الآن شما با کدام دکمه ها (که در عکسهای بالا هم معلوم باشند؛بخصوص پشتی) مشکل دارید مگر؟ دکمه شاتر ؟
Printable View
سلام
شخصا اگر كنن روزي بدنه هايي به اين زشتي توليد كند (شبيه بدنه هاي سوني است :::whistling:::) به اردوگاه نيكن پناهنده خواهم شد :)
15 اسپتامبر ظاهرا خیلی روز پر خبری است !
احتمالا Olympus E5 هم در این روز معرفی خواهد شد.( یک ماه به تعویق افتاده؟؟)
سلام:
حقیقت آنکه چند روز پیش این لینک رو دیدم و دوستان هم بعدا زحمت ارسال این لینک رو کشیدند. ولی مشکلی که من با ارسال اینگونه لینک ها دارم اینست که مطالب آن خیلی هم شایعه نیست مطالب آن قطعا روبروی ما هست... تو این برزخ خیلی دنبال تاپیک ( که خاطرم هست قبلا ایجاد شده بود ) مورد نظر گشتم تاپیکی بنام اخبار عکاسی چیزی در همین حدود...
که آن لینک رو پیدا نکردم . دوستان تاپیک هایی از مطالب این لینک هم ایجاد کردند. تو این برزخ دیدم برای هر کدام از آنها تاپیک باز شود خوب نیست، شایعه هم که نیست، بلکه تحقیقاتی است یا مواردی است که پیش رو ما هست
نهایتا دیدم وقتم بیش از حد تو این برزخ گرفته شد بی خیال شدم. این از من .... ولی ممکن است همین حالت هم برای دوستان دیگرمان اتفاق افتاده باشد. بعضی از مطالب خیلی هم شایعه نیست بیشتر به اخبار روز عکاسی شباهت خواهد داشت. به هر شکل شما کار پسندیده ای کردید و ممنون از توضیحات ضمیمه
موفق باشید
نقل قول:
الآن شما با کدام دکمه ها (که در عکسهای بالا هم معلوم باشند؛بخصوص پشتی) مشکل دارید مگر؟ دکمه شاتر ؟
منظورمو بد گفتم...نقل قول:
شخصا اگر كنن روزي بدنه هايي به اين زشتي توليد كند (شبيه بدنه هاي سوني است ) به اردوگاه نيكن پناهنده خواهم شد
اول اینکه منظورم این بود کاش این طرحای اولیه اجرایی تر میشد.
چرا اینو میخواستم؟
نه به این دلیل که الان طرحای خوبی هستن، بیشتر به این دلیل که شالوده شکنی بکنه کنون و شاهد طراحی بدنه های متفاوت تر باشیم. از بیخ!
ضمن اینکه اون دکمهی کنار لنز (که روی بدنه های نیکون از قدیم استاندارد بوده) هم طبعا اگه الان روی 7D بود خب من خوشحالتر بودم!
خب آره. منم دیدم لینک شما و دیگر دوستان رو.نقل قول:
سلام:
حقیقت آنکه چند روز پیش این لینک رو دیدم و دوستان هم بعدا زحمت ارسال این لینک رو کشیدند. ولی مشکلی که من با ارسال اینگونه لینک ها دارم اینست که مطالب آن خیلی هم شایعه نیست مطالب آن قطعا روبروی ما هست... تو این برزخ خیلی دنبال تاپیک ( که خاطرم هست قبلا ایجاد شده بود ) مورد نظر گشتم تاپیکی بنام اخبار عکاسی چیزی در همین حدود...
که آن لینک رو پیدا نکردم . دوستان تاپیک هایی از مطالب این لینک هم ایجاد کردند. تو این برزخ دیدم برای هر کدام از آنها تاپیک باز شود خوب نیست، شایعه هم که نیست، بلکه تحقیقاتی است یا مواردی است که پیش رو ما هست
نهایتا دیدم وقتم بیش از حد تو این برزخ گرفته شد بی خیال شدم. این از من .... ولی ممکن است همین حالت هم برای دوستان دیگرمان اتفاق افتاده باشد. بعضی از مطالب خیلی هم شایعه نیست بیشتر به اخبار روز عکاسی شباهت خواهد داشت. به هر شکل شما کار پسندیده ای کردید و ممنون از توضیحات ضمیمه
فقط بحث توضیح و اینا بود...ضمن اینکه بلاگ فیلیپ بلوم هم خیلی جاها توضیح درست و حسابی نداده بود. (فیلمبرداره دیگه عکاس که نیست!)
ولی بحث شایعات...
حقیقتش رو بخواید من شاید سر جمع 20 صفحهی این تاپیک رو دیده باشم، اما تو تک تکشون علاوه بر شایعات اینور اونور، خبرها و محصولات جدید هم معرفی شده...
