پاسخ: انتخاب بین 50D و D90
سلام.با صحبت های جناب ابراهیمی موافقم اما این پست شاید اگر توسط یک تازه کار مانند من خوانده شود
این تصور به وجود بیاید که لنزهای نیکون ارزانتر هستند و فقط زمانی که میخواهیم 600 مم بخریم برویم سراغ کنن:biggrin:
فارغ از هر نوع بحث منسوخ برندی,کنن در کنار دوربین های ارزان Entry Level لنزهایی هم برای این رده دارد:
18-55
55-250
17-85
28-135
...
لنزهای فیکس ارزانی هم هستند که متاسفانه در ایران کمی سخت پیدا میشوند(24-28و...)
و تنوع در 5 مدل 70-200.من مدل اف4 بدون آی اس را داشتم و کیفیت خیلی خوبی داشت.موقع خرید هم بیشتر
از 800 نداشتم.اگر نیکون بودم باید تا رسیدن به 70-200 ارزشمند نیکون صبر میکردم و شاید به این زودی ها
نمیرسیدم...
و اگر قدیمی بودن لنزها ملاک کیفیت باشد 100-400 با این قیمت و کیفیت در نیکون
مشابهی دارد؟
دی90 به همراه 18-105 واقعا ترکیب خوب و مناسبی در مقایسه با قیمت است.هم قیمت بادی 50دی.نظر من هم دی90 است.
عرض خاصی ندارم فقط حیف است لذت عکاسی صرف انتخاب و سردرگمی برندهایی شود که فرق چندانی ندارند.
آف:حیف برخی اساتید است;)که عمری پرچمدار برندی بوده اند امروزه دانگرید کرده و از 40دی به جای دی 300 اس
به سمت امثال 90دی بروند:biggrin::::shame on you:::
ارادتمند همه ی اساتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r0otsharp
سلام دوستان .
یه سوالی برای من پیش اومده . می خواستم بدونم نظر شما در این باره که 50D تصویرش کدر تر از D90 هست چیه ؟
به نظر من D90 تصویرش شیشه ای تر و واضح تر هست . من می خوام بخرم اما واقعا بین این دو گیر کردم . تورو خدا با منطق جواب بدین .
باتشکر احسان
سلام از اونجایی که من حزو آماتوهای اینجا هستم ، نمیدونم شیشه ای یعنی چه ، اگر ممکنه توضیح بدید.
وضوح و شارپنس و ... تصاویر علاوه بر بادی دوربین به عوامل دیگری هم وابسته است که مهمترین آنها لنز میباشد. که خیلی از مواقع از بادی هم نقش مهمتری را ایفا میکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r0otsharp
سلام دوستان .
یه سوالی برای من پیش اومده . می خواستم بدونم نظر شما در این باره که 50D تصویرش کدر تر از D90 هست چیه ؟
به نظر من D90 تصویرش شیشه ای تر و واضح تر هست . من می خوام بخرم اما واقعا بین این دو گیر کردم . تورو خدا با منطق جواب بدین .
باتشکر احسان
درود
ببینید دوست عزیز
در نسل جدید دوربین ها امکان عکاسی Raw وجود دارد در مورد فرمت Raw مطالعه بفرمایید . با وجود چنین امکانی بسیار جذابی دیگر اینکه بگویم خروجی این دوربین این طوره یا اون طوره بی معنی شده چون همه چیز به شما و خروجی گرفتن شما بستگی خواهد داشت. این فرق های که شما در این دو بدنه تا به این لحظه دیده اید صحیح نیستند.
به خودتان نگاه کنید چه انتظاری از دوربینان دارید برای چه نوع عکاسی لازمش دارید علاقه و زمینه عکاسی شما ، و در نهایت فرق اصلی این دو بدنه سیلینگ است یعنی اگر فکر میکنید ممکنه در جاهایی که بارونی هست زیر بارون پیش بیاد که مرتبا عکاسی کنید یا جاهای پر گرد و غبار امتیاز با 50D خواهد بود. اگر نه D90 با لنز بسیار جذابش گزینه ای وسوسه انگیز تری خواهد بود.
موفق باشید
انوش
تشکر می کنم از تمام دوستانی که پاسخ بنده را دادند .
