-
پاسخ : شايعات يا واقعيات
نقل قول:
و این به معنی این است که خداحافظ D90 و سلام D7000
البته نمیدونم نیکون میخواهد با این داستان نام گذاری چه کار کنه. تاکنون رده Dxx با رده Dxxxx متفاوت بود و حتی کلاس دی3000 و دی5000 هم تا اندازه ای تفاوت داشت اما اینکه اسم جانشین دی90 چیست هم معمایی است. اگر نیکون بخواهد شیوه بازار یابی کنونی را ادامه دهد باید تفاوت کلاس های قیمتی و امکانات را تا اندازه ای با نام گذاری انها هماهنگ کند. جالب است که هنوز در خصوص طبقه بندی همین رده های موجود هم اتفاق نظر وجود ندارد. مقاله زیر از ویکی ارزش خواندن دارد.
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Template_talk:Nikon_DSLR_cameras
این هم یکی از طبقه بندی ها:
http://09.img98.com/out.php/i160782_Clipboard01.jpg
-
البته من که از خدامه این دوربین جدیده اسمش D90s باشه چون این جور که بعضی جاها پیش بینی شده
اگر آپدیت D90 بخواد راه دی5000 و دی3000 رو ادامه بده احتمالش هست که موتور فوکوس نداشته باشه.:bye2:
یعنی باید بی خیال لنز های بی موتور بشیم.....:cry3:
ولی اگر D90s باشه محتمل هست که این موتور فوکوس حذف نشه.....:laugh3:
جدای از این مسائل داشتن آخرین دوربین از سری Dxx یک لذت خاصی داره .....:hlaugh:
که بعید میدونم نیکون چنین ریسکی بکنه و دوربین جدید رو غیر از D7000 اسم بزاره....
چون بازار باقی مانده دوربین محبوبش D90 رو کاملا بهم میریزه....:think:
اگر هم D8000 بزاره یک جورایی راه تکامل رو برای سری Dxxxx میبنده و تنها جا برای D9000 و S یا x در جلوی اون باقی می مونه......
ولی در هر صورت فکر میکنم با توجه به پیشرفت بسیار سریع تکنولوژی اگر دنیا باقی باشه تا چند سال
دیگه رده های جدیدی از DSLR بیاد که به شکل دیگری نام گذاری بشن مثلا Mxxx ,Mxx, Mx به معنی
دوربین های بدون آینه و یا :cool:3Dx ,3Dxx,3Dxxxدوربین های سه بعدی که جدیدا سونی چند مدل از
این نوع دوربین ها از نوع کامپکت تولید کرده.....
الله اعلم.....
-
نقل قول:
جدای از این مسائل داشتن آخرین دوربین از سری Dxx یک لذت خاصی داره .....
که بعید میدونم نیکون چنین ریسکی بکنه و دوربین جدید رو غیر از D7000 اسم بزاره....
چون بازار باقی مانده دوربین محبوبش D90 رو کاملا بهم میریزه....
من متوجه نشدم. خوب اگر این دوربین جانشین دی90 باشد دیگر دی90 نیست که نیکون نگران بازار ان باشد.
فکر نمیکنم نیکون موتور فوکوس را از روی جانشین دی90 حذف کند البته نمیدونم توی کله مدیر بخش بازاریابی نیکون چی میگذره.
نیکون در سال 2004 دی70 را معرفی کرد که در زمان خودش دوربین موفقی بود و بعد از دو سال که همه مشتاق یک دوربین جدید با امکانات بیشتر و رزولوشن بالاتر بودند نیکون دی50 و دی 70 اس را به بازار داد که خیلی ها را عصبی کرد و امیدوارم نیکون این ماجرا در مورد جانشین دی 90 انجام ندهد. گاهی اوقات کله یک محصول خوب را زیر اب کردن در دراز مدت نتایج خوبی دارد. در نظر داشته باشیم که نیکون زمانی دی200 را مرخص کرد که بازار خوبی داشت و به عنوان D2x کوچک شناخته میشد اما جانشین دی200 یعنی دی300 جایگاه نیکون را در بازار اس ال ار چند گام به جلو برد. در هر حال هر دو سناریو امکان پذیر است یعنی تغییری کوچک بر روی دی90 و یا جهشی به جلو.
-
نقل قول:
من متوجه نشدم. خوب اگر این دوربین جانشین دی90 باشد دیگر دی90 نیست که نیکون نگران بازار ان باشد.
نقل قول:
چون بازار باقی مانده دوربین محبوبش D90 رو کاملا بهم میریزه....
فکر میکنم نیکون اون قدر D90 تولید کرده باشه که حداقل تا یک سال دیگه دوربیناش تو بازار باشه ...
ٍٍٍ
ٍ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidari
فکر میکنم نیکون اون قدر D90 تولید کرده باشه که حداقل تا یک سال دیگه دوربیناش تو بازار باشه ...ٍٍٍٍ
نه خیالتان راحت باشد , اگر الآن (یا حتی در چند ماه گذشته) می توانید D300 نو با قیمت معقول (اختلاف قالب توجه نسبت به D300s ) پیدا کنید,چنین اتفاقی در مورد دی 90 هم خواهد افتاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidari
فکر میکنم نیکون اون قدر D90 تولید کرده باشه که حداقل تا یک سال دیگه دوربیناش تو بازار باشه ...
ٍٍٍ
ٍ
فک کنم خودتون صفحه قبل اشاره کردید که محدود است ...
-
سلام
دو شایعه با احتمال وقوع بالای 95 % (تقریبا ً حتمی) در مورد نیکون:
- اول اینکه از این پس, فوکوس پیوسته continuous AF در مد فیلمبرداری و لایو ویو در دوربینهای نیکون قرار میگیرد (که البته امیدوارم کیفیت متفاوتی با انواع موجود داشته باشد) :::yess:::
- و دوم , مشخصات جانشین D3000 که بر خلاف انتظار D4000 نام ندارد , D3100 است نامش!
نقل قول:
* continuous AF in video mode/live view (yes, that’s right – it seems that the continuous AF I mention earlier today will first be introduced in the upcoming Nikon D3100)
* new AF points configuration which should cover a very large portion of the viewfinder. Total of 11 or 12 AF points.
* 10 MP CMOS sensor
* HD video: 1080p/24 and 720p 30/24!
* AVCHD video codec
* In camera video editing capabilities
* 3fps (same as D3000)
* will be sold in a kit with the 18-55mm lens
* expected release in “few weeks”
* no swivel display
بعضی از تغییرات به نظر خیلی جالب می آیند (بخصوص با توجه به رده دوربین) و میشود امیدوار بود که جانشنین دی 90 از پیشرفتهای بسیار بیشتری بهره ببرد.
