سلام .
کسی نمی خواد جواب بده ؟ :confused:
سلام .
کسی نمی خواد جواب بده ؟ :confused:
سلام دوست عزیز
فکر کنم جواب سوال شما کامل داده شده...
تمام عوامل کنترل کننده عمق میدان رو درجهت کاهش عمق میدان به کار بگیرید،
اگر عکس حاصله مطلوب بود که خوب به سلامتی،
اگر راضی کننده نبود از ویرایش نرم افزاری استفاده کنید،
اگر علاقه ای به ویرایش ندارید (که البته راهکار بسیار عاقلانه و به صرفه ای هم هست و نمیدونم چرا علیه اش جبهه گرفتید!) باید به فکر یه دوربین با سنسور بزرگتر باشید...
------------------------------------------------
ببخشید جای دوستان و اساتید جواب میدم، اما فکر کنم بهترین جواب برای این سوالاتتون اینه که خودتون تست کنید...
بله، اما باز هم تاکید میکنم مطمئن نیستم تو این سایز سنسور خیلی تاثیرگذار باشه...
------------------------------------------------
پ.ن:اطلاعات لنزتون هم فکر نمیکنم کمک چندانی بکنه، مشکل شما ناشی از سایز سنسور هست که اساتید اشاره فرمودند.
ویرایش توسط Saeed.gh.sh : Wednesday 16 September 2009 در ساعت 16:40 دلیل: پ.ن
نمیدانم مشکلتان حل شد یا خیر؟
هفته گذشته یک دوربین فوجی 1500 برای یکی از دوستانم خریدم که بسیار شبیه دوربین شماست. با 12X زوم. عکس پرتره به شیوه مورد نظر شماهم گرفتم البته عمق میدان فوکوس در بازترین حالت دیافراگم در فواصل نزدیکتر به لنز بهتر جواب میدهد. بنابراین پیشنهاد میکنم زوم را در حالتی قرار دهید که فاصله کانونی حدود 35 تا 50 باشد درین حالت حدوداً تصویر را با بزرگنمایی یک به یک میبینید مشابه لنز نرمال. حالا سوژه را از فاصله حدوداً 1.5 تا 2 متری با فاصله حدوداً 5 متری از بکگراند قرار دهید. ترجیحاً از نور کمکی استفاده کنید ایزوی دوربینتان را 400 یا بیشتر قرار دهید. فوکوس دستی استفاده کنید و همانطور که یکی دیگر از دوستان گفتند از نزدیک شروع به فوکوس کنید به محض فوکوس شدن سوژه با بازترین دیافراگم ممکن شات بزنید حتماً نتیجه میگیرید.
سلام
ضمن رعايت موارد بالا كه دوست عزيزمون گفتند.
سعي كنيد كه فاصله سوژه از بگ گراند تا حد ممكن زياد تر شود.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com