پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ALII
یا سوال بعدی که برام ایجاد شده که ممکن خنده دار باشه اینه که این سنسور آیا با توجه به فیلم بردای که باهاش خواهد شد بعد از مدتی دچار افت نمیشه. یا سنسوری که به خاصیت فیلم برداریش هم فکر شده باشه میتونه همون عکسای سنسور مختص عکاسی رو بگیره... ؟
خب در واقع مد فیلمبرداری همانند Live View عمل میکند یعنی در این زمان آینه شما بسته است .یعد گویا مد فیلم برداری لیمیت زمانی دارد.. حدود 12 دقیقه در حالت HD و 24 دقیقه برای VGA
برای طول عمر سنسور حتی برای دوربین هایی که مد فیلمبرداری ندارند راه کار هست و باید از آنها مراقبت کرد..
اول دمای سنسور هست که نباید خیلی گرم شود .. یا کلا خود دوربین گرم یا سر شود..دیگری هم در نور مستقیم خورشید قرار گرفتن هست که این دو مورد باعث آسیب به سنسور میشو.. نکات دیگری مانند رطوبت .. گرد و غبار.. ضربه و ..... که همگان میندانند هم باعث آسیب های جدی مشن..
اما این مد فیلم برداری هیچ صدمه ای به سنسور نمیزند .. مثال ابن این میماند که شما در حال لایو ویوو در حال عکاسی میباشید..
در رابته با لنز سری L هم فکر نمیکنم گفته ی معقولی باشه .. چون دوربین های قطع بزرگ هایسلار با سنسور 50-60 مگاپیکسلی هم هستند .. که اگر قرار باشد اینگونه فکر کنیم این دوربین ها با یک دوربین معمولی فرقی ندارند..
ساختار لنز پیچیده تر از این است که بگوییم توانایی تشخیص ندارد.. این لنز ها در مقدار شارپنس خیلی متفاوت تر از لنز های معمولی هست ..در لنز های سری L هم مقدار شارپنس متفاوت است ..
این مقدار.. آنقدر نیست که همچین گفته ای دل نشین باشد..
دیگر وژگی نیکون هم StartUp Time آن هست که دوستمان آرش به آن اشاره کرد..
و البته بک نکته شما برای داشتن شارپنس و دیتیل دلخواهتون حتما Raw عکاسی کنید و در پروسس به عکس مورد نظرتون برسید.. ان زمان بهتر میتونین میان کنن و نیکون انتخاب کنید..
اما این دوربین هم مانند هر کدام از دوربین های سری 1D همیشه همیشه برایتان شات میزند..
و دوربینی دوستداشتنی و پرکاری هست..و واقعا نسبت به قیمت یک انتخاب عالی بحساب می اید..
پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepehrlp
........ چون دوربین های قطع بزرگ هایسلار با سنسور 50-60 مگاپیکسلی هم هستند .. که اگر قرار باشد اینگونه فکر کنیم این دوربین ها با یک دوربین معمولی فرقی ندارند..
......
.
.
دیگر وژگی نیکون هم StartUp Time آن هست که دوستمان آرش به آن اشاره کرد..
هايسلار؟ :confused: شايد هاسلبلاد؟
و ديگر اينكه سرعت عمل فقط StartUp Time نيست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
ویژگیهای دی ۷۰۰ بیشتر از همه سرعت عملش هست که میتونه به عنوان دوربینی برای عکاسی خبری استفاده بشه. حالا چه به عنوان بکاپ D3 و یا به عنوان دوربینی مستقل.
که شما چنین استفادهای رو ندارید.
پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
نقل قول:
اشکالات دیگری در تصویر بوجود میاد که ربط به الگوریتم بزرگ کردن شما داره.
من متوجه نشدم . میتونید توضیح بدید.؟
پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
توضیح این مورد رو جناب روشن بهتر از من میدهند...
شما میتوانید فایلهایتان را با دهها الگوریتم مختلف بزرگ کنید.
bicubic
lancsoz
bilinear
s-spline
nearest neighbor
bell
mitchel
و و و و و و و !
بسیاری از اینها هم تنظیمات خاص خودشون رو دارند.
اما تا جایی که میدونم باعث از بین رفتن رنگ نمیشوند. بلکه در مرحله بزرگ کردن و در شبیه سازی طیف خاصی ممکنه رنجه رنجه عمل کنند و خرابکاری کنند.(که هرکدام در بخشی قوی تر و جایی ضعیفتر هستند.)
پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
سلام بر شما دوست خوب: در ادامه صحبت و راهنمایی دوستان یک نیم نگاهی به این تاپیک داشته باشید. در آنجا بحث بیشتر روی لنز مورد استفاده بود چون صحبت از لنزهای کانن بود ( صرف نظر از کارخانه سازنده ) شما روی رنج مورد استفاده دوستان قضاوت داشته باشید
چه لنزی برای عكاسی تبلیغاتی(صنعتی) بخرم
http://www.akkasee.com/forum/showpos...4&postcount=31
http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=6697&page=1
پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
قبل از هر چیزی ایشان باید بفرمایند که تست مورد نظرشان را چگونه انجام دادند؟ فایلهای اولیه چه بودند؟ آیا از لحاظ اکسپوژر و جزئیات و ... از قبل یکسان بودهاند؟ فرآیند بزرگسازی را چطور انجام دادند؟ برای اینکه لغتنامه مان را نیز یکی کنیم، بفرمایید که منظور از اینکه سایههای خاکستری از بین رفتند، چیست؟
پ.ن: البته این تاپیک یک جورایی غریب است. احکام عجیبی در مورد لنز و دوربین و ... صادر شد.
پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
نقل قول:
قبل از هر چیزی ایشان باید بفرمایند که تست مورد نظرشان را چگونه انجام دادند؟ فایلهای اولیه چه بودند؟ آیا از لحاظ اکسپوژر و جزئیات و ... از قبل یکسان بودهاند؟ فرآیند بزرگسازی را چطور انجام دادند؟ برای اینکه لغتنامه مان را نیز یکی کنیم، بفرمایید که منظور از اینکه سایههای خاکستری از بین رفتند، چیست؟
پ.ن: البته این تاپیک یک جورایی غریب است. احکام عجیبی در مورد لنز و دوربین و ... صادر شد.
من یه نمونه از این عکس هارا که از سایت IMAGE RESOURCE گرفته و در فوتوشاپ بزرگ کرده بودم رو گذاشتم
که با سه تا دروبین 1Ds lll و5dوd700 گرفته شده بود، که البته با همان توضیح آقای آرش درباره از بین نرفتن خاکستری ها ...(خاکستری های با درصد پایین تو سمپل های JPG نیکون وضعیت خوبی نداره)
نقل قول:
اما اینکه در این تصویر خاکستری های کم رنگ از دست رفتند؟ علت برمیگرده به داینامیک رنج کوتاه دی ۷۰۰ در مد jpg
که اگر در این مورد مطالعه کافی کنید متوجه داستان خواهید شد.
داینامیک رنج دی ۷۰۰ بسیار خوب و گسترده است اما بر اساس سلیقه کمپانی در وضعیت استاندارد عکاسی jpg داینامیک رنج کوتاه شده.
این مساله رو پذیرفتم .
اما وقتی ایشون گفتن که اشکالات دیگری پیش میاد که مربوط به الگوریتم بزرگ کردن
دوست داشتم بدونم این اشکالات چیه و راههای بزرگ کردن رو کمی اگه امکان داشته باشه توضیح بدین(حداقل یکی از بهترین راههاشو) یا اگه منبع فارسی تو این زمینه باشه و بهم بدین.
این تصاویری که من گرفتم jpg بودن و من خیلی ساده تو فوتوشاپ بخشی از تصویررو با TRANSFORM بزرگ کردم.
در مورد این احکام عجیب هم اگه لطف کنید نظرتون رو بدین ممنون میشم چون به هر حال من درباره عکاسی به طور حرفه ای شناخت ندارم و قصد خرید دوربین تقریبا حرفه ای دارم.
پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
بابت تاخیر عذر میخواهم.
1- عکس هایی که شما بر روی آن فرآیند Upsizing را انجام دادید، را دیدم. از همان ابتدا مشابه نبوده اند به طوریکه detail در عکس مربوط به 5Dبیشتر بود که مربوط می شود به تفاوت پردازش درونی دوربینها بر روی خروجی JPEG شان. بنابراین از همان ابتدا این مقایسه درست نبوده است.
2- روش مقبول برای افزایش اندازه فایل تصاویر در مورد Photo استفاده از الگوریتم Bicubic است. البته دقت این الگوریتم در نسخههای جدید فتوشاپ ( بعد از CS2) به مراتب بهتر از گذشته شده است.
3- خمیرمایه کار بسیار مهم است. انشالله دوربین که بخرید، حتما و حتما برای بزرگسازی، از فایلهای RAW استفاده کنید. این فایلها را تا درجاتی میتوان در همان Convertor بزرگ کرد. که اتفاقا کیفیت کار، تا اندازههای متوسط با فرآیند های فتوشاپ برابری خواهد کرد.
4- در مورد سایزهای بزرگتر، بهتر است از این فایل RAW به صورت 16 بیتی در یک Color Space وسیع مانند AdobeRGB یا ProPhotoRGB خروجی بگیرید وحاصل را در فتوشاپ بزرگ کنید. با این روش بیشترین حجم اطلاعات در اختیارتان خواهد بود، حتی بیش از آنچه که با چشم قابل مشاهده باشد اما در فرآیند کار کاملا بدرد میخورد. پس بزرگسازی تصاویر JPEG هشت بیتی، نباید به عنوان روشی برای فرآیندهای حرفهای در نظر گرفته شود. چون از قبل تخریب اطلاعات بر روی آنها انجام شده است.
اما نه با دستور Transform/Scale که کنترلش و فرآیندش قابل تنظیم نیست. بلکه از طریق image size و با الگوریتم Bicubic Smoother. احتمالا می دانید که بهترین روش کار، Stair Interpolation است. یعنی اگر بخواهید مثلا عکس را دوبرابر کنید، این فرآیند را به صورت مراحل تدریجی باید انجام دهید و نه یکباره. میزان مناسب برای هربار، حدود 10 درصد است. با این روش آرتی فکت ها و آثار جانبی به حداقل خواهد رسید.
5- اما جزئیات بیشتری را نیز میتوانید در پروسه کارتان بگنجانید. مثلا در هرمرحله که بزرگسازی را انجام میدهید، به دقت تصویر را به خصوص در لبه ها بررسی کنید. و مشکلات تصویری را اصلاح کنید. Filter/Noise/Despeckle گاه برای اصلاح لبههای مضرس مفید است. البته بهتر است با یک ماسک فرآیند را منحصر به لبهها کنید. Filter/Stylize/Diffuse با گزینه Anisotropic هم مفید است. بازهم با ماسک لبه، کار را منحصر به لبه ها کنید. گاه حتی با براش و به صورت دستی باید اشکالات را رفع کنید. اینها کمی باعث سافت شدن می شوند. به تناسب و به صورت یک درمیان استفاده از unsharp mask در هر مرحله با مقادیر تقریبی Amount 60 ,Radius 2 , Threshold 2 برای احیاء جزئیات مفید است.
6- برای احیاء جزئیات در چاپهای بزرگ، گاهی یک کار دیگر نیز میتوان کرد که کیفیت چاپ را به نحو قابل ملاحظهای افزایش خواهد داد و آنهم اضافه کردن نویز است. از طریق Filter/Noise/Add Noise میتوانید بسته به نوع عکس، نویز اضافه کنید که چون در این بحث هدف چاپ است، ( بخصوص در چاپ های بزرگ) این مرحله تاثیر خوبی در نتیجه کارتان خواهد داشت. هم اشکالات را میپوشاند و هم به طور مجازی جزئیات را احیاء خواهد نمود.
7- استفاده از برنامه های جانبی هم مفید است. مثل Genuine Fractals. تجربههای خوبی با این برنامه داشتم. اما در نهایت متوجه شده ام که این برنامهها نیز بهتر است در چند مرحله اعمال شود و لابلای مراحل، اصلاحات دستی فوق را نیز خودمان انجام دهیم.
پس به طور خلاصه، اولا ماده خام خوبی لازم دارید. ثانیا مراحل باید تدریجی باشد. ثالثا تا اندازه های متوسط بزرگ سازی در خود مبدل RAW نتیجه خوبی دارد ( مادرزاد، Bicubic است). رابعا در هر مرحله خودتان باید به طور دستی اصلاحات لازم را انجام دهید.
---------
تذکر من در مورد برخی مطالب این تاپیک از آنجهت بود که در مورد صحت برخی مطالب گفته شده، اعتراضی داشتم که برای مراجعین آینده این تاپیک، این شبهه بوجود نیاید که الزاما همه مطالب مطرح شده، صحیح هستند. اما برای مقاصد کاری شما، مشکلی بوجود نمیآید و خرید 5D MKII البته همراه با لنزهای لازم، و احتمال زیاد یک T/S ، کاملا پاسخگو خواهد بود.
پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
آقای روشن واقعا از شما به خاطر راهنمایی ممنونم . باید اعتراف کنم که مطالب شما را مثل آدمای خوره با دقت خوندم .
من فوتو شاپ مدتی کار می کنم اما ظاهرا برخی چیزای مهم رو نمی دونم . چون این تایپیک مرتبط نیست فقط خواستم اگه امکان داره جایی که این سوالا رو بشه کرد رو معرفی کنید .(یا سایتی ، فرومی ... ) که در واقع موارد این چنین رو بحث کنند.
سوال بعدی اینکه من برای شروع فقط لنز 24-105 F/4 L IS USM L میخوام بخرم (همون کیتی که CANON با 5D II ارائه میکنه) .، انتخاب خوبیه؟
پاسخ: برای عکاسی صنعتی چی بخرم
قسمت نرمافزارها و ویرایشها در فروم :
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=18
مقالات مرتبط در سایت :
http://www.akkasee.com/darkroom/
قسمت پردازشها و ویرایشها :
http://www.akkasee.com/articles/category/139/
لنز و دوربین مناسبی انتخاب کردید. موفق باشید.