لطفا به من بگيد از بين دوربينهاي هندي كم sony با قيمت حدود 500 هزار تومان چه مدلي مناسبتر است ؟
لطفا به من بگيد از بين دوربينهاي هندي كم sony با قيمت حدود 500 هزار تومان چه مدلي مناسبتر است ؟
در این سایت دوربین ها را بر اساس کیفیت و عملکرد رده بندی کرده. در بین آنها می توانید مدلی را که به قیمت مورد نظرتان بخورد و در بالاترین رده ممکن وجود دارد پیدا کنید:
http://www.camcorderinfo.com/ratings.php
اگر م یخواهید حتما سونی باشد ممکن است HC32 برای شما مناسب باشد. ولی این دوربین نیز مانند خیلی دیگر از دوربینهای سونی در نور کم مشکل نویز بالا و رنگ های غیر واقعی را دارد. برای داشتن نتیجه بهتر یکی از دوربینهای 3 CCD پاناسونیک را پیشنهاد می کنم. مثلا GS150. نم یدانم قیمتش دقیقا چقدر است. در همان سایت که معرفی کردم در مرور دوربینها بروید و در یک قسمت به Low light performance دوربینها نمره داده. چون این شرایط در بیشتر موارد فیلمبرداری وجود دارد بهتر است دوربینی را بگیرید که این عملکرد آن بهتر باشد (نمره بالای 5 حداقل). ضمنا به کیفیت فیمبرداری و نیز پورتهای خروجی و راحتی استفاده دقت نمایید.
ویرایش توسط M.R.Shahbazi : Tuesday 5 July 2005 در ساعت 10:37
در حال حاضر HC 40 دوربینه مناسبیه .نوشته اصلی توسط 13741380
در این رنج قیمت Sony مناسبه یا Panasonic ?
Saeid Taheri
Nikon D90 - 18-105mm
هندی کمی در این رنج قیمت هست که Dvd ریکورد بگیره ؟ ( عذر میخوام 2 تا پست سر هم پرسیدم )
Saeid Taheri
Nikon D90 - 18-105mm