سلام
دوستان 150 تومان پول دارم فقط عکس با کیفیت بهم بده و در حالت اکچوال هم نویز نداشته باشه
اصلا هیچ امکان حرفه ای هم نداشته بی خودی برای چیزی که بلد نیستم پول بدم فقط بتونه عکس با کیفیت بدون نویز بده
یک دوربین ساده و آماتور با کیفت عالی
سلام
دوستان 150 تومان پول دارم فقط عکس با کیفیت بهم بده و در حالت اکچوال هم نویز نداشته باشه
اصلا هیچ امکان حرفه ای هم نداشته بی خودی برای چیزی که بلد نیستم پول بدم فقط بتونه عکس با کیفیت بدون نویز بده
یک دوربین ساده و آماتور با کیفت عالی
شما انتخاب نسبتا محدودی دارید.
گزینه های زیر بدک نیستن.
اگر به تنظیمات کاری ندارید و اتوماتیک عکاسی می کنید:
sony w120
sony w150
canon a470
canon a480
و اگر فوکوس دستی انجام می دهید:
canon a590
اگر مقداری بودجه تون رو افزایش بدبد:
canon sx110
fuji s1000 fd
ضمنا با این قیمت هم دوربین ها تفاوت کیفیتی با هم ندارند فقط امکانتشون علت تفاوت قیمتشون هست.
خود شما با این پول کدوم را می خریدید و عکس هاش با کیفیت تره؟
من الان 2 تا عکس دوستام ازم گرفتند یکی با سونی یکی هم با کانن با اینکه سونی قدیمی بود 4-5 مگا پیکسلی و کانن 8 مگا 500 تومنم خریده بود سونی عکسش کمتر نویز داشت
فکر کنم از گزینه هایی که دادید سونی ها بهتر باشه؟درسته؟
اگر عکس هایی که می گیرید خانوادگی است و قصد ندارید بعد از عکس با برنامه ای اصلاحش کنید، سونی خوب است چون خودش کنتراست و رنگ های عکس را اصلاح می دهد (که البته این برای عکاسان حرفه ای فاجعه است)
ولی همونطور که دوستمون هم گفتند به میزان زوم، باطری مصرفی (قلمی یا ویژه خود دوربین) یا اندازه lcd و همینطور چشمی که در محیط های خارجی خیلی به کار میاد باید توجه کنید.
باز هم تاکید می کنم که کیفیت عکس ها در این رده همگی یکسان است. اگر می بینید که خروجی سونی بهتر است، به علت اصلاحی است که انجام می دهد که همیشه خوب نیست.
سلام
از پاسخ ها ممنون
بین w150 و a590 کدوم بهتره؟اولویت را به کیفیت بدید
nikon چطوره؟
خيلي فرق فاحشي ندارند. هردو رزولوشن يكسان، چگالي پيكسلي تقريبا برابر و سايز سنسور برابر دارند.
تفاوت ها در چيزهاي كوچك ديگر است :
برتري هاي W150 نسبت به A590 ايناست :
- رنج فاصله ي كانوني بيشتر ( هم وايد كمتر و هم تله ي بيشتر)
- سرعت عكاسي پياپي كمي بيشتر
- LCD كمي بزرگتر با رزولوشن بهتر
- فيلمبرداري اندكي بهتر
- باتري ليتيومي قابل شارژ ( براي علاقمندان اين نوع باتري) كه لزوم هزينه ي اضافي براي خريد باتري و شارژر رو از بين مي بره.
- وزن كمتر
برتري هاي A590 نسبت به W150 ايتاست :
- فاصله ي فوكوس كمتر براي گرفتن عكس از اشياء و سوژه هاي ريز
- استفاده از مموري هاي ارزانتر و فراوان تر SD و SDHC
- حداقل سرعت شاتر 15 ثانيه در برابر 1 ثانيه كه گاهي خيلي نجات دهنده در نور كم ( البته روي سه پايه) است
- حداكثر سرعت شاتر 2000/1 در برابر 1600/1 كه گاهي كنار دريا و در نور برف ممكنه به كار بياد
- حالتهاي تقدم شاتر و تقدم ديافراگم ( تنظيمات دستي) كه از ديد من خيلي خوبه براي دوربيني با اين قيمت
-وجود رزوه ي لنز براي استفاده از فيلتر و كانورتر وايد و تله
- استفاده از باتري قلمي ( براي علاقمندان اين نوع باتري)
- گريپ خيلي بهتر به نحوي كه با اين دوربين به راحتي مي تونيد يك دستي عكاسي كنيد
حالا بر اساس نيازهاي خودتون يكي رو انتخاب كنيد.
فرهاد حسيني
یک چیز دیگه هم هست، w150 رو نمی شه رو سه پایه نصب کرد ولی a590 رو می شه.
راستی سونی جشنواره داره و اگر هنوز تمام نشده باشد، یک مموری 2 گیگا بایت هم روی w150 می دهد.