پاسخ: با 400000 تومان چی بخریم
سلام اقا پویا...
با مشخصاتی که شما می خواهید سونی DSC-H7 خیلی مناسبه...
15 برابر زوم اپتیکال داره (می تونین بش لنزم اضافه کنید)
لرزشگیر اپتیکال داره
8 مگاپیکسله
باطری لیتیوم
برای مشخصات بیشتر به www.kaman-co.com مراجعه کنید...
توی دوربین های این قیمت برای عکاسی تو شب خوبه...
سلام دوستان واقعيتش اولين پست من هست و مزاحمت براي شما من قبلها دوربين مينولتا 101 داشتم با 2 عدد لنز كه در حد اماتور كارهايي كردم الا ميخوام يه دور بين ديجيتال تا 450 بخرم مثلما" نميشه همه كار باهاش كرد ولي اگه راهنمايي كنيد منون ميشم ئوربيني ميخوام كه ناميد نكنه تو عكاسي ممنون از شما
بازم برای شما هم همون H7 سونی رو پیشنهاد می کنم اقا فرید...با یه لنز واید (احتمالا)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooya_sardar
از راهنمایتون ممنونم
ولی یه سوال ؟؟
آیا تویه برند نیكون یا كانون دوربینی به این قیمت هست؟
مشكلی هم با بزرگ و كوچیك سایزش ندارم ؟؟
بله اقا پویا...
کانن مدل S5 IS هست...
Sony DSC-H7 Canon S5 IS
Optical zoom : 15x 12x
Battery : Li-ion AA
سونی سرعت شاتر بیشتری داره (4000/1 ثانیه) و امکان Dynamic Range Optimization (بهبود سایه ها) رو داره و مبدل های لنزش به راحتی گیر میاد...کانن بدنه محکمتری داره ولی باطری و شارژر نداره - DRO نداره سرعتش کلا کمتره و غیر از اینکه لوازم جانبیش سخت گیر میاد (یا اصلا گیر نمیاد...) خدماتشم به خوبی شونی نیست...
ولی روی هم رفته دوربین خیلی خوبیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooya_sardar
اینجانب قصد خرید دوربین دیجیتال با بوجه 400000 تومان را دارم نوع استفاده من هم خانوادگی یكمی هم میخواهم عكاسی یاد بگیرم
ضمنا 3 مورد هم برام مهمه
1 - زوم خوبی داشته باشه
2- لنز خوبی داشته باشه (كیفیت خوبی داشته باشه)
3- تو شب هم خوب عكس بگیره
4-كار باهشم راحت باشه
البته همه موارد ممكن تو یه نمونه جمع نشه ولی شما برندهای مختلف را به من معرفی كنید
مدل پيشنهادي قطعا كانن s5 هست. معمولا s5 رو با sony h9 مقايسه ميكنن، ولي در دوربين عكاسي، سوني كجا و كانن كجا........ :::evilvsangel:::
نيكون هم در دوربين هاي كامپكت اصلا مطرح نيست... خيالت راحت... اصل دوربيني با زوم بيشتر از 3 يا 4x نداره (جز در زمانهاي قديم كه يه 10x داشت)
اما برات از s5 بگم كه هر 4 موردي كه برات مهمه رو داره (يا همون 3 مورد!!!!!!)
1- زوم 12x
2- لنزش كه مال خود كاننه و در مقايسه با دوربينهاي هم رده، ديافراگم باز تري در حالت تله داره كه نشان از كيفيت بهترش هست
3- (اگر منظورت از شب، عكاسي در نور كم هست، ميشه گفت) s5 بهترين تكنولوژي لرزشگير رو داره كه رو لنز قرار داره (مال سوني از نوع ccd shift هست كه به لرزشگيرهاي اپتيكي نميرسه)
(اگر هم منظورت عكاسي از شب و با نوردهي چند ثانيه هست كه باز هم از اين نظر دوربين هاي كانن از نظر كيفيت خروجي، از همه يه سر و گردن بالاتر هستن)
4- محصولات كانن اصولا از نظر راحتي كار كردن با آنها معروف هستند. جداً ميشه بهشون گفت "user friendly"
اين مورد 4 خيلي مهمه.... خيلي. اگر نميگفتيش، بهت پيشنهاد ميدادم Fuji s9600 يا s9500 رو بگيري... ولي من با اونها هم كار كردم... براي من كه كاننكار هستم، اصلا قابل تحمل نبود! خيلي دوربين كنديه و كار كردن باهاش سخته مخصوصا اگر ساير افراد خانواده يه موقع بخوان عكس بندازن ممكنه منصرف بشن!!! :::angry:::
نتيجه:
در خريد s5 شك نكن. فقط بگم كه موقع خريد به اينكه ميگن ژاپني يا چيني توجه نكن. قضيه اينه كه canon بعد از اينكه يه مدت يه مدل رو در ژاپن توليد ميكنه، توليدش رو به كارخانهاش در چين منتقل ميكنه. اما چرا جنس چيني ارزونتره؟؟؟ به اين دليل كه كارگر چيني هم ارزونتره و قيمت تمام شده دوربين كاهش پيدا ميكنه.
