مثلا چه قابليتي ؟
Printable View
سنسور عوض شده پس رفتار نويزي و رنج ديناميكي تغيير كرده.سيستم فوكوس هم تغيير كرده.در كل اضافه كردن امكانات به بدنه هاي سطح بالايي مانند D4S مشكل خواهد بود . بحث شايعه است وگر نه هيچ كدوم از اين مشخصات تاييد نشده اند.
اگه سري به بعضي ار فروم ها بزنيد حتي در بعضي مواقع ادعا شده كه D5 ممكنه اصلا بدون آينه باشه!!!.
فک کنم منظور جناب فداییان کنایه از رویایی بودن173نقطه بودش البته! . که البته درست هم میفرمایند. چه خبره ؟!مشخصا بیش از واقعیاته.
بعد از معرفی دوربین های جدید کنون که واقعا نسبت به نسل قبلی تکامل حاصل کرده بودند بعد از این
منتظر چه محصولات جدیدی از کنون باشیم؟
در بخش دوربین عکاسی DSLR منتظر 2 مدل فوق العاده 5D Mark iv و 1D-x Mark ii باشید
در بخش دوربین های سینمایی مدل جدیدی از سری C
و در بخش لنز منتظر یک شاهکار جدید از لنز بسیار محبوب 50mm F1.8 STM و آپدیت 70-300 بدون L باشید
به همراه تعدادی لوازم جانبی جدید
شاید تا 4 روز دیگه ... :::happy:::
__________________________________________________ ________
آغاز فروش محصولات جدید
نیکون D5500 قیمت آمازون $1,196
کنون دوربین های دوست داشتنی 750D و 760ِ به همراه لنز بی نظیر جدید کنون 11-24mm f/4L USM
750D بدنه $749
760D بدنه $849
11-24mm با قیمت ناقابل $2,999 !!!
احتمال وجود یک لنز f/1.2 برای مانت ef-m و دیده شدن آن در یکی از ویدیویهای معرفی قابلیتهای eos m3.
فایل پیوست 66264
An EF-M f/1.2 Lens? « Canon Rumors
خود عکاس در سایتش از تجربه استفاده از EF 50mm f/1.2 روی eos m گفته است(با کمک تبدیل لنز). بنابراین لنز ef-m f/1.2 فقط یک رویا بود.
Canon x on a hazy morning — on a hazy morning
به نظر من لنز بعدی ef-m می تواند یک پرایم 50 f/1.8 یا 35 f/2 باشد.
لنز ماکرو جديد کنون معرفی ميشه
قراره بهترين لنز ماکرو دنيا باشه
نقل قول:
We’re told that a “world’s first” macro is coming from Canon some time in the next year. This is all we were told and can’t even begin to guess what the “world’s first” would mean.
[QUOTE=Amin Naderi;401339]بعد از معرفی دوربین های جدید کنون که واقعا نسبت به نسل قبلی تکامل حاصل کرده بودند بعد از این
منتظر چه محصولات جدیدی از کنون باشیم؟
در بخش دوربین عکاسی DSLR منتظر 2 مدل فوق العاده 5D Mark iv و 1D-x Mark ii باشید
شاید تا 4 روز دیگه ... :::happy:::
هرگز تعصب خاصی رو برندی نداشتم و از اکثر برندهای موجود آنالوگ و دیجیتال تو ایران تویه این سالها استفاده کردم اما با این طوفانی که کانن شروع کرده فکر میکنم وضعیت بازار رو در بدنه های حرفه ای و حتی در سطح مدیوم فرمت ها بهم بریزه با این بدنه های عالی جدیدی که داره میده واقعن تحسین بر انگیزه.
شاید اولین لنز زوم ماکروی 1:1 دنیا...!
دیگه وقتشه که 6DII رو بده مدتهاست ، در انتظار فول فریم اتوفوکاس هستیم (در فیلمبرداری) از وقتی 70d اومد ...
24-105 stm رو بالاخره برای یک چیزی باید تولید کرده باشن دیگه !!
