؟SLR یا SLR-Like حدود قیمت 850 هزار تومان
دلایل خود را بفرمائید
؟SLR یا SLR-Like حدود قیمت 850 هزار تومان
دلایل خود را بفرمائید
دوست عزیز شما یه سوال کلی پرسیدی که بارها در موردش صحبت شده و نمیشه جواب قاطع و درستی بهش داد مگر اینکه مصرف شما و نوع کار شما مشخص باشه . چیزی که مشخصه یک نفر که عکاسی رو میدونه و کار کرده و قصد ادامه و پیشرفت تو زمینه دیجیتال رو داره SLR رو انتخاب میکنه ....
ولی خیلی ها هستن که برای مصرف عادی و نیمه حرفه ای میخوان و علاوه بر این دیگه نمیتونن بیشتر از این برای خرید لنز و سایر لوازم یک SLR هزینه بکنن . و اینجسات که یک SLRlike با به طور مثال 12 x زوم اپتیکال و سایر مشخصات فنی خوب میتونه یه انتخاب خوب باشه ....
ولی بنده به شخصه SLR رو انتخاب میکردم با توچجه به کارکردم ... ولی نظرات مختلفه و.
البته این رو توجه داشته باش که این تازه قیمت Base خرید یک دوربین SLR هستشو شما حدقال 100 تمون برای کارت - کیف و سایر لواز باید کنار بگذاری .
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
به نظر من SLR-Like
چون بي دردسر و با قيمت پايين تر امكانات بسيار خوبي در اختيارت ميذاره
... بعد از R1 سوني ميشه به اين نتيجه رسيد كه SLR-Like هم به درد هر نوع استفاده ي حرفه اي ميخوره .
با سلام. البته دوربینهای SLR درد سر ندارند و SLR-Like ها فقط در بعضی موارد مشابه امکانات حرفه ای SLR ها را میدهند و اگر از تمامی جهات مزیتهای SLR ها را داشته باشند دیگر به آنها SLR-Like گفته نمیشد. در ضمن دوست ما گفتند در حدود قیمت 800000 هزار تومان که شما میفرمایید SLR-Like ارزانتر است و مطمن باشید که بی جهت SLR ها گرانتر نیستند و امکانات بیشتری دارند. به نظر من شما نیازهای خود را بسنجید و ببینید در نهایت کدام یک برای شما مفید تر خواهد بود.
به نظر من این بیشتر به این بستگی داره که آیا میتونید بعد از خرید دوربین خرجهای دیگه ایرو حتی بعضی وقتا بیشتر از خود دوربین رو بپردازید؟ اگه بله DSLR بهترین انتخاب هستش یه امکان دیگم هستش و اون اینکه آیا میخواین یه دوربین جم و جور داشته باشید و همه جا بتونید با خودتون ببرید یا نه؟ اگه بله SLR-Like بهترین انتخاب هستش...
با سلام. به نظر من الزامی ندارد که برای استفاده از خدمات انحصاری SLR خرجهای سنگین را متحمل شوید. از طرفی میتوان گفت که SLR-Like ها هم آن قدرها هم نسبت به SLR ها کوچکتر نیستند و حتی در بعضی موارد سایز آنها به SLR ها بیشتر نزدیک است تا به کامپکتها. در ضمن دوربینهای SLR هم میتوان با خود همه جه برد.
به نوع استفاده شما بستگی دارد اما دوربین های شبه اس ال ار امکانات و کیفیت مناسبی دارند و به خاطر رقابت زیادی که در این رده بین کمپانی ها وجود دارد قیمت مناسب تری هم دارند.
در مورد اس ال ار علاوه بر نیازتان باید به فکر پرداخت هزینه های بعدی هم باشید.
به عنوان مثال دوربین پرو وان کنون حدود هفتصد هزارتومان قیمت دارد که یک لنز سری ال روش هست. اما به فرض اگر 350دی بخرید مجبورید به عنوان مثال ششصد هزار تومان هم برای لنز 17 -85 خرج کنید که سری ال هم نیست.
مسئله سنگین و حجیم بودن اس ال ار هم بسیار جدی ست. اگر می خواهید دوربین در اکثر مواقع همراهتان باشد و یا مثل من به سفرهای پیاده روی چند روزه و کوهنوردی می روید شبه اس ال ار انتخاب بهتری است در غیر این صورت در هنگام بستن کوله مجبورید ( باز مثل من!) دروبین تان را درخانه جا بگذارید.
yashar
Canon 20D
اجازه بدید من هم یک پاسخ صریح و به دور از ابهام عرض کنم: SLR-Likeنوشته اصلی توسط amir safa
دلیل: مناسبترین SLR در تعادل قیمت و کیفیت Canon 350D است به قیمت 850000 تومان . وقتی این دوربین را خریدید ، اونوقت متوجه میشید که به خیلی چیزهای دیگه هم نیاز هست مثل کارت حافظه ، کیف ، لنز تکمیلی . که اینها حداقل 300000 تومان دیگه لازم داره !
هادی هژیرآذر