-
NIKON D90 یا NIKON D5000 ؟
من تا قبل از ورود D5000 قصد خرید D90 رو داشتم اما با ورود D5000
با توجه به عملکرد خوبی که داشته در انتخابم دچار تردید شدم
با خرید D5000 درستم برای انتخاب لنز بازتره حتی می تونم 18-200 رو هم با کمی سختی بگیرم
اما با خرید D90 دستم در انتخاب لنز بسته هست ! و احتمالا باید با همون 18 -105 کنار بیام
البته در اینده قصد خرید یه 85MM رو دارم که در انتخاب بدنه تاثیری نداره !
قیمت D90 انگار نمی خواد پایین بیاد برخلاف D5000 که از 950 تومن به 750 (حدودا) رسیده
حالا می خواستم دوستان کمک کنند که بهترین انتخاب رو داشته باشم
-
پاسخ: NIKON D90 یا NIKON D5000 ؟
دوست عزیز 950 به همراه لنز کیت 18-55 بود.
اگر به بدنه محکم نیازی ندارید و به موتور فوکوس داخل لنز و کنترل پنل بالای دوربین نیازی ندارید،در انتخاب دی 5000 شک نکنید،مسلما تفاوت قیمتی 250 هزار تومانی در این شرایط دی 5000 را برنده می کنه..
البته صفحه چرخان دی 5000 بسیار با ارزش هست.
-
لنز 85 روی D5000 اتوفوکوس ندارد.
-
از نظر جنس ساخت هر دو در یک رده هستند(الومینیوم و پلاستیک)
نبود پنل بالای دوربین هم با توجه به lcd چرخان d5000 فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ni.../Infopanel.gifhttp://a.img-dpreview.com/reviews/Ni...nfoclassic.jpg
فقط میمونه موتور فوکوس داخلی d90
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hajiabadi
جنس بدنه تا آنجایی که یادم میاد،متفاوت بود..بهرحال یک بار دی 90 من از فاصله یک متری روی سنگ افتاد و حتی یک میلی متر هم خش نیوفتاد.از جنس بدنش کاملا راضیم.
در آفتاب پنل به کار میاد.
برای مقایسه بهتر این لینک هم هست : http://www.dpreview.com/reviews/nikond5000/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
لنز 85 روی D5000 اتوفوکوس ندارد.
سلام جناب غفاری.راه حل این مشکل چیه؟/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khoddami
سلام جناب غفاری.راه حل این مشکل چیه؟/
سلام
ببخشید که من جواب میدم
فکوس باید دستی انجام شود!
راه حلی ندارد! مگر آنکه نسخۀ موتوردار آن عرضه شود.
-
یعنی تفاوتهای این دوربین در همین چند مورد خلاصه میشه ؟
البته LCD چرخان مزیتی خوبیه اما شخصا عکاسی از طریق فایندر رو ترجیح میدم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
آقا منم همیشه از ویو فایندر استفاده می کنم ..ولی در مواقعی مثل عکاسی با سه پایه از پرتره صفحه نمایش چرخان به کار میاید،ضمنا قرار نیست که همیشه برای دیدن تنظیمات به ویو فایندر نگاه کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
مقايسه سريع مشخصات D5000 و D90 :
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=nikon_d90%2Cnikon_d5000&show=all
همچنين :
- ويو فايندر منشوري D90 با بزرگنمايي 0.94x در برابر ويوفايندر آينه اي D5000 با بزرگنمايي 0.78x ( راحتي چشم در D90 )
- lcd با رزولوشن 920k در D90 در برابر 230k در D5000
- سبكتر بودن D5000 به اندازه 113 گرم ( به اندازه وزن يك دوربين كامپكت :::big grin2::: )
- در مورد بدنه تصورم اين بود كه D90 از D5000 بهتره ( چون در دو رده مختلف هستند و معمولا D90 را با دوربينهايي مثل canon 40D و ... كه بدنه فلزي دارند مقايسه ميكنند ) ولي فعلا مدركي براي اين تصورم پيدا نكردم:::big grin2:::
-
دوربینهای نیکون در چند کلاس دسته بندی میکنند که اولا این کلاس بندی وحی منزل و قطعی نیست :
D1 series, D2X,D2H, D3, D3X
D700
D200,D300
D70,D80,D90
D40,D40X,D60,D5000
سری اول دوربینهای حرفه ای و ان چیزی است که چکیده تکنولوژی نیکون است و بازار هدف ان عکاسان حرفه ای است که در پی حداکثر مقاومت بدنه و سرعت پیاپی بالاتر و داشتن vertical grip هم مشخصه عمومی است.
دی700 موجودی است که با داشتن مشخصه سری اول و دوم به طور کامل در هیچکدام نمی گنجد. یعنی بدنه ای مانند دی300 و سنسور سری دی3
سری دی200 و دی300 دارای بدنه فلزی با سیلینگ به نسبت خوب اما نه در حد دی3 هستند و بدونvertical grip
سری دی 70-80-90 دارای بدنه پلاستیکی یا پلی کربنات با شاسی فلزی هستند و سیلینگ و سرعت پیاپی عکاسی سریهای بالاتر را ندارند.
سری دی40 -60 و دی500 را میشود entry level اس ال ار های نیکون دانست. مشخصه های زیاد دیگری هم هستند که میشود روی ان بحث کرد مثل ماکزیموم سرعت شاتر در هر سری. داشتن و نداشتن موتور فوکوس و ال سی دی بالا و...
-
یه تفاوتی که بین این دو دوربین دیدم که البته خیلی شاید مهم نباشه Airflow control system
بود که تو d90 نیست می خواستم ببینم بودن این سیستم چقدر می تونه کمک کننده باشه
منظور از Subject tracking که تو ویوفایندر d5000 هست چیه ؟
-
درود
من فکر میکنم به موازات بررسی و انتخاب بدنه ، به آشنا شدن با خواسته خود از عکاسی و سطح توقعتان از کیفیت برای انتخاب لنز هم مبادرت ورزید.
به اینکه D90 یا D5000 چه لنزی رو به عنوان لنز کیت دارند بسنده نکنید. کمی هم برای شناخت لنز های خوب نیکون و قیمتها آنها درنتیجه بهترین لنز برای شما، بررسی کنید.
در پست اول شما دیدم گفتید که D90 بگیرم با لنز کیت ( 18-105 ) یا D5000 بگیرم با 18-200 ...
