سلام
راستش من هیچ اصراری نداشتم كه دوستم A570 IS بخره...حتی اصرار نداشتم كه كانن بخره!!! چون میدونستم كه حوصله تنظیمات و ...نداره و از زوم بالا هم خوشش میاد, بهش Panasonic-LZ7 رو پیشنهاد كردم و خودش هم وقتی تو دستش گرفت خیلی خوشش اومد, ولی لب و لوچش آویزون بود كه همه میگن كانن بهترینه و لنزهاش فلانه و ....برای همین گفتم تو همین كانن رو بگیر كه اگه دو روز دیگه عكسهات مالی نشد, نیای یقه منو بگیری, ولی نظرم رو دادم.
حالا چرا آ710 نگرفتیم...چون قیمتش 70-60 تومان با 570 فرق داشت و بعد با آن لوازم و...باز هم قیمت S3 IS میشد و ...این ماجرا همچنان ادامه داشت.
در مورد مموری 4 گیگ هم باز نظر خودش بود, چون فیلمبرداری براش مهم بود,اگه نه من خودم مموری 1 گیگ دارم و اصلا" هم نیازی به بیشترش ندارم.
تو همین فوروم كسی بود كه یك A540 خرید و بعد حدود 7-6 پیكسل سوخته روی سنسورش پیدا شده بود و وقتی برده بود دفتر اصلی شركت (پارس الرمس) تره هم برای حرفش خرد نكرده بودند, در صورتی كه شركت كانن بابت این ایراد توسط ایمیل عذرخواهی كرده بود و گفته بود كه شامل خدمات گارانتی میشود!!!
ولی بعد از آن یكی از دوستان یك S5 IS با همین گارانتی خریده بود و تنها ایراد آن این بود كه نور LCD آن كمی بیش از معمول زیاد بوده!!!! و شركت پارس الرمس هم دوربین را كلا" عوض كرد!!!!
و یكی دیگر از دوستان هم S3 IS اش مشكل پیدا كرده بود (مشكلش یادم نیست) و اینبار تعمیر كردند, البته این بار در مدتی كه دوربین در حال تعمیر بوده, یك دوربین امانتی در اختیارش گذاشته بودند!!!!!
حالا چرا آن دفعه آنجور و این دفعات اینجور....
به هر حال امیدوارم هر كسی با هر گارانتیی میخرد, به مشكل نخورد, اگر نه نمیشود از هیچ چیز مطمئن بود.
اگر منظورتون منم, كه من اصلا" ادعای تجربه ندارم , دوستان دیگر هم از قطعا" از جدلهای بیمورد خوششان نمیاد, ولی خواستم دلیل پیشنهادم رو روشن كرده باشم, همه ما فقط تو این تاپیكها پست میزنیم تا دوستامون بتونن انتخاب بهتری داشته باشند.
در هر صورت....ما مخلص شماییم.