پس كانن، چه made in Japan و چه made in China هردو در كارخانه كانن توليد ميشوند. يكي در خاك ژاپن توسط كارگر ژاپني، ديگري در خاك چين توسط كارگر چيني (كه ارزانتر است)
اطلاعاتم بروزه... همين 2-3روز پيش براي يك نفر خريدم. چيني رو با گارانتي متفرقه ميتوني حدود 350-360 پيدا كني. ژاپنياش هم تقريبا 40 تومن گرونتره. هر كدوم هم با يه گارانتي عالي، دوباره 40 تومن گرونتر ميشن...
(البته اين قيمتها مال جمهوريه! جاهاي ديگه احتمالا گرونتر ميدن)
من بودم چيني با گارانتي خوب ميگرفتم با يه شارژر خوب و يك سري باتري اضافه و مخلفات! :launch:
اوه اوه اوه!!!
يادم رفت يه چيز مهم رو بگم.......
نميدونم اطلاع داريد يا نه... يك عده آدم خيّر و دلسوز دور هم جمع شدن و دوربين هاي كانن را هك كردند!
خدا ميدونه اين هك ها گاهي اوقات چقدر بكار آدم ميان!
من هك مخصوص s2 رو ريختم رو دوربين خودم و ازش استفاده ميكنم...
درحال حاضر هنوز s5 هك نشده اما اگر كسي s5 بگيره كافيه كمي صبر كنه تا هك مخصوص اون هم منتشر بشه. دليل اينكه هنوز هك نشده اينه كه s5 نسبت به s2 از يك پردازنده جديد بهره ميبره. نكته اميدوار كننده هم همين جا ست كه چون پردازنده جديدتري داره، وقتي هك بشه كارهاي بيشتر و دقيقتري و جذابتري رو ميشه ازش انتظار داشت
(اطلاعات بيشتر راجع به اين هك ها را در اين تاپيك مطالعه بفرماييد... "آیا میتوان در S3 Is فرمت Raw داشت" http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4265 البته تمام "ريسك" هايي كه در اين ادرس از آنها صحبت شده، وجود خارجي ندارند :read:)
(بطور خلاصه ميتوان گفت با هك شدن يك دوربين، ميتوان از قابليت هاي بالقوه آن [كه قبلا خبري از آنها نبوده] استفاده كرد)
نكته ديگر ...
فراموش نكنيد... سازگار بودن يك دوربين غير حرفهاي با تاتري هاي قلمي يا همان AA يك امتياز بزرگ محسوب ميشود... چراكه باتري هاي ليتيوم-يوني (اگرچه ممكن است ظرفيت بيشتري داشته باشند) براي داشتن يك عمر خوب، به نگهداري خاصي نياز دارند و وقتي بعد از 1/5 - 2 سال عمرشان به پايان رسيد، بايد هزينه زيادي براي خريد مشابه آن پرداخت (من براي PowerShot pro 90 IS مجبور شدم يك باتري 70 تومني تهيه كنم)
وقتي s5 كانن را با h9 سوني مقايسه ميكنيد به اختلاف قيمت 60~ هزار تومان بر ميخوريد (h9>s5) كه ناشي از شارژر و باتري ليتيوم-يوني موجود در بسته h9 است. شما با اين اختلاف قيمت ميتوانيد صاحب يك شارژز خوب و حداقل 3ست 4تايي باتري شويد!!!