والا هدفم از عکاسی لذت هست و بیشتر از عکاسی طبیعت و پرتره خوشم میاد . والا من تازه شروع کردم اما پدرم قبلا عکاسی در سطح حرفه ای داشته .
ببینید دوستان تو تمام سایت ها تمام عکس هایی که از 50D می بینیم می شه گفت 90% اونا تصاویر کدری دارن و حالت شارپنس بالایی ندارند که باعث قشنگی تصویر می شه . در عوض عکسهایی که از D90 عادم می بینه می شه گفت عالی تر از 50D هست . دیروز تو نمایشگاه دو دوربین D80 و 500D رو با یه شرایط و یه تنظیم و یه سوژه ثابت مقایسه کردیم که متاسفانه یا خوشبختانه 500D برنده شد . D80 تصویری با کنتراست پایین و کم نور داشت اما 500D واقعا کیفیت نور و کنتراست بالاتری داشت .
از اینجا نمی دونم چرا 50D که باید از 500D بهتر باشه ضعیف تر هست و یه جورایی می شه گفت D90 بهتره .
در آخر هم من زیاد از بحث هایی که در تاپیک ها شده راضی نبودم چون دوستان اکثرا با تاصب و ترفدارانه از دوربین هایی که دارند حرف زدن .
باتشکر احسان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r0otsharp
تشکر می کنم از تمام دوستانی که پاسخ بنده را دادند .
والا هدفم از عکاسی لذت هست و بیشتر از عکاسی طبیعت و پرتره خوشم میاد . والا من تازه شروع کردم اما پدرم قبلا عکاسی در سطح حرفه ای داشته .
ببینید دوستان تو تمام سایت ها تمام عکس هایی که از 50D می بینیم می شه گفت 90% اونا تصاویر کدری دارن و حالت شارپنس بالایی ندارند که باعث قشنگی تصویر می شه . در عوض عکسهایی که از D90 عادم می بینه می شه گفت عالی تر از 50D هست . دیروز تو نمایشگاه دو دوربین D80 و 500D رو با یه شرایط و یه تنظیم و یه سوژه ثابت مقایسه کردیم که متاسفانه یا خوشبختانه 500D برنده شد . D80 تصویری با کنتراست پایین و کم نور داشت اما 500D واقعا کیفیت نور و کنتراست بالاتری داشت .
از اینجا نمی دونم چرا 50D که باید از 500D بهتر باشه ضعیف تر هست و یه جورایی می شه گفت D90 بهتره .
در آخر هم من زیاد از بحث هایی که در تاپیک ها شده راضی نبودم چون دوستان اکثرا با تاصب و ترفدارانه از دوربین هایی که دارند حرف زدن .
باتشکر احسان
شما نثر غریبی دارید.
اینکه آدم از یک دوربین یا خروجی راضی باشه تا حدی شخصیه. در عین حال علاوه بر شخصی بودن این موضوع یک سری هم به سایتهای ریویو بزنید تا نظر حرفه ای تر ها راهم ببینید. و با یک عکسی که خودتان دز نمایشگاه گرفتید و در ال سی دی دوربین بررسی کردید به قاضی نروید.
از نظر من 50 دی و 500 دی از نظر خروجی تفاوتی ندارند.
در آخر اصلا بچه های این سایت تعصبی و طرفداری از برند خاصی ندارند ( این رو بی تعارف و صمیمانه می گویم ).
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir reza
شما نثر غریبی دارید.
اینکه آدم از یک دوربین یا خروجی راضی باشه تا حدی شخصیه. در عین حال علاوه بر شخصی بودن این موضوع یک سری هم به سایتهای ریویو بزنید تا نظر حرفه ای تر ها راهم ببینید. و با یک عکسی که خودتان دز نمایشگاه گرفتید و در ال سی دی دوربین بررسی کردید به قاضی نروید.
از نظر من 50 دی و 500 دی از نظر خروجی تفاوتی ندارند.
در آخر اصلا بچه های این سایت تعصبی و طرفداری از برند خاصی ندارند ( این رو بی تعارف و صمیمانه می گویم ).
دوست عزیز تشکر بابت پاسخ خوب و کاملتون .