من حدس ميزدنم ريل فکوس روی خود لنز قرار گرفته باشه و نيازی به استفاده از ابزار جانبی نباشه
با توجه به اپتیک بسیار غنی در لنزهای ماکرو بسیار مشتاق هستم ببینم کنون چه آپشن جدیدی اضافه خواهد کرد
امیدوارم لنز ۶۵ را با اضافه کردن اتوفوکوس آپدیت نکند!
آپدیت هایی که انتظار میرود کنون بزودی انجام دهد آپدیت ۱۸۰ ماکرو بالرزشگیر است همچنین آپدیت لنز ۶۵ با رینگ فوکوس ( ورژن فعلی فاقد رینگ فوکوس است) و افزایش سیلینگ در این لنز.
البته این احتمال فقط مربوط به لنز نیست و این احتمال هم داده شده است که بعد از دوربین های G1XII و G3X و G7X برای اولین بار شاهد دوربینی کامپکت و اختصاصی برای عکاسی ماکرو باشیم .....
نقل قول:
We don’t have much information about the rumor but they say the “world’s first” macro is coming from Canon in 2017. As far as we know Canon already has a vast range dedicated macro lenses, so it may be a unique lens with built-in teleconverter or something like that or after Canon G3X and G7X … it’s possible we may also see a dedicated compact macro camera from Canon… share your thoughts with us… Marcus we want your input here…
من امیدوارم کانن جایگزینی برای ۱۸۰ معرفی کنه ، الان مدت زیادی از شروع تولید این لنز میگذره و با وجود ۱۸۰ جدید سیگما حتی با وزن زیادش وقت اپدیت این لنز رسیده ! امیدوارم شاهد لرزشگیر کارامد و فکوس اتوماتیک سریعتری باشیم در کنار حفظ سایز دهانه و خصوصا وزن لنز
جناب غفاري اگه كمتر بشه كه حرفي نيست و جاي خوشحالي هست ! از انجايي كه سيگما در اپديت ١٨٠ ماكرو هم وزن و هم قطر دهانه لنز جديد و بسيار افزايش داد و شاهد يك لنز ١٦٤٠ گرمي با دهانه ٨٦ در مقايشه با لنز قبلي كه وزنش ٩٦٥ گرم و دهانش ٧٢ ميليمتر بود شديم اميدوارم براي ١٨٠ كانن شاهد تغييرات اينچنيني نباشيم هرچند كه وجود محدوديتهاي اپتيكي شايد مانع اين داستان باشه به هر حال بنده هم علاقمندم پيشرفتهاي جديد باعث كاهش اين موارد بشه ...
راستش من بعد از معرفی لنز ۳۰۰ اف۴ جدید نیکون که وزنش ۷۷۵ گرم در مقابل ۱۴۴۲ گرم ورژن قبلی است امیدوار شدم که یک اتفاق اساسی داره در طراحی لنزها پیش میاد که میشه علاوه بر اینکه لنز بهتری ساخت که امکانات بهتری نسبت به قبل داره وزنش هم کمتر بشه. نمیدونم شاید طراحی این لنز داستان خاصی باشه و نشون دهنده یک روند نباشه!
این هم شایعاتی از دو دوربین نیکون که طبق این شایعات کم کم باید منتظر ورودشون به بازار باشیم.
اول دی810آ یک دوربین بهینه شده برای عکاسی نجومی:
36.3 MP sensor
Improved IR filter 4 times more sensitive to H-alpha (Hydrogen alpha, 656.3 nm)
New shutter speed improved to 900 seconds (15 minutes)
Max ISO: 51,000
Price: €3,699 (US price will most likely be lower, around $3,699)
Full HD 50p / 60p video
You can use the D810a daily without the need for IR filters for your lenses
Shipping starts on May 28th, 2015
بعد از اون هم دی7200 که شایعه یا واقعیت در هر صورت باید منتظر ورودش به بازار باشیم:
New 24MP APS-C sensor
Nikon D750 styled body with a tilting screen
Expeed 4 processor
MultiCAM 3500DX2 autofocus system
51 AF points
Built-in Wi-Fi
6fps
Buffer: 16 RAW+JPG
Video: 1080p @60 and 720p @120 (not sure about 4k)
Video aperture will be adjustable during live view
Expected announcement in the first few months of 2015
هر کدام از این دو دوربین مسلما مخاطبان خودشون رو خواهند داشت اما بیشتر از اینها منتظرم ببینم آیا نیکون دوربینی برای رقابت با 7دی مارک 2 معرفی خواهد کرد یا خیر؟رده 7000 هیچ وقت رقیب و هم سطح 7دی نبوده،به نظرم باید منتظر رده جدیدی باشیم یا نیکون دی400 رو معرفی بکنه.
