سلام
خوب تصمیم گرفتم عکاسی رو شروع کنم.چون خیلی علاقه مندم
با هزینه ی 400 هزار تومان چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟
شرمنده که اسم تاپیک اشتباه شده
ممنون
سلام
خوب تصمیم گرفتم عکاسی رو شروع کنم.چون خیلی علاقه مندم
با هزینه ی 400 هزار تومان چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟
شرمنده که اسم تاپیک اشتباه شده
ممنون
ویرایش توسط hamid ir : Saturday 9 December 2006 در ساعت 20:06
من اسم تاپيك را برايتان درست كردم. فقط شما تعريفي از نيازتان ارائه نداديد تا بتوان برايتان پيشنهادي داد. مثل اين است كه برويد دكتر بگوييد چه دارويي بخورم بدون اينكه بگوييد چه ناراحتي داريد.! بنويسيد چه موارد و امكاناتي برايتان مهم است.
ممنون از تغییر اسم تاپیک
والا میگم.من تازه میخوام عکاسی رو شروع کنم.واسه همین نیازم رو نمیدونم چون کاری نکردم هنوز عکسی نگرفتم
ولی چیزایی که دوست دارم دوربینم داشته باشه یکی لرزش گیرش خوب و مناسب باشه و شاتر بالایی داشته باشه.برای عکاسی در سبک و مدل ماکرو هم قابل استفاده باشه
ممنون
سلام...
به نظرم S3 کنون باید خوب باشه.اما اگر بیشتر توضیح بدین خیلی خوبه ، مثلا مورد استفاده ی شما چیه و برای چه نوع عکاسی دوربین رو میخواهید.مثلا خانوادگی ، تفریحی ، منظره ، ماکرو گرافی ، ورزشی
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام...
به نظرم شما باید بین Fuji S9500 & Canon S3 IS & Panasonic Lumix DMC-FZ5 & Sony DSC-H2 یکی رو انتخاب کنید.هر چند که Canon S3 IS پیشنهاد میشه.
اما هیچ کدام حرفه ای نیستند و تنها بر مبنای قیمت و تا حدودی نزدیک به خواست شما.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اگه بتونيد 135 تا روش بگذاريد و نيكون دي 50 بگيريد خيلي خوبه بدرد همه كارم ميخوره .
ممنون از توضیحاتتونسلام...
به نظرم شما باید بین Fuji S9500 & Canon S3 IS & Panasonic Lumix DMC-FZ5 & Sony DSC-H2 یکی رو انتخاب کنید.هر چند که Canon S3 IS پیشنهاد میشه.
اما هیچ کدام حرفه ای نیستند و تنها بر مبنای قیمت و تا حدودی نزدیک به خواست شما.
فعلاً میخوام پایه ها و اصول عکاسی رو یاد بگیرم واسه همین قصد ندارم هزینه ی زیادی برای دوربین کنم
ممنون و موفق باشید
ممنون از پیشنهادتون ولی فعلاً نمیتونم هزینه رو به بیش از این افزایش بدماگه بتونيد 135 تا روش بگذاريد و نيكون دي 50 بگيريد خيلي خوبه بدرد همه كارم ميخوره .
موفق باشید
fuji ، s6000 و s9500 هم فکر کنم به 400 رسيده باشن که انتخاب بدی نيستن .
کمی از دوربينای توی اين رده کامل تر هستن .
a610