پاسخ: انتخاب بین 50D or D90
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_P
سلام.
ممنون از شما كه وقت گذاشتيد.
مسئله اينجاست كه گاهي در آتليه بنا به درخواست مشتري من مجبور ميشم كه فرضا يك عكس تمام قد را كراپ كنم و يك كلوزآپ تحويل بدم (البته ميدونم كه كار درستي نيست اما چه كنم؟) و به همين دليل مسئله مگاپيكسل برام اهميت داره يا وقتي كه بايد يك عكس رو در ابعاد بالاي يك متر چاپ كنم.
مطمئنا اگر به مگاپيكسل فكر نمي كردم در انتخاب d90 شك نميكردم.در مورد 40d ده تگاپيكسل به نظرم يك ريسكه.(در مقابل 12 نيكون يا 15 كنون)
اما از اونجايي كه d90 سنسور بزرگتر و شارپنس بيشتر داره شايد بشه از كم بودن رزولوشن چشم پوشي كرد.
نظر دوستان چيه؟
راستي اگر از دوستان كسي اين دوربين ها رو داره و براش مقدوره يك قرار با هم بزاريم تا در صورت امكان من بتوتم با دوربينشون چند شات بگيرم.اين ميتونه خيلي كمك كنه.
با تشكر از همه دوستان.
سلام .
فکر کنم این جالب باشه http://www.kenrockwell.com/Images/jp..._1409-1200.jpg
چاپ 1 متری یک عکس با نیکون دی 40 .
پاسخ: انتخاب بین 50D و D90
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandi
من 2 تا پيشنهاد دارم جناب فرزام
يكي اينكه قبل از خريد اين 2 تا دوربين رو تو دست بگيري و با بدنه اونها آشنا بشي.روز خريد نه.قبل از اون.
دوم اينكه به لنزها و فلاشهاي آينده هم فكر كن. مخصوصا اينكه دوربيني فلاش كامندر داشته باشه مثل 7D.
البته فكر كنم D90 هم داره. لنزهاي nikon ناياب تر و گرانتره بطور كلي .
نكته : تكنولوژي live view در slr هاي canon و nikon مثل آتاري در مقابل play station هست در عكاسي.
تو قضيه تصوير برداري قضيه فرق داره. اگه video برات مهم نيست اصلا بهش اهميت نده.
آف : چه حالي داشت آتاري.:redface:
اميدوارم انتخاب خوبي داشته باشي اما هر دوتاشو تو دست بگير.handling خيلي مهمه.
درود
فکر میکنم قبل از اینکه به دیگران راهنمایی تخصصی ارائه دهید ، لازم باشه خودتان در این مورد اطلاعاتتان صحیح باشد.
موفق باشید
انوش
با درودی دیگر.
برای من فیلمبرداری اصلا و ابدا اهمیت ندارد و به نظر بنده آماتور عیسی به دین خود موسی به دین خود.فیلمبرداری در DSLR ها نوزادی نو پاست و در تاریخ نوشتن این پست(برای آیندگان) برای فیلمبرداری باید دوربین تخصصی فیلمبرداری تهیه کرد.وقتی که فیلمبرداری 1,400,000 frame per second وجود دارد 24fps D90 !!!!!!!!!؟؟؟؟؟
البته یک مزیت و کار را بنداز است.ولی من دوربین حرفه ای عکاسی میخوام.فقط و فقط.
دوربین فعلی من canon EOS 3000 N analog است و برای ورود به دنیای دیجیتال از شما DSLR داران تقاضای کمک دارم.
خواهشا دوستان محبت کنند تفاوت LiveView دو دوربین(در فیلمبرداری مهم نیست) را به تفصیل و تشریح ارائه دهند.
420-pixel RGB sensor در برند نیکون چه نقشی در LiveView دارد؟
اگر مکانیسم LiveView دو دوربین و تفاوت آنها و نقش mirror lock up در LiveView را توضیح دهید راهنمایی بزرگی نموده اید.
با سپاس فراوان.
فرزام.
نقل قول:
وقتی که فیلمبرداری 14,000,000 frame per second وجود دارد 24fps D90 !!!!!!!!!؟؟؟؟؟
ببخشید من متوجه این قسمت نشدم. مدل دوربین مربوطه را قید می فرمایید؟
با درود بر آقای سیامک سلیمانی.