این هم برنامه تولید لنزهای فوجی که توسط شرکت اعلام شده:
فایل پیوست 66352
منبع:
Fujifilm adds new lenses and teleconverter to official X-Series roadmap: Digital Photography Review
لنزهای جالبی در راهند :;)
برای من همشون جذابن اما به ترتیب اون 120 ماکرو،90مم اف 2 و در آخر 400-100 رتبه های اول تا سوم جذابیت رو به خودشون اختصاص دادند :::love2:::
این فوجی هم کم کم داره خیلی جذاب میشه ها .....
یه دفعه می خواد 5 تا لنز جذابو یه دفعه معرفی کنه .....
اول از همه XF 16mmF1.4 : آقا این لنز جون میده برای عکاسی آسمون شب
دوم لنز XF 120mmF2.8 macro : عکاسای ماکرو از الان کنجکاو میشن که با این رنج و آپرچر چجور لنزی هست
سوم لنز XF 90mmF2
چهارم لنز XF 35mmF2 :
و پنجم لنز XF 100-400
یه تله کانورتر 1.4 هم می خواد معرفی بشه :
اینم لنز های جدید سونی که می خواد معرفی بشه ، چه رقابتی شده !!
1- Sony Zeiss Distagon T* FE 35mm f/1.4 ZA
2- Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS
3- Sony FE 28mm f/2
4- Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS
با معرفی لنزهای جدید سونی و فوجی واقعاً بازار دوربین ها رو تحت تاثیر قرار خواهند داد و رقابت با DSLR ها رو بهترخواهند کرد این وسط واسه من سواله که فوجی با اینهمه تجربه واقعا چرا دوربین بدون آینه فول فریم تولید نمیکنه ؟
در شرکت فوجی تعدادی افراد تحت عنوانهایی همچون مدیریت استراتژیک و بازاریابی کار می کنند که کارشان این است که نسبت به رقبا محصولی به بازار ارایه دهند که بیشترین سود عاید شرکت و سهامدارانش گردد. تصمیم این افراد این بوده است که فوجی محصولاتش با سنسور کراپ با مشخصات فعلی به بازار ارایه شوند.
گذر زمان مشخص خواهد کرد آیا این تصمیم درست بوده است یا نه. آیا سونی برنده خواهد بود یا فوجی. ممکن است تصمیمی در این حد منجر به سود خیلی بالا یا ضرر هنگفت یا حتی ورشکستگی منجر شود.
البته ظاهرا فروش فوجی خوب بوده است.
در بین بدون آینه ها تا به امروز فقط ماونت سونی برای اندازه سنسور فول فریم طراحی شده و مابقی ماونتها قابلیت بهره برداری از این سایز سنسور رو ندارن.
کنون سنسور 120 مگاپيکسلی خودش رو در نمايشگاه cp+ ژاپن رونمايی کرد
سايز اين سنسور چيزی ما بين فول فريم و کراپه و برای فيلمبرداری کاربرد داره
فایل پیوست 66457
فایل پیوست 66458
این سنسور 120 مگاپیکسلی با نمونه ای که در سال 2010 نمایش داده شده بود فرق می کند؟نقل قول:
نون سنسور 120 مگاپيکسلی خودش رو در نمايشگاه cp+ ژاپن رونمايی کرد
سايز اين سنسور چيزی ما بين فول فريم و کراپه و برای فيلمبرداری کاربرد داره
http://www.canon.com/news/2010/aug24e.html
در مورد بدون آینه ها من هم بدون شک بالاترین نمره از جذابیت را به فوجی میدهم هرچند برای پذیرش این سیستم علامت سوالهای بسیاری دارم که مهمترین آن قیمت است. در مورد سونی به نظر من بدنه و برخی لنزها تناسب مناسبی (لا اقل از نظر دیداری) ندارند. موردی که در مورد سایر بدون آینه ها دیده نمی شود. نکته مثبت فوجی این است که نقشه راه مشخصی به کاربرانش می دهد که میتوانند بر اساس آن سرمایه گزاری کنند و تکلیف خود را بدانند. نقطه مقابل کنون است که حتی در بازار فول فریم که بازیگر اصلی است تکلیف 6 ماه بعد خود را مشخص نمیکند.
