درود
پس در واقع SLR نمیخواهید؟
ببینید نمی دانم چه نوع مسابقاتی ورزشی مد نظرتان است. اما اغلب مسابقات ورزشی ( به جز فوتبال موارد محدودی ) اکثرا در فضای سر بسته صورت میگیرد. این خود یعنی لنز دوربین شما باید دیافراگم باز داشته باشد F2.8 مثلا.
مقداری هم از این کمبود نور را میشود با ISO یا افزایش حساسیت جبران کرد ، که اگر دوربین حرفه ای باشد با زیاد شدن Iso نویز زیاد مثل کامپکتها نخواهید داشت.
مورد دیگر شما در اغلب ورزشها نمی توانید وارد زمین شوید و باید از فاصله ای خاص عکاسی کنید، پس لنز تله لازم دارید یا در کامپکتها زوم آن زیاد باشد.
مورد بعدی سرعت ورزشکاری که سوژه شما میباشد در ورزشهای خواصی حرکاتی سریع انجام خواهد شد ( مثلا ورزشهای رزمی ) که نیاز دارد سرعت عکاسی شما از حرکت سوژه بیشتر باشد تا بتوانید عکس واضحی داشته باشد. ( بد نیست اشاره کنم وقتی سرعت را افزایش بدهید دیگر داشتن یا نداشتن لرزه گیر اصلا مهم نیست یا اینکه دارید روی سه پایه عکاسی میکنید یا روی دست) خود این موضوع یعنی زیادکردن سرعت بر کم نور تر شدن عکس تاثیر مستقیم دارد و باید سنسور کم نویز دوربین ( SLR ها ) و دیافراگم باز لنز این موضوع را جبران کند.
خوب پس فکر کنم روشن است که شما دقیقا حرفه ای ترین لوازم را احتیاج دارید. اما با مبلغی که فرمودید یا نیکون D60 تهیه کنید یا کنون 1000D که هر دو SLR هستند و با قیمت حدودی 550هزار تومان با لنز کیتشون .یعنی این دو مدل یک لنز با خودشون دارن. اما شما برای عکاسی از مسابقات بسته به بودجتون باید یک لنز تله هم براشون تهیه کنید.
یا میتوانید یکSLR Like تهیه کنید ، اما بدانید SLR Like یا کامپکتها برای کاراهای که در بالا گفتم محدودیتهای زیادی دارند.
پ.ن . ای بابا من مسابقات رو ورزشی برداشت کردم
ببخشید ، پیری واسه آدم چشم و چال نمی گذاره
اگر صلاح است پست من رو حذف کنید. ممنون
موفق باشید
انوش