:::happy:::
-
پاسخ : پاسخ: شايعات يا واقعيات
سلام
نمي دونستم اين مطلب رو كجا بگذارم و اينجا رو انتخاب كردم ولي كلا مطلب بامزه ايه ;)
قضيه از اين قراره كه كاشف به عمل اومده كه اولا پاناسونيك هفته ي گذشته ويديويي كه براي انتشار خبر دوربين جديد خودش G2 ساخته رو با Canon 5D MKII فيلمبرداري كرده.:biggrin:
همچنين اگزيف تصاويري كه سوني براي نمايش قابليت فيلمبرداري دوربين هاي جديد خودش WX5, TX9, T99 ارائه كرده لو رفته و مشخص شده سوني هم اين تصاوير رو با Canon 5D MKII گرفته lol
http://www.photographybay.com/wp-con...5D-Mark-II.JPG
مطالب جالب ديگري هم در مورد قضيه ي معرفي Sony A900 و ... هست كه مي تونيد در لينك زير بخونيد:
کد:
http://www.photographybay.com/2010/07/08/canon-5d-mark-ii-strikes-again-captures-sonys-official-cyber-shot-promo-images/
-
سلام
ببخشید اگر اف تاپیک زدوم :(
2 سال پیش در چند فروم دیدم که دوستان راجب به دوربینهای فول فریم صحبت می کردن و میگفتن که : تا 2 سال دیگه ، یعنی الان ، باید شاهد حضور دوربینهای فول فریم باشیم با قیمت زیر 1000 دلار ...ا
اما :::waw::: الان هرچی جستجو میکنم به d700 و 5dii میرسم که هنور بالای 2000 دلار قیمت دارن و این در حالیست که دوستان خبر تولد d90s را میدهند :::angry:::
نمیدونم این اف تاپیک شده یا نه ... اما تا کی باید صبر کرد تا این کادر کامل ها 1000 دلار بفروش برسند ؟:::confused2:::
-
به نظر دوستان سوای اینکه جایگزین D 90 چه امکاناتی خواهد داشت نیکون چه نامی بر آن خواهد گذاشت؟ کسی میتونه حدس بزنه؟ به نظر خودم که D90s خواهد بود که در این صورت بزرگترین مشخصه آن افزایش مگا پیگسل خواهد بود که واقعا لازم داره البته حاکثر تا 16 و نه بیشتر و حداقل 14
-
هیچ وقت با اضافه شدن S به دوربین نیکون مگاپیکسل اون افزایش پیدا نکرده.
S برای تغییرات کوچک و یا به روز شدن اضافه خواهد شد.
بیشترین تغییر از D3 به D3s بوده که اضافه شدن فیلمبرداری و کاهش نویز در ایزوهای بالا و اضافه شدن چند پله ایزو به این دوربین رو به همراه داشته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmazhar_55
به نظر دوستان سوای اینکه جایگزین D 90 چه امکاناتی خواهد داشت نیکون چه نامی بر آن خواهد گذاشت؟ کسی میتونه حدس بزنه؟ به نظر خودم که D90s خواهد بود که در این صورت بزرگترین مشخصه آن افزایش مگا پیگسل خواهد بود که واقعا لازم داره البته حاکثر تا 16 و نه بیشتر و حداقل 14
به نظر من هم واقعا افزایش مگا پیکسل برای دوربینهای نیکون بسیار حیاتی هست.
البته نه از این جهت که ۱۲ مگا پیکسل کمه، بلکه به خاطر اینکه هنوزم مگا پیکسل بالا حتا در بین عکاسان حرفهای هم بسیار طرفدار داره. بسیاری از عکاسانی که زیر یک دهم درصد عکسهاشون رو چاپ میکنند و باز در بین همون یک دهم درصد، کمتر از یک درصد عکسهاشون رو در اندازه بزرگتر از A۳ چاپ میکنند، بدون اینکه به معایب مگا پیکسل بالا آگاه باشند فقط و فقط جوش مگا پیکسل بالا رو میزنند.حاضرند که مشکلات نویز بالا و دینامیک رنج پایین و دیفراکشن و سرعت پایین پروسس و حجم بالای فایلها و هزار مشکل دیگه مگا پیکسل بالا رو به جون بخرند اما رزلوشن بالاتری داشته باشند. بعد هم یه لنز معمولی میبندند رو دوربین که حتا ۸ مگا پیکسل رو هم جواب نمیده.
طبیعی هست که در این شرایط وقتی که یک کمپانی دوربین بالای ۱۸ مگا پیکسل رو تولید میکنه، همین عده به سمت اون برند متمایل میشن و دوربینهای ۱۲ مگا پیکسلی دیگه خریداری ندارند. در نتیجه نیکون هم احتمالا ناچار بشه که این کار رو بکنه و دوربینهای بعدیش رو واسه جلب نظر این تعداد عکاس هم که شده، افزایش بعده.
پینوشت: این "راجب" هم داستانی شده واسه خودش.
-
احتمال افزایش مگاپیکسل که بعید نیست. اما اسم آن دی ۹۰ نخواهد بود.
فعلا خبری از سنسور جدید نیکون در سایز APS به میان نیامده. گمان میکنم ابتدا دی ۳۰۰ تازه خواهد شد و بعد نوبت به دی ۹۰ خواهد رسید.
رویای مگاپیکسل هم تا حدود زیادی تاثیر خودش رو از دست داده. نشانی آن هم فروش نیکون و کانن در ژاپن در سال جدید. امیدوار باشیم کمپانی ها بجای بازی مگاپیکسل تلاش بیشتری برای افزایش داینامیک رنج، کاهش نویز انجام دهند.
-
سلام
جایگزین مدل موفق LX3 از سوی پاناسونیک, LX5 ؛ که بصورت رسمی و غیر منتظره در سایت پاناسونیک قرار گرفت :
نقل قول:
Main differences between the LX5 and the older LX3:
- The LX5 has 3.8x zoom 24-90mm (the LX3 has 2.5x and ends with 60mm)
- LX5 wit 80 to 12800 ISO (the LX3 80 to 3200)
- It records in HD 60p (sensor output is 30p) AVCHDlite
- Optional electronic and optical viewfinder
کد:
http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/support/Cameras-Camcorders/Digital-Cameras/Lumix-Digital-Cameras/model.DMC-LX5W
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadhoo
سلام
ببخشید اگر اف تاپیک زدوم :(
2 سال پیش در چند فروم دیدم که دوستان راجب به دوربینهای فول فریم صحبت می کردن و میگفتن که : تا 2 سال دیگه ، یعنی الان ، باید شاهد حضور دوربینهای فول فریم باشیم با قیمت زیر 1000 دلار ...ا
اما :::waw::: الان هرچی جستجو میکنم به d700 و 5dii میرسم که هنور بالای 2000 دلار قیمت دارن و این در حالیست که دوستان خبر تولد d90s را میدهند :::angry:::
نمیدونم این اف تاپیک شده یا نه ... اما تا کی باید صبر کرد تا این کادر کامل ها 1000 دلار بفروش برسند ؟:::confused2:::
دوست عزیز ...
دوربینهای کراپ کاربری خاص خودشون را دارند . اما اینکه کی میشه که فول فریمها زیر 1000 دلار فروخته شن
من فکر میکنم که دوستان کنون و نیکونی عزیز ، ما ها رو حساب سر کار میزارن چرا ؟
خوب هر چند وقت یکبار یک اپشن الکی روی فلان دوربین فول فریم قرار میدن ... و البته شاید هم یک مورد خوب ... شاید 5dبعدی ویزور با پوشش کامل داشته باشه ... و یا فلاش داشته باشه و ... خوب همینجوری
میشه قیمت این مدلها را بالای 2000 دلار نگه داشت
تا اون روز که تکنولوژی اینقدر پیشرفت کنه که چی میدونم ;) لنز ژله ای به بازار بیاد و دوربینهای همه 3 بعدی شن و اونموقه بشه که یک کارخونه فول فریم بزنه زیر 500 دلار با شیشه هایf 2.8
-
سلام . ایا ممکنه که نسل دوربینهای کراپدار کلا حذف بشه ؟
من فکر میکنم که با پیشرفت تکنولوژی و ارزان تر تمام شدن ساخت سنسورهای بزرگتر دیگه لزومی به ساخت سنسوری کوچک نباشه ... هر چند که به قول دوستمون سنسور کراپ کاربری خاص خودش رو داره ... وزن سبکتر تجهیزات و تله بیشتر ...
خدایا ما را هم روزی فول فریم دار بفرما :p
-
سلام
خب ... سایت شایعات نیکون حالا با اطمینان 95% از 4 لنز جدید صحبت میکند که از حالا تا فتوکینا (سپتامبر= شهریور) معرفی خواهند شد.
Nikkor AF-S 85mm f/1.4G N
در مورد داشتن VR اطمینانی کسب نشده هنوز , اما پوشش ناتو کوتینگ دارد.
Nikkor 24-120 f/4 ED VR N
لنزی که خیلی از نیکونی ها منتظرش بودند, با رنج فوق العاده ایده آل برای فول فریم؛ و البته این بار با کیفیت بهتر :dream:
Nikkor 18-200 f/3.5-5.6 ED VR
ظاهرش اینطور به نظر میرسد که قبلا ً معرفی شده, آنهم 2 بار , ولی این بار با این تفاوت که DX نیست و برای فول فریم طراحی شده :mlaugh: , در واقع به جای 300-28 ی که قبلا ً شایع شده بود
و
Nikkor 55-300mm f/4.5-5.6 ED VR DX
که جایگزین 200-55 فعلی خواهد شد
با توجه به اخبار قبلی که نیکون در سال 2010 باید 8 لنز جدید معرفی میکرد و اینکه تا حالا فقط 3 تا از آنها معرفی شده , احتمال معرفی یک لنز دیگر (مثلا ً 35 اف 1.4 ) هم وجود دارد.
چه سپتامبر فراموش نشدنیی در راه باشد دوباره ..... :::yess:::
اشک تو چشام حلقه زده ...
کد:
http://nikonrumors.com/2010/07/19/new-nikon-lenses-to-be-announced.aspx
-
سلام
و مشخصات احتمالی جانشین D90 از سوی سایت NR با احتمال 90 %
* 16MP DX sensor
* same noise performance like the D700!
* full HD
* 8p/s
* new video AF and performance
* parts of the body will be aluminium
یعنی واقعا ً یک چنین انقلابی در دوربینهای SLR در راه است؟ :eek:
D400 چی قراره بشه ؟؟ :dream:
کد:
http://nikonrumors.com/2010/07/20/first-word-on-the-nikon-d90-replacement.aspx
Jay: Yeah.
Scott: You have to use one lens for the whole project, what is it?
Jay: It changes, right now it would be the 70 to 300.
Scott: You’re really loving that lens aren’t you.
Jay: Oh yeah. I like the 18 to 200 but it’s not a full frame lens.
Scott: No it’s not. That’s what’s interesting for $500 that it works on the full frame cameras.
Jay: Now I think… and you know how free Nikon is with prognostication of the future, they would lie just to keep in practice. But I think there may be an 18 to 200 full frame, and if that happens I’m buying it.
Scott: Oh that would be the first lens I would buy.
Jay: But the 70-300 is still terrific.”
(گفتگو در مورد 300-70 نیکون بوده که به اینجا کشیده شده)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
* 16MP DX sensor
* same noise performance like the D700!
* full HD
* 8p/s
* new video AF and performance
* parts of the body will be aluminium
یعنی واقعا ً یک چنین انقلابی در دوربینهای SLR در راه است؟ :eek:
D400 چی قراره بشه ؟؟ :dream:
سلام:
وحید جان شوخی میکنی :cool: ؟! این مشخصات انقلابی در دوربین های Slr است؟
این موارد آپشن هایی است که میتواند روی یک دوربین فرضی باشد. و خیلی دور از ذهن نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام:
وحید جان شوخی میکنی :cool: ؟! این مشخصات انقلابی در دوربین های Slr است؟
این موارد آپشن هایی است که میتواند روی یک دوربین فرضی باشد. و خیلی دور از ذهن نیست.
خیر, نویزی برابر با نویز دی 700 (فول فریم 12 مگاپیکسلی) در یک دوربین کراپدار 16 مگاپیکسلی در رده entry level با قیمت حدود 1000 دلار انقلاب نیست ؟؟؟
به نظر من که هست.
-
اول یک سری رنگ جدید برای NEX
http://sonyalpharumors.com/wp-conten...new-colors.jpg
و دوم یک سری تحولات بسیار خوب در دوربین های عکاسی سونی.....
1) Sony will introduce the two “translucent” cameras, the A55 (16MPX) and A33 (14MPX) -> (ultra fast autofocus during videorecording, very fast fps)
2) Sony will introduce two new Sony A5xx cameras with ExmorHD sensor. The higher-level camera will also be able to take 3D pictures (and it comes with GPS)
3) Many new lenses. Many current kit-lenses will be updated. The new Zeiss 24mm f/2.0 and Sony 500mm beast will finally come to market.
4) New NEX accessories are expected to be announced (electronic viewfinder???)
-
مشهدی جان خوش خبر باشی ...:::love2:::
دعا کن زودتر جایگزن d700 رو بشه ...:redface:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
خیر, نویزی برابر با نویز دی 700 (فول فریم 12 مگاپیکسلی) در یک دوربین کراپدار 16 مگاپیکسلی در رده entry level با قیمت حدود 1000 دلار انقلاب نیست ؟؟؟
به نظر من که هست.
خوب ظاهرا اختلاف نظر داریم. من فکر میکنم وقتی میگوییم در تولید یا صنعتی انقلابی رخ داده یعنی ورای ارایه و روند تکنولوژی رو به سمت جلوست.
به گونه ای که ممکن است به لحاظ ماهیت کلا متفاوت با تکنولوژی امروزی باشد. فرضا انیشتین انقلابی در علم زمان خود ایجاد کرد. یا خودرو های هیبریدی انقلابی در صنعت خودرو بود ( با تردید ) یا سیستم مکرو فور ... یا همان لینکی که محمد امدادی عزیز گذاشت اگر به واقعیت بپیوندد انقلابی در تکنولوژی رخ داده است یا سیستمی که Red در حال کار برای ارایه هست یا ابر رسانا ها و موارد بیشمار دیگری....
اما اینکه یک سنسوری از 12 به 16 مگاپیکسل ارتقا پیدا کند و رفتار نویزی مطلوبی چون D700 داشته باشد شاید تعبیر انقلاب ( البته از دید من ) به سختی به آن اطلاق شود. این موضوع اگر صورت بگیرد میتوان اینگونه برداشت کرد در راستای پیشرفت دوربین های امروزی همین. قصد مته به خشخاش گذاشتن نیست فقط اشاره به این موضوع که این شایعه یک موضوع خیلی دور از ذهن نیست.
موفق باشید
-
میبینم که نم نم بقیه برند ها هم دارن رنگی می شوند ....
نقل قول:
same noise performance like the D700
به نظر من این جمله بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و با اما و اگر و ... همراه خواهد بود.
