ظاهراً توی دوربين جديد کنون (5 اس ) از سنسور سونی استفاده شده و با ادغام دانش 2 شرکت از دارای قابليتDualPixel AF خواهد بود
نيکون و سونی به همکاری ادامه ميدهند اما سونی اجازه استفاده از اين سيستم رو روی سنسور های نيکون نداره
Printable View
ظاهراً توی دوربين جديد کنون (5 اس ) از سنسور سونی استفاده شده و با ادغام دانش 2 شرکت از دارای قابليتDualPixel AF خواهد بود
نيکون و سونی به همکاری ادامه ميدهند اما سونی اجازه استفاده از اين سيستم رو روی سنسور های نيکون نداره
اگر از سنسور سونی استفاده شود بسیار خوشحال کننده است ، در این صورت شاهد تحول بزرگی در وضعیت دینامیک رنج دوربین های کنون خواهیم بود و این موضوع بسیار خوشحال کننده است.
سلام
مشخصات و تصویر بدنه 50 مگاپیکسلی کانن لو رفت ! :::love2:::
Canon EOS 5Ds / 5Ds R specs
50.6MP full frame CMOS sensor
Magnesium alloy body, dust and water sealed
Dual processor DIGIC6
Regular sensitivity: ISO 100-6400
Continuous shooting 5 frames / sec
High precision 61 AF points
EOS iTR AF
150,000 pixel RGB + IR photometry sensor
New ”fine detail” picture style
1.3x and 1.6x crop modes
Customizable “Quick Control Screen”
Time-lapse movie
Interval Timer
Bulb timer
The official announcement will be next week
منبع
جناب میری فکر می کنید چقدر قیمت بخورد ؟
ای ول. چند سالی در بازار فول فرم ها خود نمایی خواهد کرد.
ولی با این شتابی که دوربینهای جدید داره رونمایی پیش میره میشه ما و تجهیزاتمون هستیم که جا میمونیم. با این قیمت بدنه ها و لنز ها ارتقا تجهیزات بسیار مشکله.
سلام جناب معانی عزیز
از قیمت خبری ندارم ولی قاعدتا باید بین 1DX و Mark III تعیین شود. ضمن اینکه به نظر می رسد با آمدن این بدنه ما شاهد رده جدیدی در دوربین های کانن باشیم !
-----------
این هم از اولترا واید جذاب کانن که عکس و مشخصات آن هم توسط همان منبع ژاپنی منتشر گردید :
EF 11-24mm f/4L USM len Specs
Ultra wide-angle zoom lens for full-size
Dust and water proof
SWC coating
ASC coating
Fluorine coating
One large diameter grinding aspheric lens, one large-diameter glass molded aspherical lens, two glass molded aspherical lens, one super UD lenses, one lens UD
اينطور که به نظر مياد نبايد انتظار ديناميک رنج بهتر از 5دی 4 داشت
اين دوربين برای عکاسی در نور کم و عکاسی ورزشی طراحی شده و دوربين خوبی برای ساير ژانر ها
نقل قول:
We reported a few weeks ago that the “5D” line would be split into the 3 cameras, the two 5DS cameras as well as the 5D Mark IV.
Today we were told that the 5D Mark IV is indeed coming in 2015 and will focus on being a lowlight event and sports type of camera with good enough image quality for pretty much anything else you throw at it. The camera could also be the next Canon DSLR to get 4K video recording, along with new video features. We haven’t heard anything in regards to an EOS-1D C replacement, which lends some credence to the rumors that the next 5D Mark XX will take over where the 1D C will leave off, though we don’t want to say that’s a for sure thing right now.
Northlight reports that the camera is currently scheduled for an announcement in August and will see a modest increase in megapixels.
برای یک عکاس منظره هم که همیشه از ایزوی 100 استفاده میکنه و بیشتر مواقع دوربین روی 3 پایه است هم دوربین خوبی خواهد بود.
در مورد دی800 هم از این حرفها زیاد میزدند،اما دوربین بدی نبود از نظر نویزی.این رو هم باید منتظر ورودش شد و عملکردش رو دید.