حق بدین دیگه بهم...
بدین دیگه!
.
سلام
در مورد مشخصات فلاش جدید نیکون , تا این لحظه :
_______________________نقل قول:
Nikon Speedlight SB-700: it will have various illumination patterns (center-weighted, even and normal); the color gels will communicate the type of gel inserted to the camera and the white balance will be set automatically. That’s all for now
تصویر و مشخصات PENTAX K-5
نقل قول:
Pentax K-5 Specs
* 16.2MP CMOS Sensor
* 18-point AF
* ISO 50-25600
* 1920 x 1080 25p, 30p
* External mic output
* Magnesium body
* Weather sealing
* $1699 retail price
• Magnesium body with plastic and rubber exterior, 80 weather seals.
• Tempered glass top and rear LCD
• 16.2mp Sony EXEMOR Sensor • 23.6 x 15.8 mm CMOS sensor
• Dimensions 131 x 97 x 73mm
• Weight 770g
Focusing
• Complete new AF system superior algorithms.
• 18-point wide autofocus system (SAFOX IX+)
• AF-Single
• AF-Continuous
• 4 Custom AF-C modes, auto, action, portrait, night
• Manual focus
Sensitivity
• ISO standard : 200-12800
• Expanded ISO : 50 – 25,600
Movie mode • AVi (Motion JPEG)
• 1920 x 1080 25p, 30p
• 1280×720 25p, 30p
• 640 x 480, 25p, 30p
• Av, Sv, Tv and M modes for video.
• External stereo mic jack.
• Movie processing including Custom Image, Cross Process and selected Digital Filters
Viewfinder
• penta-prism
• Hybrid VF utilizing translucent LCD to display focus points and framing grid.
Flash
• Angle of view coverage: 28mm wide-angle (35mm equivalent)
• Flash Exposure Compensation: -2 EV – +1EV (1/2EV steps)
• P-TTL (Is same P-ttl as in 645D)
• Hot shoe, sync-speed: 1/180 sec. (will have 1/250 available with new flashes to be released First half 2011)
• Wireless-sync with PENTAX dedicated flash and IrSimple.
Continuous shooting • Hi speed: 8fps
Connectivity • USB/Video
• USB 2.0
• HDMI
Storage :
• Dual SD or SDHC card
به نظرم با این قیمت شانسی برای رقابت ندارد ....
فایل پیوست 11232
Canon Rumor - CR2
بر اساس گفته های وب سایت شایعات Canon
فعلا خبری از دوربین Canon 1Ds Mark IV نخواهد بود و احتمالا این دوربین اواخر سال 2011 یا اوایل 2012 ارائه خواهد شد ! (ظاهرا تغییرات اساسی زیادی در راه است !)
و قبل از ارائه Canon 1Ds Mark IV شاهد ارائه نسل جدید از 5D ها خواهیم بود (5D Mark III ؟؟ ) که احتمالا 28 مگاپیکسل خواهد بود .( در سال 2011)
کد:http://www.canonrumors.com/2010/09/1ds-mark-iv-in-2011-or-2012-cr2
ممنون از آقا وحید. (ویرایش::. نوید! شرمنده! اون h آخرش غلط انداز بود!)
و مهمترین بند این شایعه به نظر من اینه:
The word “radical” was used to describe the changes we’ll see in the next 1Ds.
که میگه منبع موثق ایشون تغییرات اعمال شده توی 1Ds Mk IV رو بنیادی توصیف کرد...
Come on canon...you can do it!!
http://photos.smugmug.com/photos/999766833_PZJDF-L.jpg
اینو امروز دیدم.
نمیدونم جرج لپ George Lepp رو میشناسین یا نه.
عکاس حیات وحش کادرستیه و یکی از Canon Explorers of Light.
البته از متخصصین پرینت کنون هم هست. بگذریم.
این عکس توی Canon Expo برای نشون دادن قدرت پرینترای کنون گذاشته شده بود و اطلاعات زیرش جالبه:
http://photos.smugmug.com/photos/999767100_D25zr-M.jpg
فکر کنم اولین عکس منتشره است که با 1Ds Mark IV گرفته شده...
شایدم اشتباه تایپیه!
آره واقعا تایپیست باحالی داشتن! حرفهای سوتی داده!! فک کن شیفت رو ول کنی و S رو بزنی و...اوووه!!نقل قول:
سلام
من هم فکر میکنم اشتباه تایپی بوده است !
ولی اگر بعدا معلوم شود اشتباه نبوده سوتی عجیبی است از جانب خود کمپانی !
عجیبه Canon Rumors نذاشته اینو...
میلش کنم ببینم چی میگه!!
