بين اون سه تا اس ايكس30
جز اونها جي 11 و12
بين اون سه تا اس ايكس30
جز اونها جي 11 و12
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بنظرم من بين اين 3 تا انتخاب كني خوبه
Canon PowerShot SX30 IS
يا
Canon PowerShot SX20 IS
يا
Fujifilm s200exr
مشخصات دوربين ها و مباحث دوستان رو هم در اين خصوص ميتوني كاملا مطالعه كني خيلي راهنمايي خوبي است البته اول هم نوع نيازت به عكاسي رو مشخص كن.
Canon 500D // EF-S 18-55mm IS // EF-S 55-250 IS 1:4-5.6 // SOMITA W3110A
S90/95
FujiFilm FinePix HS10
Canon powershot SX30 IS
s95
--
ممنون از دوستان...از لیست بالا کدوم انتخاب میشه؟
اگه سری canon G هم مد نظر باشن که حتما گزینه بهتری هستن دیگه؟
آخه اون سه تا خیلی به هم مربوط نیستن...دو سوپر زوم و یک کامپکت! اگر زوم مهم نباشه اس 95 .
سری جی هم به نظر من بهتره.برتری که منو راغب به انتخاب میکنه بین جی و اس تله بلندتر اونه.
عقیل احمدی
هدف در کل اینه:خرید دوربینی که بتونه بدون تخصص و تنظیمات حرفه ای عکس های خوبی بگیره (عالی) و اگه مالک اش! خواست جدی تر عکاسی رو ادامه بده ،کم نیاره!
سایز دوربین مهم نیست،زوم زیاد هم مهم نیست.
پس در اینصورت بین اون 3 تا اس95 خارج از اونها جی12 که به نظر من بهتره.
عقیل احمدی
دوست عزیز رده لایک ها رده بسیار مناسبی برای شما به حساب میاد. هم میتونین به صورت اتوماتیک عکاسی کنید و هم دستتون برای تنظیمات دستی در آینده بازه. ضمن اینکه رنج زوم این رده هم تقریبا جوابگوی نیاز خیلی از عکاسانه. در رده لایکها به شخصه اس 200 فوجی و اچ ایکس وان سونی رو پیشنهاد میکنم و همینجا از بین این دو پیشنهاد خودم هم میگم که به جز فیلمبرداری اچ دی و زوم بالاتر یعنی 20 x ویژگی های اس 200 بهتره. البته تنوع در این رده خیلی زیاده و بستگی به علاقه شما به برندهای مختلف هم داره.
Back for Good
سلام
مثل اینکه این تاپیک خیلی وقته سوت و کوره!!!
دوستان راهنمایی کنن در مورد خرید دوربین با قیمت حدود 400 تومن با توجه به قیمتهای جدید...
دو سوپر زوم معرکه معرفی شدند که حتما توصیه میکنم صبر کنید این 2 دوربین از راه برسند و در صورت گرفتن تایید از رویوهای معتبر ، اقدام به خرید کنید. از نظر کامل بودن امکانات و مشخصات از همه رقیبان سرند. ( طبق رویو dpreview پاناسونیک fz100 نویز زیادی دارد و کنون sx30 هم سرعت عکسبرداری کمی داره و مد فیلمبرداری فول اچ دی نداره)
SONY DSC-HX100v ______________ FUJIFILM HS20
فعلا پیشنهاد من، صبر کردن برای ورود این 2 دوربینه. مشخصاتشون هم تو تاپیکهای مربوط به 2 دوربین که لینک کردم ملاحظه بفرمایید.
البته مدل سونی چند مورد داره که اگه نپسندیدید فقط HS20 میمونه.
- کمبود شیار لنز و عدم امکان افزودن فیلتر و کانورتور
- عدم پشتیبانی از external flash و فقدان hot shoe
- نبود یک فرمت غیر فشرده مثل RAW یا TIFF
- بافر محدود 10 عکس برای burst mod
ویرایش توسط شاهین اکبری : Thursday 3 February 2011 در ساعت 21:59
FD master