نه 5 دی 4 رو گفتم که دنباله سری قبله , 5Ds بحثش جداست
اينم مشخصاتيه که جديداً ازش منتشر شده
5D mk4
نقل قول:
High ISO
Focus on low light, sports events
4K video recording
New video features
Modest increase in megapixels
To be announced in August, 2015
طی دو هفته آینده در جریان برگزاری نمایشگاه +CP هر 2 برند کنون و نیکون قراره غوغا به پا کنن
نیکون قراره که آپدیت جدیدی برای سری d7XXX معرفی کنه و اونم مدل D7200 خواهد بود که مستقیما برای رقابت با 70D و 7D mii عرضه خواهد شد
به همراه یک بدون آینه جدید و مدل های معمولی زیر
New Nikon 1 J5 mirrorless camera.
New Nikon Coolpix cameras: P610, P900 AW130, S33, S3700, S7000, L840, S9900, L340. With the recent Nikon Coolpix A camera price drop, I will not be surprised if Nikon releases also a new APS-C compact model. One of the new Coolpix cameras could be with a new 1" sensor.
New Nikon 24mm f/1.8 lens (not sure about this one).
New Nikon 1 lenses - all but one of the 1 Nikkor prototype lenses were already announced (the missing lens is the macro 1 Nikkor).
The advanced Nikon DSLR firmware updates program should be made official as well.
خبرهای خوب نیکون به همین جا ختم نمیشه
خبر فوق العاده بعدی از نیکون اینکه بدنه جدید D750 رقم 600$ کاهش قیمت خورد و از 2199$ در زمان معرفی به 1599$ رسید!!!
البته همه بدنه ها کاهش قیمت خواهد داشت ولی بیشترین کاهش مربوط به d750 خواهد بود
اینبار 3 جایگزین برای 5D Markiii معرفی خواهد شد که 2 دوربین مستقیما جایگزین 5d miii خواهند شد و بیشترین تغییرات این 2 مدل معطوف به فیلمبرداری خواهد شد که اضافه شدن ضبط 4K چشمگیر ترین قابلیت خواهد بود البته در بخش سنسور ، پردازنده ، سیستم فوکوس بهبود هایی حاصل شده
و اما دوربین فوق پیشرفته 5Ds با دارا بودن سنسور 50 مگاپیکسل و ایزو نه چندان بالا 6400 دقیقا و مستقیما عکاسان حرفه ای که بیشتر با 3 پایه عکاسی میکنن هدف قرار داده مثل عکاسان آتلیه ، طبیعت ، تبلیغاتی و....
کنون هم چندین مدل ساده دیگر در جریان نمایشگاه معرفی خواهد کرد
روز های خوبی در راه است :-)
این دوربین برای مواردی که به ایزوی بالانر نیاز است ساخته نشده است. مگر مدیوم فرمتها محدوده ایزوی بیشتری دارند؟! ریزولوشنشان هم کمابیش همین رنج است. یا مگر 800دی با ریزولوشن کمتر محدوده ایزوش غیر از این است؟ که این محدوده برای 50مگاپیکسل کم باشد!!!
برای آفتاپیک نبودن، یک تخفیف خیلی خوب 4000 دلارب از کنون:
http://www.dpreview.com/articles/758...-north-america
از همه جالبتر برای من اون اولترا واید کنون هستش که بسیار وسوسه کنندست
امیدوارم قیمتش در حد قد و قوارش باشه
ولی در خصوص سنسورهای 50 مگا پیکسلی چندان نیازی دیده نمیشه مگر دوستانی که در کار چاپ بنرهای تبلیغاتی هستن
..این مقدار حتی کمهنقل قول:
ولی در خصوص سنسورهای 50 مگا پیکسلی چندان نیازی دیده نمیشه مگر دوستانی که در کار چاپ بنرهای تبلیغاتی هست
برای فول فریم(حداقل مقداره...) ,این مقدار رزولوشن برای کراپ دار ولی مناسبه /
این هم کاملترین مشخصات نوشته شده در سایتهای شایعه پراکن در مورد 5دی اس!
50.6MP Full Frame CMOS
The total number of pixels 53MP
5DS R has no low pass filter
AF 61 points (41 points cross type)
ISO 100-6400 (extended with ISO50 and 12800)
Dual DIGIC 6
3.2 inch LCD 1.04 million pixels
RAW (50MP), M-RAW (28MP), S-RAW (12.4MP)
CF (UDMA7), SD / SDHC / SDXC (UHS-I)
Crop modes 1.3x and 1.6x
100% field of view
Magnification 0.71 times, the eye point 21 mm
Electronic Level
Grid display
EV-2 support.