نهایاتاً اگر به سنسور مربوط باشد که سونی زودتر یا همزمان خودش هم ارائه خواهد کرد. اگر به تکنولوژی پردازش باشد هم که بعید است با پردازش بتوان از یک سنسور کراپ دار تصویر یک سنسور فول فریم را بیرون کشید. مگر اینکه نیمی از این و نیمی از آن باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
اما اینکه یک سنسوری از 12 به 16 مگاپیکسل ارتقا پیدا کند و رفتار نویزی مطلوبی چون D700 داشته باشد شاید تعبیر انقلاب ( البته از دید من ) به سختی به آن اطلاق شود. این موضوع اگر صورت بگیرد میتوان اینگونه برداشت کرد در راستای پیشرفت دوربین های امروزی همین. قصد مته به خشخاش گذاشتن نیست فقط اشاره به این موضوع که این شایعه یک موضوع خیلی دور از ذهن نیست.
بله شاید تعبیر " یک جهش بزرگ" یا چنین چیزی مناسبتر باشد , ولی با توجه به تکنولوژی فعلی سنسورها و محدودیت ثابت شدهء آنها , طی کردن چنین مسیری با ارایه یک نسل جدید دوربین, مستلزم باز شدن فصل جدیدی در فناوری سنسور و پردازشگر ... خواهد بود.
ممنون
-
سلام
گویا نیکون در روزهای 17 تا 19 آگوست (26 تا 28 مرداد) در حداقل یک کشور اروپایی , یک کنفرانس خبری در پیش دارد که ممکن است برخی از محصولات جدیدش را رونمایی کند.
و اما بریم سراغ پیش بینی های تام هوگان برای سال 2010
همیشه حساب خاصی روی مطالب تام هوگان باز میکردم , اما مدتی است که احساس میکنم نوشته هایش دیگر آن اعتبار و پشتوانه سابق را ندارد, امیدوارم در اشتباه باشم.
http://www.bythom.com/2010predictions.htm
به طور خلاصه قسمت پیش بینی های دقیقش در مورد نیکون را نقل میکنم, در مورد برندهای دیگر به صورت کلی تر پیش بینی کرده
پیش بینی کرده نیکون در سال میلادی جاری , 5 اس.ال.آر (شامل 3 فول فریم) و تعداد زیادی لنز به همراه دوربین بدون آیینه خودش را معرفی میکند , شاید تام هوگان منابع اطلاعاتیش از NR قویتر باشد ...
D3xs برای مرداد و D700s برای آبان , D900 هم برای اسفند (فکر میکنم منظورش از March 2010 , مارس 2011 باشد...)
نقل قول:
* A Slightly Down Year: overall sales, market share, and profits will peak early in the year, decline thereafter.
* Something not called a D700x: announced by end of March 2010, and probably called something like D900.
o D700-type body, new Nikon FX high resolution sensor
o more than 18mp, probably 24mp
o 4-5fps
o Best video yet in terms of specs for a Nikon DSLR (not that this is of much interest to anyone reading this site)
* D90 Redux: announced August 2010, and probably called a D7000 in order to conform to Nikon's new naming conventions. The real question is what changes from a D90?
o A new sensor (e.g. not 12mp Sony). What sensor, I'm not sure
o A new focus sensor, likely a simplified derivative of the D300's
o Yep, more video capabilities (sensing a theme?)
* D3500: yes, this is like sqeezing the same lemon over and over hoping there's more juice in it:
o 12mp Sony sensor
o D3000-like body and controls, but with D5000-like video/Live View
* D3xs: announced by August 2010
o Adds video and sensor updates from D900
o Adds menu and feature updates from D3s
* D700s: announced by Nov 2010
o Brings the D3s changes to the D3 to the D700
* Coolerpix: Yes, finally a larger sensor Coolpix. Could be launched at PMA in February.
o Lens options, check
o Larger sensor, check
o Video capability, check
* Mirrorless: announced prior to Photokina
o Smaller in every way: body, sensor
o Targeted at the Coolpix P90 (soon to be P100) to D3000 gap more than competitors
o Lower-priced than m4/3
* Nikkors: Nothing has perplexed me more than the missing Nikkors. I've now heard specs on six lenses that haven't appeared yet. On four of those, I was told 2009 would be the year they'd appear. Well, 2009 is almost over and they are still MIA. Here's what I'm still expecting:
o A 80-400mm f/4-5.6 replacment, but it'll be a bit differently specified than 80-400mm f/4-5.6 AF-S VR. There have been rumors of 100-500mm, and that may be it, but what Nikon is shooting for here is the highest end of the consumer zoom. The replacement, I'm told, will be far better than the original.
o Prime updates: 24mm, 35mm, 85mm, all fast. I'm pretty sure there are other primes in the works, too, the DC lenses being another candidate. Note the one thing that is common amongst the new prime designs: they're all fast aperture. I think the days of f/2.8 primes are gone for Nikon.
o A long Micro-Nikkor: may not be 200mm. Nikon may try to kill two birds with one stone again by making it 180mm and faster than f/4.
o An FX mid-range zoom.
o Historically speaking, 2010 should be a "consumer lens" year (based upon previous release patterns). Curiously, so far all I know about are "pro lenses" for near term release. Thus, I would not be surprised to see mid-to-late year fill-ins of more consumer-type lenses, particularly FX zooms.
Other:
o An SB-700: SB-600 capabilities with an SB-900 interface.
Wait a second, that's it for Nikon? 5 DSLRs and a half dozen FX lenses? Well, I do expect a few more lenses than that, but I just don't know what they are. I seem to have lost any connection into what's really happening in the DX lens lineup, and there must be some more lenses coming there. I think Nikon's plan for the year is "big splash in FX, big splash just below DSLR, fill in gaps." Remember, 2011 is a big year for Nikon, as it will be year of the D4 and D400, and the introduction of many new technologies into the camera line, including a radically new AF system.
-
سلام
حتی قیمت حدودی لنزهای جدید نیکون هم مشخص شده (به جز لنز 85 که کمی گران است, بقیه خیلی مناسب اند) , ظاهرا ً قضیه کاملا ً جدی است :
* Nikkor AF-S 85mm f/1.4G N: around $1600
* Nikkor 24-120 f/4 ED VR N – around $1300
* Nikkor 18-200 f/3.5-5.6 ED VR (or 28-300mm) – around $1000
* Nikkor 55-300mm f/4.5-5.6 ED VR DX – around $300
-
85 یکی از آرزوهای منه خدا کنه قیمتش کمتر باشه
-
به نظر دوستان در مورد آپدیت 400-80 و نسخه لرزه گیر دار آن، زمان ارایه وحدود قیمت آن چه خواهد بود؟
-
سونی تا چند روز آینده رسما 24 مم اف 2 از سری لنز های زایس را معرفی خواهد کرد...
http://www.imaging-resource.com/NPIC...TOTYPE_1_S.JPG
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
حتی قیمت حدودی لنزهای جدید نیکون هم مشخص شده (به جز لنز 85 که کمی گران است, بقیه خیلی مناسب اند) , ظاهرا ً قضیه کاملا ً جدی است :
* Nikkor AF-S 85mm f/1.4G N: around $1600
* Nikkor 24-120 f/4 ED VR N – around $1300
* Nikkor 18-200 f/3.5-5.6 ED VR (or 28-300mm) – around $1000
* Nikkor 55-300mm f/4.5-5.6 ED VR DX – around $300
با اين قيمتي كه براي 55-300 زده خدا ميدونه چه مخلوقي ميخواد تحويل ما بده...احتمالا از اين بازه 250 ميلي متري 100 ميلي مترش بدرد بخور باشه ;)...البته باز نبايد نااميد بود .
