سلام دوستان خسته نباشید
یه مدل دوربین با هزینه 400 تومان به من معرفی کنید . برای شخصی که به صورت حرفه ای کار نکرده و الان میخواد عکاسی هنری یاد بگیره و انجام بده . ممنون از لطفتون
Printable View
سلام دوستان خسته نباشید
یه مدل دوربین با هزینه 400 تومان به من معرفی کنید . برای شخصی که به صورت حرفه ای کار نکرده و الان میخواد عکاسی هنری یاد بگیره و انجام بده . ممنون از لطفتون
اگه برای مقاصد هنری میخواهید احتمالا باید تنظیمات دستی داشته باشه و بتونی باهاش عمق میدان کمی برای برجسته کردن سوژت داشته باشی .
اگر درسته میتونم فوجی اس200 رو پیشنهاد میکنم . سنسور بزرگ و دیافراگم 2.8 و تنظیمات کامل دستی میتونه انتظاراتتون رو با این قیمت برآورده کنه فقط لنز نه چندان واید و وزن زیادش تو ذوق میزنه .البته اف200 هم هست با قیمت کمتر .
فقط کاش انتظاراتتون رو کاملتر ذکر میکردید .
Fujifilm HS10
يكي ازدوستان علاقمند به عكاسي هفته پيش از من براي خريد دوربين در همين رنج مشاوره خواست ومنم با توجه به اينكه SLR نميخواست همين HS10 رو پيشنهاد دادم كه بعد از خريدش به شدت ازش خوشش اومده بود و منم در مدت كوتاهي كه باهاش كار كردم احساس بدي بهش نداشتم.(خوب بود)
براي علاقمندان مي تونه گزينه مناسبي در اين رنج باشه.
تو این رنج قیمت s200 کاملا بهتر است گرچه تو فیلمبرداری و زوم برتری با hs10 است
دوربین CANON S95 هم گزینه خوبیه فقط قیمتش بالاتر از بودجه هست جون گذشته از امکانات و کیفیت خوبش ظریفه دیاف بازی داره و هم تو سرعت عکسبرداری هم کم شدن عمق میدان موثره . از طرفی قیمتی که تو بازار هست با گارانتی الرمس به همراه جلد غواصیشه که اگر اینا رو حذف کنی میشه همون 400 و خرده ای .
HS10 هم دوربین خوبیه ولی HS20 کامل شده اون هست با قیمت 500 تومن که شاید ارزونترش هم بتونی گیر بیاری و احتمال اینکه قیمتش افت کنه هم زیاده .
ممنون از همه دوستان اطلاعاتی که دادید رو در اختیار دوستم گذاشتم دیگه تصمیم گیری با خودش هست . باز هم ممنون از لطف شما
سلام.اگه بخواهي روش كار كردن با دوربينهاي حرفه اي رو ياد بگيري فقط HS10 ميتونه جوابگوي كارت باشه ولي بايد حوصله ات هم زياد باشه چون تنظيمات كاملا دستي اون كمي سخته.البته خود دوربين با 8G رم و يك محافظ لنز حدودا 480 هزار تومان برات آب ميخوره كه به عقيده بنده كه خيلي از فيزيك و تنظيمات دوربينهاي شبيه به حرفه اي لذت ميبرم ارزششو داره.
سلام
به نظر من همون طور که دوست عزیز اقای بحری فرمودن فوجی دوربینهای خوبی تو این رده داره که هم مدل دستی داره هم اتومات که hs10 و s200 دوربینهای خوبی تو این قیمتن البته شما اگه معلوم کنید برای چه مصارفی می خواهید دوستان بیشتر می تونن کمک کنند همون طور که نسبت به من دریغ نکردند ، مثلا برای مصارف خانگی من خودم دوربین های کامپکت رو می پسندم چون وزن کم به راحتی قابل حمل بودن و در یک کلام ادم مثل هفت تیر تو هر حالتی می تونه با هاش عکس بگیره ولی برای مصارف یه کم هنری تر و..... خب نه ولی فوجی تو رده های مشابه حرفه ای دوربین های خوبی داره
www.snapsort.com خواستید اینجام یه سری بزنید کاملا دوربین هارو به برند و مدل و ... تفکیک کرده و مقایسه هم کرده البته شما به امتیاز ها خیلی توجه نکنید ببینید چه فاکتور هایی واستون مهمتره
فقط
Canon G10 Or G11
متاسفانه قیمت دوربین رفته بالا و کسی که مبلغی رو برای دوربین خاصی در نظر گرفته بود الان باید یه رده پایینترشو بخره.