Itr AF
Anti-flicker
Time-lapse movie
Bulb timer
Face recognition during live view
150,000 pixel RGB-TR metering sensor
252 zone TTL metering
EOS iSA system
Shutter speed is 30 seconds -1/8000 seconds
Synchro is 1/200 sec
Video 1920×1080 30fps (ALL-I or IPB)
Mini HDMI output terminal
External microphone terminal
Battery LP-E6N / LP-E6
Dimensions 152 x 116.4 x 76.4mm
Weight 930g (CIPA guidelines). 845g (body only)
فصل جدیدی داره تو تکنولوژی دوربین ها شروع میشه و احتمال هست دوباره شاهد یه تکون اساسی تو بازار دوربین ها باشیم. البته کاش کمی هم تویه قیمت ها مشتری مداری رو رعایت کنن.
شایعاتی در خصوص معرفی Canon G3X تا چند روز آینده با سنسور یک اینچی
Powershot G3 X
20.2mp 1 inch back illuminated cmos
Wi-fi
NFC
5 fps
f/2.8-f5.6. 25x zoom. 28-600mm zoom (35 equiv.)
3.2 inch touch screen
ISO 12800 expand to 25600
Full HD. 59.94 fps
اصلی ترین ویژگی این دوربین نسبت به G1X و G7X داشتن 25X زوم اپتیکال هست....
این شایعه راست باشه یا دورغ،کنون مجبوره دوربینی شبیه به این معرفی بکنه.چون رقبای سونی و پاناسونیک در این رده دوربینها(سوپر زوم با سنسور 1 اینچی) عالی ظاهر شدند.اگر بخواد در بازار سوپر زومها بمونه سوپر زوم بعدی باید سنسور 1 اینچی داشته باشه.
گرچه برای خودم آر ایکس 10 سونی هنوز جذابترینه.برای نوع عکاسی من فاصله کانونی بالای 200مم اهمیت نداره،اما دیافراگم ثابت چرا.خصوصا در فیلمبرداری امکان بسیار کاربردی است.
مشخصات کاملتر و آپدیت شده ی اولترا واید کنون:
فایل پیوست 66004
از اونجایی که طراحی و ساخت لنزهای اولترا واید سخت است، فکر می کنم در این لنز از آخرین تکنولوژیهای طراحی و ساخت لنزها بهره گرفته شده است و این لنز یکی از پیچیده ترین و برترین لنزهای کنون باشد.
کنون:
اولین عکس ها از eos m3 که جمعه معرفی خواهد شد:
فایل پیوست 66015
به نظر می آید lcd قابل چرخش داشته باشد(در عکس یک چیزهایی می بینم؟!)
به آینده مانت ef-m امیدوار تر خواهیم شد. البته فکر کنم دیگر از تخفیف های عجیب و غریب کنون روی eos m خبری نخواهد بود!
یک لنز 50 میلیمتری و یک 70-300 غیر L هم در شایعات آمده است. این دو لنز به احتمال زیاد در معرفی های این هفته نخواهند بود ولی به زودی معرفی خواهند شد.
http://www.canonrumors.com/2015/02/n...ming-soon-cr2/
و هم چنان بدون ویزور ؟
یک سری شایعات هم در مورد معرفی D810a که برای عکاسی از آسمان شب بهینه شده در فضای مجازی پر شده:
بعضی ها هم در قسمت پایین مطلب و تو نظرات یک سری احتمالات در مورد ویژگی های این دوربین مطرح کردن.
یاد 60Da کنون افتادم که به همین منظور تولید شد.
ظاهرا پیش بینی برای هفته آینده هست .....
کد:http://nikonrumors.com/2015/02/01/rumors-new-special-nikon-d810-version-designed-for-deep-sky-astrophotography-with-increased-hydrogen-alfa-sensitivity.aspx/
دوربین 6D با لنز STM 105-24 وارد بازار شده جالب اینکه با لنز STM یقیمت 6,490 بدون STM بقیمت 6,690 فروخته میشه...
فکر میکنم علتش در کیفیت ساخت و دیافهاشون باشه...