سلام دوست عزیز
منم مدل دوربینی که با این مبلغ میتونی بخری از برند مورد علاقه خودم بهت معرفی می کنم :
الیمپوس 560 (olympus sp560 uz )
مزایایی که من دیدم :
18 برابر زوم اپتیکال
لرزه گیر سنسور شیفت
نداشتن نویز تقریبا تا ایزو 800 ( تقریبا )
خروجی فایل RAW
لنز تقریبا واید
باطری قلمی ( بعضی جاها حسن و بعضی جاها عیب هست )
قیمت در تهران 410 هزار تومان
موفق باشی
لرزشگیر H9-H7 , H3 همه Optical هست !
لرزشگیر CCD Shift گرچه بهتر از Optical هست ولی فقط توی دوربین های آلفا و بعضی هندی کم های سونی به کار رفته...
در مورد لرزشگیر اپتیکال و الکترونیکی چون بحث خیلی طولانیه یه خلاصه بهتون می گم :
برای پیاده سازی لرزشگیر اپتیکال از یک قسمت متهرک توی لنز استفاده میشه که موقع حرکت دوربین یه حالت شناور داره و نور رو جوری میشکنه که نوری که به CCD میرسه ثابت باشه...
ولی کل طراحی لنز قبلی با ازافه کردن این قسمت به هم میریزه و مجبور میشن تعدادی شیشه به لنز اضافه کنن تا به کیفیت قبلی نزدیک بشن...
- لنز بزرگتر و سنگین تر میشه
- هزینه ی زیادی داره
- کیفیت لنز + لرزشگیر اپتیکال کمتر از بدون لرزشگیر اپتیکال هست !!!!!
راستی !!!!!
اولا باطری اضافه H7 , H9 اصلیش 35000 تومنه که قیمت یه باطری و شارژر قلمی خوبه...
دوما H9 قابل مقایسه با S5 نیست و دلیل گرونیش Night Shot هست ! رقیب مستقیم S5 مدل H7 هست که 350000 تومنه و با این قیمت مموری استیک 1 گیگابایت اصلی سونی + باطری + شارژر + آداپتر لنز و فیلتر باهاش میاد...
پس خیلی از S5 ارزونتر در میاد دلیلشم اینه که توی ایران خود شرکت سونی هست (اگه به سونی سنتر ها مراجعه کنید متوجه میشید که ژاپنی ها هر ماه 1-2 بار سر میزنن) و شدیدا قیمت ها - خدمات و ... رو چک می کنن...
من شخصا H7 رو خیلی توصیه می کنم...Olympus SP-550UZ رو هم گرچه DCResource باهاش حال نکرده ولی هر کی تا حالا خریده رازی بوده...اونم خیلی خوبه...ولی سونی رو به خاطر لوازم جانبی فراوونش بیشتر دوست دارم
ولی S5 رو انتخاب سوم میزارم...
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
در مورد زمان نوردهی هم زمان نوردهی سونی H9 برابر 30 ثانیه هست! در حالیکه زمان نوردهی در S5 حداکثر 15 ثانیه هست!
در ضمن بنظر من جنس چینی با گارانتی متفرقه خیلی جالب نیست. به شخصه ترجیح میدم جنس ژاپنی بدون گارانتی بخرم و یا جنس چینی با گارانتی معتبر :confused:
خيلي ممنون كه منو راهنمايي كرديد، اشتباهم رو ميپذيرم:oops:
اما نوردهي در s5 اي كه هك شده باشه، كاملا دست عكاسه. هر چند ثانيه كه بخواهيد... و از آن طرف ديگر با محدوديت ديافراگم روبرو نيستيد (منظورم وقتي است كه زوم ميكنيد و ديافراگم بسته تر ميشه)
درضمن فرمت RAW هم قابل دسترس خواهد بود.
ديگر اينكه حداكثر سرعت شاتر كاملا مستقل از فاصله كانوني خواهد بود... در s5، بطور طبيعي، فقط در حالت وايد و f/8 ميتوان از سرعت 1/3200 استفاده كرد. اما اگر از فايل هاي هك استفاده كنيد ميتوانيد در هر شرايطي از تمام سرعت هاي شاتر استفاده كنيد. مثلا حداكثر سرعت شاتر قابل دسترس، بصورت تئوري 1/100000 (يك صدهزارم ثانيه :eyes:) است كه در عمل به سرعت 1/6400 تنزل پيدا ميكند. درحالي كه اين عدد براي سوني آن هم با شرايط ذكر شده (دقيقا اطلاع ندارم ولي مانند ساير دوربينها به فاصله كانوني و مقدار ديافراگم بستگي دارد) 1/4000 ثانيه است.
