هر چی گشتم لنزی واسه 500D که مناسبتون باشه پیدا نکردم مگه SIGMA 18-125mm F3.8-5.6 DC OS ASP/HSM با قیمت 400 تومن که در مجموع میشه 1 تومن و با لوازم جانبی میرسه به 1100 . اگر اینقدر هزینه نمیکنید همان 550d با کیت لنز معمولی انتخابه اصلیست . میتونید 500D رو با این لنز بردارید و 150 تومن رو بدید لوازم.با 250 تومن میتونید لنزی بهتر از نظر رنج کانونی بگیرید
FD master
همش به هزینه برمیگرده دیگه . من رو 850 حساب کردم _ که یه جا از 1100 سر درآورد _ شما بعدا میتونید مرتبا لنز به تجهیزاتتون اضاف کنید و position های متعدد عکاسی رو امتحان کنید.
اگه بیشتر هزینه کنید میتوانید از 2 لنز برای تکمیل فواصل استفاده کنید و کیفیت کار افزایش پیدا میکنه ( البته باید ببینید اون تفاوت کیفیت برای شما لازم است یا خیر )
خروجی چی نسبی به چی فرق میکنه؟اگر لنز بهتری بگیرم باز هم خروجی تصاویر خیلی با هم فرقی نمیکنه؟
FD master
البته بهتره تفاوت 500 و 550 رو تو تایپک خودشون دقیقا مطالعه کنید چون تو نحوه فوکوس هم فرق زیادی ظاهرا کرده . گذشته از اون که جبرانی نور از از -2تا+2 به -5تا+5 ارتقا پیدا کرده و همچنین قابلیتهایی تو مود فیلمبرداریش . خودم با 500 که دارم مشکلی ندارم و تو فیلمبرداری هم سعی میکنم با فوکوس دستی یا فوکوس قبل از فیلمبرداری مشکل نداشتن فوکوس ممتد رو حل کنم. ولی اگر مبلغی رو که میخواهید هزینه کنید محدوده و میخواهید دوربینتون با این مبلغ تمام احتیاجاتتون رو رفع کنه مناسبترین لنز سیگما 17-85 هست که از نظر کیفیت اپتیک بهتر از لنز کیتش هست و محدوده زوم بیشتری داره و مود ماکرو هم داره . ولی شاید با داشتن این لنز مجبور باشید بدنه ارزونتری بگیرید .
خودم چون در حد عکسهای خانوادگی با دوربینم کار میکنم همون لنز کیتش هم کارمو راه میاندازه .شاید شما هم کمی با لنز کیت دوربین کار کنید از کیفیتش و امکاناتش راضی بشید . چون گذشته از کیفیت پایین اپتیکیش (البته با همین لنز از بهترین دوربینهای کامپکت مثل g12 کیفیتش بهتره) محدوده کمی رو پوشش میده و مود ماکرو هم نداره .
ضمنا تعصب داشتن به یه برند خیلی هم خوب نیست چون چند تا برند رقابت نزدیکی با هم دارن و هیچکدوم به اونیکی برتری مطلق ندارن خودم تا بحال 4 تا دوربین گرفتم که همشونم کنون بوده ولی موقع خرید هیچکدوم برام فرقی نمیکرده که چه برندی میخرم و اتفاقی پیش اومده .
دوستان راهنمایی های بسیار مفیدی به شما کردند فقط زیاد خودتون را دربند این مشخصات بدنه ها نکنید یک بدنه را بگیرید دستتون ببینید با کدم راحت تر هستید و کدام تو دست شما بهتر قرار می گیره جای دگمه ها را چک کنید و بدون هیچ نگرانی هم خرید کنید بعد سر فرصت که با عکاسی بیشتر اشنا شدید لنز کیت دوربینتون را با یک لنز مناسب عوض کنید اصلا خودتون را درگیر این مدل و شماره و ارقام نکنید ( به نظر من در عکاسی قبل از بدنه این لنز که باید تو انتخابش بیشترین وسواس را به خرج داد )
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
البته اینطور نیست که ایندو بدنه با یک لنز یک خروجی داشته باشن.سنسور جدید تر هست با رزولوشن بالاتر و کنترل نویز بهتر که به نظر من برای کسی که به کیفیت اهمیت میده نباید فراموش بشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
درسته کنترل نویز در 550D بهتره. اما چون هزینه برای slr بالا نیست ، خودتان نمونه های 2 دوربین رو تو ایزوهای مختلف از سایتهای dpreview.com , dcresource.com مقایسه کنید و تصمیم بگیرید ارزش 150 تومن اضافی رو داره یا نه .کنترل نویز بهتر با 550d
چه فرق زیادی تو نحوه فوکوس ؟چون تو نحوه فوکوس هم فرق زیادی ظاهرا کرده
سنسور فوکوس یکیست .نحوه فوکوس هم یکسان . تنها قابلیت Live mode autofocus اضاف شده.
ویرایش توسط شاهین اکبری : Thursday 3 February 2011 در ساعت 14:48
FD master