بله همونه ، ظاهراً اون موقع هنوز توليد نشده بوده و اما الان توليد شده
نقل قول:
The frame rate of read-out for this ultra high-resolution is 9.5fps, and is made possible by reading multiple pixels simultaneously at high speeds – a process Canon is calling ‘parallel signal processing’. The 120 million pixels – of 2.2 µm pixel pitch – are contained on a sensor 29.2mm x 20.2mm in size, yielding pixel dimensions of 13280×9184.
در مورد این 120 مگاپیکسلی کنون
Canon’s 120MP camera sensor: 60x sharper than 1080p | Tech News | Stuff
Canon’s 120MP camera sensor: 60x sharper than 1080p | Tech News | Stuff
---
Sony's "Socialife News" - All of your favourite news, videos and social feeds in one place
http://play.google.com/store/apps/de...y.nfx.app.sfrc
[QUOTE=MahBaz;401937]این فوجی هم کم کم داره خیلی جذاب میشه ها .....
یه دفعه می خواد 5 تا لنز جذابو یه دفعه معرفی کنه .....
اول از همه XF 16mmF1.4 : آقا این لنز جون میده برای عکاسی آسمون شب
دوم لنز XF 120mmF2.8 macro : عکاسای ماکرو از الان کنجکاو میشن که با این رنج و آپرچر چجور لنزی هست
سوم لنز XF 90mmF2
چهارم لنز XF 35mmF2 :
و پنجم لنز XF 100-400
یه تله کانورتر 1.4 هم می خواد معرفی بشه :
[/QUO
باید منتظر قیمت های نجومی هم باشیم :-(
لنزهای جدید مانت FE سونی از نظر اندازه خیلی نا امید کننده اند! چه کاری هست که میررلس بخریم؟
خود بدنه a7 ii هم که سنگین تر از قبل شده است!
آخرش دوباره به کنون و نیکون می رسیم.... عجب دنیاییه.....
35 f/1.4 با فیلتر سایز 72! :
فایل پیوست 66483
این هم FE 90mm f/2.8 Macro G OSS:
فایل پیوست 66484
CP+ 2015: Sony's new FE lenses almost ready for prime-time: Digital Photography Review
به نظر من هم چنگی به دل نمیزنه.تازه هنوز کار به لنزهای تله فوتو نرسیده.
بی خود نیست که اکثر سازندگان حداکثر سایز aps-c رو انتخاب کردن.زمانی که نیکون CX رو معرفی کرد همه بهش انتقاد کردند که سنسور یک اینچی به هیچ دردی نمی خوره ولی به نظر من به مرور زمان و معرفی لنزهای جدید بهتر می شه در مورد درست یا غلط بودن سیاست های شرکت های مختلف نظر داد.
سلام دوستان عزیز
ببخشید من نمیدونم سوالمو باید کجا بپرسم ولی اینجا پرسیدم چون به روز هست و کاربرا بهش مرتب انگار سر میزننن. من یه دوربین کاننsx60 خریدم اصلا نمیدونم چطور باید باهاش کار کنم و ناوارد هستم.اگر میدونید بسیار ممنون میشم بهم کمک کنید چون معذلی شده برای من.بسیار ممنونم
البته ببخشید از اینکه بی مقدمه اومدم اینجا عنوان کردم سوالمو پاکش میکتنم اقایون..شماها چقدر وارد هستید میدونم بحث من خیلی مسخره هست ولی واقعا از دیشب که اینو خریدیم پشیمون شدم... بخاطر این اومدم اینجا عضو شدم بپرسم ببینم چی به چیه..قبلش ازتون معذرت میخوام ..چون میدونم حرفای من ربطی به انجمن نداره و تخصص شما خیلی بالاتره:-(
خب از طراحی های ناب به اصطلاح no compromise زایس چه انتظاری دارید! (شوخی) :-D
مشکل از اونجایی شروع شد که بدون آینه ها خواستند از نظر کیفیت تصویر با dslr ها رقابت کنند ، یک لنز دوربین بدون آینه که از نظر کیفیت اپتیک مشابه لنز dslr باشه دقیقا همان ابعاد رو داره (با فرض یکسان بودن تکنولوژی ساخت) ، نتیجه اش این میشه که الان مشاهده می کنید.