کلا یک لنز دیگه است.... خیلی با هم فرق دارند. فقط stm اضافه نشده است! به این راحتی ها با یکی دو فاکتور قابل مقایسه نیستند.
http://forum.akkasee.com/f57/t20761.html
چند وقتی است که قیمتهای eos m2 خصوصا کیت همراه با ef-m 55-200 در ebay افت کرده است. فکر میکنم شاهد تخفیف های بیشتر روی m2 باشیم. شاید هم فروشندگان غیر رسمی چندی دیگر m2 را در بازارهای غربی ارایه کنند.نقل قول:
به آینده مانت ef-m امیدوار تر خواهیم شد. البته فکر کنم دیگر از تخفیف های عجیب و غریب کنون روی eos m خبری نخواهد بود!
اگر m3 در آمریکا ارایه شود داستان دیگری خواهد بود و پس از چند ماه شاهد فروش ویژه لنزهای این مجموعه خواهیم بود.
داغ داغ
2 روز تا معرفی جایگزین 5D کنون و احتمالا مدل های زیر
تصاویر لو رفته از دوربین Eos M3
بیشتر شبیه بدون آینه های سونی شده و اضافه شدن دستگیره خیلی به زیبایی و خوشدستی کمک کرده مخصوصا انحنای دکمه شاتر
با عرضه این مدل رسما رقیب جدی برای 7XX خواهد بود
http://www.canonrumors.com/wp-conten..._backx2zuo.jpghttp://www.canonrumors.com/wp-conten...02/m3qgu1n.jpg
http://www.canonrumors.com/wp-conten...osm3_f0011.jpg
دوربین 760D تاکید بیشتری روی فیلمبرداری داره
این دوربین بعد از سالها دچار تحول اساسی شده
anon Rebel 750D/760D Specifications
- Full HD movies, MP4 format, HDR movie, automatic shooting modes (EOS 750D )
- 24.2MP sensor and Canon’s DIGIC 6 image processor
- ISO 100-12,800 range
- Flicker Detection technology
- Five frames per second continuous shooting mode
- 19 cross-type AF point system
- Hybrid CMOS AF III
- Rear Quick Control Dial (EOS 760D )
- Creative movie modes (EOS 760D )
- Wi-Fi and NFC
__________________________________________________ ________
تا چند روز آینده منتظر جایگزین 50MM هم باشید
http://www.canonrumors.com/wp-conten...=t&h=250&w=594
کنون برای امسال حسابی تحول ایجاد کرده
تا جايی که من خوندم برای همنام نشدن با دوربين نيکون ، کنون بجای 750 ، 760 رو بيرون داده
50 ميليمتری جديد هم ظاهراً 1.8 باشه
عزیزان اگر لطف کنند منبعِ خبر رو در انتهای پست قراربدهند که با نظر شخصی یکی نشوند موضوع قابل استناد تر هست ، تاپیک هم کمتر بالا پایین میشود :)
نمی دونم تا چقدر بحث جانشین 1Dx که قراره چنین شکلی داشته باشه صحت داره ولی در سایت و انجمن های عکاسی بحث ها و پیش بینی های جالبی شده ، حدسیات و گمانه زنی هایی از قبیل :
سنسور 46 مگاپیکسلی مدیوم فرمت
بافر 15 الی 20 فریم برثانیه
عکاسی 3 بعدی
و....
این هم شکل و شمایل احتمالی این دوربین
فایل پیوست 66058
فایل پیوست 66059
با سلام.یکیشون اینه Mirrorless Rumors
همین الان من نگران قیمتش هستم،اگر ویوفایندر بود دیگه خیلی نگران میشدم!
با نمایشگر متحرک من یکی که اصلا چشمی لازم ندارم :)
این طور که canonrumors گفته با ویوفایندر Canon’s EVF-DC1 سازگار خواهد بود.:::whistling:::
First Images of the Canon EOS M3 « Canon Rumors
البته با فلاش داخلی هم زیاد هپی نیستم. نبودش حرفه ای تره. مگه اینکه داشتن وایرلس نوری کمی توجیهش کنه.
تا زمانی که روی خود دوربین نباشه که قیمتش رو اضافه کنن عیبی نداره با چی سازگار باشه:;)
درود..
پیداست که کاملا سلایق افراد متنوع است و بهمین دلیل است که همواره تنوع در طراحی و عرضه محصول رعایت می گردد..
یعنی چیزی مشابه این:
فایل پیوست 66068
بنده بیشتر از فلاش سرخود استقبال می کنم،گرچه می دانم کاملا حرفه ای نیست ولی راحتی گذاشته شدن دوربین در جیب برای ثبت لحظات بسیار حساس امری ضروری است..
