سلام دوستان
با تشکر فراوان از وحید جان و بهنام جان
اگه شما نبودین ما چیکار می کردیم:)
سلام دوستان
با تشکر فراوان از وحید جان و بهنام جان
اگه شما نبودین ما چیکار می کردیم:)
ویرایش توسط nabster : Monday 25 June 2007 در ساعت 14:04
پویا فارسی(NABSTER)
وحید جان فرق حافظه ی Sd-c با Sd-hc چیه؟؟؟
راستی این Af و Ae چیه؟
با تشکر فراوان
پویا فارسی(NABSTER)
سلام
کارتهای SD-HC اصولا" تکنولوژِی پیشرفته تری دارند و به همین دلیل سرعت تبادل اطلاعات بالاتری دارند و حجم اطلاعات بیشتری را در خود جای میدهند.
AFL به معنی قفل فوکوس است (Auto Focus Lock): یعنی شما بر روی نقطه ای مثلا" در 2 متری فوکوس میکنید و با فعال کردن این قفل به هر طرف که نشانه بروید فقط بر روی نقاطی به شعاع 2 متر واضح میشود.
**کاربرد= وقتی که به هر دلیل نتوانید روی جسمی فوکوس کنید میتوانید بر روی نقطه ای با فاصله تقریبا" برابر ( نسبت به دوربین) فوکوس کرده و بعد به سمت شئ اصلی نشانه بروید ( مثلا" وقتی که می خواهید از جسمی در پشت شیشه عکس بگیرید ولی دوربین بر روی شیشه فوکوس میکند!!)
AEL به معنی قفل نور سنجی است (Auto Exposure Lock): یعنی شما در یک اتاق تاریک هم میتوانید طوری نور سنجی کنید که داخل اتاق واضح و روشن بیفتد و بیرون اتاق ( از پنجره یا در یا..) بطور کامل سفید میشود یا نور سنجی را بر اساس نور بیرون تنظیم کنید که در این حالت بیرون واضح و داخا کاملا" تاریک میشود.
**کاربرد= وقتی که بخواهید از جسمی که پشت آن روشن است عکس بگیرید یا .....
FEL همان قفل نورسنجی در زمانی که فلاش فعال است میباشد (Flash Exposure Lock )
.
.
قرار نبود سوالهای محرمانه رو تو این تاپیک بپرسی!!! نا سلامتی یک S3 داری گفتن, یک چیزی....:biggrin:
مرسی وحید جان از راهنمایی خوبت
اقا شرمنده سوال محرمانه اینجا پرسیدم یه تاپیک برای این کار به من معرفی کن
با تشکر فراوان از آقا وحید گل:)
پویا فارسی(NABSTER)
اتفاقن وحید جان همه ی پست هارو خوندم
هم فرمت raw و هم اون 24 صفحه رو
آقا شرمنده حواسم نبود
با تشکر
پویا فارسی(NABSTER)
دوستان سلام
لطفن کمک کنید
پرینتر حدود 200000 تومن چی بگیرم؟؟؟
با تشکر:)
پویا فارسی(NABSTER)
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه جان شرمنده
آقا مارکش کانن باشه قطعش a4 or a3
با سپاس فراوان
پویا فارسی(NABSTER)
مدیران انتقال دهند.......
حالا حتما باید کنون باشه ؟
هنوز هیچی نشده تو هم به فراکسیون کنونیان رفتی ؟
با این بودجه به نظرم اپسون ها مناسب هستند....
اما اگر بر روی کنون اصرار داری ( که به نظر من اصلا اشکالی نداره ، تو میخواهی از آن استفاده کنی و لذت ببری و نباید من نظرم رو بر شما تحمیل کنم ، پس کنون یا اپسون فرقی ندارد ، مهم رضایت شما است با بهترین کارایی ) بنده فردا یکی دو مدل خوب با مشخصات کامل معرفی میکنم...
بگذار اول تحقیقات کنم ، شنیده ام مدل های جدید کنون به بازار آمده، اگر اپسون نیاز بود همین حالا کلی مدل غرض میکردم ، اما برای کنون نیاز به تحقیق بیشتر است....
پس فردا نظر میدهم ؛ هر چند دوستان و اساتید تشریف دارند....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson