باسلام خدمت دوستان
لطف کنید راهنمایی کنید دوربینی با این مشخصات:
CANON 5D MARK 1 & LENS 28-105 L SERIES
یک هفته کارکرد که دست آشنا بوده 2100000 تومان ارزش خرید داره یا با این هزینه دوربینی با مشخصات بهتر میتونم بخرم؟؟؟
باسلام خدمت دوستان
لطف کنید راهنمایی کنید دوربینی با این مشخصات:
CANON 5D MARK 1 & LENS 28-105 L SERIES
یک هفته کارکرد که دست آشنا بوده 2100000 تومان ارزش خرید داره یا با این هزینه دوربینی با مشخصات بهتر میتونم بخرم؟؟؟
حمید رضا مرادی
G12
وحید جان سایت cam shop نوی این دوربین را برای فروش دارد
28-105 هم سری L نیست . من هم گفتم شاید منظورشان 24-105 بوده
حمید رضا مرادی
G12
وحید جان البته ایشون فرمودن 28-105 L !
که یه مقدار عجیبه اون قیمت اگر با لنز 24-105 L باشه و قیمتش بیشتر به همین لنزی که شما فرمودید میخوره!
5D هم هنوز روی سایت کنون هست ولی نمیدونم چرا تو بازار مثل بقیه دوربینها خرید و فروش نمیشه!شاید به خاطر وجود mk II دیگه خریدش زیاد به صرفه نیست!
از دوستان عذر خواهی میکنم اشتباه نوشتاری از من بود.24-105 سری ال صحیحه.
پیشنهاد دوستان چیه؟مناسب هست؟از لحاظ ظاهری که کاملا نو هست از لحاظ سالم بودن هم تضمین شده است.
می ارزه این قیمت؟؟
اگر دوربین در همون وضعیتی که فرمودید باشه قطعا ارزش خرید رو داره!
در صورتی که اگر بخواهید تو اون حدود قیمت یک لنز و بادی خوب بخرید یک 50d و یک لنز 24-105 براتون حدود 50.000 تومان بیشتر از این مجموعه هزینه خواهد داشت!
که قطعا یک 5d یک هفته کار کرده به یک 50d نو ارجحیت داره!
البته بد نیست علت فروش رو اون هم با این مقدار افت قیمت برای این مدت کم استفاده جویا بشید!
خرید این مجموعه اگر واقعا در حد نو باشه می ارزه ! ولی خود من هفته پیش لنزم رو که زمین خورده بود از تعمیر پس گرفتم و الان می تونم به جای لنز تمیز آب کنم تو هم بهتره ببریش تعمیرگاه مرکزی نشونش بدی ببینی باز نشده باشه
سلام بنده هم توصیه میکنم که خریداری کنید دوربین بسیار خوبیه اگر نخواستید ادرس بدهید ما بخریم:biggrin:
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!