ببخشيد من يه خورده گيج شدم(هستم) پيچ كدوم رو با كدوم دوتا (اونجا يه سه تا هست يه يكي) عوض نميكنيد يا ميكنيدنوشته اصلی توسط Pooriya_Online
ببخشيد من يه خورده گيج شدم(هستم) پيچ كدوم رو با كدوم دوتا (اونجا يه سه تا هست يه يكي) عوض نميكنيد يا ميكنيدنوشته اصلی توسط Pooriya_Online
من هم توی همین مورد موندم!
ولی فکر کنم منظورشون این بوده که پیچ اون یکی ها رو با کنون عوض نمیکنن!!
در مورد خرید لوازم جانبی هم یه کم فکر کردم.
یعنی واقعا قیمتش نود هزار تومن در میاد؟؟
لطفا قیمت این ها رو دونه دونه بگین:
یک کیف کوچولو !
یک کارت حافظه 512
4 تا باتری قابل شارژ (چون 4 تا توی خود A 95 داره ولی فکر نکنم شارژی باشن!) پس 8 تا باتری قابل شارژ !
یک شارژر (قیمت حدودی)
آداپتور (که مستقیم به دوربین وصل میشه) نمیدونم توی بسته داره یا نه؟
دقيقا منظورم همين بود.ولی فکر کنم منظورشون این بوده که پیچ اون یکی ها رو با کنون عوض نمیکنن!!
دوربین 3.2 مگا پیکسلی من رو راضی نمیکنه. ولی نمیدونم چر شما گفتین اگر دوربين 2/3 مگاپيكسل شما را راضي نكند، 5 مگاپيكسل هم نميتواند ؟
مرسی از اینکه شماره موبایلتون رو هم به من دادین .[/quote]
خواهش ميكنم بابك خان!
رزولوشن 5 مگاپيكسلي در حدود 5/1 برابر 2/3 مگاپيكسلي است كه در هر بعد (طول و عرض) 25/1 برابر بوده و ابعاد عكس 18*13 شمارا به 23*17 تبديل ميكند يعني حتي به اندازه يك سايز استاندارد هم بالاتر نميرود. به علاوه ديجيتال براي رقابت (فقط از لحاظ وضوح در درشتنمايي، وگرنه از نظر رنگ و غالب جهات ديگر برتري با ديجيتال است.) با دوربين فيلمي به رزولوشني بالاتر از 20 مگاپيكسل نياز دارد بنابر اين هنوز با كيفيت اعلا فاصله داريم. از جهتي روز به روز شاهد كاهش قيمت پيكسل هستيم و پيشبيني ميكنم يك سال ديگر با عرضه دوربينهاي 12 مگاپيكسلي 500،000 توماني (با لوازم جانبي) اين دوربين 5 مگاپيكسلي كه خود را براي تهيه آن به زحمت مياندازيد، دلتان را خواهد زد. ضمناٌ خودم A510 ندارم، ولي اي كاش داشتم.
ویرایش توسط yousefmon : Sunday 4 September 2005 در ساعت 21:30
10،000 توماننوشته اصلی توسط babak22ir
37،000 تومان
باتريهاي قلمي همراه Canon شارژي نيستند. باتري شما بايد 2300mAh باشد كه مارك C.F.L آن جفتي 3،000 تومان است و 4 تايش ميشود 6،000 تومان.
شارژر سريع سوني (4 باتري 2300mAh را 5/4 ساعته شارژ ميكند.) با 4 باتري همراه و امكان Refresh حدود 35،000 تومان است. چون اين شارژر در خيلي جاها به كارتان خواهد آمد، توصيه ميكنم متفرقه نگيريد.
به آداپتور نياز نداريد.
ویرایش توسط yousefmon : Saturday 3 September 2005 در ساعت 22:49
آقا پورياي عزيز بالاخره من با توجه به هوش كمم نفهميدم FZ5 , S5500 , Fz20 دوربينهاي بهتري هستند يا S2IS ؟نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
شايد هم منظور شما اين است كه آنها دوربينهاي خوبي هستند ولي به نظر شخص شما پيچ S2IS با ارزشتر از آنها است پس در نهايت شما با نظر آقا امير موافقيد يا مخالف؟
منظورم اين بود كه FZ5 , S5500 , Fz20ها خيلي از S2IS بهترند و پيچ FZ5 , S5500 , Fz20 ها ارزشش از S2IS خيلي بيشتره (همون ضرب المثل ايرانيا كه ميگه يه موي گنديده فلاني رو با كل هيكلش فلاني عوض نميكنم)نوشته اصلی توسط arad
با نظر امير خان هم موافقم...
پوريا جان من اصلا منظورم اين كه شما گفتي نبود، به عقيده من دوربين S2 IS خيلي دوربين خوبي است، منتهي با قيمتي كه عرضه ميشود صرفه با خريد دوربين هاي ديگرست، و الا يكي از بهترين ها در رده خودش محسوب ميشود. هميشه گفته ام براي ما كه در ايران زندگي ميكنيم مهمترين چيز اين است كه بهترين خريد را با توجه به قيمت داشته باشيم.نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
ویرایش توسط Amir Mohebi : Sunday 4 September 2005 در ساعت 18:51
خوب همين منظورم من بود...نوشته اصلی توسط Amir A
مگه S2is چه برتري به اون دوربينهاي ديگه داره كه اينقدر قيمتش بالاتره؟ و از اينكه گفتم يه پيچ اونها هم به اين نميرزه اين بود كه از لحاظ قيمت منظورم بود...
با اشتباهي اومد وسط بحث نه؟
پيچ بعدي بپيچ! پوريا جان. توهم خوب همه رو پيچوندي عزيز.