اصلا لنز اولی به نظر برای dslr طراحی شده بعد یکم نزدیک مانت لنز رو درازتر کردند تا حکم تبدیل رو بازی کنه :-D
با فرمایش دوستان کاملا موافقم همچین لنزهایی با این ابعاد کلا فلسفه بدون آینه رو زیر سوال میبره.
سلام خدمت شما دوست عزیز
همونطور که میدونید طبق قوانین نمیشه در این تاپیک در این زمینه صحبت کرد.
میتونید سوالتون رو در تاپیک زیر بپرسید:
همچنین اطلاعات خوبی در مورد کار با دوربین در تاپیک SX50 هم هست که شبیه به دوربین شماست:
در مورد دوربین هم نگران نشید ، شما هر دوربین دیگه ای هم که گرون تر از حدود 800 میخرید همین امکانات مثل تنظیم شاتر و دیافراگم و ... رو هم داشت ولی کم کم یاد میگیرید یا حتی اگر علاقه ای هم نداشتید همونطور که جناب چگینی گفتند رو مد اتوماتیک عکس میگیرید.
ولی به هر حال اگر امکان پس دادن دوربین رو دارید و زوم زیاد هم ملاکتون نیست میتونید دوربین هایی مثل S110 یا S120 کنون و یا G16 بخرید.
نگاهی دقیقتر به سوپر زوم کنون با سنسور 1 اینچی،دوربینی که معرفی اون قطعی شده اما زمان معرفی مشخص نیست.
فایل پیوست 66491
فایل پیوست 66492
فایل پیوست 66493
فایل پیوست 66494
فایل پیوست 66495
با اینکه ظاهر دوربینها معمولا برام اهمیت نداره اما از این خوشم نیامد.
CP+ 2015: A closer look at Canon's forthcoming PowerShot G3X: Digital Photography Review
به نظر همان و یا بهبود یافته آن نمونه آزمایشی می آید اما هنوز تولید انبوه نشده و در محصولی واقعی استفاده نشده است. مدیر پروژه 5ds هم اشاره کرده بود که ما در سال 2010 با این سنسور 120 مگاپیکسلی قابلیت خود را در تولید سنسورهای با رزلوشن بالا نشان دادیم و اشاره ای هم به کیفیت این سنسور داشت که هنوز مناسب دوربینهای عکاسی نیست. از آن مهمتر احتمالا قیمت آن هم هنوز اقتصادی نباشد.
نه متاسفانه.اما با این اندازه ای که از لنز میبینم بعید میدونم دیافراگم باز داشته باشه.
درود
تارنمای Lenzvid بازار دوربین های دیجیتال را در سال گذشته ارزیابی نموده و در قالب یک نمودار منسجم تنظیم نموده است:
http://www.mirrorlessrumors.com/uplo...-2014-01-2.jpg
نکته قابل توجه آنکه رشد بازار دوربین های دیجیتال در سال 2014 نسبت به سال های ماقبل،از تراز منفی برخودار بوده است..رشد فروش دوربین های بدون آینه از وضعیت بهتری تبعیت نموده است،گرچه تعداد دوربین های بدون آینه فروخته شده از تعداد دوربین های فروخته شده DSLR کمتر بوده است..ظاهرا دلایلی چون گرانی دوربین های پیشرفته دیجیتال ،وضعیت بغرنج اقتصادی و تنوع بسیار سازندگان(بحالت اشباع) ،سبب فروش نا امید کننده دوربین های پیشرفته گردیده و شرکت های فوق مجبور به توسعه بازار جهت جذب کاربران آماتور گردیده اند..