بقول کافران دوربین 24/7 یعنی همین..سبک،راحت،جمع و جور و کاملا User friendly!
چندی پیش در بزرگراه 403 در حال رانندگی عصرگاهی بودم که راننده جوان و بسیار عجولی در یک حرکت جیمز باندی با کوبیدن ماشین خود( پورشه پانامرا) به ماشین بنده(تویوتا کورولا) و بدون توجه به انحراف منجر به تصادف خطرناک به راه خود ادامه داد..همراه درون ماشین که همسر بنده بود،در حال عکاسی با دوربین کنون EOS M از مناظر اطراف،از این صحنه نیز عکسهای پیاپی گرفت و پس از توقف ماشین بنده در کنار بزرگراه، عکسی از موقعیت ماشین و همچنین خسارت وارده گرفته شد و چون پلیس استعلام مربوط را تهیه کرده تا به شرکت بیمه ارسال شود،با تعجب دیدم که شماره ماشین خاطی با همان سرعت بالا تقریبا بوضوح در نمونه عکسهای اماتوری گرفته شده ،ثبت شده و همین برای تادیب راننده بیست و سه ساله ثروتمند خاطی کره ای ماشین پورشه کافی بود..
حال تصور کنید که بنده یک CANON 1DX چند هزار دلاری در ماشین می داشتم و می بایست با تنظیم پیچیده و نصب لنز،از این موقعیت ثانیه ای عکاسی می کردم! که اتفاقا این دوربین برای ثبت لحظات پرتحرک طراحی شده..پس می بینید ارزش همین دوربین کوچک با همین وضعیت برای من به اندازه همان دوربین چند هزاردلاری است..گرچه اصلا در شان این دوربین چند هزاردلاری هم نیست که برای عکاسی چنین صحنه هایی استفاده شود!
البته بازهم می دانم برای کسی که حرفه ای عکاسی می کند و پروژه های چند ده میلیون تومانی اجرا می کند، احتمالا این حرف کمی مضحک بنظر می رسد..ولی طیف وسیع عکاسان آماتور -احتمالا همچون بنده-حتی فرق شاتر و ایزو را در ثبت چنین لحظات ثانیه ای بدلیل دست پاچگی شاید ندانند!!
بابت آف تاپیک معذرت می خواهم..
بدرود تا درودی دیگربار
من هم با نیما موافقم.اگر فلاش سر خود مثل فلاش اکسترنال فعلی مستر باشه عالیه.گرچه در هر صورت بودنش بهتر از نبودنشه اما امیدوارم اگر قرار باشه مستر باشه.
ای او اس ام دوربین بدی نیست.من اینقدر راضیم ازش که با خیال راحت فول فریمهام رو فروختم و الان تنها سیستم موجودمه.اما تا همین الان هندلینگ بدش آزارم میده.یا نبود نمایشگر متحرک رو با توجه به اینکه قبل از این 2 سال نکس 5ان داشتم کاملا حس میکنم.
اگر سنسور این دوربین هم ارتقا پیدا کرده باشه عالی میشه.همینطور میبینم تنظیمات دستی بیشتری روی بدنه تعبیه شده.امیدوارم قیمت معقولی داشته باشه.کنون برای ماندن در بازار بدون آینه ها مجبور بود تغییرات اساسی ایجاد بکنه.اما شدیدا امیدوارم این مناسبتر بودن قیمتها رو نسبت به سایر رقبا حفظ بکنه.
Canon 750D
http://petapixel.com/assets/uploads/...s750d_f001.jpgCanon 760D
http://petapixel.com/assets/uploads/...s750d_t001.jpg
Canon EOS 760D Specs
http://www.cameraegg.org/wp-content/...n-eos-760d.jpg
http://www.cameraegg.org/wp-content/...eos-760d-1.jpg
24.2MP sensor
19 points AF
Hybrid CMOS AF III
Top LCD panel
The sub-dial on the back
Intelligent Viewfinder
Vari-angle monitor
Wi-Fi
NFC
Allows remote control in connection with the smartphone and tablet
Creative modes including HDR movie
خب از عکس ها و مشخصات لو رفته دوربین های جدید که بگذریم ، نوبت می رسد به قیمت 5D و اولترا واید جدید کانن :
Canon EOS 5Ds EU price: €3,499, US price will be $3,499.