من گمان میکنم بسیاری از این موارد که ما به عنوان سوتی میبینیم سوتی نیست. بلکه کمپانیها تا حدی علاقهمند به گسترش شایعات و بحث و نظر در مورد محصولات آینده خودشان هستند.
مثل اینکه دوستان ما جدا از حرف و حدیث علاقه زیادی هم به تصویر کشیدن انها دارند !!!
The list of the Canon Flagship Full-Frame DSLR 1Ds Mark IV admirers is endless and this purported sensor updation report is going to swell that list furthermore. As much as we await an official confirmation, we are excited to hear that the Canon 1Ds Mark IV will be updated with a 32 megapixel sensor replacing the 21 megapixel lens that the current Mark IV version sports while the other specs remain a mystery.
http://www.devicemag.com/wp-content/...ence-Image.jpg
Canon 1Ds Mark 4 at Photokina 2010?
There's been some talk of 30+ Megapixels however; which Canon lens would actually be able to process this kind of high resolution? Or is Canon indeed going into a new direction and is there an entirely new system waiting just around the corner? Is a Canon system camera being developed? There are simply too many unanswered questions at this time. We will keep a close eye on all of the developments, because we have no doubts about the fact that something exciting is in the pipeline.
سایت شایعات نیکون گفته که بعد از D7000 تولید D90 قطع نمیشه و تا پایان سال 2010 ادامه پیدا میکنه.
D7000 یه رده جدید است بین D90 و D300s .نقل قول:
After the D7000, Nikon D90 will still be available till the end of 2010
و طبق گفته های این سایت گویا نیکون فعلا قصد جایگزین کردن D90 و D700 را ندارد.
دقیقاً همین طور است. وگرنه فکر میکنید تایپست یا طراح کنون شغل و زندگی خودش رو با همچین اشتباهاتی به خطر می اندازد؟نقل قول:
من گمان میکنم بسیاری از این موارد که ما به عنوان سوتی میبینیم سوتی نیست. بلکه کمپانیها تا حدی علاقهمند به گسترش شایعات و بحث و نظر در مورد محصولات آینده خودشان هستند.
جالبه که برخی از برند ها چنین کاری نمی کنند و همه چیز مرتب و منظم و بدون حاشیه اعلام می شود اما برخی این کار ها را می کنند.
سلام
ظاهرا این عکس اولین عکس رسمی Olympus E5 هست که قرار فردا (14 سپتامبر معرفی بشود )
و مشخصات هم ، همانطور که قبلا گفته شده بود :
-نقل قول:
Weather-proof (Magnesium) body
- 12.1Megapixel sensor (The same Olympus PEN sensorhttps://www.assoc-amazon.com/e/ir?t=...s-20&l=ur2&o=1)
- ISO 100 – 6400 in 1/3 or 1 EV steps
- AVI Motion JPEG(30fps) HD (720)
- 6fps
- it can take a picture with sound.
- mono mic with stereo external microphone input
- 3 inch LCD with 920.000 dots resolution
- 11 points full-twin cross AF sensor (phase-difference detection system)
- 11 area multiple AF (contrast detection system)
- CF and SD dual slot
- Built-in wireless flash
شایعاتی جدید پیرامون دوربین بدون آینه Canon
که احتمالا سال 2011 عرضه خواهد شد.
نقل قول:
Electro Image System (EIS)
Sensor : CMOS 18mmx12mm (2X) 22MP back-illuminated CMOS (5760×3840)
Continuous shooting : 22MP – 6fps / 5.5MP – 20fps
Movie clips :1920×1080 30p/24p/25p
ISO : 100-6400
Expansion options : 25 – 25600
KIT – 12-75 f2.8-4.0 IS Macro (1:2) & 75-300 f3.5-5.6 IS
همچنین لنزهایی که برای این سیستم ممکن است ارائه شود :)
نقل قول:
5mm f4.0 fisheye
8-25mm f4.0
14mm f2.0
25mm f1.2
45mm f1.5
60mm f2.0 Macro
کد:http://www.canonrumors.com/2010/09/canon-eis-mirrorless-system/
قدم 4 نورسیده نیکون مبارک :::yess:::
Nikon D7000, SB-700, 35/1.4, 200/2
http://www.akkasee.com/forum/attachm...7&d=1284474084
http://www.akkasee.com/forum/attachm...6&d=1284474084
http://www.akkasee.com/forum/attachm...4&d=1284474084
http://www.akkasee.com/forum/attachm...5&d=1284474084
نقل قول:
* Nikon D7000 will be available in store in October, 2010
* 20 scene modes
* New dial, like in the pro line
* 150k shutter cycles (D90 was rated at 100k)
Nikon Speedlight SB-700 and new the 200mm f/2will be available for sale in November, 2010. Not sure about the availability of the Nikkor 35mm f/1.4.
