پاسخ: آیا 50D بخرم یا نه؟
سلام
بجای دودل شدن و هر روز به فکر عوض کردن بدنه بودن به فکر تهیه لنزهای خوب باشین . این وسواس گریبانگیر تعداد زیادی از افراد همین فروم از جمله خود بنده شده. که با راهنمایی یکی از بزرگواران (مسعودقدیری)تصمیم درست رو گرفتم و بجای عوض کردن بدنه یه 70-200 گرفتم که معرکه ست . فعلا از امکانات همین بدنه استفاده کامل بکنید تا ....
سلام
دوست عزیز فکر کنید ببینید بدنه جدید چه امکانات تازه تر و بیشتری در حیطه (املاش درسته؟ :::big grin2::: ) کاری شما بهتون میده.شاید خرید یک لنز بهتر کار عاقلانه تری باشد.
نقل قول:
در جاهای مختلف این فورم صحبت هایی از اشکالات این مدل از جمله نقطه سیاه، یا عدم وجود شارپنس شده است.
سلام
والا تا جایی که بنده می دونم شارپنس خصیصه ای است که به لنز بر می گردد و ربطش به دوربین خیلی کم است.
نقل قول:
نمی دانم با این توصیفات منطقی است که 50D بگیرم
به نظر من خیر ، منطقی نیست .
نقل قول:
دوربین بدون استفاده فعلی ام هم 1000D است
دیدید گفتم منطقی نیست . به جای هزینه اضافه و صرف وقت به عکس و عکاسی و استفاده بهینه از امکاناتی که دارید فکر کنید . سعی کنید با همین 1000D که اصلا هم دوربین بدی نیست عکسهای خوب بگیرید ، والا به خدا شدنی است !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_pendar
سلام
دوست عزیز فکر کنید ببینید بدنه جدید چه امکانات تازه تر و بیشتری در حیطه (املاش درسته؟ :::big grin2::: ) کاری شما بهتون میده.شاید خرید یک لنز بهتر کار عاقلانه تری باشد.
با تشکر از راهنمایی همه دوستان
بله بدنه برای من از نظر کارایی متفاوته. من پیش از 1000D یک 400D داشتم. سرعت عکاسی پیاپی با یک کارت حافظه CF سرعت بالا برای نیازی که من به این آپشن داشتم کافی بود. همین که 1000D را دست گرفتم و این آپشن را روی آن تست کردم چنان تو ذوقم خورد که بعد از خرید دیگر به سراغش نرفتم. به جرات میتوانم بگویم که سرعت عکاسی پیاپی آن 1/3 تا 1/4 دوربین 400D بود، علیرغم اینکه در SPEC هر دو دوربین این آپشن برابر است و باز علیرغم آنکه پروسسور 1000D ورژن بالاتری از 400D است. نظر دوستان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
talarha
با تشکر از راهنمایی همه دوستان
بله بدنه برای من از نظر کارایی متفاوته. من پیش از 1000D یک 400D داشتم. سرعت عکاسی پیاپی با یک کارت حافظه CF سرعت بالا برای نیازی که من به این آپشن داشتم کافی بود. همین که 1000D را دست گرفتم و این آپشن را روی آن تست کردم چنان تو ذوقم خورد که بعد از خرید دیگر به سراغش نرفتم. به جرات میتوانم بگویم که سرعت عکاسی پیاپی آن 1/3 تا 1/4 دوربین 400D بود، علیرغم اینکه در SPEC هر دو دوربین این آپشن برابر است و باز علیرغم آنکه پروسسور 1000D ورژن بالاتری از 400D است. نظر دوستان؟
کارت حافظه خودتون رو چک کنید. بنده با ترانسند کلاس 6 4گیگ SD HC چک کردم هیچ مشکلی هم نیست سرعت با 400دی هم برابری می کند(چون یکی دم دست بود چک کردم)
بنده یک مشکل اینچنینی با دوربین s5 is و با یک رم نا مرغوب داشتم وقتی از یک رم مناسب استفاده کردم از اختلاف سرعت عکاسی پیاپی و همچنین سرعت ذخیره فایلهای raw شگفت زده شدم.
سلام
این مشکل به احتمال 90% مربوط به کارت حافظه است. البته این مورد را من روی کارت ترانسندی که آقای پرتو میگویند هم دیده ام. اگر از این کارت های ارزان 10-12 تومانی خریدید در این مورد شک نکنید.
نکته بعدی اینکه به دوستان پیشنهاد میکنم هیچوقت دوربین را به کامپیوتر وصل نکنید مگر اینکه مجبور باشید. مثلا بخواهید میان افزار دوربین را آپگرید کنید. همیشه از رم ریدر استفاده کنیدچون پاور هایی که روی کامپیوتر های ما نصب شدند از هر مارکی که باشند به هیج عنوان قابل اعتماد نیستند وبه احتمال زیاد به دوربین صدمه میزنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k.h
سلام
این مشکل به احتمال 90% مربوط به کارت حافظه است. البته این مورد را من روی کارت ترانسندی که آقای پرتو میگویند هم دیده ام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
کارت حافظه خودتون رو چک کنید. بنده با ترانسند کلاس 6 4گیگ SD HC چک کردم هیچ مشکلی هم نیست سرعت با 400دی هم برابری می کند
sd من هم ترنسنده، ولی چشم در اولین فرصت پس از تعطیلات با مموری دیگری هم تست می کنم. از توضیحتان در مورد رم ریدر ممنون، جالب بود.