-
سلام
ظاهرا در فوتوكينا 2010 شاهد معرفي Canon EOS 60D خواهيم بود. DXO جدول خودشو آپديت كرده :
http://www.photographybay.com/wp-con...07/DXO-60D.jpg
هرچند ممكنه به زودي جدول رو اصلاح كنه ولي فعلا هنوز در آدرس زير ديده مي شه:
کد:
http://www.dxo.com/ca/photo/dxo_optics_pro/product_editions/roadmap_dop_modules
-
خبر اینکه جانشین D90 سنسور 16 مگاپیکسلی خواهد داشت و اینکه سونی هم چهار SLR جدی معرفی میکند (ما که حساب SLR های سونی از دستمان در رفته ...)
نقل قول:
* Sony A55 16MP 10FPS EVF-1.44M 1.1X magnification 95% AVCHD full HD
* Sony A33 14MP 7FPS EVF-1.44M 1.1X magnification 95% AVCHD full HD
* SonyA560 14MP 7FPS MF recording AVCHD full HD
* Sony A580 16MP 7FPS MF recording AVCHD full HD
* Announcement is expected in August, in stock in September.
* The A33 and A55 models are rumored to be Pellix cameras.
* All new models are expected to have DOF preview, panorama/3D, ISO 100 (base), 15 AF focus points and AF during video recording.
احتمالا ً نیکون که با معرفی D90 اولین SLR با قابلیت فیلمبرداری را ارایه کرد, با معرفی جانشین آن هم اولین SLR مجهز به اتوفوکوس در حین فیلمبرداری را عرضه میکند.
سایت NR از عملکرد نویزی بسیار خوب این سنسورهای جدید حکایت میکند. :)
کد:
http://nikonrumors.com/2010/07/29/rumor-sony-to-announce-4-new-cameras-with-14mp-and-16mp-aps-c-sensors.aspx
-
اگر واقعا رفتار نویزی خوبی داشته باشه فول فریمی های نیکونی روی هوا میزنن ! فقط سیستم فوکوسش هم مثل D300 باشه دیگه نقص نداره
-
سلام
خبر تازه اینکه این بار احتمال داده شده که D95 جایگزین D90 باشه.... :dream: واین یعنی آرزوی من (البته به D90xs هم راضی بودم)
نقل قول:
* The Nikon D90 replacement will probably be called Nikon D95.
* Magnesium body. Previous reports indicated that parts of the body will be aluminium. My guess here is that the body will be magnesium-alloy, just like the D300s.
* 16MP sensor (expected)
* 1080 HD video.
* 6 fps (FYI: Nikon D90 does 4.5fps, the D300s – 7fps). The initial report was for 8fps. Let’s just say it will be somewhere between 6-8fps.
* 39 AF points.:::happy:::
* Price: $1199 for body only.
قبلا احتمال داده میشد که بدنه دوربین آلومنیم باشه ولی حالا احتمال منیزیم هم دادن...
احتمال داده میشه که سرعت عکاسی این دوربین بین 6 تا8 fps باشه که با توجه به این که D300s سرعت عکاسیش 7 fps هست احتمال همون 6 fps بیشتره:think:;
البته به این موارد فوکوس اتومات:::love2::: و عملکرد نویزی بسیار خوب این دوربین که قبلا آقای قدیری به اون اشاره کردند رو اضافه کنید.
چی بشه این D95 :biggrin:
حتما میخوان 1200 دلار رو حلال کنن:::big grin2:::
کد:
http://nikonrumors.com/2010/07/30/nikon-d95-coolpix-p7000.aspx
ٌٌٍٍ
ٌٍ
-
با این اوصافی که از D95 گفته شده , توجیه خرید دوربینی مثل D300s یا D400 کمی سخت میشود.
نمیدانم نیکون در چه فکری است , اما با این روال احتمالا ً یا باید منتظر یک رده DX پیشرفته تر و حرفه ای تر به جای D300s باشیم (چیزی شبیه مرحوم D2xs ) یا یک فول فریم ارزان و اقتصادی !
-
نقل قول:
قبلا احتمال داده میشد که بدنه دوربین آلومنیم باشه ولی حالا احتمال منیزیم هم دادن...
احتمال داده میشه که سرعت عکاسی این دوربین بین 6 تا8 fps باشه که با توجه به این که D300s سرعت عکاسیش 7 fps هست احتمال همون 6 fps بیشتره
یکی از تفاوتهای عمده دوربینهای کلاسهای مختلف در بدنه و sealing انهاست. تا به حال دوربینهای کلاس دی90 و اجدادش بدنه فلزی نبودند و دوربین دی100 هم که بدنه فلزی داشت از اعقاب دی200 و دی 300 محسوب میشود و اگر نیکون دوربین دی95 را با این مشخصات بدهد دیگر کمتر شیر پاک خورده ای سراغ دی300 اس میرود چون در عمل و با وجود فول اچ دی بودن و قیمت ارزانتر دی95 به دی300 اس تیر خلاص زده میشود.
زمانی که نیکون دوربین دی100 را قیمت بالای 2000 دلار وارد بازار کرد دوربینی در این کلاس نداشت و نیکون تلاش کرد تمام مشخصات دی100 منهای بدنه فلزی را در دوربینی با نصف قیمت ان قرار دهد که نتیجه اش شد دی70.
به شخصه خیلی بعید میدونم در حال حاضر نیکون دوربینی در کلاس دی90 - دی80 - دی70 بدهد که از دوربینش در کلاس بالاتر برتر باشد.
البته تمام این حرفها نظرات شخصی و خدا میدونه در کله برنامه ریزان نیکون چی میگذره و باید همه منتظر بمانیم.
-
2 فایل پیوست
جانشین A700 سونی :
کد:
http://www.photographybay.com/2010/07/31/new-sony-alpha-models-named-a55-a33-a560-and-a580/
http://www.sonyalpharumors.com/sr5-names-fps-and-availability-of-the-next-four-alpha-cameras/
فایل پیوست 11011فایل پیوست 11012
-
درود
به گفته سایت شایعات نیکون، در اواسط ماه سپتامبر جانشین D90 و لنز 200mm f2 معرفی میشن.
قیمت لنز 200mm فعلی حدود 5000 دلار است و پیشبینی میشه که قیمت لنز جدید حدود 6000 دلار باشه.
مشخصات لنز جدید: 200mm f/2.0 with Nano coating and VRII
در تاریخ 19 آگوست هم کنفرانس نیکون در سراسر اروپا برگزار میشه که به احتمال زیاد دوربین یا لنز جدید هم در این روز معرفی میشه.
این روزها شایعات زیادی از معرفی دوربین های D3100 و جانشین D90 و معرفی لنزهای جدید هست.
کد:
http://www.nikonrumors.com
http://nikonrumors.com/wp-content/up...ugust-2010.png
http://nikonrumors.com/wp-content/up...00mm-f2-VR.jpg
-
3 فایل پیوست
Canon EOS 60D
بر اساس اخبار غیر رسمی توسط DxO این دوربین تا نوامبر سال ۲۰۱۰ در دسترس همه خواهد بود. این در حالی است که خبر رسمی در مورد این دوربین توسط کمپانی کانن تا اواخر سپتامبر در فتو کینا ۲۰۱۰ اعلام خواهد شد.