*** به نظر میرسد جنس بدنه D7000 واقعا ً آلیاژی است! لنز که 105-18 هست (شاید نسخه 2) , قلابهای بندها هم مثل D300 شده , GPS داخلی ....؟؟
فایل پیوست 11264 فایل پیوست 11265 فایل پیوست 11266 فایل پیوست 11267
:mlaugh::mlaugh::mlaugh::mlaugh:
درب محل مموری خیلی بزرگتر از دی 90 هست و شبیه دی 300 شده.
احتمالا دو مموری که یکی SD و دیگری هم CF
بدنه هم مطمئنا آلیاژیه. ولی بنظر نمیاد اندازه دوربین خیلی بزرگتر از دی 90 باشه.
دستت درد نکنه کاکو! :::love2:::
تنها مشکلی که می بینم یغر (yoghor) شدن بدنه هست و شده مثل D300 و 50D که اصلا حال نمی کنم باهاشون. این مشکل بیشتر به دلیل عمودی بودن همون جاییه که الان اسپیکر هست روش! حالا کنون میاد گرد می کنه و نیکون یغر (آخر الزمان شده ها)
این که کسی طراحی گرد و قلنبه را دوست داشته باشد و کسی طراحی زاویه دار و خشن, کاملا ً سلیقه ای است.
طرحهای گرد و منحنی دار (در اغلب زمینه ها) خیلی زودتر مورد توجه قرار میگیرند؛ ولی به همان نسبت هم زودتر از چشم می افتند , بر عکس طرحهای زاویه دار ماندگاری بیشتری در اذهان دارند.
(فکر میکنم این یک اصل در طراحی بود, ولی الآن منبعی برایش ندارم)
از آن گذشته , شما در تصویر زیر که مربوط به D90 است, چقدر اختلاف ارتفاع با D7000 به چشمتان میخورد؟
من که چیزی احساس نمیکنم , فقط فکر میکنم در سایز دکمه ها و نحوه قرار گیری شان وسواس بیشتری به خرج داده اند و از فضای موجود حداکثر استفاده را برده اند.
Nikon D90
فایل پیوست 11273
امشب آخرین شب برای شایعه پردازیه , دوستان پستهای مکرر من را ببخشند .... :biggrin:
تصاویر دیگری از D7000 و SB-700 که همین الآن به دستمان رسید :::love2:::
- موتور فوکوس دارد !!! (اشک تو چشام حلقه زده)
- سنسور IR برای استفاده از ریموت بیسیم ML-L3 روی آن دیده میشود (که در D3100 حذف شده)
- این عکسهای آخری باعث شده احساس کنم جنس بدنه اش فرقی با دی 90 ندارد :confused: (خدا رو شکر)
- ظاهر دکمه شاتر هم مثل دی 300 مشکی شده (در دی 90 و دی 60 نقره ای بود)
http://www.akkasee.com/forum/attachm...4&d=1284488548
http://www.akkasee.com/forum/attachm...5&d=1284488548
فایل پیوست 11275 فایل پیوست 11274
این همه میگفتند یک رده جدید اضافه شده اینه ؟! به نظرم این دوربین بیشتر جایگزین D90 محسوب میشه تا یه رده جدید .با این تفاوت که نهایتا بدنه ی آن تلفیقی از پلاستیک و مگنزیوم هست
راستش من زیاد ذوق زده نشدم حالا باید دید خروجی این نو رسیده چطوره تا ببینیم قیمت 1400 دلاری رو توجیه میکنه یا نه
ولی از دید من میتونه آپگرید خیلی خوبی برای D300 داران هم باشه.
رزولوشن بالاتر، فیلمبرداری فول اچ دی (به همراه اتوفوکوس و کپچر عکس حین فیلمبرداری)، دامنه ایزوی بالاتر و پذیرفتن دو مموری کارت در کنار امکانات همیشگی مثل وایرلس فلاش.
جنس بدنه و سرعت عکاسی پیاپی و تعداد نقاط اتوفوکوسش هم به هر حال از 60D مناسب تره.
ضمن اینکه قیمتش 1200 دلاره، نمیدونم دیگه چه انتظاری باید ازش داشت....