Canon EOS 5Ds R EU price: €3,699, US price will be $3,699.
Canon EF 11-24mm f/4L USM Lens EU price: €2,999, US price will be $2,999.
و مشخصات کامل 5Ds :
50.6mp full frame CMOS
53mp total resolution
5DS R has no low pass filter
AF 61 points (41 points cross type)
ISO 100-6400 (extended with ISO50 and 12800)
Dual DIGIC 6
3.2 inch LCD 1.04 million pixels
RAW (50MP), M-RAW (28MP), S-RAW (12.4MP)
CF (UDMA7), SD / SDHC / SDXC (UHS-I)
Crop modes 1.3x and 1.6x
100% field of view
Magnification 0.71 times, the eye point 21 mm
Electronic Level
Grid display
EV-2 support.
Itr AF
Anti-flicker
Time-lapse movie
Bulb timer
Face recognition during live view
150,000 pixel RGB-TR metering sensor
252 zone TTL metering
EOS iSA system
Shutter speed is 30 seconds -1/8000 seconds
Synchro is 1/200 sec
Video 1920×1080 30fps (ALL-I or IPB)
Mini HDMI output terminal
External microphone terminal
Battery LP-E6N / LP-E6
Dimensions 152 x 116.4 x 76.4mm
Weight 930g (CIPA guidelines). 845g (body only)
Availability is late March/early April
سلام
گویا پنتاکس هم به جمع فول فریمی ها خواهد پیوست :)
می توانم بگویم تقریبا از فلاش سرخود دوربین dslr ام استفاده ای نمی کنم، چه زمانی که فلاش اکسترنال نداشتم و چه الان که این فلاش را دارم. حتی برای عکسهای یادگاری و دور هم و خانوادگی. علاقه خاصی به عکاسی با نور موجود دارم.
البته دلیل اینکه از آن استفاده نمی کنم کیفیت و جهت نور آن است که به بدترین نحو یعنی با کنتراست بالا به طور مستقیم و بدون زاویه با دوربین به سوژه می خورد.
اگر قرار باشد در محیطهای کم نور عکاسی کنم در درجه اول از لنزی سریع استفاده خواهم کرد تا از نور طبیعی و حس مطلوبی که معمولا در عکسها ایجاد می کند استفاده کنم و در درجه بعد اگر همچنان با محدودیت مواجه بودم از یک فلاش که قابلیت شلیک به سقف! داشته باشد استفاده می کنم و نور آنرا روی در و دیوار اطراف بانس می کنم تا نور سافت و لطیفی به سوژه بخورد.
اتفاقا یکبار تست کنید ، هنگاهی که نور محیط کافی است ، قدرت فلاش را روی -2 قرار دهید (مینیمم قدرت ممکن ) حالا فلاش شما بعنوان یک پرکننده و ایجاد کچ لایت در چشم باعث میشود تصاویر بسیار زیباتر شود ، پوست ها صافتر و زیبا تر و کچ لایتی که حس زندگی میدهد در چشم ، بدون اینکه آن سایه های وحشتناک و تخت شدن سوژه راداشته باشید.
در نور روز هم برای مقابله با نور خورشید و باز هم برای پر کردن چیز خیلی خوبی است.
از آف تاپیک عذر میخوام.
من هم گهگاهی بعنوان Fill Flash استفاده میکنم و نتیجه مناسبی هم گرفتم.
به شخصه اعتقاد دارم تجهیزات جانبی تا زمانی که قیمت سرسام آوری به دستگاه اضافه نکنند، هرچه هم اضافه شوند بازم کم هستن.
چه ایرادی داره با اضافه کردن مبلغی اندک ( اندک ها !! ) یه دوربین صاحب فلاش یا NFC یا بلوتوث یا .... باشه..
