سلام
میخاستم در مورد خرید دوربین آنالوگی با قیمتی حدود 150 الی 200 اطلاعات بگیرم.
ممنون میشم.
سلام
میخاستم در مورد خرید دوربین آنالوگی با قیمتی حدود 150 الی 200 اطلاعات بگیرم.
ممنون میشم.
با درود
به این شاخه نگاهی کنید کمک خواهد کرد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3955
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام
به نظر من Praktica-mtl5b هم اگه تمیزشو گیر بیارید, بد دوربینی نیست.
من مینولتا Dynax 3 یا 4 ( این دو دقیقا یکی هستند، یکی برای عرضه در اروپا و دیگری در آسیاست) را پیشنهاد می کنم.
دوربین بسیار خوب با امکانات و تنظیمات کامل و البته دوست داشتنی:) است. در ضمن در بین دوربین های SLR یکی از کوچکترین و سبک ترین بدنه ها را دارد.
اگر علاقه مند به خرید هستید. فروشگاه کانون شماره یک بلوار کشاورز. این دوربین را با یک لنز 70-35 (مطمئن نیستم) و یک کیف ارژینال 100 هزار تومان می داد که بدجور می ارزد.
سلام
درسته من ساعتي پيش اونجا بودم Dynax 3 است كه به اين قيمت ( واقعن مفت شده دوربين هاي فيلمي) مي دهند ولي در مغازه موجود نداشتند كه لنز رو چك كنم ( گفتند فكر مي كنند 35-80 باشد)
دوربين Canon Eos 300X رو با لنز 90-28 مي گويند 290 تومن ( خداييش دوربينمو خوب مي گم چرا كسي نمي خره ؟ :biggrin: )
البته با توجه به اينكه كمپاني مينولتا ديگه دوربين توليد نمي كنه در آينده براي خريد لنز و ساير تجهيزات اين دوربين مشكل خواهيد داشت ( لنز اين دوربين به دوربين ديجيتال سوني آلفا و SLR هاي آينده ي سوني مي خوره ولي برعكسش نه ! )
فرهاد حسيني
نمی دونی آقا فرهاد چقدر غصه ام شد وقتی مینولتا گفت: دیگه دوربین نمی سازم!:(