- موتور فوکوس دارد !!! (اشک تو چشام حلقه زده)
خوشحالم از خوشحالیتون
تغییر دیگش نسبت به D90 محل نصب بند گردن آویزشه که گرد گوشه و برجسته تر از بدنه است که در D90 شیاری بود
مد U1 و U2 در دوربین های SLR :::waw::::mlaugh::mlaugh::mlaugh:
سلام-به نظر من فاصله بین سری دی90 و دی300 از لحاظ کیفیت ساخت زیاد است.ای کاش این بدنه میتوانست این فاصله را پر کند(فارغ از امکاناتی که دارد).بدنه های به قول دوستمان یغر تر تعادل بهتری با لنزهای سنگین تر دارند.مثلا تعادل دی300 با 17-55 بسیار بهتر از دی90 حتی با گریپ است.برای مرد که نباید وزن دوربین مساله باشد!(از آن حرف های پیرمردی)
قیمت هم بسیار رقابتی است.باید ماند و دید(شخصا از دیدن رقابت دوربین ها و بحث طرفداران لذت میبرم!) جدی نگیرید ولی اینقدر این دی90 تکراری شده که برای دی7000 این همه جاروجنجال میکنند!;)دی400 را چه میکنید؟مخصوصا اون دوستی که تازگی دی300اس خریده:biggrin::cool:
پیروز و فیروز باشید
یعنی این فاصله از فاصله 550D و 7D هم بیشتر است؟ :confused:
جدی هم نبود :biggrin:نقل قول:
جدی نگیرید ولی اینقدر این دی90 تکراری شده که برای دی7000 این همه جاروجنجال میکنند!;)
بیصبرانه منتظرش هستم. ;)نقل قول:
دی400 را چه میکنید؟مخصوصا اون دوستی که تازگی دی300اس خریده:biggrin::cool:
اون که با 60دی پر شد!البته با نبود اون هم پر بود.در ثانی صحبت نیکون است وحید خان!مگر این دو کمپانی فقط قرار است با هم رقابت کنند و نگاهی به محصولات خود نداشته باشند؟حیف 7دی و 550دی که بخوای با دی300 و دی90 مقایسه کنی...نقل قول:
یعنی این فاصله از فاصله 550D و 7D هم بیشتر است؟
بود وحید خان,بود...وقتی زورت به دی300 نرسه,دی90 هم برات کوچیک و سبک(توهین نشود بخوانید چیپ) باشه,معلومه منتظر بدنه آلیاژی و بزرگتر با قیمت پایین میشیم-همونطوری که کنن چیزی همسایز دی90 نداشت که اونم برا مردانی با دست های کوچک ارائه کرد!نقل قول:
جدی هم نبود
(این بحث های آخر همگی زرد است لذا کمی شوخی میکنم)
اندازه بدنه از دی 90 بزرگتره و از دی 300 کوچیکتر. (از کرامات شیخ ما چه عجب! lol)
اگه محل قرارگیری فلش رو مبنا قرار بدیم فکر کنم یه همچین چیزی دربیاد!
اینم هر سه بادی دی 300 و دی 7000 و دی 90 از بالا
http://0k.010.img98.com/out.php/i332764_d.jpg
درود
این چیزی که من دیدم در حد همان جانشین D90 هست و نه چیز دیگری.
اما مشخصات آن را هم باید دید که عملا چگونه خواهد بود ایا جانشین خلفی برای D90 به حساب خواهد آمد یا خیر. من که با دیدن شکل و شمایلش فکر کردم احتمالا این هم با فتوشاپ درست شده و انتظار بیشتری داشتم ( البته اگر بنا باشد آنرا بین D90 و d300 در نظر بگیریم این عیب ها به آن به شدت وارد خواهد بود) اما برای جانشین D90 دوربین خوبی نظر میرسد.
انوش
این هم 2000 امین پست در 200 امین صفحه از شایعات ! ;)
فقط من نفهمیدم چرا باید این یک رده جدید در دوربین های نیکون باشد ؟
به نظرم باید جایگزین D90 باشد
با جناب غفاری خط رو خط شد و رکورد از آن ایشان شد ! :(
اف:
سلام.چندی پیش که داشتم تغییر برند میدادم زنگ زدم یکی از دوستان نیکونی معروف! و ایشون گفتند آقا دی 300s نخر(خودش میخواست بخره;)) و دی90 بخر و قص علی هذا!و چون میدانست که من هر چیزی بخرم به زودی آپدیت میشود lolگفتند دی 90 به همراه 18-105 و اس بی 600(خیلی رو این مورد آخر تاکید داشت.فکر کنم به فلاش علاقه داشت;))
خلاصه فردا صبح بروم دی 300 و 80-400 بخرم شاید فرجی شد...
در مورد دی7000نمیدانم چرا زیاد برایم جالب نیست.شاید این روزهای زیاد در موردش صحبت شده و مشخصاتش گفته شده.بیشتر منتظر اپدیت دی300 هستم.و البته دوست دارم بیشتر از ویژگی های دی7000 و عملکردش بدانم...
