با چهار ملیون تومان چه بخرم؟
من در حال حاضر یک نیکون D80 با لنز نیکون 200-18 دارم و جدیدا هم یک کامپکت پاناسونیک LX3 خریده ام.
سه پایه آهنی! و کیف دوربین tamrac هم دارم . فلاش اکسترنال یا لنز اضافه ندارم.
جدیدا به طور خیلی جدی تری به فکر عکاسی افتاده ام . و حدود چهار ملیون تومان فراهم کرده ام .
به طور جدی به این فکر افتاده بودم که یک کانن 5D mark 2 با لنز 105-24 و فلاش 580 بخرم و بعد با فروش نیکون و لنزش یک لنز 85 برای پرتره و یک سه پایه فیبر کربنی سبک هم به آن اضافه کنم.
نمی دانم به نظر شما چقدر این کار برای من که به هر حال حرفه ای نیستم اما به شدت به عکاسی علاقه مندم درست است.
می خواستم نظر شما را بدانم که با این مبلغ چه گزینه های دیگری را پیشنهاد می کنید؟
از پاسخ شما پیشاپیش سپاسگزارم
پاسخ: با چهار ملیون تومان چه بخرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadafzali
من در حال حاضر یک نیکون D80 با لنز نیکون 200-18 دارم و جدیدا هم یک کامپکت پاناسونیک LX3 خریده ام.
سه پایه آهنی! و کیف دوربین tamrac هم دارم . فلاش اکسترنال یا لنز اضافه ندارم.
جدیدا به طور خیلی جدی تری به فکر عکاسی افتاده ام . و حدود چهار ملیون تومان فراهم کرده ام .
به طور جدی به این فکر افتاده بودم که یک کانن 5D mark 2 با لنز 105-24 و فلاش 580 بخرم و بعد با فروش نیکون و لنزش یک لنز 85 برای پرتره و یک سه پایه فیبر کربنی سبک هم به آن اضافه کنم.
نمی دانم به نظر شما چقدر این کار برای من که به هر حال حرفه ای نیستم اما به شدت به عکاسی علاقه مندم درست است.
می خواستم نظر شما را بدانم که با این مبلغ چه گزینه های دیگری را پیشنهاد می کنید؟
از پاسخ شما پیشاپیش سپاسگزارم
به نظر من بستگی به خودتان دارد. آیا اگر یک دوربین Full Frame بخرید و هزینه اضافی خرید لنزهای گرانترش را بپردازید، عکسهای بهتری میگیرید؟ خیلی افراد (مثل خود من) به ندرت میتوانند تفاوت بین یک دوربین Full Frame و یک دوربین کراپ را در نتیجه نهایی نشان دهند. ضمن اینکه دوربینی مثل Canon 5D Mark II اگر نتوانید Full Frame بودنش را در تصویر نهایی نشان دهید، بقیه اش نسبت به D80 تان دردسر است. (هر دوربین Full Frame دیگری هم همین است). هزینه های به مراتب بالاتر، وزن بیشتر، بزرگی دوربین و ...
از طرف دیگر چرا به فکر تغییر brand افتادید؟ اگر از Canon خوشتان می آید یک بحث است. اما اگر الزاما نمیخواهید اصطلاحا به Full Frame ها کوچ کنید، تغییر brand یعنی تحمیل هزینه های اضافه به خودتان. 18-200 لنز خوبی است، اما اگر نیکون نداشته باشید باید به قیمت پایین آن را بفروشید.