لنز کیت معمولا یک لنز ارزان است که به عنوان یک گزینه مقدماتی برای SLR اولی ها ارائه شده . که تا زمانی که با نیاز خود آشنا میشوند با آن سر کنند. البته بعضی از این لنز کیتها بهتر از لنز کیتهای دیگر هستند مثل لنز کیت D90 که بهتر از لنزکیت D60 است. اما در نهایت لنز کیت خواهند بود
18-105 به عنوان یک لنز کیت خوب است بخاطر قیمتی هم که دارد( نه دلیل دیگری ) رضایت بخش خواهد بود ، اما اگر صحبت از انتخاب لنزی مثل 18-200 میکنید به خاطر داشته باشید که با ارفاق کیفیتی در حد یک لنز کیت خواهد داشت.
تنها ارزش این لنز رنج آن است، که از داشتن چند لنز برای دسترسی به رنج های مختلف ، عکاس را بی نیاز میکند.
18-200 قیمتی بیشتر از 750 هزار تومان دارد . در حالی که کسی که برایش کیفیت بهتر ارجعیت دارد هیچ وقت 16-85 را تازه با قیمتی کمتر که 650 هزار تومان است را از نظر دور نخواهد داشت که کیفتی تحسین بر انگیز دارد.
نیکون در این رنج، دو لنز عالی برای دوربین های DX ارائه کرده: 17-55 با قیمتی حدود 1 میلیون و 300 و 16-85 با قیمت 650 هزار تومان که واقعا با 17-55 قابل رقابت است.
حال باید دید مورد نظر شما چیست ، تحقیقات لنز را میتوانید در بخش لنز های Nikkor دنبال کنید.
موفق باشید
انوش
-
این توصیه دوستانه را از من بپذیرید که به خاطر این review و ان دیگری پولتان را هدر ندهید. در ابتدای راه با یک کیت لنز حتی 55-18 شروع کنید و با شناخت درست و پس از اشنایی با نیازتان خریدهای بعدی را انجام دهید.
اگر بعد از مدتی به این نتیجه رسیدید که 55-18 جوابگوی شما نیست چیز زیادی از دست نداده اید و در نهایت 40-50 تومان ضرر میکنید.
سری به سایتهایی مثل pbase بزنید و نمونه عکاسهای هر کدام از این لنزها را ببینید. زیاد تعداد ستاره های داده شده توسط این سایت و ان سایت را جدی نگیرید. لنزهایی که شاید به نظر ما اشغال به نظر برسند میتوانند کارهای بی نظیری خلق کنند و بیشتر از هر چیز عکاس است که عامل تعیین کننده است . در بسیاری از اوقات تفاوت قیمت لنزها به خاطر کیفیت ساخت بدنه بهتر است و نه لزوما اپتیک بهتر.
تفاوت میان بدنه ها هم همانطور که دوستان اشاره کردند زیاد نیست و حداقل تا مدتها از شروع عکاسی عامل محدود کننده نیستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
یه تفاوتی که بین این دو دوربین دیدم که البته خیلی شاید مهم نباشه Airflow control system
بود که تو d90 نیست می خواستم ببینم بودن این سیستم چقدر می تونه کمک کننده باشه
منظور از Subject tracking که تو ویوفایندر d5000 هست چیه ؟
این سیستم چیز جدیدی نیست و اولین بار روی D60 استفاده شد! http://www.kolobok.us/smiles/standart/smoke.gif
در واقع یک نوع غبارگیر سنسور دو مرحله ای است؛مرحله اول که استفاده از جریان هوا برای دور کردن ذرات غبار از مسیر سنسور است و مرحله دوم که مانند سایر دوربینها لرزاندن سنسور است.
ظاهرا ً برای بدست آوردن این جریان هوا هم از حرکت آیینه استفاده میشود.
در شکل زیر میتوانید محل این Airflow control system را در زیر سنسور ببینید:
http://a.img-dpreview.com/reviews/ni...es/airflow.jpg
و توضیحات بیشتر را در پایین صفحه زیر بخوانید:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/nikonD60/page5.asp
و در همان لینک هم گفته شده که مشخص نیست این سیستم متفاوت چقدر در عمل موثرتر بوده, بنابراین روی این مساله زیاد فکر نکنید. ( ناگفته نماند که سنسور دوربین من هنوز هیچ غباری رویش ننشسته, یا اگر هم نشسته من ندیدم :) )
Subject tracking هم تعقیب سوژه در فوکوس است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
نیکون در این رنج، دو لنز عالی برای دوربین های DX ارائه کرده: 17-55 با قیمتی حدود 1 میلیون و 300 و 16-85 با قیمت 650 هزار تومان که واقعا با 17-55 قابل رقابت است.
البته یک مقدار مقایسه این دو لنز, به نظر من قیاس مع الفارق است , شاید اگر رقابتی هم باشد فقط در رنج آنها باشد یا شارپنس تا حدی
و گرنه تفاوت این دو در بوکه، سرعت و ... اصلا ً قابل چشم پوشی نیستند انوش جان
می ماند مسایلی نظیر خوشدست بودن بدنه (که سلیقه ای است) ,استحکام بیشتر بدنه در D90, موتور فوکوس (که اگر دوربین من داشت؛حتما ً تا حالا یک 50 اف 1.8 گرفته بودم) , کامندر فلاش (که داشتن آن بسیار لذت بخش و به درد بخور است) , LCD چرخان در D5000 و فراوان تر بودن لوازم جانبی برای D90
به عنوان مثال چند وقت پیش میخواستم یک ریموت فوتیکس برای D60م بگیرم, ولی هر چقدر گشتم؛ نتوانستم پورتی روی بدنه دوربین پیدا کنم که سوکت گیرنده ریموت را به آن وصل کنم :::big grin2::: (البته D5000 از این نظر مشابه D90 است فکر میکنم،جهت مثال عرض کردم)
یا اینکه برای D5000 باتری گریپ عرضه نمی شود، یا ....
به هر حال با این اختلاف قیمت کم, D90 انتخاب بهتری به نظر میرسد, D5000 هنوز قیمت واقعی خودش را پیدا نکرده.
