جناب نصیری عزیز.
این بزرگواری شما را میرساند ولی اصلا نیازی به این نوشته نبود زیرا که من در همان نوشته گفتم که نوشته شما را مثبت گونه خواندم و برداشت مثبت داشتم. آن جمله را هم به مزاح نوشتم و علامت های جلوی آنرا برای همین گذاشتم.
در تایید فرمایش شما باید بگم که در فضای مجازی بسیار سخت میتوان با نوشتن منظور اصلی خود را رساند و خواننده بسته به شرایطی که در آن بسر میبرد نوشته ها را تفسیر میکند. برای نمونه اگر من مشکل دیگری زمان خواندن نوشته شما داشتم و عصبانی بودم یا اظطراب داشتم شاید نوشته را به گونه دیگری برداشت میکردم که منظور اصلی شما نبود.
بهر روی سپاس از مهر شما سرور گرامی.
یک فیلم آموزشی از Canon Professional Network
نحوه در آوردن و تعویض Focus Screen
کد:http://cpn.canon-europe.com/content/masterclass/eos_40d_focus_screen.do
سلام دوستان .بنده دیروز مجبور شدم صفحه فوکوس اسکرین رو بدون در آوردن آن با دستمال ابریشمی تمیز کنم اما نه تنها تمیز نشد بلکه پر لک و کثیفی شد. در ضمن ظاهرا یه مشکلی هم پیدا کرد اونم اینکه یک حلقهء بیرنگ دور نقطه مرکزی فوکوس ( center focus ) هم مشاهده شد که فکر میکنم بخاطر جابجایی فوکوس اسکرین این حلقه نمایان شده چون دقیقا هم در مرکز نقطه وسط فوکوس نیستش. حالا راهنمایی کنید که چه باید کنم ببرم تعمیرگاه مرکزی اونجا سرویس کنن یا خودم ریسک کنم و درش بیارم و شست و شو بدم. اصلا چه جوری باز میشه این Focus screen d90 ؟
محمد سعدی
نقل از آقای قاسمی:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...ighlight=tamirاز دست زدن به اینه وFOCUS SCREEN جدا خوداری کنید.
سلام
امروز برای تمیز کردن غبار روی سنسور از هوای فشرده استفاده کردم اما بر اثر بی دقتی، چند قطره مایع روی سنسور ریخت.
الان وقتی در دیافراگم ۱۱ به بالا عکس میگیرم تقریبا اثر لکها دیده میشه و در دیافراگم ۲۲ لکها کاملا واضح دیده میشند.
سوالام اینه که با توجه به اینکه معمولا از دیافراگم ۸-۱۱ بیشتر استفاده نمیکنم، آیا میتونم تمیز کردن این لکها رو به آینده موکول کنم یا این لکها مضّر هستند و باید هر چه سریع تر تمیزشون کنم.
از دوستانی که تجربه و آگاهی در این زمینه دارن ممنون میشم راهنمائی کنند.
ج.ابراهیمی
چند هفته پیش صفحه فوکوس رو برای بار دوم باز کردم و با آب و صابون شستم! مشکلی هم نبود. فقط بهش دست نزدم با موچین گرفتمش زیر آب ولرم با جریان کم بعد زدم تو آب و صابون و تکان دادم. دوباره زیر شیر آب بعد هم صبر کردم خشک شد و گذاشتم سرجاش!
هفته پیش هم کلاً صفحه فوکوس رو تعویض کردم.
سلام
صفحه فوکوس من خط افتاده کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد؟و قیمتش چنده؟