مسعود عزیز،
به نقل از website همین نرم افزار
FAQ:
0) I have a 1D*/5D/10D/20D/30D/40D/50D/300D/350D/400D/450D/500D/1000D. Will EOSInfo work with it?
EOSInfo should work with any Canon DSLR. HOWEVER, see FAQ #1.0
1.0) Will this show the SHUTTER COUNT on my 1D*/5D/10D/20D/30D/40D/50D/300D/350D/400D/450D/500D/1000D?
The shutter count information is available *only* on Canon DIGIC III/IV DSLRs *except* the 1D* series. This means that EOSInfo will display the shutter counter for the 40D, the 50D, the 450D, 500D, and the 1000D. It will also show the shutter counter for the 5DMkII, but the camera must be power-cycled before the value is updated. The shutter counter will not be displayed (or will be displayed as "0") on the 1D*, 5D, 10D, 20D, 30D, 300D, 350D, and 400D. It's not that I have anything against the owners of those cameras, but simply that the Canon SDK does not support retrieving the shutter count for them. UPDATE (08/06/2009): Apparently, Canon has removed the facility for checking the shutter count on the 500D. More news when I learn something.
من اين برنامه رو نصب كردم ، و كار نكرد ، ارور داد، دوربين 550D هستش ، در ضمن مثل اينكه 500D هم ساپورت نميكنه و از ليست خط خورده
برنامه OPANDA هم نصب ميشه ، اگزيف رو هم كامل نشون ميده ولي خبري از عدد شاتر ، يا كانتر نيستش1.0) Will this show the SHUTTER COUNT on my 1D*/5D/10D/20D/30D/40D/50D/300D/350D/400D/450D/500D/1000D?
The shutter count information is available *only* on Canon DIGIC III/IV DSLRs *except* the 1D* series. This means that EOSInfo will display the shutter counter for the 40D, the 50D, the 450D, 500D, and the 1000D. It will also show the shutter counter for the 5DMkII, but the camera must be power-cycled before the value is updated. The shutter counter will not be displayed (or will be displayed as "0") on the 1D*, 5D, 10D, 20D, 30D, 300D, 350D, and 400D. It's not that I have anything against the owners of those cameras, but simply that the Canon SDK does not support retrieving the shutter count for them. UPDATE (08/06/2009): Apparently, Canon has removed the facility for checking the shutter count on the 500D. More news when I learn something.
سلام
یه نرم افزار پیدا کردم واسه تعداد شات دوربین های کانن
مخصوصا 7دی و 60 دی
با اطمینان انجام بدید و مطمئن باشید که نتیجه کار را درست به شما اعلام میکنه
به این سایت بروید و یه نرم افزار داره به اسم active x نصب کنید پس از اون دوربین رو به کامپیوتر وصل کنید .تعداد دقیق شات رو به شما میده بهمراه شماره بدنه و یه سری مشخصات دیگه
من خودم انجام دادم و تعداد رو دقیق بهم داد.دقیقا همون چیزی بود که مدتهاست دنبالش میگشتم..
در ضمن این نرم افزار فقط با اینترنت اکسپلورر کار میکنه و با سایر مرور گرها فعلا جواب نمیده ...
وقتی نرم افزار مربوطه رو نصب کنید و به سایت نامبرده برید با همچین پیامی مواجه میشوید که از شما میخواد که دوربین تون رو به کامپیوتر وصل کنید...
sss.jpg
موفق باشید
ویرایش توسط M.Barani : Tuesday 13 March 2012 در ساعت 15:58 دلیل: اضافه کردن عکس
مهدی بارانی
بسیار عالی...............
بر روی 40d هم جواب داد.
ظاهرا روی دوربین های با پروسسور DIGIC III به بعد جواب می دهد. به جز آنهایی که دو تا DIGIC III دارند.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
کسی با G12 امتحان کرده؟ برای بنده جواب نداد.
مهدی جان خیلی برنامه مفیدی بود و مدتها دنبالش بودم برای بنده هم با 60D به راحتی جواب داد.
راستی این برنامه یک گزینه برای سینک ساعت دوربین با کامپیوتر هم دارد و با توجه به تغییر ساعت رسمی کشور امتحانش ضرر نداره.
ویرایش توسط Javid : Saturday 24 March 2012 در ساعت 17:35
برای G12 و اصولاً کامپکتها و SLR Likeها فکر نکنم معنا داشته باشد.
آیا تا به حال شنیدهاید مثلاً بگویند فلان دوربین کامپکت عمر شاترش چقدر است و ...؟
.
خیر وحید جان، با توجه به DIGI4 بودن پردازنده فکر میکردم یک چیزهایی نمایش بدهد حالا شاتر مکانیکی یا الکترونیکی بالاخره یک تعداد مشخصی ثبت انجام داده دیگه.
آیا نرم افزار مراکز مجاز هم این کارکرد را نمایش نمی دهد؟
سلام.
برنامه را ظاهرا (!) با موفقیت نصب کردم... اما هیچ ایکونی چیزی که قابل اجرا باشد ندارد...؟
یکم راهنمایی میفرمایید؟
یک نرم افزار Server Side است باید به اینترنت متصل بوده و از مرورگر استفاده نمایید.برنامه را ظاهرا (!) با موفقیت نصب کردم... اما هیچ ایکونی چیزی که قابل اجرا باشد ندارد...؟
فقط با اینترنت اکسپلورر (IE) کار میکند.
در IE هم باید ActiveX Controller نصب باشد. اگر نباشد یک پیغام معمولا می دهد. و بعد از نصب کنترلر منوها قابل مشاهده خواهند بود.