها به راحتی دوربین هایی چون کانن یا نیکون نخواهد بود ) ( اگر در ایران زندگی میکنید روی این نکته یک بررسی داشته باشید ) فقط اینکه با این موضوع باید فکر قدم بعدی خودتان باشید اینکه آپگرید و قدرت مانور با توجه به سلیقه شخصی شما در هر برند چگونه خواهد بود. لنزهای برندهای مورد نظر را بررسی کنید و نیاز های آینده خودتان و...... البته این دیدگاه که اشاره شد خیلی سختگیرانه خواهد بود برای کسی که میخواهد انتخاب بهتر ودقیقتری داشته باشد با صرف کمترین ضرر جهت ارتقا و غیر...
اما اگر فارق از قدم بعدی فقط و فقط میخواهید عکاسی کنید بغیر از سونی ( اگر که دوستان درست اشاره کرده باشند ) از این دو دوربین هر کدام را خریدید ضرر نکرده اید ترکیب 18-55 + 55-250 ترکیب خوبی برای عکاسی خواهد بود منتها از همین الان بدانید راه شما بسیار متفاوت از راه کسانی خواهد بود که با دوربین های کامپکت یا اس ال آر لیک کار کرده اند ( اگر که پیش تر استفاده کرده اید ) دنیای Slr اندکی متفاوت است
روی لنز 55-250 مگنی فیکیشن برای ماکرو گرافی قابل قبول است ( نه ایده آل ) بطور عموم بزرگنمایی 0.25 برای ماکرو گرافی میتواند مناسب باشد مثل ثبت از پروانه گل و غیره ولی باز هم بسته به نیاز شما تعاریف متفاوت خواهد بود .
من چون نمیدانم میزان اطلاعات شما یا علاقه شما یا هر یایی دیگر ..... چگونه است سعی کردم کلی صحبت کنم اگر فکر میکنید چیزی دیگر به ذهنتان میرسد بفرمایید من یا دوستان دیگر فروم در صورتی که بدانیم پاسخ شما را خواهیم داد.
موفق باشید
-
اطلاعات ارسالي دوستان بسيار كامل بود به طوري كه سوني از ميان گزينه ها به طور كامل حذف شد.
اما سوال ديگري كه باقي ميمونه اختلافات نيكون و كنون هست.
من تعدادي از اين اختلافاتو نام ميبرم.لطفا بگيد با توجه به كاربري اختلافات قابل چشمپوشي هستند يا نه.
1:سنسور سي سي دي نيكون در مقابل سيموس در كنون
2:قابليت عكاسي در شب كمتر براي نيكون در مقابل كنون
3:قابليت شارپنس بيشتر در نيكون
4:نداشتن لايويو در نيكون
5:محدوده ايزوي بالاتر نيكون
6:تايم پرفرمنس بهتر در كنون
كليه اختلافات فوق مبتني بر اطلاعات داده شده در سايت هاي مختلف ميباشد و برداشت شخصي نيست.البته نمونه عكس هاي اين دو دوربين هم اين اختلافات رو در مورد ايزو و شارپنس بيان ميكنه. از اينكه بدون تعصب به برند خاصي جواب ميدهيد خيلي ممنونم.
ممنون از راهنمايي هاي ارزنده شما دوستان.:::happy:::
-
نقل قول:
1:سنسور سي سي دي نيكون در مقابل سيموس در كنون
2:قابليت عكاسي در شب كمتر براي نيكون در مقابل كنون
3:قابليت شارپنس بيشتر در نيكون
4:نداشتن لايويو در نيكون
5:محدوده ايزوي بالاتر نيكون
6:تايم پرفرمنس بهتر در كنون
جواب 1 و 2 شما را بنظرم امیر توکلی عزیز بهتر میتواند بگوید یا وحید با نام کاربری مشهدی وحید این دو دوست هر دو از D60 نیکون استفاده کرده اند. اگر خاطرم باشد امیر توکلی مشکلی با عکاسی در شب داشت با دوربین D60 منظور ثبت های با نوردهی های بالا ست نه به صرف یک شات متعارف در شب اگر مایل باشید دوستانی که از نیکون D60 و 1000D استفاده میکنند در این خصوص تجر بیاتشان را بگویند
3: این قابلیت به دوربین بطور عموم ارتباطی مستقیم نخواهد داشت قسمتی به لنز و قسمتی به تنظیمات مربوط خواهد بود. به بیانی دیگر با در نظر گرفتن لنزهایی مشابه ( با دقت به چارت لنزها ) رفتار شارپنس یک دوربین اگر روی فرمت Jpg باشد به تنظیمات دوربین ( پردازنده داخلی دوربین ) و اگر در فرمت خام باشد به دستان شما روی کامپیوتر و نرم افزارهای مورد نظر ارتباط خواهند داشت
4: لایو ویو یک ویژگی است که این اواخر به دوربین های اضافه شده اگر در راستای کاربرد آن استفاده کنید برای شما یک ضرورت خواهد بود در غیر اینصورت ممکن است دوستانی باشند با دوربین های لایو ویو دار که بخاطر نوع عکاسی تا بحال استفاده ای از آن نداشته اند ... پس این مورد به نوع استفاده شما بستگی خواهد داشت برای من این موضوع کاربردی بود
5 : محدوده ایزو با توجه به نوع عکاسی و مخصوصا لنز مورد استفاده میتواند برایتان کاربردی باشد. جدای از محدوده ایزو رفتار نویزی یک دوربین هم داستان خاص خود را دارد که البته اکثر دوربین ها در این رده میبایست رفتاری مثل هم داشته باشند روی ایزو های آخر هر دوربین زیاد حسابی باز نکنید آن ایزو ها کاربرد خاص خود را خواهند داشت
اگر که شرایط ثبت و جنس عکاسی شما بگونه ایست که عمدتان در شرایط نوری متعارف استفاده میکنید ایزو هایی از این دست با تفاوتی اندک ممکن است زیاد محسوس نباشد.
البته این بحث مفصلی خواهد بود منتها بطور خلاصه اینجا شاید در تفاوت میان این دو دوربین زیاد بچشم نیاید
6: برداشت متفاوتی از این جمله شما دارم اگر برایتان مقدور است توضیح بیشتری میدهید؟!