-
وحید جان قیمت کنونی دی 5000 که خیلی خوبه..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
شاید اگر رقابتی هم باشد فقط در رنج آنها باشد یا شارپنس تا حدی
و گرنه تفاوت این دو در بوکه، سرعت و ... اصلا ً قابل چشم پوشی نیستند انوش جان
درود
وحید جان حق با شماست، این دو لنز با هم فرقهایی هم دارند چون قیمت 17-55 دقیقا دو برابر قیمت 16-85 است ، اما نکته اینه که 16-85 در خیلی از موارد خیلی عالی عمل کرده و قابل رقابت هست با 17-55 در این ری ویو که من از خود شما یاد گرفتم:
کد:
http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/377-nikkor_1685_3556vr?start=2
Despite some shortcomings the Nikkor AF-S 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR DX is probably still the best DX standard zoom lens in Nikon mount to date. It is very sharp throughout the range although there could be a little less field curvature (curved focus field) at 16mm. The level of distortions and lateral CAs is comparatively moderate for such a lens (still a bit high in absolute terms). Vignetting is generally well controlled except at 16mm @ f/3.5. .................................................. .................................................. .................................................. .............
.....................................
..............................
I believe that the lens is somewhat more desirable than the AF-S 17-55mm f/2.8G ED although it's a bit like comparing apples and oranges here.
با وجود بعضی ضعفهای Nikkor AF-S 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR اما شاید هنوز بهترین لنز Zoom استاندارد DX باشد در برند نیکونDX باشد تا به این لحظه.
در سرتاسر رنج این لنز خیلی شارپ بوده ، البته کمی انحنا در 16mm دارد . اما مقدار دیستروژن و کروماتیک ایبریشن کلا ملایم است برای چنین لنزی ، ویگنتینک بطور کلی قابل کنترل است به جز در 16mm باF3.5 .
...............
.........
....
من باور دارم که این لنز قدری بهتر از AF-S 17-55mm f/2.8G ED است هر چند که این مثل مقایسه سیب با پرتقاله.
این نتیجه سایت فتوزون بود.
انوش
-
خب با راهنمایی های دوستان من در انتخاب بدنه به نتیجه رسیدم
الان وارد بخش انتخاب لنز شدم !
ناگفته نمونه که من نمونه عکسهای چندتا لنز رو در سایت .photozone
دیدم البته فکر می کنم چون بحث لنزه تو این تاپیک دیگه نشه ادامه داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
خب با راهنمایی های دوستان من در انتخاب بدنه به نتیجه رسیدم
الان وارد بخش انتخاب لنز شدم !
ناگفته نمونه که من نمونه عکسهای چندتا لنز رو در سایت .photozone
دیدم البته فکر می کنم چون بحث لنزه تو این تاپیک دیگه نشه ادامه داد
حالا بالاخره کدوم رو انتخاب کردی؟ منم قریبا همین وضعیت رو دارم. ولی تفوت قیمتشون در حد 100 یا 150 تومن بود.
راجع به LCD چرخان چون تجربهاش رو FZ50 خودم داشتم اینارو میتونم بگم:
1.از پایین باز شدنش یعنی کلی دردسر. چون بیشترین فایده چرخون بودنش موقع کار رو سه پایه
است. که اینو نمیشه موقعی که بستیش رو سه پایه هر جهتی که خوستی بهش بدی.
2. چون رزولوشون این چرخانها کم میشه اصلا برای فوکوس دستی مناسب نیستن.
یه مورد هم به این مقایسه اضافه کنم: به نظرتون اگه کانن 500D رو هم به این بحث اضافه کنیم چی؟ جون اون هم تقریبا همین امکانات رو داره و توی همون رنج قیمتی هم هست.
-
مهمترین تفاوت از نظر من اینه که d5000 فلاش کامندر نداره اگه این مورد مورد نیاز باشه خرید d90 منطقیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sam5154
حالا بالاخره کدوم رو انتخاب کردی؟ منم قریبا همین وضعیت رو دارم. ولی تفوت قیمتشون در حد 100 یا 150 تومن بود.
راجع به LCD چرخان چون تجربهاش رو FZ50 خودم داشتم اینارو میتونم بگم:
1.از پایین باز شدنش یعنی کلی دردسر. چون بیشترین فایده چرخون بودنش موقع کار رو سه پایه
است. که اینو نمیشه موقعی که بستیش رو سه پایه هر جهتی که خوستی بهش بدی.
2. چون رزولوشون این چرخانها کم میشه اصلا برای فوکوس دستی مناسب نیستن.
یه مورد هم به این مقایسه اضافه کنم: به نظرتون اگه کانن 500D رو هم به این بحث اضافه کنیم چی؟ جون اون هم تقریبا همین امکانات رو داره و توی همون رنج قیمتی هم هست.
علاوه بر اینها لرزشگیر روی بدنه در d90 و اندازه دوربین که برای من مهم هست
اگه بخوای 500 دی رو اضافه کنی دیگه باید دنبال تفاوتهای نیکون و کنون باشی و ...
بحث لنز رو برای اینده باید در نظر بگیری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
دوربینهای نیکون در چند کلاس دسته بندی میکنند که اولا این کلاس بندی وحی منزل و قطعی نیست :
D1 series, D2X,D2H, D3, D3X
D700
D200,D300
D70,D80,D90
D40,D40X,D60,D5000
سری اول دوربینهای حرفه ای و ان چیزی است که چکیده تکنولوژی نیکون است و بازار هدف ان عکاسان حرفه ای است که در پی حداکثر مقاومت بدنه و سرعت پیاپی بالاتر و داشتن vertical grip هم مشخصه عمومی است.
دی700 موجودی است که با داشتن مشخصه سری اول و دوم به طور کامل در هیچکدام نمی گنجد. یعنی بدنه ای مانند دی300 و سنسور سری دی3
سری دی200 و دی300 دارای بدنه فلزی با سیلینگ به نسبت خوب اما نه در حد دی3 هستند و بدونvertical grip
سری دی 70-80-90 دارای بدنه پلاستیکی یا پلی کربنات با شاسی فلزی هستند و سیلینگ و سرعت پیاپی عکاسی سریهای بالاتر را ندارند.
سری دی40 -60 و دی500 را میشود entry level اس ال ار های نیکون دانست. مشخصه های زیاد دیگری هم هستند که میشود روی ان بحث کرد مثل ماکزیموم سرعت شاتر در هر سری. داشتن و نداشتن موتور فوکوس و ال سی دی بالا و...
سلام
عنوان تاپیک کنجکاوی مرا به خودش جلب کرد ، بعد دیدم خودم اینجا مطالبی هم نوشتم ! اما در کل یک نکته را به مطالب قبلی خودم اضافه کنم:
هیچ دلیل منطقی وجود ندارد که مصرف کننده بین این دو مدل مردد باشد! مگر از نظر مشکلات مالی که بتواند باعث شود از خریدن D90 باز بماند و به D5000 منجر شود و گر نه هیچ.
