سلام.
تصمیم دارم عکاسی رو بصورت جدی شروع کنم و برای شروع قطعا باید یک دوربین مناسب تهیه کنم! اما بودجه زیادی ندارم و فکر هم نمیکنم صرف هزینه زیاد برای یک مبتدی لزومی داشته باشه.
به هر حال با بودجه تقریبی 250000 تومان 2 انتخاب رو مد نظر قرار دادم: یکی Fujifilm FinePix S5800 Zoom با حسگر 8 مگاپیکسلی و زوم اپتیکال 10 برابر که البته فاقد لرزه گیر هست ولی فکر میکنم گزینه مناسبی با توجه به بودجم باشه
مشخصات دوربین
و دیگری Canon A720IS با حس گر 8 مگاپیکسلی و زوم اپتیکال 6 برابر و مجهز به لرزه گیر.
مشخصات دوربین
سایت Digikala مدل فوجی فیلم رو در دسته آماتور پیشرفته و مدل کانن رو در رده آماتور قرار داده شاید به دلیل پیچیده تر بودن تنظیمات اولی نسبت به دومی (احتمالا البته!). یک نکته رو هم بگم و اونم اینه که خودم فوجی فیلم رو بیشتر دوست دارم راستش زیاد از شکل و ظاهر دوربین های کامپکت خوشم نمیاد و این دوربین هم که شبیه دوربین های SLRه!
با توجه به اینکه مبتدی هستم و یک علاقه مند که می بایست مدت زیادی با این دوربین سر کنه تا پخته تر و با تجربه تر بشه و بتونم برم سراغ دوربین های SLR پس به نظر شما از لحاظ فنی کدومیک مناسب تر هستن؟ از اساتید خواهش دارم بنده رو راهنمایی کنن تا بتونم اولین قدم یعنی انتخاب یک دوربین مناسب رو درست و منطقی طی کنم. ممنونم :)