اگه من جای شما بودم یه دی70 نیکون کارکرده می خریدم
:::happy:::
تو این رنج اگه موجود باشه Canon S90 اگه بیشتر بخواهیدهزینه کنید Canon S95 که فرقش فقط فیلمبرداری HD میباشد.
از مزیتهای مهم این دو دوربین :
1- سنسور بزرگتر 1/1.7 نسبت به بسیاری از دوربینهای کامپکت که یکی ازدلایل نویز کمتر عکس شماست.
2-دیاف باز F2
3-تنظیمات دستی خوب.
4-فرمت RAW.
سلام دوستان
من نیاز به دوربین در این رنج قیمت و با شرایط زیر دارم
1- تا 400 تومن فقط و فقط برای خود دوربین ( رم و کیف و... موجوده و نیازی به خرید ندارم)
2- از نویز فراری هستم و هرچه نویز کمتر زندگی بهتر
3- میزان زوم مهم نیست
4- موضوع عکاسی خانوادگی و تفریحی است
5- فیلمبرداری فول اچ دی برام مهمه
6- به gps و فیلمبرداری سرعت بالا و...نیازی نیست البته اگر در کنار موارد مهمتر اینها هم باشه فرقی نداره
7- به من s95 و فوجی 550exr و نیکون 9100 معرفی شدند ولی شناختی ندارم
ممنون میشم در این انتخاب به من کمک کنید
S95 سنسور بزرگتری داره در نتیجه کیفیت عکاسی با اون بهتره گرچه فیلمبرداری اون کمی ضعیف هست( این مورد فیلم برداری سبب شد یک از دوستان که دوربین رو داشت اون رو بفروشه و g12 بگیره)
در مورد f550exr اگر نیازی به Raw ندارید می تونید f500exr رو انتخاب کنید زیرا gps آین دوربین برای ایران غیر فعال هست کیفیت این سری دوربین های فوجی عالیه نسبت به قیمتشون.. (f500exr رو بنده یک ماه و نیم پیش به قیمت 324 خریدم برای یکی از اقوام که الان هم راضی هست)
اگر خرید دست دوم براتون مهم نباشه g11 گزینه خیلی خوبیه
پ.ن: البته یک مسئله ای هم هست منو تنظیمات دوربین های کنون user friendly هستند ولی منو های فوجی یکم پیچیده تره.
کسی که با SX1 کار کرده باشه باید هم از نویز فراری باشه:::angry:::
من sx230 رو پیشنهاد میکنم. البته اگر واقعا این سیستم HS کارایی داشته باشد. در مورد فیلمبرداری به شخصه چون هم با SX1 کار کردم و هم با SX210 به نظرم کیفیت فیلم برداری 210 خیلی پایین بود البته این دوربین با کیفیت HD فیلم برداری می کند که به نظرم کیفیت پایین تر ربطی به این موضوع نداشت و در شرایط یکسان فیلم برداری با SX1 در حالت 640*480 از 210 در حالت HD هم بهتر بود.
سلام مجید جان. شما خودت استادی ولی به نظرم رو فول اچ دی بودن تاکید نگذار. اچ دی هم کافیه.
فایل پیوست 14164
xz1 و بعدش lx5 با محدوده دیافراگم فوق العاده میتونند بهترین انتخابها باشند . البته فکر کنم هر دو بالای 500 باشند همچنین s95
بعید میدونم از سنسور های 1 به 2.3 اینچی، تصویری با نویز در حد انتظار شما حاصل شه.
سلام دوستان
برای مصرف خانگی (هم عکاسی وهم فیلمبرداری) قصد خرید دوربین دیجیتال دارم.
حداکثر بودجه هم 400-450 هستش
در مورد دوربین اطلاعات کمی دارم و لطف میکنید اگه راهنماییم کنید
مواردی که به نظر من میرسه و شاید کامل نباشه و بعضی موارد رو به علت ندونستن ننوشته باشم :
- کیفیت عکس خوبی داشته باشه
- برای لرزش دست و عکس های محبط تاریک خوب جواب بده
- فیلم برداری خوبی داشته باشه
- کیفیت و عمر خوبی داشته باشه چون فکر نمیکنم تا مدت های بخوام عوضش کنم
- باتری خوبی داشته باشه ...
