سلام
بیشتر کار من با قطعات صنعتی صنایع خودرو(پیچ و مهره و تسمه و استد ....) صنعت نفت و پتروشیمی(اتصالات ، لوله ، فلنج ، شیرآلات و ...) البته همیشه شرکتهایی که باهاشون کار میکنم درخواست عکاسی از فضای داخلی و خارجی کارخانه رو می کنن. فکرکردم با این توضیح شاید پیشنهادی بدین.متاسفانه عکاسی صنعتی و تبلیغاتی اینقدر گستردگی داره که نمیشه نسخه عمومی پیچید.
در زیر این نامها عکاسی از خودنویس قرار میگیره تا عکاسی از تریلی ۱۸ چرخ و یا هواپیما!
عکاسی از انسان و یا حتی حیوان در کار نیاز میشه!
جنس بعضی از اینا استنلس استیل و حسابی رفلکس و انعکاس تیره و روشن داره.
مثل آلفا 900 در سونی
و دی 700 نیکون
اما نظر من بین این 3 گزینه Canon 5D MK II هست
هر 3 این بدنه ها فول فریم هستن ..راستش یکی از مشکلات من همینه ، با مطالعه تایپیک های این سایت متوجه شدم که بیشتر دوستان برای مبلغی حدود 3/5 بدنه ارزان با لنز و تجهیزات بیشتر رو پیشنهاد میدندر اين مورد مهمترين قسمت كار لنز و نورپردازي است، بدنه و به خصوص سايز و مشخصات سنسور آن چقدر ميتواند اهميت داشته باشد؟؟!!!
سوالی که برام ایجاد شد اینه که وقتی با یک بدنه خوب و یک لنز خوب شروع کنم رفته رفته میشه لنز و تجهیزات رو
اضافه کرد در حالی که بدنه متوسط در کنار لنزهای خوب پس از مدتی باید فروخته بشه تا بهترش خریداری بشه !!؟
این رو هم در نظر بگیرید که من مثل اکثر گرافیستها روی عکسایی که میگیرم یا برام گرفتن خیلی کار میکنم .
برای من کیفیت تو ابعاد بزرگ . رزولوشن 300 برای افست خیلی مهم.
خیلی ممنون میشم اگه نظراتونو بگین.