با سلام خدمت اساتید و تمام دوستان عزیز:من قصد خرید یه دوربین برای مصارف خانوادگی و همچنین طبیعت دارم.البته بودجه ام بین 500 تا حدااکثر 600 تومن هست و نمیدونم دوربین دیجیتال بگیرم بهتره یا فیلمبرداری یا مثلا با این بودجه یه دوربین دیجیتال و یه دوربین فیلمبرداری که هر کدام حول و حوش 300 تومن قیمت داشته باشند بگیرم بهتره؟ میخوام 2-3 روز دیگه برم مشهد دوربینو بخرم چون میخوایم بریم مسافرت اگه سریعتر منو راهنمایی کنین ممنون میشم.
دوربینی میخوام که این مشخصاتو داشته باشه:1-کیفیت عکسهاش و فیلمبرداریش عالی باشه(البته اگه کیفیت فیلمبرداریش hd یا full hd نباشه مهم نیست یا اصلا نباشه بهتره چون فضای خیلی زیادی می خواد که اون باز هزینه های اضافی دیگه ای داره.)2-اگه نظرتون اینه که دوربین دیجیتال بگیرم با توجه به اطلاعاتی که از سایتتون خوندم کفشک فلاش TTL داشته باشه بهتره 3-کیفیت فیلمبرداری و عکسبرداریش علاوه بر روز تو شب هم خوب باشه 4-اگه زوم اپتیکال هم حین فیلمبرداری داشته باشه که بهتره. البته اینو بهتون بگم من خودم از Canon G11خوشم امده و زیاد تعریفشو شنیدم و خوندم و نمونه عکسها و فیلمهاشو دیدم این Canon G11 امکان اتصال لنز بهش هست مثلا لنز زوم اگر هست آیا این لنز زوم هنگام فیلمبرداری امکان زوم به ما میده قیمتش چنده؟؟ .حالا با این مشخصاتی که گفتم چه دوربین یا دوربین هایی بگیرم بهتره؟ برای انتخاب نوع گارانتی من تاپیک "کدام بازرگان کدام ضمانت" رو کامل خوندم و به این نتیجه رسیدم که دوربینو با گارانتی ایده آل بگیرم بهتره نظر شما چیست؟