همچنین در این ویدئو به تشریح، موارد درج گردیده در نمودار فوق توضیح داده شده است:
https://www.youtube.com/watch?v=3SkaCFb5RC8
بدرود تا درودی دیگربار
http://nikonrumors.com/wp-content/up...amera-logo.png
D7200 روز 13 مارس یعنی تا 24 روز دیگه معرفی میشه (روز تولدم:::happy:::)
این دوربین در رده دوربین های حرفه ای میان رده و دقیقا کنار 7D mark ii قرار میگیره
البته نسبت به 7d mark ii بدنه کندتری محسوب میشه و تقریبا سرعت عکاسی پیاپی این مدل نصف 7d mark ii است (11 عکس در ثانیه)
اما در بخش فیلمبرداری تحول خوبی صورت گرفته و فیلمبرداری 60 فریم در رزلویشن Full Hd و همچنین برای نخستین بار در دوربین های غیر حرفه ای نیکون و کنون شاهد ورود مود جدید 120 فریم هستیم که در بخش فیلمبرداری موجب فیلمبرداری صحنه آهسته زیبایی میشه
در کل طرفداران این رده بیشتر عکاسان خبری ، ورزشی و حیات وحش هستند که به سرعت عکاسی پیاپی بالا بسیار نیاز دارند و کراپ دار بودن دوربین برای آنها حتی ویژگی مثبت هم محسوب میشود
نکته مهم دیگر برای طرفداران این رده :سیلینک و کیفیت ساخت بسیار بالا است که در دوربین های این رده به خوبی رعایت میشود به خاطر شرایط جوی که در آن به عکاسی میپردازند ،از حیث کیفیت ساخت و مقاومت دوربین D7200 تقریبا از همان بدنه d750 استفاده خواهد کرد و کیفیت تضمین شده ای خواهد داشت
در مجموع در کنار کلی ویژگی فوق العاده و جدید این بدنه سرعت عکاسی پیاپی چشمگیرترین نقطه ضعف برای D7200 محسوب میشود شاید بعضی از دوستان تعجب کنند که 6 فریم بسیار عالی ولی عزیزانی که عکاسی ورزشی و حیات وحش را تجربه کرده اند قدر 1 فریم بیشتر را با تمام وجود حس کرده اند
مشخصات این مدل جدید به شرح زیرخواهد بود
- New 24MP APS-C sensor
- Nikon D750 styled body with a tilting screen
- Expeed 4 processor
- MultiCAM 3500DX2 autofocus system
- 51 AF points
- Built-in Wi-Fi
- 6fps
- Buffer: 16 RAW+JPG
- Video: 1080p @60 and 720p @120 (not sure about 4k)
- Video aperture will be adjustable during live view
__________________________________________________ ______________________________________
همه چیز برای ورود 5D Mark IV مهیا میشود
5D Mark iii آف خورد
خبر خوشحال کننده دیگر کاهش قیمت 5D Mark iii است که قیمت بسیار فوق العاده ای پیدا کرده و به 1999$ کاهش قیمت داشته است یعنی به عبارتی اختلاف 1 ملیون تومانی با 7D mark ii
البته در متن بالا اشاره کردم که 7D طرفداران خاص خود را دارد
1999$ برای مارک 3؟!!!
6 فریم، بدنه دی750 و رقابت با دی7 مارک دو؟!!!
بنظرم خیلی منبع معبتری نمیاد!
رده 7000 هیچ وقت هم رده 7دی نبوده و نخواهد بود.چه برسه به اینکه دقیقا کنار 7دی مارک دو قرار بگیره.
از اون گذشته این دوربین فرضی با این مشخصات چطور هم رده و برابر با 7دی مارک 2 است؟!!
هم رده سری 7000 در کنون رده XXD و بس!
در آخر اینکه 7دی میان رده نیست و کراپدار پیشرفته است.
دقیقا همونطور که آقای احمدی گفتند D7200 هم رده 7DII نیست و در صورت معرفی D400 و یا D9XXX این دوربین هم رده هست که البته بعضی شایعات هم در این زمینه هست....