Phantom v710 با یک میلیون و چهارصد هزار فریم بر ثانیه.(تصحیح شد)
خواهشا گرامیان جواب سوال مرا بدهند.
با تشکر.
فرزام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درودی دیگر.
برای من فیلمبرداری اصلا و ابدا اهمیت ندارد و به نظر بنده آماتور عیسی به دین خود موسی به دین خود.فیلمبرداری در DSLR ها نوزادی نو پاست و در تاریخ نوشتن این پست(برای آیندگان) برای فیلمبرداری باید دوربین تخصصی فیلمبرداری تهیه کرد.وقتی که فیلمبرداری 1,400,000 frame per second وجود دارد 24fps D90 !!!!!!!!!؟؟؟؟؟
ا
فرزام.
اگر اشتباه نکنم در مجله فتوژورنالیست(کنت کوبر،جلد یکم چاپ اول) راجب فیلمبرداری در دوربین های حرفه ای مطلب جالبی نوشته بود ،اینکه عکاسان خبری دارن به سمتی میرن که از یک صحنه خبری فیلمبرداری میکنند و بعد با نرم افزارهایی خاصی که دارنداز فیلم عکس میگیرن و میبرند...
به نظرم در آینده فیلمبرداری در دوربین های حرفه ای (مخصوصا برای عکاسان خبری)تبدیل به یک مورد مهم خواهد شد.
در کل کوبر یک حسن دانسته مد فیلمبرداری را(یا اینکه کلا عکاسان خبری در اینده از دوربین فیلمبرداری استفاده میکنند!)
عذر بابت اف تاپیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
فکر میکنم قبل از اینکه به دیگران راهنمایی تخصصی ارائه دهید ، لازم باشه خودتان در این مورد اطلاعاتتان صحیح باشد.
موفق باشید
انوش
نقل قول:
تكنولوژي live view در slr هاي canon و nikon مثل آتاري در مقابل play station هست در عكاسي
سلام - جناب انوش من قصد مقايسه نيكون با كنون رو ندارم. منظورم تكنولوژي اينها نسبت به مثلا livemos يا از اون بهتر دوربينهاي فيلمبرداري بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandi
سلام - جناب انوش من قصد مقايسه نيكون با كنون رو ندارم. منظورم تكنولوژي اينها نسبت به مثلا livemos يا از اون بهتر دوربينهاي فيلمبرداري بود.
دوست عزیز livemos ارتباط خاصی با live view نداره. livemos اسم تکنولوژی سنسوری هست که پاناسونیک و به طبع اون لایکا برای ساخت سنسوریهای دوربینهای عکاسی جدیدشون از اون استفاده می کنن.اگه بخواین با چیزی مقایسهاش کنین, باید با CCD و CMOS مقایسهاش کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درودی دیگر.
خواهشا دوستان محبت کنند تفاوت LiveView دو دوربین(در فیلمبرداری مهم نیست) را به تفصیل و تشریح ارائه دهند.
420-pixel RGB sensor در برند نیکون چه نقشی در LiveView دارد؟
اگر مکانیسم LiveView دو دوربین و تفاوت آنها و نقش mirror lock up در LiveView را توضیح دهید راهنمایی بزرگی نموده اید.
با سپاس فراوان.
فرزام.
دوست عزيز
قابليتهاي Live View در اين دو برند و در اين رده مورد نظر شما، اختلافاتي دارد كه شما به مهمترينشان اشاره كرديد...يعني Mirror Lock up يا همان MLU.
به طور خلاصه در D90 شما امكان استفاده از MLU رو همزمان در مورد Live View نداريد و براي اين كار بايد ابتدا از LV خارج شويد...كاربرد قابليت مذكور، خصوصا در عكاسي ماكرو است.
براي توضيحات دقيق تر و بيشتر اين اختلافات، لينك زير رو حتما مطالعه كنيد:
http://www.juzaphoto.com/eng/article...or_lock_up.htm
اما بايد ببينيد اين قابليت و تكنيك چه قدر براي شما كاربردي است و در مقابل مزايا و معايب ديگر اين دو بدنه براي شما، چه امتيازي خواهد گرفت.
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandi
سلام
مثل اینکه متوجه نشدین ، من به قصد شما کاری ندارم مواردی را که قرمز رنگ کرده بودم، غلط هستند.
خواستم خلاصه گفته باشم. دقیقا راجب همان مباحث بررسی بفرمایید.
موفق باشید
انوش