راستش بیشتر تمایلم به کنون هست و بله، تله برام اهمیت چندانی نداره.
در مورد 550D لنز کیتش چجوریه؟ قابل قبول هست؟
راستش بیشتر تمایلم به کنون هست و بله، تله برام اهمیت چندانی نداره.
در مورد 550D لنز کیتش چجوریه؟ قابل قبول هست؟
پیشنهاد من نیکون D3100 با لنز تامرون 17-50 f 2.8 (نسخه موتور دار) یا سیگما 17-70 f2.8-4 نسخه لنرزشگیر دار هست. دوربین هنوز در بازار موجود نیست و نمیشه با قطعیت درمورد قیمت نهاییش حرف زد اما به احتمال زیاد چیزی در حدود 1100-1200 خواهد شد.
اگر از برند کنن هم بخواین می تونید به 550D فکر کنید و همون دوتا لنزی که عرض کردم.
دلیل خاصی دارید که فرمودید:
راستش بیشتر تمایلم به کنون هست
ج.ابراهیمی
لنز کیت کاملا قابل قبوله.اگر این رنج مد نظرتون هست به نظر من بیش از این هزینه نکنید.550 دی رو با همون لنز کیت بخرید هر زمان احساس کردید خروجی دیگه ارضاتون نمیکنه لنز بهتری تهیه کنید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون از همه دوستان. اولویت کنون احساس شخصی ایه. با توجه به اینکه چند سالی با نیکون دی هفتاد کار کردم یه مقداری برام تکراری شده اون بدنه و دنبال تازه گی هستم.
آیا مطلبی تو اینترنت هست که اطلاعات بیشتری راجع به لنزهای کنون در اختیارم بذاره؟
15-85 قیمتش برام بالاست و تو مطالبی هم که اینور اونور خوندم لنز کیت دوربین رو یه لنز متوسط توصیف کرده بودن. آیا گزینه خوب دیگه ای وجود داره که واید قابل توجه و قیمت متناسب با بودجه من داشته باشه؟
باتوجه به اینکه میل به کانن پیدا کرده این بعضی گزینه های خوب نیکون از این لیست خارج میشن مثل دی90 بالنز105-18 که لنزخوبی میباشد
اما درکانن اگه فیلمبرداری نیازتون نیست 450dدر غیر اینصورت 500d ,550d با این بودجه ای هم که فرمودین راهی جزانتخاب 55-18 کانن ندارید(درمورد لنزهای دیگر از اساتید کمک بگیرید)
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
Canon EOS 550D (Kiss X4) 18-55 & 55-250 گزینه ی خوبیه و من شخصا ترکیب این بدنه و لنز رو خیلی دوست دارم. اگه واید بودن براتون اولویته ، میتونین 500D رو با لنز 15-85 بخرین( اگه بودجتون کافی نبود ، 17-85 هم خوبه).راستی نگفتین که تجهیزات جانبی دارین یا نه ، چون اگه جواب منفی باشه باید یه هزینه ای هم واسه کیف ، فیلتر ، هود ، مموری و اینجور چیزا کنار بزارین ( حدود 150 تومن ) .