ضمن سلام .
ميثم جان : بيشتر براي ماكروگرافي اما نمي تونم منظره هم ناديده بگيرم اما اولويت با ماكروست.
در مورد دوربين چند هفته اي مي شد كه در تاپيك (1000 دي يا دي 60 يا سوني آ200 ) بحث بود كه چي بگيرم اما در مجموع تصميم من همون 1000 دي شد كه هنوز نخريدم چون قراره با همين لنزي كه شما دوستان معرفي ميكنيد يكجا خريده بشه ولي اين حقيقت رو بگم كه هنوز بين دي 60 و 1000 دي دودل هستم.ولي فعلا دوستان در اين تاپيك منحصرا در مورد لنز راهنمايي كنن اون هم با پيش فرض 1000 دي.
دقيقا همينطوره حميد جان حالا 20 ، 30 تومن بالا پايين عيب نداره.خدا كريمه!
با خلاقيتي كه دوستان در تاپيك خرابكاري از خودشون نشون دادن فكر كنم بايد هممون دوباره 18-55 رو به ياد بياريم.البته قبل از خراب كردنش حتما باهاش كار خواهم كرد .در مورد 18-200 هم روش فكر كردم ديدم بهتره از ميثم جان بپرسم از 18-200 سيگماش راضي هست يا نه.
واقعا متشكرم از اينكه منو تو اون دودلي كذايي كه گريبان همرو مي گيره موقع دوربين خريدن كمك ميكني.
حقيقتش من به لنز هاي غير از زوم فكر نكرده بودم شايد بهتر باشه يه گذري هم به لنزاي فيكس بندازم.ممنون.
و توضيحات تكميلي:
با پيش فرض كانون گزينه 55-250 is كنون برام حتميه. چون گير نمياد و اگر هم بياد گرون تر از قيمت معمولش هست گزينه هاي ديگر رو مطرح كردم پس دوستان نظر خودشون رو راجع همون سه لنز و لنزاي پيشنهادي با قيمت مربوطه بدهند.اگر گزينه ي ديگري غير از سه تاي مذكور داريد قيمت و اسم كاملش رو بيان كنيد تا تحقيق كنم.