و در نهایت اگر دنبال Full Frame هستید (با در نظر گرفتن مواردی که گفتم) و فکر میکنید این دوربینتان است که شما را محدود کرده نه مهارتتان، نگاهی به D700 هم بیندازید و در نهایت انتخاب کنید. (سایر Full Frame ها هزینه کلی به مراتب بیشتر از 4 میلیون خواهند داشت)
دوست عزیز لطفا ابتدا مشخص کنید که به چه نوع عکاسی بیشتر علاقه دارید. مثلا اگه بخواهید از حیات وحش عکاسی کنید گزینه های خوبی رو انتخاب نکرده اید. یا مثلا عکاسی صنعتی و تبلیغاتی و یا عکاسی ماکرو! هر کدام از اینها تجهیزات خاص خودشون رو میخوان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadafzali
م
سلام
دوست عزيز توجه كنيد كه لنز 85 لنز ايده آل پرتره براي دوربين هاي كراپدار است و براي دوربين فول فريمي كه شما انتخاب كرده ايد بايد مثلا دنبال خريد لنز گران قيمت تري مثل Canon EF 135mm f/2.0 L USM باشيد :think:;
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
دوست عزيز توجه كنيد كه لنز 85 لنز ايده آل پرتره براي دوربين هاي كراپدار است و براي دوربين فول فريمي كه شما انتخاب كرده ايد بايد مثلا دنبال خريد لنز گران قيمت تري مثل Canon EF 135mm f/2.0 L USM باشيد :think:;
با سلام
البته با 85 هم می توان در کار های پرتره از کادر های بسته استفاده کرد و مخصوصا این رنج در محیط های outdoor روی فول فریم رنج خوبی هست و عکسهای پرتره با کدر های باز خوبی می توان گرفت
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1263974255
دوربین دی 3 و لنز 85 م م
نقل قول:
همانطور که دوستان گفتند باید دید فول فریم چقدر برای شما کاربردی است و مزایاو معایب ان را در کنار سنسور های کراپدار قرار داده اید ؟
اگر بدنبال کار پرتره هستید , فکر نکنم بتوانید با یک فلاش 580 بر روی دوربین به ایده ال هایی که در ذهن دارید نرسید و نورپردازی قوانین و روش های دیگری دارد و چه بسا نورپردازی مستقیم و شلیک نور از سوی دوربین زیاد جذاب نباشد , مگر در شرایط خاص و یا با استفاده از رینگ فلاش ها
یک ترکیب پیشنهادی تغییر برندی
7D + 70-200 f/4 IS + 15-85 + ex 580 II
و در پایان باید دید میزان اطلاعات شما و دیدگاه شما در زمینه عکاسی تا چه حدی می باشد ؟
لنز و بدنه موجود شما به چه دلیل پاسخگوی نیاز شما نیست ؟
و ....
سوال هایی دیگری که باید شفاف سازی شود وگرنه ممکن است بیش از این مقدار بودجه هم هزینه کنید و بدلیل مشخص نبودن هدف دچار ابهاماتی شوید
چه بسا کسانی که به فول فریم کوچ کردند و پس از چند ماه مجبور به فروش تجهیزات خود شدند
و نیز کسانی بودند که به DSLR روی اوردند و پس از مدت کوتاهی مجبور به فروش تجهیزات خود به قیمت پایینی شدند
سلام
دوست عزیز من یک تحقیق کوچیک چند وقت پیش در مورد D700 & 5D markll انجام دادم اینطور دست گیرم شد که خرید D700 عاقلانه تر هست مگر اینکه 21 مگا پیکسل براتون خیلی مهم باشه!و اگر نه D700 بدنه مقاوم تری داره.سرعت عکاسی پشت هم بالاتری داره.در ایزوی بالا رفتار نویزی بهتری داره.بنظرم این ها خیلی مهمترند و کارا تر.
نسخه پیشنهادی من:
شما با فروش لوازم فکر کنم 5 میلیون دارید. NIKON D700+Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8G ED+Nikkor 85mm f/1.4D IF AF
و بعد ها هم با پس انداز پول: Nikkor 200mm f2G IF-ED AF-S VR +Nikkor AF-S 14-24mm f2.8G ED :::yess:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
با سلام
البته با 85 هم می توان در کار های پرتره از کادر های بسته استفاده کرد و مخصوصا این رنج در محیط های outdoor روی فول فریم رنج خوبی هست و عکسهای پرتره با کدر های باز خوبی می توان گرفت
حميد جان اومدي نسازي ها :biggrin: من عرض كردم لنز ايده آل پرتره. وگرنه با 50 هم مي توان پرتره گرفت حتا گاهي با 35 هم شايد پرتره هاي خاصي بتوان گرفت ولي اينكه يك لنز 85 مختص پرتره روي فول فريم بخريم اشتباه است.
آف تاپيك شيطنت آميز : از بعضي سوژه ها مثل عكسي كه شما گذاشته ايد با هر لنزي پرتره بگيريد خوبه :cool:
آشنایی من با عکاسی در حد آماتور پیشرفته است و البته در حال سپری کردن یک دوره کلاس پیشرفته عکاسی نزد یکی از اساتید دانشگاه هستم و یک ملیون تومان برایش شهریه پرداخته ام که البته استاد در همان جلسه اول گفت که از نظر فنی نکات زیادی برای آموزش ندارند و فقط دید هنری را انتقال می دهند ...تا به حال 3 جلسه از دوازده جلسه را رفته ام و تا حدودی هم پشیمانم...شاید بهتر بود یک دوره آموزش تاریکخانه دیجیتال می گذراندم.
اما منظور اصلی من از عکاسی "پرتره از راه دور " است اگرچه به ماکرو هم نظرکی دارم.