بر اساس شایعات منتشر شده، کیفیت این دوربین ۱۸ مگاپیکسل و کیفیت فیلمبرداری آن ۱۰۸۰p است. این دوربین مجهز به صفحهی نمایشگر چرخان است.
http://www.akkasee.com/forum/attachm...5&d=1281076980
http://www.akkasee.com/forum/attachm...4&d=1281076980
کمپانی کانن لیستی ارائه داده است که بر اساس آن این دوربین بر اساس لنزهای موجود و زمانی که در دسترس قرار خواهد گرفت طبقه بندی شده است.
http://www.akkasee.com/forum/attachm...3&d=1281076631
مقداری از مطالب بر گرفته از سایت عکس آنلاین
-
سلام
استيون آلوارز از عكاسان نشنال جئوگرفيك در وبلاگش مي گويد كه شنيده است كنن مشغول تستهاي ميداني EOS 1Ds MK-IV براي معرفي در فوتوكيناي 2010 است.
پي نوشت: مازيار خان چند پست پايين تر همين مطلب شما را عرض كرده بوديم.
-
سلام
پيرو خبر مشهدي وحيد عزيز در مورد سوني، اخبار بيشتري در مورد 4 دوربين جديد سوني درز كرده است:
•A55 (translucent) 16MP 10FPS EVF-1.44M 1.1X magnification 95% AVCHD full hd
•A33 (translucent) 14MP 7FPS EVF-1.44M 1.1X magnification 95% AVCHD full hd
•A560 14MP 7FPS MF recording AVCHD full hd
•A580 16MP 7FPS MF recording AVCHD full hd
ظاهرا منظر از ترنسلوسنت در مدلهاي فوق دوربين هاي مجهز به pellix mirror system است وگرنه قرار نيست بدنه دوربين ها شفاف باشند (هرچند از سوني هيچ چيز بعيد نيست ;) )
-
سلام
ظاهرا شركت HOYA خيال دارد يك دوربين Mirroless با استفاده از برند PENTAX در فوتو كيناي 2010 معرفي كند.
عجب تجارت جذابي شده است اين دوربين هاي بدون آينه.
-
سلام
گفته شده در روز 19 آگوست (28 مرداد) پاناسونیک GH2 را معرفی خواهد کرد
قابلیت بلوتوث و لنز کیت جدید 75-12 اگر حقیقت داشته باشند , بسیار هیجان انگیز خواهند بود.
نقل قول:
* 14 Megapixels sensor 1400 LiveMOS (new design)
* 1080/60p (up to 24Mbps)
* AVCHD video
* EVF is 360Hz (RGB × 120Gz) / SXGA / LCD monitor can tilt back and forth movable / 960 × RGB × 540 / HD Hitachi Display
* AF is slightly faster than ever
* SDXC support
* Real-time Output HDMI
* Bluetooth 3.0
* Body colors – graphite and titanium
* kit lens: 14-140mm F4.0-5.6 HD OIS , 12-75mm F2.5-3.3 HD OIS
* Announcement on August 19th
جملاتی که در وبلاگش در مورد عکاسی جدیدی که کرده بود ولی نمیتواند آن عکسها را برای دیدن دیگران بگذارد و ... و سفر دیگری به منطقه Four Corners در نزدیکی آریزونا کرده , باعث شده گمانه هایی در مورد تست جانشین دی 90 (به احتمال بیشتر) و یا یکی دو تا از لنزهای جدید نیکون (به احتمال کمتر) بر سر زبان بیفتد.
نقل قول:
“Unfortunately, I won’t be able to share the results of this shoot in the Four Corners until the publication drops in late September”
کد:
http://www.bobkrist.com/blog/the-road-is-truth/
-
http://nikonrumors.com/wp-content/up...okina-logo.jpg
نمایشگاه فوتوکینا دو سال یکبار در تاریخ 21-26 سپتامبر برگزار می شود.
انتظاراتی که از نیکون در نمایشگاه فوتوکینا 2010 میرود:
جایگزین دوربین D90 که به احتمال زیاد نام این دوربین D95 است و به احتمال کمتر D8000:
1. بدنه آلومینیوم یا الیاژ منیزیوم.
2. 16 مگاپیکسل.
3. فیلمبرداری 1080 HD.
4. بین 6 تا 8 فریم عکاسی پیاپی.
5. نویز کمتر در ایزوهای بالا.
6. 39 عدد نقطه فکوس.
7. قیمت 1199 دلار.
8. تاریخ معرفی 15 سپتامبر.
نیکون D3100:
1. قابلیت فکوس پیاپی در حالت فیلمبرداری.
2. ساختار فکوس جدید (11 یا 12 نقطه فکوس).
3. 14 مگاپیکسل.
4. فیلمبرداری 1080p/24 and 720p 30/24
5. قابلیت ادیت فیلم در دوربین.
6. 3 فریم عکاسی پیاپی.
7. فروش با لنز کیت 18-55.
8. LCD ثابت (بدون چرخش).
لنزهای نیکون:
Nikkor AF-S 85mm f/1.4G N (قیمت 1650 دلار)
Nikkor 24-120 f/4 ED VR N (قیمت 1300 دلار)
Nikkor 28-300 f/3.5-5.6 ED VR (دیاف ممکنه f/4.5-5.6 باشه، قیمت 1050 دلار)
Nikkor 55-300mm f/4.5-5.6 ED VR DX (قیمت 350 دلار)
Nikkor AF-S 200mm f/2.0G IF-ED N VRII (قیمت بین 5 تا 6 هزار دلار)
ممکن است بعضی از لنزها در تاریخ 19 آگوست معرفی بشن.
-
نقل قول:
جایگزین دوربین D90 که به احتمال زیاد نام این دوربین D95 است و به احتمال کمتر D8000:
1. بدنه آلومینیوم یا الیاژ منیزیوم.
2. 16 مگاپیکسل.
3. فیلمبرداری 1080 HD.
4. بین 6 تا 8 فریم عکاسی پیاپی.
5. نویز کمتر در ایزوهای بالا.
6. 39 عدد نقطه فکوس.
7. قیمت 1199 دلار.
8. تاریخ معرفی 15 سپتامبر.
به نظر من بعید است نیکون چنین دوربینی با این امکانات و قیمت را معرفی نماید!چون در این صورت فروش D300s بسیار کاهش خواهد یافت.
-
به گزارش سایت شایعات نیکون بوده:
کد:
http://nikonrumors.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Mobin
به نظر من بعید است نیکون چنین دوربینی با این امکانات و قیمت را معرفی نماید!چون در این صورت فروش D300s بسیار کاهش خواهد یافت.
D90 با قیمت 1000 دلار وارد شد و حالا جانشین اون با 200 دلار بالاتر داره میاد پس انتظار اینکه به D300s نزدیک باشه کاملا معقول است ولی با این حال مطمئنم بدنهء D95 پلاستیک است در غیر اینصورت اگر سایت شایعات نیکون درست گفته باشه بدنه مگنزیوم باشه فکر نکنم D300s فروش بره ( که بعید هست همچین اتفاقی رخ بده )
-
-
سلام:
دوربین که دقیقا مشخص نیست آیا 60D هست یا خیر؟ چیزی که دیده میشود LCD چرخان به همراه میکروفن که این یکی میتواند بیانگر مشخصه فیلمبرداری باشد. و دیگر آنکه با دقت به گرداننده ای بین دگمه ست و دایره بیرون میتوان حدس زد حداقل 9 نقطه فکوس دارد.
