دوست گرامی چرا زود آمپرت میره بالا
به عرض شما برسونم که همه ما از همین جائیکه شما شروع کردید با یکم اینور و اونور شروع کردیم. پس از اینکه هنوز چیزی نمی دانی و بعضا" جوابهای بچه ها برات سنگین می افتد خیلی زود عبور خواهی کرد و یقینا" جوز کاربرهای فعال خواهی شد مثل همه ما. پس یکم حوصله به خرج بده و تا کسی رو خوب نشناختی بهش خورده نگیر.
درمورد خرید دوربین هم پیشنهاد میکنم حوصله به خرج بدی تا نتیجه بهتری کسب کنی، چون دوربین های DSLR کاملا" با دوربینهای کامپکت فرق می کنند و در صورت عدم انتخواب صحیح جبران آن کمی پر هزینه خواهد بود.
برای فهمیدن F , و بقول شما م.م مطالب زیر به مختصر میتواند راه شمارا هموار سازد:
f : عدد دیافراگم که نشانگر حداکثر گشادی دیافراگم ( دریچه ای در دوربین که میزان عبور نور را کنترل مینماید ) میباشد.
هرچه این عدد کوچکتر باشد = لنزشما دیافراگم بازتری دارد. به عنوان اشاره : هرچه دهانه دیافراگم باز تر باشد ( عدد F کوچکتر ) لنز از کیفیت و قابلیتهای بالاتری برخور دار میباشد.
م.م : میزان حد اکثر و حداقل واید و تله (بقول شما زوم ) رامشخص میکند.
به عنوان مثال ساده : در لنز 18-200 عدد 18 نشانگر حد اکثر میدان تصویر در واید و 200 نشانگر حد اکثر قدرت بزرگنمائی لنز است بطوری که هر چقدر از 18 به سمت 200 حرکت کنیم لنز از واید به تله تبدیل میشود.
واما در مورد خرید :
با اینکه من از طرفداران سرسخت NIKON هستم در شرایط فعلی به شما پیشنهاد Canon 40D , و یا Canon 30D رو میدم چون بالاخص در مورد 40D قیمت آنقدر مناسب است که با خرید این دوربین مسلما" امکانات بالاتری را خواهید داشت و تا آینده ای دور احتیاج به آپگرید بادی ( بدنه دوربین بدون لنز) نخواهید داشت.
یکم صبر داشته باش و اینو بدون که سریع ترین جواب همیشه بهترین جواب نیست.