مدلهایی که خودم از فروم بهشون رسیدم موارد زیر هستش
Sony Cyber-Shot DSC-HX5
Sony Cyber-Shot DSC-TX9
Sony Cyber-shot HX7V
Sony Cyber-Shot DSC-H70
Sony Cyber-Shot DSC-T110
Sony Cyber-Shot DSC-HX9V
Canon PowerShot SX210 HS
Canon PowerShot SX220 HS
Canon PowerShot SX230 HS
Canon IXUS 310 HS
Fujifilm FinePix F500EXR
Fujifilm FinePix F550EXR
که کم هم نیستن
ولی نمیدونم کدومشونو انتخاب کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنین
با تشکر
چند روز پیش جمهوری بودم دیدم چقدر قیمت دوربینها بالا رفته ولی رفتم نمایندگی پاناسونیک دیدم LX3 رو با کیف و رم به قیمت 450 میدادن از ارزون بودن این دوربین حرفه ای واقعا تعجب کردم .
البته تعجب بیشتر من از اینه که تو این رنج قیمت باز هم همه در تردیدن که چی بخرن .(البته زوم پایینش رو که نزدیک 4 برابر هست رو باید در نظر گرفت)
lx3
دوربینی بسیار بسیار عالیست با اینکه محصول 2008 است و dis.c شده کیفیتی تصویر و نویز همتا یا بسیار نزدیک به s90,s95,lx5 دارد. ( مقایسه از سایت dp )
کاش زومش 4 بود. زوم 2.5 برابر است : f/2-2.8 24mm-60mmنقل قول:
البته زوم پایینش رو که نزدیک 4 برابر هست رو باید در نظر گرفت
مجید جان اگر قیمت 2 مورد پست قبلی بالا بود حتما توجه خاص به LX3 داشته باش. روزبه احسانی دوربینو داره میتونی با وی رای زنی کنی:)
با سلام
من دوربین فوجیf550 exr رو بهتون پیشنهاد میکنم که امکانات زیاد و عکسهای خوبی میگیره.البته اگه اندازه دوربین براتون مهم نیست فوجی hs 10 از اون بهتره واگه بتونید کمی بیشتر کنید فوجی hs 20exr از همشون بهتره و امکانات خیلی خوبی داره.برای اطلاعات بیشتر میتونید به لینکهای زیر سر بزنید
http://forum.akkasee.com/f48/t13897.html
http://forum.akkasee.com/f48/t11435.html
http://forum.akkasee.com/f48/t14726.html
درودنقل قول:
سلام دوستان
برای مصرف خانگی (هم عکاسی وهم فیلمبرداری) قصد خرید دوربین دیجیتال دارم.
حداکثر بودجه هم 400-450 هستش
در مورد دوربین اطلاعات کمی دارم و لطف میکنید اگه راهنماییم کنید
مواردی که به نظر من میرسه و شاید کامل نباشه و بعضی موارد رو به علت ندونستن ننوشته باشم :
- کیفیت عکس خوبی داشته باشه
- برای لرزش دست و عکس های محبط تاریک خوب جواب بده
- فیلم برداری خوبی داشته باشه
- کیفیت و عمر خوبی داشته باشه چون فکر نمیکنم تا مدت های بخوام عوضش کنم
- باتری خوبی داشته باشه ...
مدلهایی که خودم از فروم بهشون رسیدم موارد زیر هستش
Sony Cyber-Shot DSC-HX5
Sony Cyber-Shot DSC-TX9
Sony Cyber-shot HX7V
Sony Cyber-Shot DSC-H70
Sony Cyber-Shot DSC-T110
Sony Cyber-Shot DSC-HX9V
Canon PowerShot SX210 HS
Canon PowerShot SX220 HS
Canon PowerShot SX230 HS
Canon IXUS 310 HS
Fujifilm FinePix F500EXR
Fujifilm FinePix F550EXR
که کم هم نیستن
ولی نمیدونم کدومشونو انتخاب کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنین
با تشکر
لطفا از این پس سوالتون رو فقط در یک جا مطرح بفرمایید . شما در تاپیک "راهنمای برای خرید کامپکت" یک بار این سوال رو بیان کرده بودید . به شما توصیه می کنم بر اساس قوانین ، دست به موازی کاری نزدید . اگر هم در اونجا به پاسخ خوبی نرسیدید ، لطفا همونجا رفع ابهام کنید نه اینکه یک سوال در دو جبهه پیگیری کنید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
دوست عزیز با توجه به موارد کاربردتون توی این رنج قیمت کانن sx220 رو بهتون پیشنهاد میکنم.