به مطالبی که نقل قول کردم هم توجه فرمایید و یادتان باشد که محصول رده بالاتر را با محصول رده پایینتر مقایسه نکنید مگر از دیدگاه های غیر فنی مثلا فقط توان مالی خودتان. چون هیچ عقل سلیمی نمیتواند از این مقایسه نتیجه بیگیرد که D5000 محصول برتری است ;)
و باز هم تاکید می کنم لنز کیت ها معمولا لنز هایی هستند که شما میفروشید و لنز های دلخواه خود را تهیه میکنید. کی ؟ بعد از مدتی استفاده و کسب تجربه پس دست به یک انتخاب زیر بنایی زده منظورم در مورد بدنه است تا بعد تمرکزتان روی لنز های و کاربردشان باشد.
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
علاوه بر اینها لرزشگیر روی بدنه در d90 و اندازه دوربین که برای من مهم هست
هیچکدام از دوربینهای کنن و نیکون لرزشگیر روی بدنه ندارند (جالبه که شما مدت زیادی هم برای این مدلها تحقیق کردید) ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
هیچ دلیل منطقی وجود ندارد که مصرف کننده بین این دو مدل مردد باشد! مگر از نظر مشکلات مالی که بتواند باعث شود از خریدن D90 باز بماند و به D5000 منجر شود و گر نه هیچ.
انوش جان همیشه مسایل مالی مهمترین دلیل در انتخاب مدل دوربین نیستند, اشخاص زیادی ممکن است با وجود تمکن مالی کافی, بین D90 و D5000 , دومی را انتخاب کنند, مثلا ً :
- کسی که یک D3/D700/D300 دارد و به عنوان یک بدنه دوم, دنبال بدنه ای سبکتر, جمع و جورتر و کوچکتر است که در سفر یا به عنوان دوربین همراه بخواهد از آن استفاده کند, در عین حال برای مصارف مهمتر و خاص دوربین رده بالاترش را هم دارد.
- کسی که اندازه D90 را برای دستهایش بزرگ میداند, مثلا ً عده ای از خانمها, و در عین حال نیازی هم به امکانات بیشتر D90 احساس نمی کنند.
- کسی که به فیلمبرداری علاقه بیشتری دارد, LCD چرخان D5000 یک امکان وسوسه انگیز است (کاری نداریم که فیلمبرداریش فول اچ.دی نیست)
- کسی که تازه وارد دنیای SLR میشود و هنوز مطمئن نیست که بتواند با این نوع دوربینها راحت عکاسی کند یا امکانات اضافه مدل بالاتر به کارش بیاید, خب دلیلی هم نمی بیند در شروع کار هزینه زیادی بکند.
و ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
هیچکدام از دوربینهای کنن و نیکون لرزشگیر روی بدنه ندارند (جالبه که شما مدت زیادی هم برای این مدلها تحقیق کردید) ;)
انوش جان همیشه مسایل مالی مهمترین دلیل در انتخاب مدل دوربین نیستند, اشخاص زیادی ممکن است با وجود تمکن مالی کافی, بین D90 و D5000 , دومی را انتخاب کنند, مثلا ً :
- کسی که یک D3/D700/D300 دارد و به عنوان یک بدنه دوم, دنبال بدنه ای سبکتر, جمع و جورتر و کوچکتر است که در سفر یا به عنوان دوربین همراه بخواهد از آن استفاده کند, در عین حال برای مصارف مهمتر و خاص دوربین رده بالاترش را هم دارد.
- کسی که اندازه D90 را برای دستهایش بزرگ میداند, مثلا ً عده ای از خانمها, و در عین حال نیازی هم به امکانات بیشتر D90 احساس نمی کنند.
- کسی که به فیلمبرداری علاقه بیشتری دارد, LCD چرخان D5000 یک امکان وسوسه انگیز است (کاری نداریم که فیلمبرداریش فول اچ.دی نیست)
- کسی که تازه وارد دنیای SLR میشود و هنوز مطمئن نیست که بتواند با این نوع دوربینها راحت عکاسی کند یا امکانات اضافه مدل بالاتر به کارش بیاید, خب دلیلی هم نمی بیند در شروع کار هزینه زیادی بکند.
و ....
سلام جناب قدیری
ببخشید با تاکید مجدد بر روی مطلبم که شما نقل قولش کردید ، باید عنوان کنم شخص سوال کننده ( و کلا این تاپیک ) برای تهیه و داشتن تنها یک دوربین در حال بررسی هستند نه تنهیه دوربین دوم ( که با داشتن D3 و D700 احتیاجی به امکانات حیاتی عکاسی نداشته باشند)
در مورد انتخاب دوربین از روی اندازه دست انسان تا انجایی که میدانم همه این لوازم را برای انسانها ساخته اند،
با محاسبات و ارگونومی دقیق
در دست خانمهای عکاس بدنه هایی چون D3 و 5D را دیده اید خصوصا عکاسهای خانم مشهور . و باید بدانیم که وقتی یک مبتدی به غلط فقط از روی ظاهر یک محصول حرفه ای ایراد میگیرد ایشان را آگاه کنیم نه اینکه به ایشان بدنه ای سبک وزن معرفی کنیم! اگر بنا به این باشد حتما دوربین های حرفه ای ب با رنگ صورتی هم باید تولید گردند . چون برای ایندسته خانمها جذاب تر میشود.
در مورد ال سی دی چراخان برای فیلم برداری راحت ، روی دوربین عکاسی ! چیزی ندارم که بگویم
کسی که وارد دنیای SLR میشود اگر قبلا تجربه استفاده از دوربین عکاسی را داشته باشد حال چه کامپکت چه نگاتیو ، آنچنان دنیای متفاوتی را نخواهد دید که اغلب آنرا بزرگ میکنند، بلکه امکانتی را تجربه میکند که همگی در جهت کمک به او و راحتی کار و کیفیت بهتر خواهد بود.
اما اگر برای اولین بار قرار است یک نفر وارد عکاسی میشود بقول شما ممکن است اصلا بعد بفهمد که این فقط یک هوس بوده و چه بهتر که پول زیادی را حروم نکرده و محصول ارزان را خریده فقط اینگونه توجیه منطقی پیدا میکند. حال بگذریم که ایگونه خرید کردن درست است یا غلط.
اما نکته اصلی اینجاست که پول پرداخت کرده. و یک محصولی را تهیه کرده . که باید در بر گیرنده نیازش و و حداقلی از امکانات اصلی باشد که بعدا فقدان انها ضرر بزرگتری روی دستش نگذارد.