فکر کنم همین موضوع کمی سطح توقع مرابالا برده بود گرچه دی7000 تا جایی که خواندم(همین تاپیک) ویژگی های بسیار خوب و کارآمدی دارد و گزینه ای ارزشمند است.نقل قول:
فقط من نفهمیدم چرا باید این یک رده جدید در دوربین های نیکون باشد ؟
===========================
پ.ن=زیباتر از 7000 است.زین پس به جای واژه ناآشنای دی3100 بگوییم D3k/10!!!نقل قول:
اهالی دیار کفر از الان روی این قدم نو رسیده اسم گذاشتن و از الان دارن بهش میگن نیکون D7k
خب دیگه آلیاژِی بودن بدنه و داشتن 39 نقطه فوکوس قطعی شد. هرچند که 39 نقطه فوکوس از نمایشگر بالای دوربین هم مشخص بود و قطعی بود!
http://nikonrumors.com/wp-content/up...alloy-body.png
http://nikonrumors.com/wp-content/up...-points-af.png
سایت شایعات نیکون نوشته:
new 39 point AF system
یعنی سیستم جدید فوکوس؟ اگه همون سیستم فوکوس دی 300 هست چرا از کلمه New استفاده کرده؟
پ.ن: اهالی دیار کفر از الان روی این قدم نو رسیده اسم گذاشتن و از الان دارن بهش میگن نیکون D7k lol
اگر مثل D300 خطای اتوفوکوس لنز ها رو تصحیح کنه تازه میشه کم کم ذوق زده بشیم:biggrin:
پس وزنش باید بره بالای 700 گرم .راجع به این چیزی درز نکرده؟
فکر میکنم با توجه به اینکه Hot Shoe که اندازه استانداردی دارد مبنا قرار گرفته، Scale عکسها یکسان است. فقط عکس D300s به طور واضحی Distortion دارد و به همین دلیل احتمالا خیلی برای مقایسه مناسب نیست.
با اینکه خودم هم عجله دارم اما به نظرم فعلا که Spec این دوربین مشخص نشده هنوز برای اینگونه مقایسه ها زود است.
با عرض معذرت تا خواستم تایپ کنم کلا موضوع عوض شد
مثل اینکه یواش یواش باید گوشهامون به شنیدن صدای d800 کی معرفی میشه عادت کنه!!!
Nikon D800 - The best goes to those who wait?
by Raphael Chieza
http://www.digitalrev.com/images/fea...on_d800_01.jpgIt has been almost a year now when the release of the Nikon D3S has started rumours of "imminent announcement" of the Nikon D700S with similar upgrades over the existing Nikon D700. With Photokina looming next month, the timing is perfect for a product announcement to the tunes of a Nikon D700S but a few of my sources (not Lok C.'s Shenzhen cousins…) tells me different. While the Nikon D700S would be a terrific option, it does not quite make for the sucker punch to Canon's more recent domination with the Canon 5D Mark II. Hence, Nikon will be going ahead with their new model the Nikon D800. Basically, the Nikon D800 will be almost exactly the same spec as the Nikon D3S except for the sensor resolution which will be raised to 16 megapixels. While this makes us wonder why a Nikon D4 won't come out with these specs first, the information we've got seems quite convincing that we'll see a 16 megapixels high ISO sensitivity sensor announced this year and available early 2011.
Nikon D800 Specifications
Sensor size36.0 x 23.9mm Full Frame FX formatSensor typeCMOS sensorSensor resolution16 megapixelsISO SensitivityISO 200 to ISO 12800 (Extendable to 102400)Continuous Burst Speed9fps (11fps in DX mode)Focus SystemMulti-CAM 3500FX 51-point AFVideo ModeFull HD 1920x1080p (24, 25, 30, 50, 60fps) with Stereo sound & AFLCD3-inch (921k dots) VGA LCD
منبع:http://www.digitalrev.com/en/images/..._header_03.jpghttp://www.digitalrev.com/en/images/...eader_logo.jpg
سلام
بنظرم کلا یک یا نیم رده از d90 بالاتر است . هم به خاطر دکمه های بیشتر و حذف شدن مد های پیشفرض و هم بدنه زیباتر و دو درگاه sd,... واقعا اگر قیمتش به 60d نزدیک باشه میتونه یک مشکل جدی برای کنون باشه ولی هنور هم نمیشه نظر قطعی داد تا تمام مشخصات منتشر نشه .
کم داره شمشیرها داره تیز میشه
CANON EOS 60D VS NOKON D7000
تبریک به همه دوستان نیکونی
امروز با خبر وحید کلی خوشحال شدم.
امیدوارم خدا پول کافی به همه دوستان برا خرید بده. آمین
سلام:
در ادامه...
Exclusive - Canon EIS 60 revealed - high end mirrorless camera with pixel fusion technology
http://www.eoshd.com/attachment.php?...7&d=1284346674
کد:
http://www.eoshd.com/content/346-Exclusive-Canon-EIS-60-revealed-high-end-mirrorless-camera-with-pixel-fusion-technology
در ادامه بحث داغ lcd چرخان ...
