توجه داريد كه بودجه رو گفتن 500 هزار تومن . پس بهترين گزينه بايد تو اين قيمت معرفي بشه .
s3is تقريبا 380 هست با تجهيزات جانبي ميشه حدود 440 . اما فوجي s9600 خودش حدود 440 هست كه با تجهيزات جانبيش ميشه 500 .
از اين بگذريم كه فوجي 9600 نه مگاپيكسله در مقابل s3is كه 6 مگاپيكسل هست از طرف ديگه از اين بازم بگذريم كه سنتور s3is 1/2.5 هست در حالي كه سنسور فوجي به مراتب بزرگتر و 1/1/6 هستش .
بازم از خوش دستي فوجي كه بگذريم ميرسيم به ايزوي بالاي 1600 در قبال ايزوي 800 كه بازم هرجوري فكر كنيد تو دوربينهاي كامپكت و dslr like هميشه فوجي سرتر بوده تو مساله iso . البته s3is داراي تله ي بهتر و فوجي داراي لنز وايد بهتر هستش .فوجي 9600 تا 30 ثانيه قابليت باز نگه داشتن شاتر رو داره كه در برابر 15 ثانيه s3is از نظر من مزيته.ضمن اينكه فوجي قابليت استفاده از فلاش اكسترنال رو داره در حالي كه s3is نداره.s3is داراي لرزش گير هست كه خوب در تله كاربرد زيادي داره اما فوجي فاقد لرزش گير هست . در عوض فوجي كيفيت lcd بسيار بالاتري نسبت به s3is داره كه اين مزيت غير قابل انكاره . هر 2 دوربين قابليت ذخيره فيلم رو هم با كيفيت خوب دارند.
9600 به مراتب سنگينتر اما خوش دست تر و خوش استيل تر از s3is هستش .
من جاي اين دوستمون بودم بدون هيچ تاملي ميرفتم سراغ 9600 .