مثلا با نداشتن سیستم فلاش CLS نیکون در D5000 این یعنی اینکه امکان استفاده از فلاشهای جذاب نیکون مثل SB800 و SB900 را بصورت Remote و بدون هزینه اضافی از دست خواهد داد و این کلی از جذابیت D5000 را به عنوان بدنه اول و تنها بدنه یک عکاس نابود کرده. اما اگر ما انطور فکر کنیم که حال ممکن است کسی پیدا شود که هیچ به فکر استفاده فلاش در عکاسی فکر نکند بله D90 هیچ امتیازی از این نظر ندارد.
باید از بالا به موضوع نگاه کرد و یک نتیجه کلی را مطرح کرد که در بر گیرنده جمع جهات باشد نه اینکه این نتیجه را بی اعتبار کنیم و هر طور که شده عیبی در آن بیابیم.
با عرض پوزش
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
( که با داشتن D3 و D700 احتیاجی به امکانات حیاتی عکاسی نداشته باشند)
.........
اما نکته اصلی اینجاست که پول پرداخت کرده. و یک محصولی را تهیه کرده . که باید در بر گیرنده نیازش و و حداقلی از امکانات اصلی باشد که بعدا فقدان انها ضرر بزرگتری روی دستش نگذارد.
مثلا با نداشتن سیستم فلاش CLS نیکون در D5000 ......
آیا سیستم فلاش وایرلس یا Top LCD یا ... جزو امکانات حیاتی و حداقلی! دوربینهاست؟
به نظر من که امکانات حیاتی و حداقلی همان است که روی همه دوربینهای entry level هم وجود دارد.
نقل قول:
در مورد انتخاب دوربین از روی اندازه دست انسان تا انجایی که میدانم همه این لوازم را برای انسانها ساخته اند،
با محاسبات و ارگونومی دقیق
تا جایی هم که من میدانم, اندازه دست انسانها حتی در جنسیت مشترک هم یکسان نیست.
نقل قول:
در دست خانمهای عکاس بدنه هایی چون D3 و 5D را دیده اید خصوصا عکاسهای خانم مشهور . و باید بدانیم که وقتی یک مبتدی به غلط فقط از روی ظاهر یک محصول حرفه ای ایراد میگیرد ایشان را آگاه کنیم نه اینکه به ایشان بدنه ای سبک وزن معرفی کنیم! اگر بنا به این باشد حتما دوربین های حرفه ای ب با رنگ صورتی هم باید تولید گردند .چون برای ایندسته خانمها جذاب تر میشود.
بله, خانمهایی هم هستند که با بدنه های بزرگتر راحتتر هستند, عرض کرده بودم " مثلا ً عده ای از خانمها..."
حالا اضافه میکنم " و حتی عده ای از آقایان" چون تاکیدی روی جنسیت نداشتم.
و پنتاکس K-x صورتی و .... هم هست, البته اگر آن را غیر حرفه ای ندانید.
نقل قول:
باید از بالا به موضوع نگاه کرد و یک نتیجه کلی را مطرح کرد که در بر گیرنده جمع جهات باشد نه اینکه این نتیجه را بی اعتبار کنیم و هر طور که شده عیبی در آن بیابیم.
بنده نه به دنبال عیب جویی از شما بودم و نه حکم کلی صادر کردم, فقط نظرم را گفتم.
:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
آیا سیستم فلاش وایرلس یا Top LCD یا ... جزو امکانات حیاتی و حداقلی! دوربینهاست؟
به نظر من که امکانات حیاتی و حداقلی همان است که روی همه دوربینهای entry level هم وجود دارد.
تا جایی هم که من میدانم, اندازه دست انسانها حتی در جنسیت مشترک هم یکسان نیست.
بله, خانمهایی هم هستند که با بدنه های بزرگتر راحتتر هستند, عرض کرده بودم " مثلا ً عده ای از خانمها..."
حالا اضافه میکنم " و حتی عده ای از آقایان" چون تاکیدی روی جنسیت نداشتم.
و پنتاکس K-x صورتی و .... هم هست, البته اگر آن را غیر حرفه ای ندانید.
بنده نه به دنبال عیب جویی از شما بودم و نه حکم کلی صادر کردم, فقط نظرم را گفتم.
:)
سلام مجدد
خود شما خوب میدانید که فلاش سر دوربین بلکل تعطیل است و باید از فلاش مجزا استفاده کرد و اینکه چقدر بهبود در کیفیت کار خواهد داشت و این فلاش ها چگونه باید با دوربین ارتباط داشته باشند همه و همه .... یعنی سیستم فلاش منحصر به فرد نیکون ،که زبانزد است اما D5000 فاقد آن .
بله فقدان سیستم CLS به مثابه فقدان برق در دوربین یا فقدان لنز نیست. اما نوبت به آن که برسد به همان اندازه هم مهم میشود.
عاجزانه از شما یک خواهش دارم اینکه مطلب بنده حقیر رو به دید یک جوابیه به شما ننگرید سعی در مفهوم و پیام و منظور من داشته باشید
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
در مورد ال سی دی چراخان برای فیلم برداری راحت ، روی دوربین عکاسی ! چیزی ندارم که بگویم
چه اشکالی دارد در دوربین های عکاسی SLR امکان فیلمبرداری آسان و با کیفیت افزوده شود؟ مخصوصا در دوربینهایی که در رده های پایین تر هستند و مالکان آنها معمولا استفاده حرفه ای (شغلی) از آن نمیکنند. آنها که وقتی را میگذارند و برای تفریح عکاسی میکنند، چه اشکالی دارد بتوانند فیلم هم بگیرند؟
بالاخره اگر افزودن امکان به درد بخوری مشکلی ایجاد نکند، چرا به سمت آن نرویم؟ این حرف مثل این است که هفت هشت سال پیش میگفتیم:
"امکان پخش MP3 روی گوشی موبایل !!!!" (کلی علامت تعجب) و بعدش هم میگفتیم اگر میخواهی موسیقی گوش کنی برو MP3 Player بخر.
در مورد نتیجه من فکر نمیکنم تاپیک نتیجه ای نداشته باشد. با توجه به راهنمایی های شما و آقای قدیری و بقیه دوستان، مسلما میتوان تصمیم بخته تری گرفت.
-
من بعد از 3 سال تماشای گفتمانهای فنی و غیر فنی در اینجا!