اما من بیشتر مایلم بدانم این لنز نسخه جدید 400-100 است یا خیر؟
با دقت به آن هواپیمایی که در LCD دوربین هست میتواند بیانگر یک لنز در این فاصله کانونی بالا باشد.
تقریبا اطمینان دارم این لنز 400-100 است ( با دقت به آن نمایشگر... فقط دو لنز از کانن این مشخصه را دارند یکی 300-28 و دیگری 400-100 )
آیا نسخه جدید 400-100 است؟! باید منتظر ماند و دید
-
پیرو شایعاتی پیرامون CANON EOS 60D
نقل قول:
A few things about the 60D
- I’m told that the 60D will NOT be a magnesium body. This would definitely separate it from the 7D.
- The body of the 60D is also slightly smaller than the 50D, but will have a larger grip area.
- The camera will cost $200-$300 more than the T2i
کد:
http://www.canonrumors.com/2010/08/eos-60d-notes-cr2/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
پیرو شایعاتی پیرامون CANON EOS 60D
I’m told that the 60D will NOT be a magnesium body
اين مورد خيلي بعيده. كنن تا حالا سعي كرده كه برخلاف نيكن اصول و قواعد شماره گذاري بدنه هاش رو بهم نزنه و رعايت كنه. اگر بدنه ي 60D قرار نيست منيزيومي باشه ديگه 60D نمي شه. مي شه 600D.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
اين مورد خيلي بعيده. كنن تا حالا سعي كرده كه برخلاف نيكن اصول و قواعد شماره گذاري بدنه هاش رو بهم نزنه و رعايت كنه. اگر بدنه ي 60D قرار نيست منيزيومي باشه ديگه 60D نمي شه. مي شه 600D.
سلام فرهاد خان
والله فکر کنم تمام دعوا وبحث در مورد شایعات این دوربین سر طراحی دوربینی است بین XX ها و XXX ها
یک چیزی مثل D90 . درسته؟
با وجود بدنه فلزی (شاسی) امکان رسیدن به چنین هدفی هست؟
-
2 فایل پیوست
سلام
یک مجله آلمانی به اسم Foto Digital عکسها و مشخصاتی از بدنه ابتدایی و چهار لنز جدید نیکون منتشر کرده , کیفیت عکسها و اسکن نسخه چاپی مجله اگرچه بسیار پایین است, ولی از راست به چپ 300-55 / 120-24 / 300-28 و 85 اف 1.4 قابل تشخیص اند.
در مورد مشخصات دوربین هم, ایزوی 12800 برای دوربینی در این رده بسیار هیجان انگیز است (در مقابل 3200 دوربین من که تقریبا ً شبیه آبرنگ است).
نقل قول:
Nikon D3100:
* 14 MP CMOS Sensor
* Live View
* 3 inch Display
* 100 – 12800 ISO
* 11-Point AF
* Full HD Video (1920 x 1080)
* price 650 €
And the 4 new lenses:
* AF-S DX 55-300/4,5-5,6 G ED VR (ca. 420 €)
* AF-S 85/1,4 G with Nano (ca. 1650 €)
* AF-S 24-120/4 G ED VR (ca. 1220 €)
* AF-S 28-300/3,5-5,6 G ED VR (ca. 1000 €)
فایل پیوست 11047فایل پیوست 11048
-
اگر این 28-300 مثل 18-200 خودم باشه یک D700 می خرم!lol
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kholeno
اگر این 28-300 مثل 18-200 خودم باشه یک D700 می خرم!lol
اون 120-24 که خیلی بهتره , رینگ طلایی دورش و پوشش نانو (که هر دو از حرفه ای تر بودن این لنز حکایت میکنند) و رنج ایده آلش برای فول فریم ..... مطمئنم حتی تعدادی از دارندگان 70-24 را به فکر تعویض لنزشان می اندازد (البته اگر در عمل هم قابل قبول باشد).
-
حالا چرا تعویض! اینم کنار اون میتونه باشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
اون 120-24 که خیلی بهتره , رینگ طلایی دورش و پوشش نانو (که هر دو از حرفه ای تر بودن این لنز حکایت میکنند) و رنج ایده آلش برای فول فریم ..... مطمئنم حتی تعدادی از دارندگان 70-24 را به فکر تعویض لنزشان می اندازد (البته اگر در عمل هم قابل قبول باشد).
نه به خاطر این گفتم که رنج 28-300 نزدیک 18-200 هست. ما هم که معتاد 18-200 . وگرنه 24-120 خیلی بهتره. البته از نظر رنج تا ببینیم چه کیفیتی دارد. هرچند میشه حدس زد با رنج بیشتر 28-300 کیفیت پایینتری داشته باشه.
احتمالا 28-300 رو جای 28-200 داده. لنز بدی هم نبود. شارپنس خوب، سبک، ماکرو خوب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kholeno
نه به خاطر این گفتم که رنج 28-300 نزدیک 18-200 هست. ما هم که معتاد 18-200 . وگرنه 24-120 خیلی بهتره. البته از نظر رنج تا ببینیم چه کیفیتی دارد. هرچند میشه حدس زد با رنج بیشتر 28-300 کیفیت پایینتری داشته باشه
یکی از چیزهایی که باعث میشه زیاد هم از امدن این لنزها ذوق زده نشم قیمت احتمالی انهاست که با روندی که نیکون در پیش گرفته نمیشود انتظار داشت قیمت 120-24 کمتر از 1400-1300 دلار باشه. 85 1.4 هم که 1500 دلار روی شاخشه. این 300-28 هم اگر چیزی شبیه برادر کنونی باشد باید انتظار 3000 دلار را داشت.
فکر کنم اپدیت 400-80 را هم که نیکون بی خیال شده!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
درود
جناب قدیری فراموش نکیند که 24-120 قرار است یک لنز با قیمت متوسط با دیاف 4 باشد و در رده متفاوتی نسبت به f2.8 24-70 قرار خواهد گرفت.
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
جناب قدیری فراموش نکیند که 24-120 قرار است یک لنز با قیمت متوسط با دیاف 4 باشد و در رده متفاوتی نسبت به f2.8 24-70 قرار خواهد گرفت.
موفق باشید
انوش
انوش جان البته گفته شما درست است اما دو نفر از دوستان خود من قید لنز 70-24 کنونشان را زدند و ان را با 105-24 عوض کردند علتش هم بازه بیشتر و وزن کمتر بود. همین اتفاق هم ممکن است برای این دو لنز پیش بیاید یعنی در عین حال که لین لنزها در کلاس متفاوتی هستند اما مزایا و معایب هر یک ممکن است برای کسانی جالب و یا ازار دهنده باشد. در ضمن امیدوارم که قیمت این لنز هم متوسط باشد. !
-
سلام
این 24-120 واقعآ به جا بود آپدیتش مخصوصآ که جدیدآ از سر خریت یک عدد از 24-120 حاضر خریدم و فکر میکنم اگه به جاش 18-55 میگرفتم کیفیت واقعآ مناسبتری داشت.