دوست عزیز نظر شما بین 50D و D90 چیه ؟ نکاتی رو که بنده ذکر کردم از نظر شما درست هستند یا خیر ؟ آیا شما به این موضوع تاحالا توجه کردین که دوربین 50دی و دی 90 از نظر شارپنس بودن با هم یکسان نیستند و می شه گفت دی 90 بهتر هست ؟
در ضمن دیروز جلوی خودمون یه دی90 تو نیکونگار سوخت !!! دست خودشون ...
باتشکر احسان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r0otsharp
دوست عزیز نظر شما بین 50D و D90 چیه ؟ نکاتی رو که بنده ذکر کردم از نظر شما درست هستند یا خیر ؟ آیا شما به این موضوع تاحالا توجه کردین که دوربین 50دی و دی 90 از نظر شارپنس بودن با هم یکسان نیستند و می شه گفت دی 90 بهتر هست ؟
باتشکر احسان
من همونطور که گفتم از آماتور ترینها هستم ، نظر منو اصلا مبنای تصمیم گیری قرار ندید،
50 دی 15 مگاپیکسل است و دی90 12 ، چرا این فاکتور رو جزو برتری های 50 دی نمینویسید ؟
در کل این دو ترند فرق چندانی به هیچ عنوان ندارند اما! اما شما برای تهیه لوازم جانبی از جمله لنز و فلاش و گریپ و ... په در حالت نو چه دسته دوم کمتر دچار دردسر میشوید. اگر کنن بخرید.
نقل قول:
50 دی 15 مگاپیکسل است و دی90 12 ، چرا این فاکتور رو جزو برتری های 50 دی نمینویسید ؟
این تفاوتِ جزئی، معیاری پایه برای انتخاب نیست!
اگر بعد از بررسی همه موارد مهم و تأثیرگذار باز هم دودلی وجود داشت و فقط یک نکته (آنهم از جنس شیر یا خط) باقی مانده بود باید این مورد را دخیل کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r0otsharp
باتشکر احسان
با سلام.
ببینید دوست عزیز شارپنس یه تصویر قبل از اینکه به بدنه دوربین مربوط بشه با لنز ارتباط مستقیم داره.حالا نمی دونم شما این دو دوربین رو چطوری تست کردین و به این نتیجه رسیدین.همانطور که دوستان فرمودند خروجی دوربینهای امروزی انقدرها هم با هم تفاوت نداره که شما با یه تست تو نمایشگاه و یا جای دیگه متوجه اون شوید.هر دو دوربین که شما گفتین دوربینهایی هستند که امتحان خودشونو دست اساتید امر پس دادن.شما اگه میخواهید از بین این دو انتخاب کنید به این نکته توجه داشته باشید که با کدام بدنه راحت تر هستید و مطمئن باشید که در صورت فراگیری اصول عکاسی دیجیتال شما خواهید توانست از هر دو بدنه خروجی دلخواه را کسب کنید.
پ.ن.شما در پست قبلی فرودین که اعضای این سایت تعصب برندی دارن.
در این مورد عرض کنم کسی که به یک کاری مشغول هست یکی از شرط های موفقیتش اینه که به ابزاری که باهاش کار میکنه اطمینان داشته باشه و باهاشون راحت باشه.توی عکاسی هم همینطوره .برای مثال منی که میخوام عکاسی کنم باید هنگام خرید دوربینی بخرم که از هر حیث نیازهای منو جوابگو باشه.در این میان من باید برندی که می خوام ازش خرید کنم رو با دقت انتخاب کنم به خاطر اینکه باید از این به بعد بیشتر تجهیزات مورد نیازمو از اون برند تهیه کنم که در این میان یه علاقه برندی بوجود میاد.ولی من تا بحال ندیدم که توی این فروم کسی از این علاقه برای عوض کردن نظر کسی برای خرید از یک برند عوض کرده باشه.بیشتر به خاطر راهنمایی هست.چون برای مثال منی که از برند کنون استفاده میکنم از این برند میتونم اطلاعات به شما بدم و از برند نیکون دوستانی که نیکون دارند و به هیچ عنوان نمیشه گفت تعصب برندی.
دوستان ببخشید که طولانی شد.