هنوز متوجه نشدم که چرا دست گرفتن یه dslr واسه خیلیها وارد شدن به یک منطقه ی تابو میشه!:::angry:::
و انگار حتمن همه باید از تمام و کمال امکانات دوربینشون استفاده کنن و اگه نتونستن یا نخواستن بهتره از باشگاه دوربین حرفه ای داران! تاکید میکنم باشگاه دوربین حرفه ای داران و نه عکاسان حرفه ای ! خارج شوند...
برای یکی مثل من که 3 سال با finepix 9600 مشغولم و در ضمن با عینک استیکمات نمره بالا هیچ وقت فکرشم نمی تونم بکنم که که از view finder افسانه ای شما استفاده کنم در ضمن احتیاج به کیفیت بالاتر هم در عکس هم در فیلم احساس میشه . . .
با اختراع live view تو دوربینهای اولیمپوس نور امیدی به ساحت بی نور ما تابید که شاید بشه به کیفیت بالاتر رفت ولی خوب lcd ثابت معضلی بود واسه خودش.
با تولید micro 4/3 کمی حس کردم که میشه به فکر تعویض دوربین بود
خصوصن وزن وسوسه انگیزی هم داره :mlaugh:
ولی استفاده از برندهای کنون و نیکون همچنان شد آرزو...
اخیرن d5000 با lcd چرخان هم شد یک انتخاب جدید:::yess:::...
نظر شما چیه؟
---------------------------------------
محمد جواد زند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
whoami
ولی استفاده از برندهای کنون و نیکون همچنان شد آرزو...
اخیرن d5000 با lcd چرخان هم شد یک انتخاب جدید:::yess:::...
نظر شما چیه؟
---------------------------------------
محمد جواد زند
به نظر من روي لايوويو اين دوربين( d5000 )براي عکاسي بايد تامل کرد چون سرعت فوکوس کاهش مي يابد و در محيط کم نور اعصاب خورد کن مي شود در برخي تستها زمان فوکوس در محيط استوديو 2.3 ثانيه نوشته شده است(imaging-resource) که زمان زياديه
-
سلام
جناب آقای زند صحبت از لایو ویو شد نمی دانم لاویو دوربین من که D300 است با D5000 چقدر فرق دارد ، اما من اصلا تحت هیچ شرایطی حاظر به استفاده از لایو نیستم وقتی میتوانم از چشمی دوربین که اینقدر دقیق است استفاده کنم هیچ گاه یک LCD نمیتواند با آن مقایسه شود. کیفیت LCD ها آنقدر خوب نیست که بشود روی آن چنین ارزیابی هایی کرد
و فرمودید که از عینک استفاده میکنید ، اگر عینک فعلیتان مناسب نمره چشمتان باشد با استفاده از چشمی دوربین نمیتوانید مشکلی داشته باشید. ( ظاهرا گفته من با توجه به اینکه اطلاع از علم پزشکی و همچنین تجربه آستیکماتیسم ندارم غلط بود ، که جناب دکتر روشن با توضیح بسیار مفید خود در پست بعدی من را اصلاح کرده اند از ایشان متشکرم ) خصوصا اینکه برای چنین مواردی در دوربین نیکون کنترل تنظیم چشمی دوربین با توجه به بینایی شما هم وجود دارد. در دوربین من که هست همینطور D90 ( اما از شواهد بر می آید که D5000 فاقد این مورد نیز هست )
فلش قرمز مکان آنرا در D90 نشان میدهد:
http://www.gigaimage.com/images/gbwyn92crnghr7bqv7l.jpg
تصویر D5000 :
http://www.anticboutik.com/blog/imag...r-camera-7.jpg
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
و فرمودید که از عینک استفاده میکنید ( حال آستیکمات و یا ...) اگر عینک فعلیتان مناسب نمره چشمتان باشد با استفاده از چمی دوربین نمیتوانید مشکلی داشته باشید. خصوصا اینکه برای چنین مواردی در دوربین نیکون کنترل تنظیم چشکی دوربین با توجه به بینایی شما هم وجود دارد. در دوربین من که هست همینطور D90 ( اما از شواهد بر می آید که D5000 فاقد این مورد نیز هست )
تنظیم دیوپتر چشمی دوربین برای کسی که عینک دارد کاربردی ندارد مگر برای مواقعی که نخواهد از عینک استفاده کند آنهم نه برای آستیگمات و نه برای اختلالات شدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
تنظیم دیوپتر چشمی دوربین برای کسی که عینک دارد کاربردی ندارد مگر برای مواقعی که نخواهد از عینک استفاده کند آنهم نه برای آستیگمات و نه برای اختلالات شدید.
با درود و عرض ارادت
جناب دکتر روشن پس حال با این توضیحات تکمیلی که بیان فرمودید ، جای سوال دارد که پس دیوپتر چه کارایی دارد؟
با سپاس
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
( اما از شواهد بر می آید که D5000 فاقد این مورد نیز هست )
در D5000 آن تنظیم دیوپتر به این شکل است(سمت راست ویزور یک دکمه هست که بالا و پایین میرود) :
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ni...Viewfinder.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
با درود و عرض ارادت
جناب دکتر روشن پس حال با این توضیحات تکمیلی که بیان فرمودید ، جای سوال دارد که پس دیوپتر چه کارایی دارد؟
با سپاس
انوش
1-برای کسی که عینک ندارد اما چشمش خطای اپتیک اندکی دارد.
2- برای کسی که عینک دارد اما میخواهد بدون عینک از ویزور ببیند ( البته به شرطی که خطای دید شدید نداشته باشد و آستیگمات هم نباشد.)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
1-برای کسی که عینک ندارد اما چشمش خطای اپتیک اندکی دارد.
2- برای کسی که عینک دارد اما میخواهد بدون عینک از ویزور ببیند ( البته به شرطی که خطای دید شدید نداشته باشد و آستیگمات هم نباشد.)
با سپاس از جناب روشن.باید بگم متاسفانه حرفاتون درسته... چشمای من ماکزیمم بعد از 20 دقیقه استفاده (fine pix 9600 تنظیم چشمی هم داره) دچار اعوجاج شدید میشه طوری که تا چند روز حتی پای مونیتور نمیتونم بشینم.
شاید اگه یه روزی لنز view finder سفارشی شد بشه یه کاریش کرد
در ضمن انوش جان
از تلاشتون متشکرم...