خودم بدنه های نیکون را به کانون ترجیح می دهم ولی لنز های سری L کانون بسیار وسوسه انگیزند و اگر کسی بتواند مرا قانع کند که لنزهای نیکون در رده های مشابه سری L به همان شارپی و دقت هستند صد البته که D700 را ترجیح می دهم...اگرچه منظور و مقصد غایی من لایکای کبیر است با آن وزن سبک و کیفیت تصویر بی نظیر و البته خدمات بعد از فروش دور از دسترسش!!
از طرفی علت تمایل من به فول فریم این است که قصد دارم عکاسی را به صورت حرفه ای دنبال کنم و برایش تجهیزات بخرم بنابراین ترجیح می دهم که برای یک بدنه عالی خرج های متفرقه بکنم.
و استادم هم عقیده دارد که باید بهترین تجهیزات را برای بهترین نتیجه داشت.
از نظرهایتان ممنونم...فردا قصد خرید دارم و اگر توانستم چیزی بخرم یا به همین داشته ها فعلا قناعت کردم خبر خواهم داد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadafzali
و استادم هم عقیده دارد که باید بهترین تجهیزات را برای بهترین نتیجه داشت.
.
البته استاد شما حتما استاد هستند! ولی لزوما اینطور نیست. در کتابی که در همین فروم لینک دانلودش وجود داره
به نام Creative Compositions By Harold Davis یک فصل کتاب به این جمله اختصاص داده شده
Cameras don't take photos , people do
که فکر می کنم گویا تر از این این جمله وجود نداشته باشه.ضمنا می شه لطف کنید بگید (البته اگر دوست دارید ) ایشون چی دارن یاد میدنددر این 12 جلسه که یک میلیون تومان ارزش داره؟:eek:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadafzali
خودم بدنه های نیکون را به کانون ترجیح می دهم ولی لنز های سری L کانون بسیار وسوسه انگیزند و اگر کسی بتواند مرا قانع کند که لنزهای نیکون در رده های مشابه سری L به همان شارپی و دقت هستند صد البته که D700 را ترجیح می دهم...
سلام.
دوست عزیز، از ظواهر امر اینطور بر میاد که شما هم علاقه زیادی دارید هم مشکل مالی چندانی ندارید. در این صورت لنزهای N نیکون برتری غیر قابل انکاری نسبت به لنزهای معادل در سری L کنن دارند (منظورم این نیست که نیکون بهتر از کنن هست. منظورم اینه که در رنجهای مشابه، لنزهای نیکون اغلب جدید تر و در نتیجه با تکنولوژی برتری هستند.ممکن هست یک مدت دیگه این وضعیت بر عکس بشه و فرضا جایگزین ۲۴-۷۰ کنن از ۲۴-۷۰ فعلی نیکون بهتر باشه). شما با داشتن لنزهای ۱۴-۲۴ ۲۴-۷۰ ۷۰-۲۰۰ II و پریمهای مثل ۸۵mm (که احتمالا نسخه جدید این لنز به زودی معرفی بشه) ۱۳۵mm، ۵۰mm، ۱۰۵mm VR و فلاش SB-۹۰۰ یک ست با کیفیت عالی خواهید داشت. (منظورم نبود که همه رو با هم بخرید. منظورم این هست که به تدریج این کار رو انجام بدید). لنزهای سری L کنن لنزهای بسیار با کیفیت هستند و تنوع بیشتری نسبت به لنزهای نیکون دارند. اما حدس من این هست که برای شما کاربردی نخواهد داشت. به عنوان مثال لنز ۷۰-۲۰۰ f۴ IS کنن یک لنز بسیار عالی هست. اما اگر از فاکتور قیمت صرف نظر کنیم، یقیناً ۷۰-۲۰۰ نیکون لنز بهتریه.
در کیفیت لنزهای جدید نیکون شک نکنید.
پیشنهاد من این هست که تا یک ماه دیگه صبر کنید چون ماه فوریه معمولاً محصولات جدیدی معرفی میشه که میتونه برای شما کاملا تعیین کننده باشه. هم از لحاظ معرفی لنز و هم دوربین جدید.
فکر میکنم یکی از ایرادهای اساسی که به نیکون وارد هست (در قیاس با کنن) قیمت محصولات و تنوع کمتر هست. پس اگر شما مشکل مالی نداشته باشید، و لنزهایی که نیاز دارید در برند نیکون وجود داشته باشه، دلیلی نداره که نگران چیز دیگهای باشید.
:::happy:::
سلام.
هميشه بين انتخاب كنن و نيكون بحث بوده وخواهد بود.
فقط يه نكته هست اونهم خوب بودن هردو برنده.
