سلام
در سری SLR ها یا همان D-SLR ها چه برندی رو توصیه میکنید ؟
آیا D90 یک SLR نیمه حرفه ای محسوب میشه ؟
سلام
در سری SLR ها یا همان D-SLR ها چه برندی رو توصیه میکنید ؟
آیا D90 یک SLR نیمه حرفه ای محسوب میشه ؟
بله ! میدونم ... فقط منظورم بیان این بود که کلا در این SLR ها و یا DSLR ها کدام برندی بهتر هستند ؟
در مورد بهتر بودن نظری ندارم چون متناسب است با توقع و شرایطی که از بدنه استفاده میکنید
ولی در ایران پر طرفدار ترین ها عبارتند از کنون و نیکن در مورد برندهای دیگر سونی و پنتاکس و الیمپوس هم هستند .
نیکن دی 90 هم . یک دوربین Mid level محسوب میشه .
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF
دوست من
اگر من بپرسم از بین اتومبیل ها کدام بهتر است شما چه جوابی به بنده میدهید؟!
آیا به من لندکروز پیشنهاد میکنید یا بنز 18 چرخ یا ماتیز؟
مسلمه که اول باید بودجه و نوع استفاده من از اتومبیل مشخص بشه.درون شهری باشه؟ جاده رو باشه؟ سبک باشه؟....
شما اول از همه بفرمایید:
چقدر میخواهید و میتونید هزینه کنید
عکاسی جنبه تفریحی دارد یا منبع درآمد؟
کاربردتون چیه؟
تازه کارید یا آشنا به دوربین و عکاسی؟
و....
کم کم که پاسخ این سوالات معلوم شد اونوقت یه کوچولو وقت بگذارید و ده ها تاپیک مشابه با این تاپیک خودتون رو یه دور مرور کنید باور کنید اونقدر اطلاعات بدست میارید که دیگه واسه خرید به حرف ما نمی کنید :biggrin:
دوستان بهتر راهنماییتون میکنند...
:)
بسته به نیاز ,هرکدوم از برند ها برتری خاصی دارند
اصلا نمیتوان در کل گفت که کدام برند بهتر است
مگر اینکه نگاه تعصبی داشته باشی
فکر کنم منظورم با پست اقا سلمان همزمان شد
ببخشید
ویرایش توسط Hamid Moradi : Wednesday 3 June 2009 در ساعت 15:10 دلیل: همزمانی
حمید رضا مرادی
G12
میشه بیشتر توضیح بدین؟
فکر کنم کلی اینجوری بشه دشته بندی کرد :
نور کم : نیکون (بهتون توصیه می کنم عکس های برندهای مختلف رو دانلود کنید...من احساس میکنم کنون لکه تولید می کنه و سونی نویزش از دو تای دیگه بیشتره)
ایزو بالا (الیته به شرط اینکه نور خیلی کم نباشه) : کنون...تو حساسیت های بالا هم DR و هم رنگشو خوب نگه میداره
DR (Dynamic Range) و عمق رنگ (توی ایزو های کم : برای عکاسی منظره و پرتره) : سونی...به شرط اینکه ایزو رو خیلی بالا نبرید...
Sony DSLR-A700 + VG-C70AM
Carl Zeiss 16-80 F3.5-4.5, Sony 16-105 F3.5-5.6, Minolta 100-400 APO, Sony 50mm F1.4, Konica Minolta AF 28-75 F2.8, Minolta 75-300 F4.5-5.6
سلام
به احترام وقتي كه دوستان گذاشتند و پاسخ شما را دادند تاپيك را با تاخير يك روزه پاك خواهيم كرد.
لطفا قوانين فوروم را مطالعه بفرماييد و تاپيك هاي بخش " چه دوربيني بخرم" را ببينيد.
فرهاد حسيني