گویا نیکون تصمیم گرفته جانشین D300s رو با lcd چرخان بده بیرون:::yess:::
منبع موثقی برای این مطلب دارید؟ با وجود عرضه D7000 با LCD ثابت , بسیار بعید است این اتفاق در جانشین D300s بیفتد.
و در ادامه شایعات پیرامون دوربین بدون آیینه نیکون موسوم به EVIL ؛ و انتشار دیاگرامها و گواهی ثبتهای مختلف, تصاویر بی نام و نشانی از حرف Q در برند نیکون دیده میشود , شاید یک رده دوربین جدید و شاید هم یک مونت جدید در کنار F mount همیشگی نیکون ...
با توجه به مطلبی که چند روز پیش منتشر شد مبنی بر جایگزینی درپوش بدنه و لنزهای نیکون، فکر میکنم احتمال اینکه ماونت جدیدی تو راه باشه خیلی زیاده...
نقل قول:
In addition to the new body cap, Nikon also replaced their old lens cap LF-1 with the new LF-4. The new version say “Nikon F mount”, which could indicate that there will be a new mount soon
دوستان لطف کنید خبر رو بخونید بعد عکس بذارید:نقل قول:
سلام
http://www.eoshd.com/attachment.php?...7&d=1284346674
اگر این شکل، برش یک دوربین EIS است، آن منشور، جلوی Viewfinder چکار میکند؟
کدام آینه نور را به منشور هدایت میکند؟ البته جلوی سنسور یک سیئ ای هست... آینه است؟ مگر EIS بدون آینه نیست؟
که میگه اون طرح و لوگو فقط برای نمایشه و بس.نقل قول:
*Diagram and logos for illustration purposes only*
اسکچ رو قبلا Canon Rumors گذاشته بود سر همین قضیه...
نخیر در حین وبگردی در سایت ها بودم یک فروم عکاسی در آسیای جنوب شرقی برخوردم که حدس زده بود که احتمالا اینگونه خواهد بود . البته جالب بود برام که اواخر سال 2009 پیش بینی کرده بود که نام جانشین دی 90 ، d7000 خواهد بود. البته اونها هم بر اساس تخیلشون پیش بینی کرده بودند.
http://bncxe.org/showthread.php?p=468279
انقدری این خبر سایت EOSHD جالب و جذاب بود که گفتم حیفه تیکه هاشو نذارم اینجا!
خب خبر اصلی که مشخصه. اخباری درز شده مبنی بر سری جدید دوربین های کنون و لنزهایی که همراه با اونا ساخته و عرضه میشه.
گویا قراره سنسور این دوربین یه سنسور 22 مگاپیکسلی و Backlit باشه با رنج عادی 100-6400 و رنج Expand شده به 25-25600
دوربین قابلیتی داره که میتونه سنسور رو محدود به 5.5 مگاپیکسل بکنه که این عمل سرعت شاتر رو تا 20 فریم در ثانیه افزایش میده (شبیه اون سیستم داخل دی3 نیکون که با محدود کردن پیکسل ها، 9 فریم رو به 11 فریم در ثانیه میرسونه...اما یه تفاوت اساسی هست در ادامه...)
حالا این وسط چیزی که جالبه قابلیت جدید این سنسور هست (هنوز اسم رسمی نداره این قابلیت) که الان به تلفیق پیکسل ها مربوطه.
یعنی اینکه دوربین پیکسل ها رو به جداول 3X3 تقسیم میکنه و در اصل هر 9 پیکسل تشکیل یک پیکسل رو میدن.
اینکار رزولوشن رو به 5.5 میرسونه و از اون طرف فرمت رو تبدیل به 1920x1080 معروف میکنه. استاندارد فعلی برای فیلمبرداری.
فرقش اینجاست که به جای حذف پیکسل ها، شما از اطلاعات همهی پیکسل ها دارین استفاده میکنین. این یعنی افزایش Dynamic Range و کاهش نویز.
این سیستم یه تغییر سادهی نرمافزاری نیست و توسط سخت افزار جدید و بالطبع به همراه همون پردازندهی DIGIC جدید انجام میشه.
البته این ویژگی فقط به فیلمبرداری محدود نمیشه و توی عکاسی هم افزایش ISO و کاهش نویز و رنج دینامیکی رو دارید.
کنون لنزهای زیر رو هم گویا طبق خبر در دست ساخت داره
5mm F4 Fisheye
8-25mm F4 wide-angle zoom
14mm F2 pancake - which our translation of the source's dialect hilariously termed 'biscuit head!!'
25mm F1.2 pancake
45mm F1.5 standard biscuit head(!)
