سلام
ببينم كسي شايعه اي در مورد Slr بعدي سوني نشنيده ( كاوه خان ) .
سلام
ببينم كسي شايعه اي در مورد Slr بعدي سوني نشنيده ( كاوه خان ) .
Canon 5D MKII
/canon350D/Lens:Canon= 24-105L-IS/135mm2.8 SF/70-200F4-L-IS /16-35-L-F2.8II/15mmFishEYE2.8EX/
Flash Canon580EXII Speedlite
سلام....
والله شايعه كه زياده اما شايعه ي قوي و قابل باور كم شنيده ميشه ، اما چند وقت پيش از يك فول فريم خبر رسيده بود ( در يك فروم ) اما زياد به واقعيت نزديك نيست. اما از نسخه ي حرفه اي تر آلفا 100 كه احتمالا آلفا 300 باشد و بين 10 تا 15 مگاپيكسل و با كراپ 1.5 و سرعت شاتر تا 1/8000 و بنده ي حرفه اي تر احتمالا تا اواخر 2007 معرفي خواهد شد شنيده ميشود . اما اين اخبار به هيچ وجه رسمي نيست و تنها در فروم هاي اينترنتي به گوش ميرسند. اما جديدا بنده بسيار شاهدم كه دوستان اجنبي هركدام كمبود هاي كنون و نيكون را در سوني ميجويند و آرزوي اين را دارند كه سوني به رغيبي جدي براي كنون و نيكون تبديل شود تا شاهد پيشرفت بيشتر و بهتر آنها هم باشند . اما در آينده بيتشر از سوني خواهيم شنيد.... هنوز زود است و سوني در ابتداي راه است شايد كودكي و نيكون و كنون به ميانسالي رسيده اند و بايد ديد تجربه برتر است يا قدرت جواني هر چند كه به هيچ وجه اين ها رغيبي باري يكديگر نيستند....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
كاوه جان سوني ( زايس) يه لنز جدي معرفي كرده كه خودم آرزو دارم يكيشو داشته باشم ( البته فقط مونت سوني داره ) 16-80 با قيمت 600 دلار با دياف 3.5 تا 4.5 . من جاي تو بودم از زير سنگ گيرش مياوردم .
Canon 5D MKII
/canon350D/Lens:Canon= 24-105L-IS/135mm2.8 SF/70-200F4-L-IS /16-35-L-F2.8II/15mmFishEYE2.8EX/
Flash Canon580EXII Speedlite
زمزمه هاي Canon 1Ds MK III بگوش ميرسد. با سنسور 22 مگاپيكسلي ، ابعادي بسيار جمع و جور تر از MK II* و لنزهايي پاسخگو در اين رزولوشن.
قرار بوده در Oct. 2007 معرفي شود. ولي اخبار حكايت از معرفي زود هنگام دارد.
شايعه است يا نه ، نميدونم.
هادی هژیرآذر
سلام....
بله امير جان اين لنز جز ارزو هاي نزديك بنده است و انشالله به زودي ابتياع ميشود.....كاوه جان سوني ( زايس) يه لنز جدي معرفي كرده كه خودم آرزو دارم يكيشو داشته باشم ( البته فقط مونت سوني داره ) 16-80 با قيمت 600 دلار با دياف 3.5 تا 4.5 . من جاي تو بودم از زير سنگ گيرش مياوردم .
نمونه هايي از عكس هاي آن را در فورم قرار داده ام....
به سلامتي مارك 3 صلوات بلند ....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
براي اينكه اينجا خاك نخوره!
اگر نيكون با سنسور 1.1 ديدين تعجب نكنين!
اون یک دهمش دیگر برای چیست؟