البته نه مثل دوستان خودرو ساز وطنی که به ازای اضافه کردن ترمز ABS سیصد و پنجاه تومنی، یک و نیم میلیون رو قیمت خودرو اضافه میکنن !! :::angry:::
این هم مشخصاتی کاملتر از 760دی:
Enable 24.2MP CMOS sensor (22.3 x 14.9 mm)
DIGIC6 processor
7560-pixel RGB + IR photometry sensor of the new development
63 zone TTL metering
AF is 19 points cross type. Center F2.8 corresponding dual cross
Hybrid CMOS AF III
Dynamic tracking continuous shooting in live view
LCD monitor 3 inches 1.04 million dots.Vari-Angle
ISO100-12800 (extended with ISO25600)
Max shutter speed 30 seconds
1/4000 seconds (synchro is 1/200 sec)
Viewfinder penta mirror. Field of view 95%, magnification 0.82 times, the eye point 19 mm
Built-in guide number 12 flash
Video full HD 30 fps
Top LCD panel
Dial on the back
Intelligent Viewfinder
Wi-Fi · NFC and smartphones and tablets
Connect to allow remote control and
Creative mode including the HDR movie
Battery LP-E17
Size 131.9 x 100.9 X77.8Mm
Weight 565g (CIPA standard). 520g (body only)
فقط برای خودم این سوال پیش میاد که این رده جدید قرار کجا بایسته؟
http://www.canonrumors.com/2015/02/f...anon+Rumors%29
اینم شایعه دی۵
First Nikon D5 rumors | Nikon Rumors
New 20MP FX sensor
173 autofocus points
Same processor as the D4s
Body design similar to the D4s
عکس 5Ds R از روبرو ، پشت و بالا :
به گفته خود کانن ، جامعه هدف این دوربین (به دلیل رزولوشن و دیتیل بالا) ، عکاسان فشن و پرتره ، منظره و معماری است.
اگر طبق گفته کانن قیمتش 3,699 دلار باشد، فرضاً با دلار 3500 میشود تقریباً 12 ملیون که در بهترین حالت در ایران قیمت 15 ملیونی را باید در نظر گرفت.
http://www.canonrumors.com/2015/02/t...bruary-6-2015/
درود..
Samsung NX3300 معرفی شد:
منبع:
http://www.mirrorlessrumors.com/lost...samsung-nx3300
بدرود تا درودی دیگربار
آف تاپیک:ظاهرا با جناب نیما در اعلام مشخصات CANON EOS M3 خط روی خط شدم..
کنون اعلام کرده که جی3 ایکس رو هم معرفی خواهد کرد.
البته هنوز زمان مشخصی از جانب کنون برای معرفی این محصول اعلام نشده،اما هفته آینده نسخه پروتوتایپ این دوربین در یوکوهامای ژاپن نمایش داده خواهد شد.
این دوربین همانطور که پیش تر هم در شایعات آمده بود یک سوپر زوم با سنسور 1 اینچی 20 مگاپیکسلی است با فاصله کانونی 600-24 مم که برای این قطع سنسور بسیار عالی است.
فایل پیوست 66146
فقط امیدوارم واقعا این شکلی نباشه!
لینک خبر در دی پی:
Canon announces 'G3 X' with 25x zoom, to become available... at some point: Digital Photography Review
یک شایعه جذاب که امیدوارم به حقیقت بپیونده:
فایل پیوست 66202
امروز شایعه ای دیده میشه مربوط به اینکه نیکون قصد معرفی یک 70-24 جدید در نیمه دوم سال 2015 رو داره.این لنز جدید مجهز به المانهای Phase Fresnelیا همان PF خواهد بود.مشابه همان المانهایی که در 300مم جدید نیکون استفاده شد.در این صورت لنز شاهد یک کاهش وزن و حجم اساسی خواهد بود که خبر بسیار خوبی است.اما این اخبار به همین جا ختم نمیشه.گفته شده که این لنز مجهز به لرزشگیر هم خواهد بود و همانطور که بالاتر هم گفتم در نیمه دوم 2015 همراه با دی5 معرفی خواهد شد.
پنتنتی هم توسط نیکون منتشر شده که احتمالا مربوط به این لنز میشه:
فایل پیوست 66203
Rumors: AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8 PF VR Lens to be Announced in 2015 | Camera News at Cameraegg
فایل پیوست 66204
نیکون رده جدیدی در دوربین های حرفه ای خود ایجاد کرد
D5
سنسور بسیار پیشرفته 20 مگاپیکسلی
با فکوس باور نکردنیه 173 نقطه ای !!!
بدنه ای سبکتر ، ارزانتر و سریعتر از D4s
این بدنه برای رقابت مستقیم با 5Ds کنون و سونی a7s عرضه خواهد شد
قابلیت بیشتری نداشت ؟نقل قول:
با فکوس باور نکردنیه 173 نقطه ای !!!