و شما اگه از من كه كنن دارم سوال كنيد ميگم كنن و اگر از كسي كه نيكون داره سوال كني ميگه نيكون.
و اين طبيعيه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siamak1681
البته استاد شما حتما استاد هستند! ولی لزوما اینطور نیست. در کتابی که در همین فروم لینک دانلودش وجود داره
به نام Creative Compositions By Harold Davis یک فصل کتاب به این جمله اختصاص داده شده
Cameras don't take photos , people do
که فکر می کنم گویا تر از این این جمله وجود نداشته باشه.ضمنا می شه لطف کنید بگید (البته اگر دوست دارید ) ایشون چی دارن یاد میدنددر این 12 جلسه که یک میلیون تومان ارزش داره؟:eek:
واضح است که منظور ایشان "برای یک فرد ثابت" است.
استاد من را احتمالا بسیاری از کاربران این سایت می شناسند...استاد دانشگاه است و چندین کتاب دارد.
اما اگر منظورتان این است که این 12 جلسه به یک ملیون تومان نمی ارزد با شما موافقم!
با کسب اجازه از اساتید یک 7D کانون خریدم با لنز 105-24 و لنز 100 ماکرو و یک باطری زاپاس اصلی و بیمه و گارانتی و 3400000 پرداختم.
حالا دنبال یک کیف مناسب می گردم حدود 100 تومان که اگر راهنمایی بفرمایید مزید امتنان و سپاس خواهد بود.
مجموعهي خوبي خريديد. ايشالله چرخش براتان بچرخد!
قبلا فكر ميكردم براي عكاسي حسابي همان اول بايد 4 يا 5 ميليون هزينه كرد. فول فريم، لنزهاي حسابي و ... اما بعد از مدتي در اين فروم احساس ميكنم كه 4 ميليون خيلي پوله :biggrin:
براي كيف هم مي تونيد به اين تاپيك مراجعه كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadafzali
با کسب اجازه از اساتید یک 7D کانون خریدم با لنز 105-24 و لنز 100 ماکرو و یک باطری زاپاس اصلی و بیمه و گارانتی و 3400000 پرداختم.
حالا دنبال یک کیف مناسب می گردم حدود 100 تومان که اگر راهنمایی بفرمایید مزید امتنان و سپاس خواهد بود.
سلام
تبریک میگم مجموعه بسیار ارزنده و گرانبهایی گرفتید. فقط لطف میکنید قیمت تک تک بدنه و لنزها را هم مرقوم بفرمایید؟
سپاسگزارم
بدنه 1550000
لنز 24-105 به قیمت یک ملیون
لنز 100 به قیمت 600000 تومان
کارت 8 گیگا بایت 40000 تومان
فیلتر skylight مارک hoya به قیمت 60000تومان
بیمه را هم 30000 تومان دادم مجموعا به قیمت 3280000 تومان
سه پایه فراموش نشود. کیف هم که لازم است. 7دی کامندر فلاش دارد بدون فلاش حیف است!
از همه مهمتر : تماستان را با فروم قطع نکنید ! اینجا رایگان است اما از هر (تاکید می کنم هر) کلاسی بهتر است:
1 دائمی و مستمر است
2 وقت و بی وقت ندارد
3 متنوع است و کسل کننده نیست
4 یک استاد نداریم!
5 بی منت است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
سه پایه فراموش نشود. کیف هم که لازم است. 7دی کامندر فلاش دارد بدون فلاش حیف است!
از همه مهمتر : تماستان را با فروم قطع نکنید ! اینجا رایگان است اما از هر (تاکید می کنم هر) کلاسی بهتر است:
1 دائمی و مستمر است
2 وقت و بی وقت ندارد
3 متنوع است و کسل کننده نیست
4 یک استاد نداریم!
5 بی منت است
حتما همینطور است که می فرمایید
لطف کنید کیف و سه پایه و فلاش هم معرفی کنید:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siamak1681
فلاش 580 فراموش نشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadafzali
حتما همینطور است که می فرمایید
لطف کنید کیف و سه پایه و فلاش هم معرفی کنید:::happy:::
باید دید این دوستمون علاقه ای به استروبیشت بازی دارند و یا خیر
داشتن کامندر فلاش , دلیل خرید فلاش اسلیو نیست
اگر هم قصد بر خریدی و استروب بازی باشه در اوایل یک 430 کفاف کار را می دهد مگر ...........
فلاش برای دوربین های کنن
راهنمايي در مورد خريد انواع فلاش
کیف های تجهیزات عکاسی
سه پايه ها و هدهاي آنها...
فکر کنم ادامه بحث ها در تاپیک های مربوطه باشد بهتر می باشد