7200 برای رقابت با 7 دی 2 نيست نيکون دوربين جديدی تو راه داره که تو کلاس 7 دی 2 هست اما هنوز جز اينکه اين دوربين تو راه اطلاعات ديگه اي منتشر نشده
اینجا بوده
ولی الان قیمت رو برده بالاتر
شما فقط تعداد فروش رو تو 24 ساعت گذشته ببینید !!
Canon EOS 5D Mark III Digital SLR Camera Brand New Body Only 5 D MK 3 DSLR | eBay
بنظر دوستان ورود این دوربین به بازار چقدر میتونه رو قیمت D-7100 تاثیر گذار باشه؟
در یکی از سایتها دوربین سامسونگ note 4 با کنون 650d مقایسه شده بود و عکسهای note 4 بهتر نشان داده شده بود. به نظر بیشتر شبیه شایعه است تا واقعیت.
دلیلش هم مشخص نبودن لنز، استفاده از حالت raw با تنظیمات نا مشخص و .... است.
قابلیت ثبت جزییات، نویز پایین تر و .... در دوبینهای با سنسور بزرگتر کاملا به چشم می آیند.
فایل پیوست 66682
iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 4 vs DSLR blind camera comparison: you choose the best camera
فارغ از بحث نویز و جزئیات که شما اشاره فرمودین من فکر میکنم کسی که این مقایسه رو انجام داده اولین بارش بوده که از دوربین dslr استفاده میکرده. چون نه میدونسته فکوس چیه و نه با مقوله عمق میدان و فاصله کانونی لنز آشنایی داشته.نقاطی رو که از عکسها برای مقایسه انتخاب کرده اکثرا تو فکوس نیستند. در دوربینهای موبایل و point and shot بخاطر فاصل کانونی کم لنز عمق میدان خیلی زیادی داریم و همین باعث میشه عکسهایی که با موبایل گرفته شدن واضح تر به نظر برسن.
به نظر من این موضوع ربطی به این تاپیک نداره ولی مبحث جالبیه، دیروز این مطلب رو در سایت فون آرنا دیدم، از اسم تست blind camera comparison معلومه و در توضیحاتش هم گفته شده که این مقایسه تصاویر خروجی بستگی به این داره که تعریف کاربر عادی (نه علاقمندان عکاسی) از یک تصویر زیبا چیه؟ و به این نکته اشاره شده که گوشی های تست شده در این تست به صورت عمدی شارپنس، وارمنس و حتی اشباع رنگ رو افزایش میدن و در نتیجه خروجی JPG بسیار خوش آب و رنگ و به اصطلاح خودشون eye pleasing میشه، در حالی که با صرف چند دقیقه ادیت روی خروجی RAW دوربین میشه به خروجی شارپ و خوشرنگ مشابه یا حتی بهتر از گوشی ها رسید.
این سایت یک سایت بسیار معتبر در زمینه گوشی های تلفن همراه هست و مطمئناً قصد و غرض شایعه سازی و انتشار مطالب خلاف واقع نخواهند داشت.
اگر با لنز سالم و با تنظیمات منطقی(حتی کاملا اتوماتیک) عکاسی در حالت jpeg صورت می گرفت نتایج به این شکل نمی شد. همونطوری که گفتم خروجی dslr ها حداقل در جزییات و نویز حرفهای زیادی برای گفتن دارند. نمونه عکسهای شاخه های درختان(جزییات) و همچنین عکس در شب(نویز) خیلی غیر منطقی است.
خیلی سادست! همه الان هم dslr دارند هم یکی ازاین گوشیها رو. وحتی خیلی از شاتهای گرفته شده با این گوشیهادر ارشیو! میتونید ببینیدوقیاس کنید. فقط تنهاچیزی که به نظرمیرسه تبلیغ گوشیها به عنوان دوربین اصلی هرشخص و عدم خرید دوربین عکاسی ست. وگرنه این که دیگه جدل وقیاس و نمونه عکس نمیخواد. dslr در قیاس با یه سنسور به اندازه یه ارزن؟!!! واقعا بعیده که یه کاربره dslr چنین چیزی رو بهش حتی فکرکنه!