65mm F2.0 Macro (1:1, 2:1 is equivalent to full-size)
و قاعدتا به همراه اون آداپتور EF 2 EIS هم عرضه میشه. گویا این سومین فرمتیه که میتونه از لنزهای EF استفاده کنه. دومیش گویا دوربینای RED بود.
اگر این شایعه حقیقت داشته باشه کنون (و قاعدتا نیکون) پا رو از تکونهای کوچیکی که دوربینهای PEN یا NEX به بازار دادن فراتر میذاره و یه دوربین حرفهای کامل با سیستم فیلمبرداری کامل عرضه میکنه که ایندفعه واقعا راه آیندهی تمام دیجیتالیمونو روشن میکنه.
_________________________-
یادمه توی سایت Canon Rumors صاحابش همچین چیزی گذاشته بود:
Canon might not be the first who does something, but when he does it, he does it the right way
.
هان اینم سایتی که من خبرو از روش نوشتم:
http://www.eoshd.com/content/346
این سایت اصلی که خبر روش منتظر شده:
http://forum.xitek.com/sorthread.php?threadid=782342
اینم ترجمهی گوگلیش:
Google Translate
http://www.adorama.com/images/Product/NKBCB.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/...QL._SL160_.jpg
البته سایت شایعات نیکون دلیل محکم تری آورده بود و استدلال کرده بود که چون روی در جدید نوشته شده "F Mount" پس شاید نیکون می خواد ماونت جدیدی معرفی کنه. به نظر من که بعیده نیکون یکی از مزایاش نسبت به برند رقیب رو به همین سادگی خراب کنه.
سایت dpreview در قسمت نمایشگاه فوتوکینا نوشته:
در مورد جانشین D700 و 1Ds Mk3 گفته که شاید یکدفعه معرفی بشن!نقل قول:
* Surprises? These days it's rare for there to be any really big surprises during the show itself (though it's not unheard of). We do know of a couple of announcements due on the opening day, but we pray for a genuine surprise. Will Olympus announce that the E-5 is the last Four Thirds camera with a mirror (as they've been hinting)?, will Canon and/or Nikon surprise us with a mirrorless system camera or large sensor compact? Will Fujifilm announce a new film camera? (oh, yeah ,that's right, they did that last time), will there be a Canon EOS 1Ds Mark III or Nikon D700 upgrade? Only time will tell, and we'll be on the show floor to ensure you get the very latest news as it happens.
کد:http://dpreview.com/articles/photokina2010/
کسی اطلاع داره آیا کنن محصولی در سری XXXD در راه داره ؟
در راه داشت که رسید خوشبختانه...فکر نمیکنید کمی برای جانشین 550 دی زوده؟!
علیرضا جان، مونت F رو همه میشناسند. منظور این بوده که وقتی که لنزهای نیکون فقط یک ماونت دارن دلیلی نداره که تاکید بشه این لنز از همون ماونت بوده. خصوصاً اینکه قبلا هم روی درپوشهای لنزها نمی نوشتن که این درپوش واسه کدوم ماونت هست.
مگر اینکه نیکون بخواد یه ماونت جدید معرفی کنه با یه اسم دیگه و حالا داره تاکید میکنه که این درپوش، واسه لنز ماونت F هست.
60 دی که xxd هست نه xxxd .منظورم دقیقا همون 550 دی بود.و اینکه کنن اونقدر ها هم مسلسل وار نیست که در کمتر از 4 ماه بدنه جدید معرفی کنه...
سلام
گوشی های لومیکس , محصول جدید پاناسونیک که احتمالا ً باید حساب دیگری روی دوربین آن باز کرد
حیف که پاناسونیک اصلا ً در دنیای گوشی برند مطرحی نیست ...
http://photorumors.com/wp-content/up...umix-Phone.png_____________________________
http://photorumors.com/wp-content/up...1.50.27-PM.png
گواهی ثبت سیستم فلاش جدیدی از شرکت اپل , که امکان روشن کردن سطح خاصی از سوژه را با لمس صفحه لمسیش میدهد , و میتوان انواع طرحهای نورپردازی خاص را اجرا کرد.
امیدوارم این محصول اپل هم مثل اغلب محصولاتش انقلابی ظاهر شود
“Problem to be solved: To efficiently cool an illumination device including a flash light source and a continuous light source.
Solution: The illumination device includes: a housing; a flash light source which is supported by the housing and generates flash light; the continuous light source which is supported by the housing and generates continuous light; and a heat radiating member which is supported by the housing, thermally coupled to both light sources in common and radiates heat generated due to the generation of the flash light from the flash light source and the generation of the continuous light from the continuous light source to the outside of the housing. The continuous light source can be supported by the housing, so as to be disposed in a direction where the continuous light illuminates the lower part of the housing, when the flash light source faces an object to be illuminated.”