پاسخ: با بودجه 1 میلیون و 200 تومنی چه دوربین و لنزی میشه خرید؟؟؟
خیلی ساده و ابتدایی در حد فهم من : ببینید این اعداد فکر کنم به قول آقا کاوه دامنه ی لنز شما هستند
یعنی لنز 55_18 بین 18 م م تا 55 م م است بسیار بسیار ساده و ابتدایی یعنی اینکه: حد واید شما 18 است و تله ی شما در این لنز 55 است اگه آرشیو مقالات سایت رو مطالعه کنید خیلی بهتر از من توضیح داده.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
من از روي حرف هاتون به اين نتيجه رسيدم كه علاقه نداريد !
اگر علاقه داشتيد وقتي مي ديديد مقاله پر از كلمات قلنبه و سلنبه ايست كه شما متوجه نمي شيد به سراغ منابع بيشتري مي رفتيد و هر جور شده خودتونو به دنياي عكاسي نزديك تر مي كرديد.
با سلام،
دقیقاً با گفته های فرهاد خان موافقم.
دوست عزیز لطفاً برای خرید دوربین عجله نکنید و اگر عللاقه مند به یادگیری عکاسی دیجیتال هستید مقالات و تاپیک های این سایت رو به دقت مطالعه کنید، در مدت زمان کمی این کلمات قلمبه سلمبه ای که می فرمایید برایتان سهل و آسان خواهد شد.
بنده نزدیک 3 ماهه که این سایت رو بررسی می کنم و در کل تونستم نتایج خوبی برای خرید دوربین بگیرم، کما اینکه اگر بی مطالعه خرید دوربینی را با توصیه های دوستان عزیز انجام می دادم در آینده به علت تفاوت دیدگاه و نیازها پشیمان می شدم. ;-)
چی شد .....
کامپکت یا همون 350 d
سلام....
والله بعضی از مقالات زیاد هم تخصصی نیست به خدا ، اتقاقا برای افراد آماتور تدوین شده...
به خدا اگر این مقاله رو بخوانید به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده میشود....
بحث اصلا حوصله نیست ، بنده ( به شهادت دوستان ) بسیار با حوصله هستم واصلا مشکلی برای توضیح دوباره ی مسائل ندارم ، اما در این مقاله کاملا درباره ی سوال شما پاسخ داده شده است . این پاسخ به صورت بصری است و بهتر توضیح داده اند با نثری شیوا و قابل فهم....
مقدمه ای بر معرفی مفاهيم فنی لنزها
در کل با فرهاد جان موافقم......
کمت اینکه بعد از خوندن این مقاله ها به این نتیجه برسی که دوربین دیگه ای (مثلاً sony R1) می خوره
فکر کنم لنز EF-28-138 is USM انتخاب خیلی خوبی باشه برات که حدود 550 تومنه
سلام....
بنده اصلا این لنز EF-28-138 is USM رو پیشنهاد نمیدم....
چرا ؟؟؟
چون شما دارای یک دوربین دیجیتال با کراپ1.6 خواهید بود و 28 بر روی دوربین شما تقریبا معادل 45 و این یعنی عملا شما هیچ گونه وایدی ندارید ، و عملا یک لنز نرمال دارید....
با این قیمت به سراغ 18-200 OS سیگما بروید.....
من فکر کنم نظر فرهاد جان هم خوب بود ....
Canon EFS 17-85 IS