سلام
من یک دوربین فیلمبرداری با کیفیت خوب و Full HD می خوام. ترجیحا قیمتش از ۸۰۰ هزار تومان بیشتر نشه
برای استفاده خانگی
متشکرم
سلام
من یک دوربین فیلمبرداری با کیفیت خوب و Full HD می خوام. ترجیحا قیمتش از ۸۰۰ هزار تومان بیشتر نشه
برای استفاده خانگی
متشکرم
دوربین های Canon HG20 و Sony XR150E به نظر خوب میان !
کسی این دوربین ها رو داره ؟
قیمتشون چقدر هست ؟
توی ۶۰ گیگا بایت یا ۱۲۰ گیگابایت هارد چقدر فیلم AVCHD جا میشه ؟
باتری این مدل ها چقدر دوام میارند ؟
مدل دیگه ای پیشنهاد می دید ؟
متشکرم
دوربین tm700 پاناسونیک
توی ایران تازه همین هفته اومده و میدن 1 ملیون و صد و نود تومن
اما قیمت واقعیش توی سایت ها از 750 هزار تومن هست تا نهایت 1 ملیون
اگه کسی رو داشته باشی از خارج مثلا دوبی برات بیاره احتمال زیاد می تونی 800 داشته باشیش
متاسفانه این مملکت به خاطر انحصارات ( واردات پاناسنیک انحصار شرکت بانیان الکتریک هست ) هر قیمت جوکی که می خوان روی محصول میذارن
فول اچ دی این دوربین هم p هست که دوبرابر فول اچ دی های معمولی i هستش
سلام
قیمت کاذب محصولات در ایران و اختلاف قیمت با قیمت دلاری آن ربطی به واردات انحصاری ندارد.مشکل از سیستم اقتصادی است.
Prpgressive بودن باعث دوبرابر شدن کیفیت نسبت به Interlaced نمی شود.بلکه مزایای دیگری دارد ( در موارد خاص ) که توضیح آن از حوصله این تاپیک خارج است.
متشکرم
در تا جایی که من می دونم فیلم Progressive سطر های فیلم رو یکی یکی نشون میده ولی interlace یک بای سطر های زوج و یک بار سطر های فرد که توی تلوزیون های CRT کاربرد داشته و پهنای باند کم تری لازم داشته.
اگه این دوربین رو پیدا نکردم چه مدلی خوبه ؟ لطفا بازم راهنمایی کنید :)
دذ ضمن ... این دوربین فقط ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی داره و فقط میشه ۲-۳ ساعت توش فیلم ضبط کرد !اگه از مدل های هارد دار باشه بهتره
متشکرم :D
سلام
Sony HDR TG1
800000 t
full HD......
Nikon D300
زیر یک میلیون تومن Panasonic t700 گزینه خوبیه قابلیت استفاده برای کار مستند رو هم داراست یعنی کیفیت دوربین اینقدر خوبه که شما می تونید با تدوین خوب فلیم های مستند رو به شبکه های تلویزوینی بفروشید..
البته من قیمت 900 تومن رو وسطای تیر ماه از پاساژ حافظ دارم
این دوربین hdr rx550 Sonyهم خوبه با 240gb
دلیلش مشکل اقتصادی نیست ، بیشتر اختلاف قیمت سر این هست که این شرکت ها تحت عناوینی مانند گارانتی و..... (که اغلب کاربردی هم در اینجا ندارند و شما دست آخر برای تعمیر باید هزینه آزاد رو بپردازید البته اگر تعمییر پذیر باشه دوربین شما) چیزی در حدود 40 درصد و یا بیشتر روی قیمت محصولات اضافه می کنند
ویرایش توسط radioheadz : Monday 19 July 2010 در ساعت 14:33
از نظر رزولوشن و تعداد پیکسل p دوبرابر i هست و i در واقع شبیه سازی p هست که برای بازار یابی استفاده می شه و در عمل کمتر از بلو ری 720p است و همینطور که گفتم نصف 1080p است ، اندازه ی تصویر هم جزو پارامتر های کیفیت تصویر است از نظر سایر پارامتر های کیفیتی هم این دوربین بالاتر از سایر هندیکم ها قرار داره