----------------------------------------
محمد جواد زند
-
میبخشید که سوالمو تکرار میکنم ولی چون خیلی روی سرعت فوکوس توی live view تاکید شده میپرسم
1. این روش contrast based مشابه سیستم فوکوس دوربینهای کامپکته؟
2. یعنی این کند بودن که دوستان اشاره میکنند، نسبت به سیستم اصلی فوکوس DSLRها خیلی کندتره یا اینکه نسبت به دوربینهای compact هم کنده؟یعنی برای منی هم که تا حالا با کامپکت کار کردم هم محسوسه؟
3. این مشکل توی همه live view ها(مخصوصا) هست؟ به همین شدت؟
----------------------------------------------------------
4راجع به بدنه. اگه به دوربین ضربهای بخوره که باعث شکستنش بشه، باعث نمیشه که قسمتهای مکانیکی دوربین خراب بشن؟فلزی یا پلاستییکی بودنش تاثیری توی این مساله داره؟
5.این تعداد عکسی که دوربین میتونه بگیره جدی محدوده؟ بعدش چی میشه؟ پس این عکاسهای قدیمیتر که هنوز به فیلم وفادار موندن و دوربینهای خیلی قدیمیشون رو هنوز دارن چیکار میکنن؟ چه طور دوربینهای اونا کار میکنه؟
راجع به قابلیت فیلمبرداری به نظرم چیز جالبیه. نه برای اون فیلمی که از یک دوربین فیلمبرداری انتظار میره. ولی برای گرفتن فیلمهای کوتاه میتونهجالب باشه. استفاده از امکانات slr برای فیلم بازی. من با این slr-like فینگیلیم خیلی وقتا فیلمهای زیر 60 ثانیهای گرفتم که همه هدفشون بازی با نور و پرسپکتیو و اینا بوده. که من نمیتونستم با عکس نشونش بدم. شاید یه عکاس حرفهای میتونست البته.
راجع به قیمتش هم باید بگم برای من قیمت d90 سنگینه اما حساب کردم که تفاوت قیمتیشون اینقدری نیست که بخوام یه چیز پایینتری بخرم با یه کم صرفه جویی و از اینود اونور کردن پولهام بهتره d90 رو بخرم.
-
فکر میکنم جای دیگه هم اشاره کرده بودم اما چون یادم نیست کجا دوباره میگم. سیستم فکوس توی دوربینهای compact هم بر مبنای کنتراست هست، اما معمولا به شکل پیشرفته تری از SLR ها پیاده سازی میشه. بنابراین اگر به طور کلی (بدون در نظر گرفتن استثناها) بخوایم بگیم، سرعت فکوس در SLR ها با استفاده از صفحه مخصوص فکوس و الگوریتم Phase-Detection از همه روشها سریعتره، در کامپکت ها به طور قابل توجهی نسبت به SLR ها کندتره و در حالت live view در SLR ها هم کمی از کامپکت ها کمتره.
بله، جنس بدنه و کیفیت ساخت دوربین بسیار در حفاظتش موثر هست. اما معمولا فقط دوربینهای SLR رده بالاتر در این مورد حرفی برای گفتن دارند. D90 به عنوان مثال بدنه چندان مقاومی نداره، اما مسئله اینجاست که آیا شما واقعا به اینقدر استحکام نیاز دارید یا نه؟ یک عکاس ورزشی یا یک خبرنگار نیاز داره، اما کسی که برای تفریح عکاسی میکنه ممکنه جنس عالی بدنه دوربینش حتی یکبار هم تاثیری براش نداشته باشه.
اگر شاتر تا 100,000 بار تست شده باشد، به این معنی است که اگر روزی 50 تا عکس هم بگیرید نزدیک به 6 سال فرصت دارید! روزی 50 تا عکس تعداد کمی نیست، مگر برای کسی که شغلش عکاسی است.
-
سلام.این اولین پستمه.
بدجور سر انتخاب D90 و D5000 تو شک بودم که با خوندن این تاپیک تونستم تصمیم بگیرم.
ممون:::happy:::
-
سلام
با تشکر از همه دوستانی که این مطالب مهم و به درد بخور رو نوشتن .
با خوندن این مطالب دیدم که عده ای از دوستان نوشتن D90 موتور فوکوس داره ولی D5000 نداره می خواستم بدونم کار کرد موتور فوکوس چیه ؟((البته شرمنده که این سوال ضایع رو می پرسم :::angry:::))ولی من تو دیجی کالا خوندم هر دوتاش فوکوس اتوماتیک و دستی دارند ؟
آیا این دو تا به هم ربطی دارن ؟
لطفا من رو راهنمایی کنید(:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza20
سلام
با تشکر از همه دوستانی که این مطالب مهم و به درد بخور رو نوشتن .
با خوندن این مطالب دیدم که عده ای از دوستان نوشتن D90 موتور فوکوس داره ولی D5000 نداره می خواستم بدونم کار کرد موتور فوکوس چیه ؟((البته شرمنده که این سوال ضایع رو می پرسم :::angry:::))ولی من تو دیجی کالا خوندم هر دوتاش فوکوس اتوماتیک و دستی دارند ؟
آیا این دو تا به هم ربطی دارن ؟
لطفا من رو راهنمایی کنید(:(
لنزهای اتوفوکوس نیکون به دو دسه تقسیم میشن. دسته اول مشابه کانن دارای موتور اتوفوکوس داخل خود لنز هستند. که به همین دلیل یه کم گرونترن. و دسته دوم بر خلاف کانن موتور فوکوس در داخل خود لنز ندارن و نیروی لازم برای حرکت اجزای لنز جهت فوکوس توسط یه موتور در داخل بدنه دوربین تامین میشه. بنابراین این لنزها در صورتی که بر روی یه بدنه ای مثل D5000 استفاده بشن قابلیت فوکوس خودکار رو از دست میدن.بنابراین دارندگان D90 انتخابهای گسترده تری از میان انواع لنزهای نیکون دارند.و خوب, نبود موتور در داخل لنز باعث کاهش قیمت اون میشه.
اما معمولا لنزهای متداول و پرکاربرد نیکون دارای موتور داخلی هستند. و به نظر میاد که سیاست نیکون هم قرار دادن موتور در لنزهایی که جدیدا طراحی میکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sam5154
لنزهای اتوفوکوس نیکون به دو دسه تقسیم میشن. دسته اول مشابه کانن دارای موتور اتوفوکوس داخل خود لنز هستند. که به همین دلیل یه کم گرونترن. و دسته دوم بر خلاف کانن موتور فوکوس در داخل خود لنز ندارن و نیروی لازم برای حرکت اجزای لنز جهت فوکوس توسط یه موتور در داخل بدنه دوربین تامین میشه. بنابراین این لنزها در صورتی که بر روی یه بدنه ای مثل D5000 استفاده بشن قابلیت فوکوس خودکار رو از دست میدن.بنابراین دارندگان D90 انتخابهای گسترده تری از میان انواع لنزهای نیکون دارند.و خوب, نبود موتور در داخل لنز باعث کاهش قیمت اون میشه.
