سلام دوستان خسته نباشید
یه مدل دوربین با هزینه 400 تومان به من معرفی کنید . برای شخصی که به صورت حرفه ای کار نکرده و الان میخواد عکاسی هنری یاد بگیره و انجام بده . ممنون از لطفتون
سلام دوستان خسته نباشید
یه مدل دوربین با هزینه 400 تومان به من معرفی کنید . برای شخصی که به صورت حرفه ای کار نکرده و الان میخواد عکاسی هنری یاد بگیره و انجام بده . ممنون از لطفتون
اگه برای مقاصد هنری میخواهید احتمالا باید تنظیمات دستی داشته باشه و بتونی باهاش عمق میدان کمی برای برجسته کردن سوژت داشته باشی .
اگر درسته میتونم فوجی اس200 رو پیشنهاد میکنم . سنسور بزرگ و دیافراگم 2.8 و تنظیمات کامل دستی میتونه انتظاراتتون رو با این قیمت برآورده کنه فقط لنز نه چندان واید و وزن زیادش تو ذوق میزنه .البته اف200 هم هست با قیمت کمتر .
فقط کاش انتظاراتتون رو کاملتر ذکر میکردید .
Fujifilm HS10
يكي ازدوستان علاقمند به عكاسي هفته پيش از من براي خريد دوربين در همين رنج مشاوره خواست ومنم با توجه به اينكه SLR نميخواست همين HS10 رو پيشنهاد دادم كه بعد از خريدش به شدت ازش خوشش اومده بود و منم در مدت كوتاهي كه باهاش كار كردم احساس بدي بهش نداشتم.(خوب بود)
براي علاقمندان مي تونه گزينه مناسبي در اين رنج باشه.
تو این رنج قیمت s200 کاملا بهتر است گرچه تو فیلمبرداری و زوم برتری با hs10 است
FD master
دوربین CANON S95 هم گزینه خوبیه فقط قیمتش بالاتر از بودجه هست جون گذشته از امکانات و کیفیت خوبش ظریفه دیاف بازی داره و هم تو سرعت عکسبرداری هم کم شدن عمق میدان موثره . از طرفی قیمتی که تو بازار هست با گارانتی الرمس به همراه جلد غواصیشه که اگر اینا رو حذف کنی میشه همون 400 و خرده ای .
HS10 هم دوربین خوبیه ولی HS20 کامل شده اون هست با قیمت 500 تومن که شاید ارزونترش هم بتونی گیر بیاری و احتمال اینکه قیمتش افت کنه هم زیاده .
ممنون از همه دوستان اطلاعاتی که دادید رو در اختیار دوستم گذاشتم دیگه تصمیم گیری با خودش هست . باز هم ممنون از لطف شما