سلام دوستان
من قصد خرید یک دوربین دییتال داشتم با بودجه 350 تا 400 ، برای من سبکی و نازکی خیلی مهم است. در ضمن شنیدم که کداک و پاناسونیک مارکهای خوبی هستند.....لطفا در این زمینه راهنمائی بفرمائید.
سلام دوستان
من قصد خرید یک دوربین دییتال داشتم با بودجه 350 تا 400 ، برای من سبکی و نازکی خیلی مهم است. در ضمن شنیدم که کداک و پاناسونیک مارکهای خوبی هستند.....لطفا در این زمینه راهنمائی بفرمائید.
درود
اول ورودتان را به تالار عکاسی خوش آمد میگم
نسبت به بودجه ای که فرمودید من canon 900ti رو
یشنهاد میکنم
البته این دوربین خیلی نازک نیست !
ولی خب مزیتهای دیگه ای داره !
نوری
canon ixus 900Ti
برای کار تو می تونه بهترین دوربین باشه اگه فقط عکس های خانوادگی و دور همی بخوای بگیری
اگه فاکتور نازک بودن حذف بشه canon s3is ظرفیت های بیشتری داره و لنز خیلی خوبی رو دوربینه.
900Ti با گارانتی آفومار و بیمه 411 تومنه
سام مقدم
سام مقدم
سلام
خوبه که شما حداقل, علاوه بر قيمت, يک خصوصيت هم ذکر کرديد, با اين قيمت و خصوصیت من:
Canon-IXUS 800 IS = 330000
PENTAX-A20 = 340000 ---- فيلمبرداري عالي با حجم خيلي کم
Panasonic-FX30 = 330000 --- لرزشگير عالي+ کيف و مموري512
Panasonic-FX50 = 345000 --- مشابه فوق
SONY-T50 = 390000
SONY-T10 = 340000
Kodak-V610 = 370000 ----- دو لنز+ بلوتوث!!!!
رو توصيه ميکنم. (قيمتها بر حسب تومان اند)
دوستان به نظر شما کدام بهتر است ؟
kodak v705 یا panasonic FX30
قبلا بحثي در مورد مدل قبلي داشته ايم، اين مدلها دو لنز و دو حسگر دارند، در آن مدل لنز ثابت وايد بود با سه شات پانوراماي کامل ميگرفت و لنز ديگر هم زوم مانند ساير دوربينهادر ضمن تفاوت کداک با 2 لنز با دوربین معمولی چی است ؟
در اين مدل که ذکر شده دامنه 10x زوم اپتيکال به دو بخش 38-114mm و 130-380mm تقسيم شده است و در مقابل هر لنز ccd مستقلي قرار دارد
حسني که ميتوان بيان کرد دستيابي با دامنه زوم بالا در بدنه اي فانتزي
من از نمونه عکسها و قابليتهاي اين دوربينها بي اطلاع هستم اما فکر ميکنم عنوان فانتزي بهترين توصيف براي ايشان باشد