خيلي ها دوست دارند بتوانند دوربين خود را هر طور خودشان ميخواهند تنظيم كنند، مثل عكس زير كه هفته پيش گرفتمش. با يه s2 كه هك شده و به اين ترتيب: ISO 25 , 36 s :eye3:
(در ISO 25 نويز تعريف نشده است!!!!!!!!! كاش ميتونستم توضيح بدم كه اين عكس چقدر نويز ندارد!!! :chain: )
فایل پیوست 4331
اما خودمونيم، جالب نيست!؟ غير از اين شما از هر جهتي بر دوربين خود مسلط هستيد. اصلا ميتوانيد خودتان به زبان اسكريپت براي دوربينتان برنامه بنويسيد، سپس آن فايل را روي كارت حافظه منتقل كنيد و در منوي جديد، آن را احضار كنيد!
مطلب بعدي اينكه لنز s5 بصورت 3.5-1:2.7 ، اما لنز سوني 4.5-1:2.7 است. قطعا اگر لنز سوني كيفيت خوبي در فواصل كانوني بالا داشت، ميتوانست مثل s5 ديافراگم بازتري داشته باشد.
در ضمن، من هم در مورد انتخاب بين چيني و ژاپني و گارانتي، همان نظري را داده بودم كه شما گفتيد. چيني با گارانتي خوب.
سلام دوستان واقعيتش تو 4 مدل موندم يكي 9600 فوجي h 7 سوني يا 9 و در اخر Panasonic Lumix DMC-FZ50
ممنون از همه شما
Panasonic FZ50 به شرط اینکه ایزو رو پایین نگه دارین از همه شارپ تره (پایین یعنی 100 و 200) و خیلی دوربین خوبیه
سونی H7 و H9 کوچک هستن و زوم اپتیکال بیشتری دارن...و لوازم جانبی در دسترس متنوع تر...
با فوجی زیاد اشنا نیستم...باید دوستای دیگه کمک کنن...
اساتید محترم به من مبتدی كمك كنند ثواب داره
اینجانب طی فراخوانی به این آدرس
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6558
از اساتید خواهش كردیم به ما یك دوربین با بوجه حدودی 400000 تومان معرفی كنند .
این چهار مدل پیشنهاد شد
DSC-H7 sony
S5 Is canon
olympus sp560 uz
با توجه به اینكه اینجانب خیلی خیلی مبتدیم (و فقط فوق لیسانس كامپیوتر دارم ) و بیسواد نیستم و تازگی ها پا در عرصه عكاسی نهادم از شما اساتید محترم خواستارم به من در انتخاب یك دوربین خوب كمك كنید .
1-من میخواهم بعد باهاش عكاس شم (حتی بهتر از شما:::big grin::::::big grin:::)
2- با هاش راحت عكس بگیرم :eek:
3- زوم خوبی داشته باشه برای بعضی كارها :eek::confused::eek:
اگه هم هك بشه كه من با اطلاعاتی كه در این لینك خوندم
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4265
منظور نوع سیستم عامل توانایی عوض شدن داشته باشه كه چه بهتر چون من كارم اینكاراست
از همگی شما متشكرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID
سلام دوستان واقعيتش تو 4 مدل موندم يكي 9600 فوجي h 7 سوني يا 9 و در اخر Panasonic Lumix DMC-FZ50
ممنون از همه شما
سوني را به جناب qavemm محول ميكنيم....
تجربه كار با فوجي مذكور را دارم. در "پردازش اطلاعات" كند است. اما از لحاظ كيفيت بين دوربين هاي غير SLR حرف اول را نزند حرف دوم را ميزند! (اينطوري گفتم كه بعد دوباره شرمنده جناب qavemm نشم! چون شايد حرف اول را h9 بزند و ما ندونيم!)
زوم مكانيكي و فوكوس فوقالعاده سريع از ويژگي هاي بارز اين شبه slr است.
جالب است بدانيد كه سايت dpreview آن را با canon 350d كه يك دوربين slr است مقايسه كرده! (حتي نويز آن را!)
اين دوربين داراي يك ccd بسيار بزرگ نسبت به ساير دوربين هاي شبه slr است كه كيفيت خوبي را ايجاد ميكند
با اينكه FZ50 هم ccd بزرگي دارد ولي كيفيت تصوير fuji بهتر است، مخصوصا در iso هاي بالا.