سلام:
شاید دو بحث روی یک لنز فرضی با مشخصات ظاهری مطرح باشد اول آنکه خروجی خوب هست؟ دوم آنکه رنج لنز فرضی مناسب هست یا خیر؟
من فرض رو بر خروجی بی نقص و عالی میگذارم این خود جای صحبت دارد و میباید از دوستانی که با این لنز کار کرده اند نظر آنها را جویا شوید. ولی در مورد رنج؟ اصولا با هر لنزی میتوان عکسهایی با موضوع طبیعت و منظره ثبت کرد بلاخره دوربین هست لنز و عکاس هم هست من با لنز فیکس 85 عکسهای منظره خوبی ( به گمان خودم ) ثبت کرده ام ولی رنج هایی از این قبیل مسلما دست عکاسی که میخواهد ثبت هایی با موضوع طبیعت و منظره داشته باشد میبندد. ابتدا رنج 24 روی یک لنز فرضی یک رنج مطلوب برای اینگونه از ثبت ها نیست. مضاف بر وزن 900 گرمی لنز 70-24 . البته لنز خاص 24-14 هم چیزی حدود 1000 گرم هست. من فکر میکنم جدا از کیفیت خروجی، و رنج، نیم نگاهی به وزن ابزار هم داشته باشید که خیلی سنگین نباشد. این موضوع میتواند دردسر ساز باشد. من با اندامی متعارف و نیرویی متعارف بیش از 30 دقیقه وزن لنز 85 تحمل آن برای خیلی راحت نبود وزن لنز و دوربین در حالتی که از 3 پایه استفاده نکنید ممکن است به چیزی نزدیک به 1.7 کیلوگرم برسد. اگر بتوانید مجموع وزن ها را زیر 1.5 کیلو داشته باشید مطلوب تر خواهد بود هر چقدر وزن کمتر بهتر. البته این یک موضوع شخصی است خودتان میباید ارزیابی داشته باشید که وزن مجموعه برای شما دردسر ساز هست یا خیر؟
نمیخواهم دفاع نادرستی از لنز 35-16 داشته باشم ولی از رنج آن میتوانم برای عکاسی منظره و طبیعت دفاع کنم. اگرچه بنظر من نتایج سایت مورد اشاره شما بیشتر مواقع به واقعیت نزدیک است ( فردی که بررسی این سایت را انجام میدهد بیشتر موارد به این نکته ظریف اشاره میکند که فرضا من با چند نسخه تست کردم یا عبارتی همچون " با یک نسخه تست کردم منتظر نسخه های دیگر از لنز فرضی هستم تا نظر قطعی خودم را بگویم" و مواردی از این دست... ) ولی پیشنهاد من آنست تنها به آن سایت اکتفا نکنید نمونه های دیگر سایت ها را ببینید و ارزیابی خودتان را در مقایسه با آنها داشته باشید. همچنین نظر دیگر دوستان فروم رو جویا شوید
اگر دسترسی به نت پر سرعت دارید کافی است در گوگل عبارت " نام لنز " + نام " دوربین " + Sample را تایپ و سرچ کنید نمونه های زیادی از این مجموعه خواهید دید عکسهایی با موضوع تست و عکسهایی که میتواند کار یک عکاسی حرفه ای چیز بلد باشد یا عکس هایی از یک عکاس ناوارد با دیدن همه آنها ایده دست شما خواهد آمد که آیا لنز 35-16 میتواند مناسب کار شما باشد یا خیر؟!
بنظر من 35-16 با دقت به قیمت و لرزشگیر، به همراه رنج مناسب گزینه خوبی خواهد بود. وزن زیادی هم ندارد چیزی حدود 680 گرم
بطور کل من فکر میکنم برای فردی که عکسهایی با اولویت طبیعت و منظره ثبت میکند. داشتن فوکال لنت ابتدایی یک لنز فرضی ( زیر 20 معادل فول فریم) واجب است. روی این رنج های معادل فول فریم، دست یک عکاس برای استفاده درست از پرسپکتیو مسلما باز تر خواهد بود. به هر شکل...
نظر تام Thom Hogan در خصوص 3 لنز نیکون در این محدوده
موفق باشیدنقل قول:
Should I get the 16-35mm, 17-35mm, or the 14-24mm?
We can pretty much eliminate the 17-35mm these days. As good as it was during its day, both the other lenses surpass it, especially in terms of corner sharpness. The big questions then become: do you need to use filters (get the 16-35mm), do you worry about linear distortion (get the 14-24mm), do you know how to frame extremely wide angle (get the 14-24mm), do you need faster apertures (get the 14-24mm), and do you need the most versatile focal range (get the 16-35mm). Resolve those questions and you have your answer.