با سلام خدمت کلیه دوستان و اساتید،ضمن تشکر از کلیه عزیزان که بنده را با راهنماییهای خوبشون کمک کردند،خواستم بدونم آیا D90 نیکون گزینه مناسبی برای 500D یا 550D میتونه باشه؟با توجه به اینکه یکی از دوستان از لنز همراه این مدل تعریف و تمجید کردند.
با تشکر
با توجه به قیمت مشابه D90 و 550D , نیکون D90 یک سر و گردن از 550D بالاتر است با نظر به اینکه 550D در بین دوربینهای پایینترین رده کنون ولی D90 در رده میانی نیکون قرار دارد.
مزیت عمده d90 داشتن لنز کیت خوب هنگام خریده به نسبت 550d
اما بنظرم شما باید اول برند رو انتخاب کنی برای اینکار باید از هر دو برند کنن ونیکون دوربین ها شون رو تو دست بگیری و ببینی با کدوم راحت تر و بهتر می تونی کار کنی، وقتی از یک برند خرید می کنی به لنز ها و تجهیزاتی که آن برند رو ساپورت می کنه محدود میشی ، برای تغییر برند در صورت نارضایتی هم مجبور به تحمل ضرر و هزینه بیشتر خواهی شد.
پس قدم اول انتخاب برند هستش و بعد از اون میشه روی مدل ها بحث کرد
امیدوارم منظورتون آخرین جدیدترین ورژن این لنز یعنی: لنز Sigma 17-70 f2.8 4 Dc Marcro HSM باشهکه لنز بسیار خوبی هستش که رقیب لنز 15-85 کنن هستش که به علت داشتن قیمت پایین تر مشتری بسیاری داره.
اینکه خرید این لنز درسته وابسته به چندین موضوع هست - چه فاصله کانونی رو بیشتر استفاده می کنید و نیاز دارین؟؟ آیا در آینده قصد فروش لنز رو دارین؟ و از همه مهمتر اینه که چقدر می خواین هزینه خرید لنز کنید؟؟
سلام
من حدود دو ماهی میشه که 550D گرفتم با همون لنز کیت خودش دارم کار میکنم.
کیفیت عکسش بنظر من خیلی خوبه مخصوصا توی شب البته اینم بگم که من دوربین دیگه ای نداشتم ولی از کیفیت عکسش راضیم.
در مورد فیلم برداری باید بگم که بعضی وقتها از نون شبم واجب تره و این دوربین در حد عالی فیلم میگیره (توی یک عروسی یک کلیپ 5 دقیقه ای با دوربینم گرفتم بقول آقا داماد به کل فیلم عروسیشون می ارزید )
من اگه با دید الان بخوام دوباره برگردم به عقب بین D90 و D550 قطعا همان 550D رو انتخاب میکنم و اینم بگم که هر دوربینی برای کاری ساخته شده و مثل گوشی موبایل اگر یک گوشی کامل ساخته بشه که دیگه بقیه مدلها فروش نمیره ولی بین این دوربینها بغیر از فیلم برداری اختلاف آنقدر نیست که اگر هرکدوم رو بخری بعدا پشیمون بشیم