نوشته اصلی توسط
amirt2006
سلام
بنظر من این مقایسه یکمی اشتباهه!
چون هر کسی که بخواد یکی از این دو دوربین رو انتخاب کنه ، مطمئنا دوربین قبلیش کامپکت نبوده!!!!
و از دوربین قبلیش لنز و وسایل اون برند رو داشته و حتی بدنه ای برای بک آپ!
پس به نفعش هست که توی همون برند باقی بمونه تا بخواد تمام چیزهاشو بفروشه.
فرض کنید که من الان کلی لنز و لوازم نیکون داشته باشم و بخوام بخاطر 21 مگاپیکسل 5dmii تغییر برند بدم. پس باید آتیش بزنم به وسایلم تا کاننی بشم.
اما بعد که سنسور24 مگاپیکسلی D3X روی بدنه ای ارزونتر قرار گرفت (کاری که نیکون در مورد D3 کرد و D700 رو تولید کرد و همچنین در مورد استفاده از سنسور D90 بروی D5000 و ....) ، احتمالا بایدخودکشی کنم!
و اما در مورد این دو بدنه.
هر دو عالی هستن و برای چاپ های بزرگ جواب میدن.
همونجوری که دوستان فرمودن سیلینگ بدنه دی 700 بهتر هست. بعنوان مثال چند روز قبل در فروم های خارجی چند نفر از مشکل غبار در ویوفایندر 5dmii مینالیدن که نمیدونم واقعیت داره یا خیر!
اما اگه کسی تازه بخواد لوازم عکاسی بخره و هیچ لوازمی از قبل نداشته باشه ، صرف با خرید 5dmii هست.
اما اگه کسی لوازم و لنزهای معرکه ای مثل 14-24 و 24-70 نیکون رو داشته باشه ، تکلیف کاملا مشخصه!
و در مورد نویز این دو بدنه.
بنظرم نباید عکسهای کراپ 100% این دو بدنه رو باهم مقایسه کرد. چون مگاپیکسل اونها برابر نیست و اگه نویز 5dmii کمی بیشتر از d700 بنظر بیاد ، در هنگام چاپ در یک سایز مشخص و بخاطر فشرده شدن پیکسلها ، نویزها به یک اندازه خواهند بود.
ولی من خودم اگه میخواستم توی آتلیه (ایزوی پایین) عکس بگیرم و فقط رزولوشن و جزئیات تصویر برام مهم بود و وسایل خاصی از هیچ برندی نداشتم ، سونی آلفا 900 رو انتخاب میکردم! (قابل توجه کاوه خان قبادی عزیز)
چون رزولوشن d3x رو داره و قیمت 5dmii :biggrin: