سلام دوستان عزیز
من می خوام یه دوربین عکاسی بخرم کانن یا نایکن یا دیگر مارکهای خوب تا 400 هزارتومان که انواع لنزهای واید و تله روش نصب بشه و کیفیت خوبی نصبت به بقیه داشته باشه !
ممنون میشم راهنمایی کنید
از مدیران سایت وانجمن هم کمال تشکر را دارم
سلام دوستان عزیز
من می خوام یه دوربین عکاسی بخرم کانن یا نایکن یا دیگر مارکهای خوب تا 400 هزارتومان که انواع لنزهای واید و تله روش نصب بشه و کیفیت خوبی نصبت به بقیه داشته باشه !
ممنون میشم راهنمایی کنید
از مدیران سایت وانجمن هم کمال تشکر را دارم
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 27 July 2009 در ساعت 20:52 دلیل: فونت عادی
در ضمن ممنون میشم توضیحی در رابطه با
DSLR-A200K
و
DSLR-A200W
بدهید !
فرق این دو نمونه چیست؟
]کلا ویژگی های سری آلفا چیست ؟ یعنی از کنون بهتره؟
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 27 July 2009 در ساعت 20:53 دلیل: فونت عادی
سلامانواع لنزهای واید و تله روش نصب بشه و کیفیت خوبی نصبت به بقیه داشته باشه
کلا ویژگی های سری آلفا چیست ؟ یعنی از کنون بهتره؟
بیشتر DSLRهای موجود کیفیتی خوب دارند و معمولاً بیش از نیاز کاربر.
کاش پیش از آنکه در اینجا پست بزنید، اطلاعات خود را در این زمینه افزایش میدادیددر ضمن ممنون میشم توضیحی در رابطه با DSLR-A200K و DSLR-A200W بدهید! فرق این دو نمونه چیست؟ کلا ویژگی های سری آلفا چیست؟ یعنی از کنون بهتره؟
پیش از خرید حتماً مدتی را در این زمینه مطالعه کنید، تا انتخاب خوبی داشته باشید.
اگر فقط و فقط 400 ~500 تومان کلاً میخواهید هزینه کنید (یعنی بعداً هم قصد هزینه کردن ندارید) نظری به SLR Like ها داشته باشید.
اینها رو ببینید:
[با 450000 آیا میتونم یه Slr نرمال بگیرم]
[راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like]
[كدوم مناسبه منه؟ ...]
[Canon EOS 1000D]
[دوربین دیجیتال] اغلب دوربینهای مختلف تمامی برندهای مطرح در این قسمت به صورت طبقهبندی شده مورد بحث قرار گرفته / مطالب مورد نیاز درباره مدل دوربین مورد نظر خود را بخوانید، اگر باز هم سوالی بود، در تاپیک مورد نظر دنبال کنید!
در مورد برندها، تجهیزات مورد نیازتان و قیمتها بیشتر تحقیق کنید. تاپیک زیادی در این زمینه وجود دارد تکتک آنها را با حوصله بخوانید.
ویرایش توسط Vahid : Sunday 26 July 2009 در ساعت 04:47 دلیل: افزودن نوشته!
.
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II