ولی راجع به قیمت من فکر میکنم این لنز قیمتی حدود 1200 دلار خواهد داشت، ولی لنزهایی که قبلآ به صورت شایعه خبر ساختشون رسیده بود و این تو نیست یکم دلسرد کنندهاست، مخصوصآ لنز 35 1.4 و لنز تله زوم در ردهی 80-400 به هر حال خدا به همه پول بده، به ما هم عقل بده، به نیکون هم همت مضاعف
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
نور پردازیش چقدر شبیه نور پردازی سایت dpreview است به نظرم عکسش که قلابی میداد در مورد مشخصاتش نظری ندارم
http://a.img-dpreview.com/reviews/ni..._front-001.jpg
-
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
البته بنده رده متفاوتی برای آنها قایل نیستم, هر دو فول فریم هستند, هر دو دارای سیلینگ و مشخصات مکانیکی کم و بیش یکسانی خواهند بود (با توجه به مشخصات و عکس) و تنها تفاوت این دو لنز در دیافراگم آنها خواهد بود.
قیمت 70-24 هم تا مدتی پیش 1700 بود که بعد گران شد, حالا این اختلاف قیمت آنقدر هم نیست که بگوییم رده متفاوتی دارند.
فقط یکی دیافراگمش بازتر است و دیگری رنجش مناسبتر ... :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamalmobil
نور پردازیش چقدر شبیه نور پردازی سایت dpreview است به نظرم عکسش که قلابی میداد در مورد مشخصاتش نظری ندارم
قطعا ً عکس ساختگی است, بدنه D300 با لوگوی FX در پایینش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
البته بنده رده متفاوتی برای آنها قایل نیستم, هر دو فول فریم هستند, هر دو دارای سیلینگ و مشخصات مکانیکی کم و بیش یکسانی خواهند بود (با توجه به مشخصات و عکس) و تنها تفاوت این دو لنز در دیافراگم آنها خواهد بود.
قیمت 70-24 هم تا مدتی پیش 1700 بود که بعد گران شد, حالا این اختلاف قیمت آنقدر هم نیست که بگوییم رده متفاوتی دارند.
فقط یکی دیافراگمش بازتر است و دیگری رنجش مناسبتر ... :)
[IMG][/IMG][/CENTER]
درود
نمی دانم چطور راجب به سیلینگ و مشخصات مکانیکی لنزی که عرضه شدنش هنوز در حد شایعه است صحبت میفرمایید ، و اینکه رده متفاوتی هم برای آنها قائل نیستید ، خود بهتر از من میدانید که دیافراگم باز تر باعث میشود که یک لنز بکلی و از نظرات مختلف با لنزی با دیافراگم بسته تفاوت داشته باشد ظاهرا تنها مورد تشابه آنها لنز بودن و فول فریم بودن هست، اگر نه لنز 18-105 هم هست که آنهم از هر دو طرف رنج بیشتری نسبت به 24-70 دارد و با پول یک 24-70 میشود 6 عدد 18-105 تهیه کرد ، بقول شما رنجش هم مناسبتر خواهد بود
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
نمی دانم چطور راجب به سیلینگ و مشخصات مکانیکی لنزی که عرضه شدنش هنوز در حد شایعه است صحبت میفرمایید ، و اینکه رده متفاوتی هم برای آنها قائل نیستید ، خود بهتر از من میدانید که دیافراگم باز تر باعث میشود که یک لنز بکلی و از نظرات مختلف با لنزی با دیافراگم بسته تفاوت داشته باشد ظاهرا تنها مورد تشابه آنها لنز بودن و فول فریم بودن هست، اگر نه لنز 18-105 هم هست که آنهم از هر دو طرف رنج بیشتری نسبت به 24-70 دارد و با پول یک 24-70 میشود 6 عدد 18-105 تهیه کرد ، بقول شما رنجش هم مناسبتر خواهد بود
اصولا ً اینجا تاپیک شایعات است, اگر قرار بود روی نمونه های تولید شده صحبت کرد که در تاپیک خودشان انجام میشد.
قضاوتی هم نکردم, حدس زدم
نقل قول:
(با توجه به مشخصات و عکس)
به نظر شما لنزی با پسوندهای FX و N و آن رینگ طلایی در حد 105-18 می تواند باشد؟
از آن گذشته من نگفتم با 70-24 ِ محبوب شما (که 6 برابر 105-18 ِ بنده قیمت دارد ) فرقی ندارد, گفتم " رده ء آن با رده ء 70-24 فرقی ندارد"
به هر حال میدانستم با چنین اظهار نظری مورد لطف شما قرار خواهم گرفت. :cool:
-
درود
چقدر خوب است که کلاه خود را قاضی کنیم و تمام سخنان خود را وحی منزل ندانیم.
جناب قدیری من از کجا میدانستم که شما هم اکنون 18-105 دارید ( چون ظاهرا آن تمثیل را کنایه به خود تصور کردید)
ضمنا اینکه میفرمایید : " 70-24 ِ محبوب شما " و توضیحات من رو دلیل علاقه شخصی من به این لنز بدانید و نه تفکر غلطی که با تولید این 24-120 خیالی دیگر 24-70 را در آتش می اندازند .... و اینکه " به هر حال میدانستید با چنین اظهار نظری هم مواجه میشوید " و اصلا هم نمیتواند دلیل دیگری داشته باشد ، مفهوم خوبی ندارد و غلط است.
موفق باشید
انوش
-
کمی دیگر صبر کنید همه چی معلوم میشه.
خیلی اهمیت نداره این دو لنز را در یک رده بدانیم و یا ندانیم. رده بندیها چه اهمیتی داره وقتی قرار است از لنزی کار خاصی بخواهیم که انجام نمیدهد.(حالا دیافراگم ۲.۸ و یا تله بیشتر)
به قول دوستی برای هر رده بندی پلاتیپوسی پیدا میشود که همه چیز را به هم بریزد.
این دو لنز کارکرد متفاوتی خواهند داشت. به حرفهای وحید بیشتر فکر کردم دیدم لنز جدید اگر لنز خوبی باشد، کسانی خواهند بود که بخواهند لنزشان را عوض کنند.
اما کسانی هم هستند مثل من که نیاز به ۲.۸ و ویژگیهای ۲۴-۷۰ دارند. اگر بودجه داشته باشند لنز جدید را هم خواهند خرید. اگر نه؟ همان ۲۴-۷۰ را استفاده میکنند.
نکته اینجاست که اکثر کسانی که ۲۴-۷۰ دارند در ادامه از ۷۰-۲۰۰ هم استفاده میکنند.(این باعث میشه تعویض ۲۴-۷۰ با ۲۴-۱۲۰ فقط برای تک لنزی شدن و سبک شدن در اکثر مواقع باشد.)
حالا بگذاریم لنز معرفی شود و ببینیم ارزش دارد اصلا؟ بعد بحث کنیم!
-
به گمون من برتری ای که داره همین فاصله کانونی بیشتر و لرزش گیر دار بودن نسبت به 70-24 هست که میشه به عنوان لنز پرکاربرد و همیشه همراه استفاده بشه (هم فول فریم و هم کراپدار)
یقینا" کیفیتش کمتر از 70-24 خواهد بود و البته دیافراگم هم جای خود.
نقل قول:
اما کسانی هم هستند مثل من که نیاز به ۲.۸ و ویژگیهای ۲۴-۷۰ دارند. اگر بودجه داشته باشند لنز جدید را هم خواهند خرید. اگر نه؟ همان ۲۴-۷۰ را استفاده میکنند.
موافقم.