اما معمولا لنزهای متداول و پرکاربرد نیکون دارای موتور داخلی هستند. و به نظر میاد که سیاست نیکون هم قرار دادن موتور در لنزهایی که جدیدا طراحی میکنه.
مرسی از این که جواب دادید .
حالا این لنز های 18-55 و 18-105 نیکون دارای موتور فوکوس هستند یا نه؟(لنز های کیت و اولیه روی دوربین دی5000 )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza20
حالا این لنز های 18-55 و 18-105 نیکون دارای موتور فوکوس هستند یا نه؟(لنز های کیت و اولیه روی دوربین دی5000 )
بله .هر 2 دارای موتور فوکوس داخلی هستند.
اصولا تمام لنزهایی که AF-S هستند در برند نیکون دارای موتور فوکوس می باشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza20
سلام
دوستمون جوابتون رو دادند اين رو هم من اضافه كنم كه دو لنز مهمي كه موتور فوكوس ندارند و احتمال اينكه در آينده قصد خريدش رو داشته باشيد( و اونوقت حسرت نداشتن D90 رو بخوريد ) بسيار زياد است ، لنزهاي فيكس 85 و 50 f1/8 نيكون هستند .درمجموع با توجه به اختلاف قيمت اندك اين دو دوربين (و به خصوص اگر قصد تعويض لنز كيت D5000 با 105 -18 رو داشته باشيد) خريد D90 بسيار منطقي تر مي باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barca007
سلام
دوستمون جوابتون رو دادند اين رو هم من اضافه كنم كه دو لنز مهمي كه موتور فوكوس ندارند و احتمال اينكه در آينده قصد خريدش رو داشته باشيد( و اونوقت حسرت نداشتن D90 رو بخوريد ) بسيار زياد است ، لنزهاي فيكس 85 و 50 f1/8 نيكون هستند .درمجموع با توجه به اختلاف قيمت اندك اين دو دوربين (و به خصوص اگر قصد تعويض لنز كيت D5000 با 105 -18 رو داشته باشيد) خريد D90 بسيار منطقي تر مي باشد.
درود
دقیقا ، نباید فراموش کنیم که d5000 ورژن لیمیتد شده D90 هست. خصوصا اگر قصد خرید لنز 18-105 را هم داشته باشیم قیمت آن خیلی نزدیک به قیمت D90 میشود که خودش این لنز رو داره و روی D90 این لنز خیلی ارزان تر برای مصرف کننده تموم میشه.
در کل با توجه به کارایی و جذابیتهای دو بدنه به نظرم D90 ارزش این اختلاف قیمت را دارد ، D5000 باید ارزانتر باشد که انتخاب خوبی شود اگر نه با توجه به تفاوتها و قیمت صرف با D90 خواهد بود.
موفق باشید
انوش
-
با تشکر لز دوستان عزیز بخاطر راهنمایی ها ی مفیدشون
ممنونم پس نظر رفت رو d90 ولی کمی باید صبر کنم و تعطیلات عید رو با دوربین قدیمیم سر کنم .
در ضمن ببخشید خرید از نور نکار بهتره یا دیجی کالا ؟؟ از نظر مطمئن بودن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza20
با تشکر لز دوستان عزیز بخاطر راهنمایی ها ی مفیدشون
ممنونم پس نظر رفت رو d90 ولی کمی باید صبر کنم و تعطیلات عید رو با دوربین قدیمیم سر کنم .
در ضمن ببخشید خرید از نور نکار بهتره یا دیجی کالا ؟؟ از نظر مطمئن بودن .
درود
برای خرید سعی کنید انواع گارانتی ها رو بشناسید و اینکه قیمتهاشون با هم چقدر فرق میکنه . ضمنا دیجی کالا یک سایت فروش اینترنتی اتو و جارو برقی و چرخ گوشت و ... هست و بس ، نه یک شرکت گارانتی و عرضه کننده تجهیزات عکاسی .
موفق باشید
انوش
-
نورنگار بهتره اما اگه از نیکونگرش بگیرید بهتره و خدماتش بیشتر
-
سلام دوباره
من از سه جا قیمت گرفتم :
نورنگار :1.190.000
دیجی کالا :1.230.000 و 1.250.000
نیکونگرش(نمایندگی کنون ):1.320.000
در ضمن من درباره گارانتی زیاد تحقیق نکردم شما می دونید گارانتیشون چطوره
نیکو نگرش یک سال گارانتی محلی و جهانی داره
درباره نور نگار اطلاعی ندارم
دیجی کالا با قیمت 1.250 یک سال تعمیر.تعویض.سرقت و با قیمت 1.230 یک سال تعمیر داره
لطفا اگه درباره نور نگار اطلاع دارید به من هم بگید در ضمن کدوم بهتره ؟؟
-
درود
نمیدانم چطور دیجی کالا رو دارید با اینها مقایسه میکنید؟!! دیجیکالا فروشگاه نیست که بتونید بروید و دوربین رو تست کنید و از آن خرید کنید.
اما گارنتی ها ببینید نیکو نگرش گارانتی اصلی نیکون است. و بخاطر آن از همه گرانتر خودتان قیمتها رو دیدید و گارانتی ایده ال از همه گارنتی ها ارزانتر است. اما گارانتی نور نگار آنقدر اختلاف قیمتی با ایده ال ندارد.
اما در کل همه این گارانتی فرق چندانی با هم ندارند و اگر برای دوربین مشکلی پیش بیاد همه به یک جا دوربین را خواهند فرستاد. پس گارانتی ها با هم فرقی نخواهند کرد. در کل خود من از نیکو نگرش گرفتم و اما اگه االان بخوام دوباره بخرم حاظر نیستم الکی 100 هزار تومان بیشتر پول بدم.
این موضوع بیمه سرقت و اینها هم اختیاری است. میتوانید با بیمه بیگیرید میتوانید بدون آن. خدای نکرده در اثر سرقت هم زیاد نمیتواند روی این بیمه ها حساب کرد!
موفق باشید
انوش